tomrum

haft en bra dag. försvo mig dock 20 min men tine sa att jag behöve få sova ut. gav sofie mat och la henne. då kom anna på besök och höll mig sällskap, hon satt och pratade om när vi om 4 månader ska flytta ihop och leva livet här i oslo, medans jag städade. när tine ringde och sedan frågade om jag kunde hämta maria och laga mat så sa jag till anna "dammsug kvinna" hehe inte riktigt så men hon hjälpte mig med det så jag han allt precis i tid. har precis avnjutit en god middag.
 
snart ska jag hoppa på bussen till oslo och fixa en sak innan jag sedan ska hem till anna. blir nog tacos eller något annat smaskigt, nice nice!!

såg att sandra var sugen på en bosse, och jag med men alla där hemma!

men är det inte långt kvar, ni vet att jag pratar om er. har nog aldrig kännt mig så tom som jag gjort utan er.

är nanna kär, OMG vad glad jag blir för dig nanna om du är det!

vill med bli kär, men jag blir bara förälskad och inte i en utan fler. usch gillar inte detta, men det kommer när man minst väntar det sägs det ju och jag har ingen brådska heller.

nej nu ska jag ha en trevlig fredagskväll, hoppas ni med får det.

klem klem

kommer det komma en nya stor diva?

sitter och tittar på alla klipp med leona lewis från x fator uk 2006. fan kvinna är helt fantastiska.

se här hennes tolkning av i will always love you

http://www.youtube.com/watch?v=vbuvLJnAysM&feature=related

och hur underbart hon en sjunger, för hon sjunger verkligen i en nivå som whitney som jag aldrig hört för och det kan det inte heller vara många andra som har

men "orginalet" (det är ju egentligen dolly's låt från början) förblir bäst!

http://www.youtube.com/watch?v=7QS6V70a8F8

men för mig är celine, whitney och maria dem största och kommer alltid förbli det. men hur ska någon mäta sig med dem? jag tror inte det handlar om röstkapacitet eller röst överhuvudtaget för artister som just leona och även christina aguilera har dem resurserna. jag tror det handlar mycket om låtar. låtar som i will alwas love you, my all och theme songen för titanic sitter i men en låt som bleeding love gör inte det.

vet inte riktigt. låtarna var bättre för!

men leona är helt fantastisk så om det är någon som borde bli 2000-talets nya sång diva så borde det bli den engelska tjejen.

bubbly

oh vilken dag! så härligt väder!

idag så ringde jag till barnehagen och gav maria fri och sen tog jag henne med till åpna barnehagen. hon tyckte det var så hyggligt. vilka blickar jag fick från en pappa, iofs så hade inte jag tackat nej till honom. träffade en ny tysk au pair. alltid trevligt och ha någon och chitt chatta med under tiden man är där.

vi drog hem, lagade köp pizza och sen la jag sofie. jag låg och halvsov vid bordet medans maria målade o lekte med plastalina. när helene kom hem så lagade jag mat som vi sedan åt.

det var efter maten dagens höjdpunkt kom. jag skulle bara ut och ge jumi mat, men istället för och bara ställa in den i hungården så tog jag med sofie väldigt lättklädd ut och sen tog jag på koppel och gick runt lite på tomten med jumi. helene och maria kom snabbt ut. lite mer påklädda men ändå lättklädda sprang vi runt. kändes som gamla tider. jag minns hur mycket jag var ute, och alltid för lite kläder och smutsig som fan var man jämt så mamma bara slängde in en i duschen direkt när man kom hem om inte klockan var för mycket som den jämt var för mamma fick gå ut och hämta mig för jag ville aldrig gå in. iaf så hoppade jag helene och maria hopprep och jag var fortfarande duktig och sen lekte vi kurragömma. hur kul som helst.

image211

när vi kom in var vi lite frusna så då vart det barnetv och varmchocklad gjort på chokladsås och mjöl, favoriten. precis som min mamma så slängde jag barnen i badet efter barnetv. la sofie efter det och sen åt vi en super god kvällsmat med en ordlek som pågick under tiden.

men var ganska glad nu när jag äntligen fick sätta på datorn och sätta mig och slappa för mig själv, uppskattar egen tid så mycket nuförtiden.

imorgon blir det tjejkväll förmodligen hos setterberg. minst mig setterberg och lina, as the old times. hövik anna och daisy kanske ska förfesta om dem nu ska ut så då joinar dem väl oss innan de sedan drar ut. sånt som märks imorgon.

nu ska jag se klart juno, se filmen den är annorlunda men på ett konstigt men bra sätt.

hade!!

bara människorna som fattas

nu sitter jag här efter en avklarad arbetsdag.

åt middag med barnen och tine. egen panerad torsk köpt direkt från fiskbutiken, underbart! sen åt vi min kladdkaka till efterätt och tine lagade mig en caffe latte från våran kaffe masik, underbart!

gick ner och städade till lite ner hos mig. dock inte mina kläder dem ligger i en stor hög som jag måste ta hand om imorgon. har dock tänt en massa ljus, ljus mys pys belysning, och dukat fram kladdkakan och tekoppar på bordet. det ända som fattas är matilda anna och carro men dem borde vara här inom en kvart nu.

tänker på vem jag skulle vilja kom ner för min trappa för och komma hit på kladdkaka med mys pys belysningen på och radion i bakgrunden. kan komma på några, men då betyder det som vanligt att det inte finns just EN speciell utan i huvudet mitt snurrar många manliga ansikten och namn. men någon måste jag ju tycka om mer, eller?


aja behöver jag inte tänka mer på det eftersom jag ikväll vet vilka som ska komma ner för den trappan och dem duger alldeles utmärkt i väntan på den där andra.


cos dere!


better in time

sofie sover och jag har precis sett one tree hill.

fy fan för lindsay, idag fick hon mig att gilla henne. men i slutändan får det inte bli hon, jag vill verkligen inte.

kladdkakan vart underbar, jag och sofie smakade lite förrut. så det ska jag och brudarna cosa oss med ikväll.

sitter och lyssnar på lite bra musik och tänker på en massa människor. har redan hemlängtan. fått veta att min gamle vän lagmo ska hem över påsk så blir och träffa han. vi har inte setts sen han flyttade i augusti och jag saknar han verkligen, så det ska bli trevligt. oh som alla andra dagar så längtar jag till pänt och sära kommer hem, jag vill jag vill. nanna i sommar, det kommer bli riktigt trevligt.

pratade med lisa igår, ken ring kommer ju till lorien't den 16/4 och det måste jag bara gå på. hon sa med det och att förfesten skulle bli hos henne. jag bryr mig inte att jag nyligen vart hemma då, måste på den festen känns det som. undra vilka som kommer vara där, bara det är alla som var i fredags så är jag nöjd.

nu sätter jag dig på prov, för senaste tiden har du gjort mig besviken.

leona lewis - better in time

asta la vista!!

image210

chokladsug

jag och anna hade lite av ett choklad sug igår. åt choklad både som förrätt och efterätt. så idag när hon och matilda ska komma hit så tänkte jag bjuda på en kladdkaka som jag nyss gjorde. smakade en kant nyss och den var svin seg och kladdig precis som den ska vara, gud så gott det ska bli!

ska i alla fall ut med sofie nu, till lekparken och gräva lite i sanden och när vi sedan kommer hem och hon sover ska jag se det nyaste avsnittet av one tree hill, LÄNGTAR!!

aja nu ska jag ut i vårvädret

hade allesammen!!

tro eller inte tro?

ska jag tro han?, bryr jag mig ens?

har spenderat hela eftermiddagen och kvällen, hela 5 timmar hemma hos anna. lekt med gine, har till och med fått en massa kramar av henne. hjälpt anna laga mat som vi sedan åt. suttit och snackat om våran flytt sen och en möjligtvis resa till carribien efter, drömma kan man ju alltid. hon följde mig till bussen så nyligen blev jag hemkommen.

känns som umgåskretsen här förändras hela tiden. några håller dock i sig, endel har ju vart med från min totala början.

nej nu ska jag sova, vet inte vad jag ska göra med flickebarnet imorgon så får ligga och fundera ut det.

hej sara och pänt, saknar er mina flickor..men snart snart!!!!

och om någon vet vart nanna tagit vägen så be henne kontakta mig! :=)

natt då!!

i väntans tider

nu sitter jag och väntar på att anna ska komma och hämta mig. skulle åkt bussen snart men hon skulle ha bilen så ska följa med henne och handla innan vi åker hem till henne. blir en trevlig kväll!

idag har jag med sofie vart på storcentra. sket i vagnen och tog bussen, hon var så förnöjd. daisy hade med sig erik så sofie hade en vän. jag daisy matilda och anna har skiftats om att ha dem, skönt när vi är fler. lovisa sa datumet för hennes fest, men jag kom på när jag var på väg hem att det är den helgen jag tagit ledigt för pänt och sära. och det går ju inte och rubba på. ska övertala henne om att byta annars får jag bara acceptera läget.

veckan än så länge:
tisdag: vara med anna
onsdag: jobba, sen kommer matilda hit en sväng efter hennes träning
torsdag: jobba hela dagen
fredag: förhoppningvis tjejkväll med setterberg och lina, osv annars säkerligen något annat trevligt
lördag: jobba kväll, se melodifestivalen med barnen
söndag: slappa, eller får se..är ju inte bakis så vem vet

asta la vista!!

in med det nya

ny vårmusik eller bara låtar som kärleken kommit åter för:

frida ft headline - upp och hoppa
bwo - lay your love on me
collbie caillat - bubbly
missy higgins - where i stood
a fine frenzy - ashes & wine
usher ft young jezzy - make love in this club
timbaland - the way i are (remix)
britney spears - break the ice
gavin degraw - in love with a girl
michael jacksson ft. akon & will.i.am - wanna be starting something
lazee - rock away
ken ring - kelian
leona lewis - better in time
justin timberlake ft timbaland - sexy ladies / let me talk to you
estelle ft kanye west - american boy
timbaland ft keri hilson & nicole - scream

typ alla jag kunde komma på, sandra här fick du endel och ladda ner, hoppas jag i alla fall :=)


någon som uppskattar mig

första dagen efter semester har gått super. barnen har varit på strålande humör och jag med. sofie och jag myste i sandvika med cola och annat gott. träffade carro en sväng och tog en kaffe och sen lekte jag och sofie vid busshållsplassen där en kille spanade in oss, rätt söt var han! hem och laga mat och dem andra tre flickorna som sedan kom hem (mina två och en vän till helene). massa god mat och sen hjälpte jag helene och städa i hennes bokhylla.

köpte mig en ny vårjacka idag, precis den jag letat efter. och sen ska jag köpa en jacka av mamma som jag blev kär i nu när jag var hemma som kan användas vid lite elegantare tillfällen.

allt känns så toppen. tror våren syns i mina ögon, dem bara glittrar.

läste linas blogg nyss. fick se att hon skrivit ett inlägg om mig. vart nästan chockad, men väldigt rörd och glad.
"Vart man än vänder sig, hur man än mår så tar vi alla hand om varann...Systrar,mödrar ja va ska vi kalla oss...många är vi iaf å alla får vi varann så otroligt glada å vi hjälper å stöttar varann...

Jag tänker just nu framför allt på Natha...kan sakna våra roliga stunder, ofta ,snacket om killar och festandet...
Vill bara tacka dig för du finns, du hjälper mig fortfranade väldigt mycket trots att vi redan gått igenom mycke ihop!"

får se till och träffa henne snart, tror inte ens jag minns när jag såg henne sist.

nej nu ska jag ladda ner lite ny musik, känns som det behövs lite ny vårmusik.

hade!!

Ashes and Wine

om lucas och peyton ger upp sin kärlek så ger jag upp min (eller nästan)

har väntat på dem i fem år nu, vet att det bara är en serie..men dem har byggt upp en kärlek som jag har kommit att tro på

lyssna på ashes & wine med a fine frenzy

cry with me...

för mycket att säga

har hänt så himla mycket dem senaste tio. länge sedan det hände så mycket på så kort tid.

pantea och sara kom hem så jag kan berätta allt för er!!

är iaf tillbaka i oslo nu, känns skönt.

tre veckor sedan är det sverige igen..

har uppdaterat lite kort på facebook, svarat på alla mail osv, läst allas bloggar, laddat ner lite serier som jag nu måste kolla på

hade!

hemma

jaha då var man hemma hemma igen då

kom 21.35 till linkan då, blev upphämtad av banana så det var riktig trevligt. gick til donken och köpte två kycklingburgare för sedan få upp till mamma och snacka skit.

la mig i ett bad och läste tidningen och sen somnade jag

nu sitter jag här hos kusinerna och är lite barnvakt, trevligt!!

blir nog en fika med brudarna på torsdag, utgång ons, fre och lör. en härlig vecka att se fram emot. dock ikväll ben och jerrys glass med mamma...eller vi får se!!

syns ute i vimmlet gott folk, har inte tid med detta mer nu..hehe

carro jag dricker kaffe varje dag nu, fan gott ju..hehe men än så länge bara latte brud

puss och kram skumbanan


i fell...

ska snart hem från bennas.

kort om igår.
anastasia
emma
bennas
kussen
minnen
roligt
holländare
bra klubb
jag full
mycket pengar försvann
jag ramlade mitt i stockholm
en irländaren
en amerikansk kille vid namn sven-ove

sjuk kväll...

mer detaljer kommer och BILDER!!!

ciao


usch vilken pest

kom upp och lagade tacos, åt en god middag med alla barnen. städade köket. badade sofie och maria. gick ner och tog fram massa gott till barnetv. la sofie. och sen hände det...

helene skulle sätta in playstation 2 till singstarn och istället för att dra ut tv bordet så drog hon i tv''n så den ramlade ner. jag tror mitt hjärta stanna när jag såg mina barn ligga i risken att få hela den 20kilos tvn över sig. men tur nog trodde jag fick bara helene den en snabbis på foten. men helene är den värsta något kan hända. hon har gråtit och tjutit efter pappa o dem hur länge som heslt. och när hon inte gråter så sitter hon och pratar om allt dåligt mer som kan hända och la la la. är helt slut i huvudet efter en kväll med det.

nu har ch kommit hem och jag ska se lipstick jungle innan jag ska sova.

ska upp 06.15, härligt. men det spelar ingen roll för jag ska till STHLM!!!

detta må bli sista inlägget innan jag dra.

hade alle sammen!

slapp stressen

oh vad tine kan göra så att jag blir bitter likaväl som glad.

när jag kom upp och tänkte nu sover sofie så kommer carro snart. men nej nej helt ändrat. sofie var vaken och behövde mat innan hon kunde läggas, tine skulle inte iväg utan upp och lägga sig och vila en sväng och jag åkte på att städa lite. bitter som tusan var jag, plus att carro inte hade någon bil och inte kunde ta sig dit vi ville. jag dammsög hela nedervåning, som tur var så tar det inte så lång tid. skulle byta sängkläder i barnens sängar men jag bara tog bort så lägger jag i nya sen och sen fick jag städa badet här nere och sen barnens bad, men det gick super fort. men när jag är klar med barnens bad så går handtaget på baljan sönder så i hela trappan bara rinner det ner vatten. men det fixade jag ganska snabbt med.

trodde jag i panik skulle åka in till oslo vid två men slapp det. tine erbjöd sig att betala (dra av min nästa lön) min sthlm biljett som jag i sista sekunden skulle köpa. hon ville inte att jag skulle stressa, hon såg på mig att jag var stressad tack vare att jag ställt upp och jobba ikväll. istället så fick jag ta med sofie ner en halvtimma så jag fick packa och nu har hon tagit sofie ut en sväng. maten idag är lagd som tacos så blir ingen lång stund för mig i köket. och eftersom jag hunnit packa klart så kan jag bara mysa med barnen ikväll.

07.12 går bussen till bussterminalen imorgon, 08.45 går bussen till sthlm och 16.50 väntar pappa på terminalen för och hämta min överflödiga packning och sen även bennas. blir mat och sen möta upp dem andra vid 18 på hötorget.

längtar!!

kommer sakna dig med carro, lina dig ska jag träffa när jag kommer tillbaka..det lovar jag och sen alla ni andra, syns om 10 dagar och lite mer.

detta lär ej bli sista inlägget...hehe men hejdå ifall att det är det!

puss!


den ljuva stämman väckte mig igen

blev ännu en morgon väckt av den ljuva stämman från blommenholm, carro. vi skulle planera när och hur vi skulle ses idag. efter en kvarts samtal kom vi fram till vad jag tror blev det slutgiltiga.

jobbar 12-14 och sen 17 till jag vet inte när idag. helene ska ha en övernattning så kan bli sent. men vi ska iaf äta godis och sjunga singstar har vi bestämt. ska bli trevligt att få fredagsmysa med dem innan jag drar hem tio dagar.

jag börjar bli stressad. har inte packat, inte köpt biljett, inte växlat pengar, inte kollat när bussen går till terminalen imorgon och inte fixat matsäck..usch och jag jobbar ungefär hela dagen.

men det där löser jag!

nu ska jag duscha och göra mig fin för mitt första arbetsbesök som ska bestå av en sofie som sover, en carro och markus på besök och sen jag som står och bakar något gott

sthlm imorgon, måste bara säga det!!!!

puss

vad är det med mc?

idag har det vart en händelserik dag

började med en hotell frukost lagad av mig imorse. jag la alla tingen uppraddade på köksbänken så tog man därifrån. var en hit, slapp man ett helt fullt frukostbord utan att man inte såg varandra.

efter det åkte jag och sofie till åpen barnehage. var två jätte söta tvillingtjejer där idag och sen julie som bara är för söt. åkte hem och sofie satt på fången till mig på bussen och bara stirrade åt alla håll.

kom hem la sofie, väntade på helene och när hon kom
så sprang vi till bussen

gick till mcdonals och där upptäckte jag att dem var precis som på mcdonals hemma. en massa högstadiefjortisar fast bara att dessa har väldigt mycket pengar och fina gucci väskor and so on. i alla fall så åt vi där innan vi sen gick vidare. drog runt lite mer än timma i affärer som helene ville gå i och jag spanade in en securitas vakt.
efter det gick vi till kinon där vi hade bokat biletter till alvin och gänget. fy fan så bra film, alla måste se den. så himla söta små ekorrar som sjöng så fina sånger. jag var helt förälskad!!

när vi gick till bussen när vi skulle hem så stod han där. min norska förälskelse. nej men jag träffade honom första gången på en klubb. precis när han kom bakom mig för och dansa så råkade jag trampa han med min stilettklack så sen skämdes jag så mycket så jag sket i det. träffade han sen på en annan klubb en annan kväll men då hade han hittat sitt ragg redan för kvällen men stod ändå och spanade på mig. men skulle hem när han äntligen dumpat henne, skit också! sen träffade jag han den kvällen det inte gick så bra på..ah skitsamma men jag grät som jag vet inte vad och märkte helt plötsligt att han stod framför mig men det kunde jag inte bry mig mer om då. och sen idag när jag gick in på station så stod han där med sina vänner. oj så het han är. men idag såg jag ju han när jag var med helene. ska det aldrig bli ett bra tillfälle eller? vi får väl hoppas på det. kanske ödet att jag såg honom på alla hjärtans dag, eller ska man ens bry sig om den här dagen??

när vi kom hem spelade vi yatzy ett par gånger, jag ringde mammi en stund och sen la vi oss i sängen till helene och snackade ganska länge om allt möjligt.

vi har haft en super kväll vi, firade mina alla hjärtans dag med en 8 åring, hur firade ni?

image209

inte långt kvar till sthlm nu!

ska förhoppningsvis träffa carro imorgon men nu måste jag snacka med mahira innan hon blir galen på mig som bloggar såhär länge.

puss!


studiebesök

känns som jag vart på studiobesök idag. eller levt annas au pair liv för andra gången på heltid

strax innan ett så hämtade anna upp mig. blev med henne på två matbutiker och handlade en massa mat till hennes familj. när vi kom hem så stekte vi pannkakor, mumma! sen snackade vi skit tills klockan var så mycket att vi skulle åka och hämta gine i barnehagen. åkte hem och efter gine lugnat ner sig från sitt utbrott så pärlade vi en bra stund innan jag och gine dukade och anna lagade mat. spenat stuvning, fiskpinnar och potatismos..mums så gott! efter maten var till barne tv innan vi sedan gick upp på gines rum och spelade ett spel (som jag vann båda gångerna). klockan blev mycket och borsta tänderna och sätta på pysch var tidsnog. efter allt det så slutade anna för dagen och setterberg,daisy,matilda och sara kom förbi på en fika på nedervåningen. vi käkade massor kakor innan vi sedan fick se på cluedo spelet. under halva tiden så behövde daisy och matilda åka hem. vi andra fortsatte till setterberg gissade fel och åkte ur spelet och då skyndade jag mig för och gissa som visade sig vara helt rätt...jag vann för tredje gången den dagen.

när vi skulle hem drog vi förbi carro och sa hej, sen åkte vi med sara hem och sen släpptes jag av sist.

en heldag med anna har vart supert, länge sen sist! lär mig alltid något nytt om den tjejen

snart carro är det du och jag tid, på fredag!

nu ska jag sova.

puss!

i need to go and see lindsay

jag hatar dem orden. precis efter han sagt dem så visste jag vad som skulle ske. jag vet att han gör det han innerst inne vet är fel. och jag har fortfarande hoppet kvar, det kan ingen ta mig ifrån. men detta gjorde mig nervös. men det är väl fär det bästa slutet ska komma precis på slutet. usch nu får jag säkert plågas i veckor att komma.

om det inte slutar med true love, kommer jag efter 5 år bli helt förkrossad

owen, i'm now, your biggest fan!

kiss

ännu en onsdag

och nu ligger jag här och laddar ner nya avsnittet av one tree hill!

har precis duschat så efter sett oth så ska jag göra mig iordning och vänta på att anna ska hämta mig

länge sen bara vi två umgicks så det ska bli riktigt trevligt faktiskt, sen en fika med lite fler tjejer lite senare på kvällen, också riktigt trevligt.

nu ska jag njuta av denna dag för sen jobbar jag HELA torsdagen och HELA fredagen, nästan.

sen, ah ni vet..

nanna, du vart jätte fin i håret. och hoppas verkligen du lyckas denna gång, jag håller tummarna för dig!

ha en bra dag, det ska jag ha!

xoxo (oh längtar till 2a säsongen av gossip girl)

trivs bäst...

när jag nu äntligen sitter här och lyssnar på lite skön musik. just nu lloyd med låten lloyd.

idag har det vart en skön dag. frukost med barnen. leverera maria. gå min 30 min promenad med sofie och vagnen tll sandvika. träffa brudarna. fika en lång stund. få skjuts hem av anna. lägga sofie. anna kvar på en 1½ timmas fika. laga mat åt mig och 7 till. snacka med tine 1½ timme om allt som rör livet. en timmas paus som mestadels gick åt att prata med min kusse om mitt besök till henne i helgen och sen avsluta med ett samtal om min far och att farfar betalar om vi vill komma till iran och att vi ska få typ 10.000 om inte mer om vi kommer..lät lite men vad fan mina släktingar är ju säkert rika i iran. vore värt, men jag är kackelack rädd och dem finns det tydligen endel av och är det någon som kan tänka sig mig i slöja..inte jag i alla fall! sen vart det en mysig kvällsmat med bara maria och nu har jag slutat.

imorgon är jag ledig och då kommer anna och hämtar mig och sen ska jag hålla henne sällskap hela dagen. på kvällen kommer även matilda och sara tror jag. nice nice!

snart onsdag, one tree hill. men nu ska jag ladda ner nyaste av prison break.

snart sthlm, sen lkpg...längtar!

prison, läsa och sen sova!

ps. du gör mig förvirrad

hade!



hektisk vecka

åh då var denna dag över

vart i barnehagen med sofie, gjort lunch, gjort kyckling wok med ris till middag, lekt med barnen, hämta helene hos en vännina, lagt dem och mycket mer. är helt slut efter denna dagen.

har sagt ja till massor extra arbete denna vecka bara för jag vet att jag sen är ledig i tio dagar.

ska jobba imorgon 7.30-18 och sen 19-20
onsdag, helt ledig. om jag inte ska vara en timmas barnvakt på kvällen
torsdag 7.30-22
fredag 12-14 17-sent

sen är det äntligen hemgång!

bara ge järnet nu...

nu ska jag läsa min bok, hade!

mycket att se fram emot

usch vad jag älskar detta. sitta och känna sig super ful i en stor fotbollströja och sen en stor hårig toffs på huvudet. har sett sista filmen av beck- i guds namn, visste inte från början att det var den sista men när jag väl satt igång filmen så ville jag inte stänga av. lite sorligt med den sista men den var bra. bög hat är jag ju så himla emot så det var én interessant film rent kunskapsmässigt med.

efter beck lagade jag mat och sedan satte jag på ännu en film. och vad jag älskar film söndagar, men hade vart trevligare med carro här! då såg jag i alla fall den svenska filmen, underbar och älskad av alla. så himla bra! svensk film imponerar nuförtiden. i alla fall var micke dansken i filmen så jävla snygg, man visste att man skulle hata han men man smyg älskade honom lite i alla fall.

nu vet jag inte vad jag ska göra, oh en låt från rent soundtracket kom på nu..den måste jag se snart igen, länge sen nu!

se fram emot:
16-18 feb. sthlm besök. träffa pappa, min kusse, bennas, melinda, anastasia, vilsen och emma
18-24 feb vara hemma i linköping. förhoppningsvis en fika med sabina,sandra,mattsson,banana,lidberg,samuelsson och lina. köa en desire bulle av anna på gyllen, platens, 55an, helrör på plaza med sandra, träffa mahira mm
1e mars. stor au pair fest hos lovisa
15-17 mars. åka med carro till uppsala och uppleva allt hennes där
20-21 mars. carro ska komma till linköping och upptäcka allt där
27mars-1april. pänt och sära kommer hem, äntligen! need i say more
................sara jag och mahira ska tattuera oss ihop. jag ska fortfarande göra min streckkod med mitt födelsedata på vänster handled, grymt!

fortsatt trevlig söndag

jag längtar!

hade!

skvaller söndag

aja då var det en härlig söndag igen då

mår super efter denna fantastiska helg. speciellt shalgerkvällen med alla brudarna igår. åt god äpplepaj med vaniljsås och sen massa annat gott. jag vart jätte arg över att inte velvet och michael gick vidare men var dock glad över christer och amy. efter det var slut så började grabben i graven brevid på fyran så vi satt och såg den. den var ju kalas! efter den var det bara jag carro matilda och setterberg kvar så då satt vi och snackade ändå tills två när vi då åkte hemåt.

idag har det inte blivit mycket mer en än skön dusch och en jätte sen frukost. nu laddar jag ner en beck film som jag ska mysa med mig. efter det tänkte jag läsa min bok lite, den är ju faktiskt bra.

har fått skvaller av anna banana om gårdagen i linkan, alltid lika skoj. sen har jag ett fyra samtal med pänt, sära och mahira...alltid trevligt..om sex veckor syns vi!

nej ska hänga med i samtalet nu, blinkar fan oranget hela tiden och jag fattar hälften..hehe!

hade!

ansiktsbehandling

igår så gick jag ett trevligt besök av setterberg och matilda. vi åt glass med jordgubssås och sen drack vi te och åt choklad. mums! dem var väl här en sisådär fyra timmar innan dem sedan åkte.

då läste jag min bok lite innan jag sedan somnade.

nu har jag vaknat, duschat, sett en sadam hussein dokumentär och sen ätit frukost.

fick mess av matilda nyss så ska ner och träffa henne i sandvika. ska bara vara trevligt sällskap. är ju så fint väder så ska bli trevligt och ta den 30minuters promenaden ner dit.

ikväll blir det jag, 8 pinglor till och melodifestivalen. må bäste man eller kvinna vinna.

ps. glömde säga att jag fick en 55minuters ansiktsbehnadling av tine i present igår. ska bli så himla skönt och trevligt!

nej nu må jag gå...

puss!

fredag kväll

eh vart en hygglig dag med sofie, men ingen tripp till sandra. sofie sov när jag började och hon behövde sin sömn. vilket resluterade i att hon sov ända till strax innan tre. jag gjorde fint och sen satte på en tvätt. när jag sedan inte hade något och göra så gjorde jag en ny äpplekaka. den var super kan jag lova er. jag och sofie gick ner till barnehagen och hämtade maria och avan innan sedan min arbetsvecka nästintill var slut. snackade lite skit med tine bara innan jag helt slutade.

nu har jag lekt lite på msn, lagat mat och ätit. sen har jag sett nyaste avsnittet av cashemere mafia, kalas var det!

nu kommer snart matilda och vi ska äta lite nam nam innan sedan även setterberg joinar

ska fortsätta läsa min bok innan jag sover sen. har kommit in en bit i boken nu men det spännande börjar nog snart....

hade!

sugen på allt

då var det fredag igen då!

idag har jag fått sovit ut förutom att jag vart kissnödig två gånger, aldrig skoj. börjar nu snart vid tolv, så jag sitter här redo och klar för det.

snackade nyss med sandra om att jag hade noll kreaktivitet för mich och sofie idag, och då sa hon men kom hit då! och kom på att vi bor ju så pass nära (typ 5 min med buss) så det lät ju som en bra ideé. får sofie leka med mie och jag se hur sandra bor. ska snacka lite skit med tine först och sen se vilken buss vi hinner med.

ikväll kommer setterberg hit efter träningen och snackar lite skit. ska bli trevligt. jag är inte så pigg på mycket annat, har vart en hetsisk vecka så skönt med lite fullständig ro ikväll.

nästa helg stockholm, så jävla pepp jag är.

aja men om jag skulle knalla upp nu lite tidigare och hoppas på att sofie inte sover för det tror jag nämligen hon gör.

hade på badet och trevlig helg!


14 timmars passet

usch fick inte blogga igår kväll, bloggen strulade och jag var så trött så orkade ej vänta heller.

men igår hade jag en kempe hygglig dag med sofie först. ute i snön och gjorde en snölykta, städade lite i huset innan carro kom och hämtade upp oss. drog till biblioteket o bekkestua där vi gick runt så jag fick låna lite böcker och sen tog vi en snabb fika innan vi sen var hemma igen. hämtade maria och sen åt vi tillsammans med marias vän hanne och tine, hamburgare.

när jag sedan slutat så drog jag och carro in till caroline som numera bor i kollektiv inne i oslo. inte så jätte färscht men ganska hyggligt ändå.
blev ganska sent med tanken på hur trött jag var redan innan

idag har jag gjort en hotellfrukost till mig och familjen, vart med sofie i barnehagen, städat lite, lagat mat och efterätt och sen lagt barnen. tine o ch har jag knappt inte sett skymten av, dem har åkt skidor, vart på middag osv. när jag äntligen slutat för kvällen trött som jag var så gick jag ner till mig och slappade. efter en stund hörde jag en lite ljus röst sägandes mitt namn. det var helene som sa att det var för varmt på hennes rum men jag visste att det var något mer och efter en strunds prat uppe på rummet hennes så berättade hon att hon var rädd för inbrottstjuvar. gud vad jobbigt det var, kunde ju inte ljuga för henne och säga att dem aldrig kunde komma och sen frågade hon vad hon skulle göra om dem kom,och det var super svårt och förklara för henne att det inte finns så mycket man kan göra i den situationen eftersom man inte vet hur man reagerar. hon ville i alla fall ha mig i närheten så jag la mig och soffan utanför och läste min bok, tills ögonen bara rullade på mig och då slutade jag. måste somnat för jag blev nyss väckt av ch och tine

tine berättade att en klasskompis till helene nyligen haft inbrott, så därför hon har dem tankarna. ibland är det inte lätt och vara lite. inte för min rädsla för inbrottstjuvar är mindre än helenes, men jag kan ju i alla fall hantera dem lite bättre

usch somnat och blivit väckt, nu måste jag somna om igen är helt slut efter detta 14 timmarspass helt ensam idag

imorgon blir det 12-16, med något hyggligt som en glass nere i sandvika

sen på kvällen får jag stor besök av setterberg en stund efter hennes träning, länge sen...ska bli super trevligt!

natt då!

uppsvullen

nu har carro precis lämnat mig, vi har käkat upp en hel påse med ostbågar och nästan druckit upp en cola plus ätit lite choklad. men fan vad gott det varit och flera timmars bra samtal. härligt en tisdagskväll.

pratat med massor folk idag om sthlm resan så nu är den nog bestämd till nästa lördag till måndagen och sen åker jag för och vara en vecka hemma i linkan, gott om tid och hitta på roliga saker som att med sabina dra ihop lite av dem gamla brudarna. ser jag riktigt fram emot nu!

nej nu ska jag börja läsa min bok som heter kärleken skär djupa sår, hoppas den är lika bra som den verkar

imorgon jobb 7.30-16, däribland dra till andra biblan med carro och sofie såklart då för och se om det finns mer bättre böcker där och sen på kvällen blir det oslo med carro för och se hur caroline bor i sitt nya crib inne i oslo. ska bli hyggligt!

läsa sen sova

hörs!

listen to the accent

http://www.youtube.com/watch?v=pRrk3zZmksE

enjoy, and if you don't enjoy that, i don't know what you do for fun!

vilken underbar dag!

igår somnade jag som en prinsessa som inte sovit på år

länge sedan jag sov så bra och sen när jag vaknade upp imorse och visste att jag var ledig men ville inte sova bort en sån underbar dag utan jag hade bestämt mig för och ta en halvtimmaspromenad ner till träffen i sandvika så tvekade jag ändå ett par gånger under mitt snoozande.

precis efter sista snoozningen så ringer telefonen och jag hörde den ljuva stämman av en glad och pigg carro. hon hade hunnit med hur mycket som helst, men jag ja hade sovit så skönt :=)
vi små tjattrade om lite allt möjligt, kanske lite onödigt eftersom vi en timma efter skulle ses in real life. men var ett glatt sätt och starta dagen. innan vi avslutade samtalet berättade jag att jag trodde jag drömt att barry hade ringt igår precis efter jag somnat in, för det skulle jag väl kommit ihåg om det verkligen hade hänt. vara bara att kolla när vi lagt på tänkte jag.

och det gjorde jag, 23.54 barry miller på inkommande samtal...jaha och vad ville han då?

visste inte riktigt var klockan var hos han men jag drog iväg ett sms och frågade som jag än inte fått svar på,  så vi få la se.

tog min underbara promenad ner till sandvikas bibliotek där jag träffe daisy med söta erik, matilda och sen carro då. jag lånade mig en bra bok, som jag glömt i carros väska förstårs. men vi gick till mamma mia och tog en fika innan carro o matilda drog och jag och daisy tog oss en tur runt på storsentra. efter ett tag beslöt jag mig för att åka hem efter tröttnat på och se alla underbart fina vår kläder som kommit. får blir och införskaffa lite när jag åker hem, billigare så!

nu ska jag snart se det nya avsnittet av prison break och sen vet jag inte
ikväll blir det något med carro, måste få min braiga bok som jag vill börja läsa

hade på badet!

back to being me

gud så skönt och fått humöret, energin och viljan tillbaka

sen jag kom hem från barnehagen med sofie, har jag tvättat, vikt kläder, satt på en diskmaskin, plockat ut en diskmaskin, dukat, dukat från, lagat mat, lagat kvällsmat, lagt två barn, städat köket och plockat iordning på massa småsaker.

usch länge sedan jag hade den energi men den ska jag fortsätta ha nu

tine köpte ett busskort till mig idag, så glad jag blev och så skönt och äntligen ha det. ska se till och fixa det där månadskortet snart med

imorgon blir det säkert en sväng till träffen men främst för jag ska låna tines bibliotekskort och låna lite böcker som jag ska börja läsa

allt känns underbart!

hade!

8-22

idag är det en nya vecka och det känns skönt

gick upp en halv timma tidigare idag för att jag var så pigg och glad

åt en god frukost med alla barnen och även tine innan jag och sofie tog bussen till åpna barnehagen

väl där var det massa mammor med barn från förr så det var kempe hyggligt

snackade mest med den ända karln där som faktiskt var väldigt fräsch och svensk. han frågade ut mig massor om au pair livet, norge och vad jag har för utbildning m m. tillslut så var jag tvungen och fråga "visst var det ni som ville skaffa er en au pair till hösten" och då svarade han "ja" lite glatt. hehe tror han försökte rekrytera mig. jag skulle mer än gärna jobba i den familjen, dem som för två veckor sedan fick en liten erik som dem så stolt visade upp idag..oh så sött liten prick han var. men tveksam till ett år till som au pair men ett halvår vill dem ju bara ha..hmm..nej eller??

ah sen så snackade jag också en hel del med min narbor som har en jeppe som bara är 4 månader yngre än sofie. vi var ute en stund innan dem två sedan skjutsade hem oss.

så skönt och få komma hem på 10min med en super trött sofie och även jag lite trött
idag är det mitt första 8-22 pass. men inte en sån jobbig sådan. tine har vart hemma med en fortfarande sjuk helene och när hon kommer hem efter handlingen ska hon och barnen städa deras del av huset. skönt! själv har jag presic lagt sofie och sitter nu här och slappar.
om ett par timmar ska jag laga god fajitas som sedan ska avslutas med någon enkel efterätt. är super sugen på något sött.

har frivillgt sagt till att jag kan jobba i helgen om dem skulle behöva mig. jag ska ju hem helgen därpå så då lär det inte bli lungt. eller om jag åker till sthlm lör-sön och sen är mån-sön i linkan..det vore väl en bra idée?

nej nu ska jag vira runt lite på internet innan jag ska återgå till vardagen

hade på baden din dumma sjokkolade



headsetsamtal

en uppdatering sen sist är han skickade sms tillbaka och skrev
"dnt touch them nd i stay in australia now more 2 life than them nd im single nd loving it. x"

jag svarade ganska opersonligt och enkelt

men detta är inte slutet på denna saga, det kan jag lova

sett filmerna lucy you med drew barrymore och eric bana (min troja hunk). en ganska kliche film men ändå sevärd, lärde mig lite om texas hold em (eller hur stavas det). sen såg jag the departed, dem svor väldigt mycket, sköt allt som rörde sig men väldigt bra skådespelare

nanna det var ett trevligt headset samtal vi hade idag, tackar verkligen gud för våra headset så vi kan prata i timmar. glädjer mig till din hemgång 18 juli och sen ska jag göra mitt bästa för och komma och hälsa på dig

nej nu måste jag sova bort min hunger, har ätit fem plättar idag och inget mer

hade!


telefonsamtal

barry ringde nyss, för ja maddis det var han jag menade

jag svarade och han snackade någon minut på den undrbara skottskan

härligt och höra hans röst, men jag fegade ut och svarade inget för jag var så i chock av att höra hans röst efter ett år

skickade nyss ett mess till han, skrev typ glad att höra att drogerna inte tagit död på dig

vet inte vad jag ville få ut av det, men nu är det skickat

värsta är nästa gång jag blir full, usch telefonspärr snälla

ps. fick nyss ett mess, tror jag hoppade en meter av rädsla för vad som kan stå, men det var inte han.




uppmärksamhet?

aja igår var jag hemma och såg fyra nya filmer. something new, goal 1 och goal 2 (väldigt bra filmer, i ettan en ung mexiakans pojke som kommer till engeland och få spela fotboll. pratar man förresten skottska i new castle?. i tvåan blev han pengakåt och helt störd, men sen vart han bra mot slutet så nu bara längtar jag efter den 3e som kommer detta år) och sen avslutade jag filmkvällen med ett öga rött. en helt okej film men väldigt lustig ibland. bäst var i alla fall rinkebysvenskan. tänkte på sandra då!

tror iaf jag bestämt mig för att åka hem nästa vecka. är ledig 15-25 februari. ska dock på en kort resa till stockholm med carro då. vill träffa bennas, emma, vilsen, min kusin, melinda, anastasia och sen min pappa. haft sånt sthlm sug på sistone och mer efter jag sett ett öga rött igår med.

hur ska jag göra dessa veckor?

idag ska jag se the departed och lucky you och om jag har lust även december boys

hade!

stalker

känner mig fan som en just nu. jag gjorde det jag inte fick göra. jag gick igenom telefonboken och tidigt kom jag till hans namn. har redan tänkt på honom ett par gånger under filmerna jag nyss sett, i dem snackade dem precis som han. först skulle jag bara se om det ens gick och ringa nummret, och det gjorde det. lät precis som när jag var där, dubbelsignaler. kom massor signaler, jag ville liksom inte lägga på. telefonsvarare, jag la på tills jag strax efter fick ett sms...

"whos that?"

och jag svarade...

"don't bother. i'm not even shore you're the person who gave me this number, and even if you are, if you even remember me"

and that's the end

tänk om det var han? såklart han minns mig, varför vågade jag då inte skriva något mer personligt och bättre?

jag vill bara åka dit, se han, prata med han och sen vet jag inte vad jag vill mer med han. hur kan jag inte glömma en människa som han..en knarkande tvåbarnsfar!

hmm ni vet vem jag menar, och ni tycker jag är helt störd som fortfarande tänker på han (eller nanna skulle nog förstå mig), jag tycker detsamma.

men varför efter ett år sen senast kan jag inte sluta tänka på han?

how can i make him go away?

nu måste jag bara se till att vi träffas personligen

när jag nästa gett upp hoppet om kärleken så får jag tillbaka det på en sekund

cara mia måns är numera singel, halleluja!

image208


nu måste jag bara se till att vi träffas personligen så våran kärlekssaga kan börja...kan väl inte vara så svårt eller?

har inte gjort mycket och kommer inte göra mycket denna dag

har sett filmen something new med den underbart snygga simon baker (australienare, förklarar allt)...dock lite svårare och få träffa honom, få han och skijla sig från rebecca riggins och sen bli plastmamma till tre barn, tror jag tar cara mia måns istället. filmen var förutsägbar men handlade om en bra sak, rasskillnad. helt sevärd, tack vara den australiensiska hunken

efter det satte jag på friday night lights, faktiskt ett av dem bästa avsnitten hitills.

nu sitter jag och virrar runt lite på internet, för att sedan sätta på filmen goal, efterföljd av goal 2

fest hos lisa ikväll med en himla massa au pair brudar, men jag har tackat nej och sedan vet jag att min mamma och hela brudgänget ska på sexparty ikväll för att sedan gå till harrys, det lär heller inte vara så tråkigt

men jag ska kolla på snygga svettiga fotbollshunkar i mitt hello kitty nattlinne helt ensam, någon som slår det för och vara en patetisk singel tjej i 20-års åldern som drömmer om cara mia måns??

hade!!

let's dance

nu sitter jag här skit trött, funderar på att ta en nap

har gått med barnvagnen ner till sandvika i spöregnet så när vi kom fram var sofie drytorr och jag dyngsur
spenderade i alla fall två timmar på biblioteket med att läsa böcker, mysa och sen fastnade jag i hyllan med engelska barnböcker som jag genast gav mig på och läste några stycken. skulle lånat amerikanska självbiografier till mig själv men hade inget id kort med mig så jag kunde inte skaffa ett lånekort. får bli nästa vecka istället!

vid ett kom tine och hämtade sofie och jag gick och mötte carro matilda och lisa på en tripp inne på storcentra

nu har jag vart hemma en stund, lagat lunch och inser att jag snart måste städa

ikväll får jag besök av carro carro matilda och kanske anna. ska spise tacos, dricka lite vin och se på let's dance så det ska bli hyggligt!

mahira sa åt hon sett min hottie (går att disskuteras) där hemma igår...grr

aja om jag ska vila innan jag måste städa


image207

ett gammalt kort på gymnasie gänget (utan samuelsson), inte så värst upklädda innan vi skulle iväg och leka lekar med våra nollor...

trevlig helg!


RSS 2.0