förfest hos och med farmor och farfar.

hur många timmar sedan jag slutade dricka, och jag mår fortfarande så här dåligt..helt otroligt!

vi fyra igår så hade vi lyckats skaffa fram skjuts hem så då bestämde vi oss för att åka.

jag åkte hem och gjorde mig i ordning för att sedan skynda till pantéa.

vi började korka upp och efter en stund, inte all för lång så var vi nog alla tre rätt så påverkade.

tog taxi ner till stan, lurade taxi chaffisen att vi pluggade..sara till läkare, jag till socinonm och pantéa till folkhälsovetare. slutade med att vi fick studentrabatt o ett nej till att betala i natura.

hoppade på tåget till mjölby. trängde in oss alla tre på toaletten för att pissa samtidigt som tåget rörde sig. träffade på henke och satte oss vid han.

han skulle bli upphämtad av hans barndomskompis henke så vi flörtade in oss och åkte med dem.

skulle på förfest i vadstena hemma hos henriks farmor och farfar. trodde de skulle gå och lägga sig men det gjorde de inte utan det roliga och trevliga var att de satte sig ner med oss och drack öl och sprit.

satt där några timmar och snackade framtidsdrömmar innan vi sen kom på att vi var tvugna att gå.

vi gick rätt så snor fulla för att uttrycka mig väl ner till sjömagasinet som det heter.

gick in och såg vilket fjortishak det var. vi gjorde det bästa av situationen vilket var att dricka mer och dansa. musiken var väldigt bra. tragisk nog så kom man ej ifrån linköpingsbor utan dem kryllade det av överallt.

jag vart rätt så borta o satte mig ner vid ett bort. helt plötsligt så sitter jag med micke o pantéa och sara är bort. satt med honom ett bra tag och pratade om vårat förflutna och sedan pratade jag med hans brud innan hon gick och han kom tillbaka igen.

efteråt så kom adnan och hämtade oss med hans vilda hund akilles. snackade som fan i bilen innan jag halvt slocknade. sara hoppade av och jag o pantea gick av vid statoil. gick in fulla som svin och köpte en jävla massa mat. en dubbel cheeseburgare med mos och gurkmajonäs, snacka om vi var hungriga.

tog taxi därifrån till mig och sen somnade vi.

mamma kom tidigt imorse för att lämna av lite saker. jag somnade om och sedan kom hon igen för att i ett par timmar fixa det sista innan allt ska slussas ut från lägenheten imorgon.

när det var klart så var pänt och jag så hungriga så vi gick till pizzerian och käkade. skämde nog ut oss lite med att vara bakis en tisdag. satt där ett bra tag innan sabina joinade oss. trevligt att träffa henne, var ett tag sen sist.

jag o pänt gick tillbaka hem till mig.

efter det så har allt gått åt pipskogen, har ringt martin två gånger för data support och ändå har vi ej lyckats sätta på en film. slutade med att vi fick se den i gamla datorn.

gick ner och köpte mat och sen la vi oss ner och satte på filmen.

brokeback mountain, så himla bra den är fortfarande efter alla sedda gånger.

blev äntligen av med pantea nyligen..heheh nej alltid trevligt med sällskap men ensamheten nu uppskattas med :=)

måste sova snart, mamma o de kommer med släpkärran vid åtta imorgon.

orkar inte vill bara sova sova sova.

nu vill jag bara komma till norge och börja med mitt nya sunda liv.

mina tarmar pallar ej med.

asta la vista.

fyra hjärta, en stripping och olle.

ojdå nu har jag inte bloggat sedan i torsdags eller nåt.

i torsdags så var jag hos mamma och sen tog jag det ganska så lungt på kvällen. gick hem till syrran, körde hemkört på pizza, kollade på motorsågsmassakern ännu en gång och sen somnade vi.

i fredags så shoppade jag en laptop som jag ska ha med mig till norge och sedan lite annat skoj.

på kvällen mötte jag maddis och drog till grabbarna på bagdad. riktigt bra hip hop fest men bra musik o bra folk.

han var där, både roligt och mindre roligt. speciellt när han kom fram o allt blev rätt men ändå fel.

somnade väl vid halv fyra och halv sju ringde klockan.

blev upphämtad och först drog vi till mantorp park o tog hand dom resterna från volvos vip fest dagen innan. sen drog vi till köket i skänninge där vi diskade och tog fram allt för dagens jobb.

kom till vandrarhemmet i borensberg och möttes upp av tre personal.

en av de var olle. en sån himla charmigt söt kille. bara namnet olle säger ju att han är söt. han var super trevlig. blev lite flörtande (alla fall från min sida) under tiden han jobbade innan han gick hem. innan han skulle gå så gick jag ut och tog bort duken. det satt fyra tunga hjärtan på duken så den inte skulle flyga bort. det var vandrarhemmets så jag gick fram till honom och sa"här ger jag dig fyra hjärtan" o han svarade "det var ett bra betyg" och log. sen helt plötsligt så tar han av sig sin personal tröja rakt framför mig för att sätta på sig sin egna. jag blev helt ställd, men fin kropp hade han. gav kvällen lite extra krydda.

bröllopet gick i alla fall bra. serverade ju åt hon åse brodin som äger det kända stallet och som är vän till kungafamiljen. det var hennes son som gifte sig. var en väldigt bra serveringen.

slutade vid elva och då blev jag avsläppt i stan.

skulle in på harrys, kom in men eftersom syrran var för full för att svara i telefon så hade jag ingen som var där inne. eller han var ju där men kom snabbt fram till att han inte var värt det.

köpte en av de godaste kebabtallrikarna i mitt liv med ris o fetaost, åkte taxi hem med annies granne och sen käkade jag och sen somnade jag.

en riktigt skön lördag.

vaknade upp vid två idag och var inte bakis, det var en ny men härlig känsla.

idag blir det att slappa till det innan jag ska möta sara och mahria på en fika, får se om pantéa kommer förbi efter jobbet med.

asta la vista.

det sägs att för mycket surt kan göra att man...

jasså det var ännu en händelserik dag igår.

vaknade ganska så sent och satte som vanligt på en film.

igår vart det en brittisk sådan som heter this is england. den handlar om en 12-årig kille som heter shaun och är lite utanför i skolan. en dag träffar han på ett gäng skinnheads som han blir vän med. filmen är helt sjuk men väldigt lärorik. jag som trodde alla skinnheads var totalt tomma i huvudet, nej så var det tydligen inte! det finns snälla skinnheads, vem kunde trot...inte jag i alla fall.

på eftermiddagen drog jag hem till mamma och slappade där. blev lite ally mcbeal och glamour innan jag började göra mig iordning för kvällen.

drog hem till pantea o sara joinade också. började dricka mina sura drinkar.

 


tog taxi ner till stan med en skitsnygg taxikille som hette jon.

tog ut pengar och sen till platens. ganska dåligt drag med folk i början men mot slutet tyckte jag det hade förbättrats rejält. vi dansade och hade skoj.

träffade en som jobbar på 55an. fick höra att jag var en av favorit stammisarna. att jag alltid är så glad och trevlig. det är ju alltid kul att få höra för denna tjej har jag typ aldrig pratat med förr. hon blev lite arg när jag sa att jag nu skulle flytta till norge och inte kommer kunna vara där alls mycket.

vi dansade ganska så bra och mot slutet fick vi se till o ta med några på efterfest till "våran" (bloggar inte din hemlis) 55an vakten.

fick med mig en jätte trevlig kille men han tappade jag på hakpepi, tror jag. sen fick vi med oss ett grabbgäng. visade sig en halvtimma in på efterfesten att en av de hade barn och en var gift. så han med barn skulle hem till hans son som slutade med att de alla gick. efterfesten fortsatte med lite gitarr o kända sånger. ganska mysigt. vid halv sex tog jag och sara taxi hem till mig och somnade direkt.

nu är jag uppe igen och ska snart hem till mammi och säga hej innan jag ska ta en fika med emma.

blir ingen utgång ikväll, tror jag icke!!!

asta la vista.

salam / ciao bella.

vilken filmdag de vart igår.

efter sett se upp för dårarna så blev det linas kvällsbok. den var också riktigt bra,man kunde verkligen relatera till vissa saker och det är alltid trevligt. svensk film har blivit så mycket bättre än förr, det är skoj att även våran filmindustri kan producera så bra filmer.

på kvällen drog jag in till stan och mötte upp mahira,pantéa och sara.


blev bio och filmen ciao bella. jag tyckte även denna film var riktgit bra, men dem andra tyckte inte att den var lika bra. vi pratade ganska högt under hela filmen och kommenterade ganska mycket, tydligen så hade jag sagt något jätte pinsamt som dem andra hade uppmärksammat men jag inte har ett minne av att jag sagt det,läskigt.


efteråt så  gick vi till steve's och käkade. när jag skulle beställa i kassan så kunde varken jag eller han i kassan få fram en direkt beställning tack vare en full gubbe som stod i närheten. lite annorlunda och skratta fram en besällning.

efter fikan så drog vi en sväng på stan men där var det bara en massa universitets ekonomer som sjöng och skulle in på bk.

satte oss i busskuren som man gör som liten och ringde lite samtal. va nära att det skulle bli party men vi sket i det och blev istället bjudna på en stor förfest ikväll för att sedan dra vidare till platens.

åkte hem och satte mig framför datorn, vart lite sugen på att kolla på kläder vilket slutade med att jag beställde kläder för mer än tusen kronor, usch det är aldrig bra!

aja om man skulle köka lite frulle nu.

asta la vista.


över hela atlanten sågs vi...

jasså vart det ingen ensam kväll igår då.

vid strax efter tio kom pantéa och sara över.

blev ingen film uatn en himla massa musik och skitsnack.

snackade med nanna på msn via webcameran, kul att se henne och att hon kunde se våra grimaser.

vi däckade första alla tre i min säng innan vi kastade ner pantéa på madrassen.

sov ganska långt in på dagen.

sara gick hem, pantea ner till stan och jag satte på min första film av två som jag hade kvar av de tre jag hyrde igår.

har nu sett se upp för dårarna en riktigt bra svensk film. älskar skildringen mellan svenskar och invandrare. en film jag tycker alla borde se!

ska nu sätta på linas kvällsbok och hoppas på att den är lika bra.

ikväll har jag,pantéa,sara och mahira bokat ciao bella vi ska se. efter blir det väl en lättsam men mysig fika.

imorgon blir det förhoppningsvis platens!!...yippie yeah yippie yo

asta la vista.

mozart & the whale

idag har jag ite gjort så mkt.

stekt olivoljs pannkakor för mitt vanliga margarin var slut.

åkte in till mamma i stan och hängde en stund med henne.

gick till mc med lillasyrran, sandra och marlena.

tog bussen hem o följde med syrran till ica.

där hyrde jag tre filmer:
- crazy in love aka. mozart & the whale
- se upp för dårarna
- linas kvällsbok

  


har precis sett mozart & the whale med josh hartnett. handlar om hur han som är autisktiskt blir kär i en tjej som har samma sjukdom och alla problem som uppstår mellan dem. en ritktigt fin film som verkligen är sevärd.

tänk att få höra orden som donald fick höra av isabelle i filmen

" du kan inte göra mig besviken, för allt du är, är allt jag vill ha"

fick samtal av panter o sara nyss. vi funderade på måndagslubben i vadstena men insåg att det var lite sent att komma på det nu, förhoppningsvis så blir det nästa måndag istället. men det kommer nog hit om en timma med chips och så blir det en film eller så.

laptop eller inte?..hmm? svårt val

asta la vista.

jag mår som jag förtjänar, o lite där till.

fy fan vilken helg.

kickade av helgen tidigt på fredags förmiddagen. min moster kom och hämtade mig, blev en stor handling på city gross och sen vidare mot sjögestad. hjälte henne med pastasalladen och sen somnade jag bakis några timmar i hennes soffa. vaknade upp och då var det dags att åka till valkebobadet. jeppes fotbollslag hade vunnit och nu skulle det firas med att bada i poolen lite och sen grilla hamburgare. efter vi ätit gott så blev det sport tipspromenad. jag skulle inte gått men lisa o matilda ville att jag skulle följa med så jag ställde upp. när reslutaten lästes upp så kom matilda o lisa först, jag hade visst haft alla nio rätt plus bara fem i från på utslagsfrågan.

jag kan sport, och det är ej från mamma utan från pappa!

vi tjejer åkte hem eftersom rikard som är tränare o jesper skulle sova kvar.
vi myste ner oss alla i samma säng och satte på masjävlar sen somnade vi.

tidigt igår så gick vi upp vid sju tiden för att snabbt fixa iordning oss och åka till mormor. bilen ställde vi där och strax därpå kom mia o ove med husbilen.

där satt vi nio personer och var nu på väg mot arboga. stannade till i örebro för att handla lite och käka lite mat.

ställde husbilen precis utanför festlokalen och fixade oss lite.

sedan kom folket och festern var igång.

inte ofta man träffar de men roligt som fan har vi.

något som vi aldrig har i våran släkt det är tråkigt och något som vi aldrig är på sånna stora tillfällen är nyktra.

inga fyllde 80 och det skulle firas!!

festen bestod av oss nio från linköping o sen alla andra från arboga. arboga gänget bestod av inga, hennes fyra pojkar (roland,rolf,roger och bosse) och en tjej (carina) med deras respektive och barn, plus lite barnbarn.

jag drack och jag drack, fick nog i mig 10-15 groggar.

drack fint först innan jag började med det hemkörda, e man bonne så e man.

 (carina)
  (carinas äldsta dotter frida)
  (kvinnan till äran, inga nu 80år o hennes äldsta son roland)
  (roger, jag och marlena)
 ("morfar" o jag)


  (marlena o styvmamma mia)

 (marlena och jag)

  (matilda)
 (mormor o marlena i lila)

  (ove i svart o rolf)

  (pernilla i svart o lisa)

   (ove i svart och roger)
 (bosse länst bort, roland o marlena)
 (carinas yngsta dotter anna med pojkvän och rolands son sebastian i vitt)
  (carinas barnbarn och fridas / martins son vilbert "ville" som inte är mer än fyra månader.

namn som vi upptäckt vi har flera av i släkten är: nathalie, matilda

aja fy fan vad trevligt vi hade det igår.

åt frukostbuffe gjort av mormor i morse och sen vart vi bjudna hem på köttgryta till inga.

hemresan var bland det värsta.

bakis och sitta så när inpå sina släktingar, usch det gör jag inte ofta tack gode gud. höll på att strypa både den ena och den andra.

jag mår skit men jag mår som jag förtjänar tror jag.

nu ska jag duscha.

nu är det mindre än två veckor kvar, nerverna börjar kännas av.

asta la vista.

grupptryck.

fortsätter på inlägget jag skrev igår.

skulle ej gått ut, men vem står emot sara och när mahira ringer och säger att jag kommer och hämtar dig om femton minuter.

slängde på mig kläder och smink på femton och sen drog vi hem till lejla i stolplyckan. virre var redan där och sara kom strax efter. blev en livlig diskussion om självkänsla på balkongen, riktigt interessant och trevligt faktiskt.

drog ner till platå. var väldigt mycket folk.

han var där. varför? du stoppar mig från att leva ut. vad vill du mig, kan du säga det så vi får ett slut på det här.

aja dansade och hade riktigt skoj.

efter så drog jag,frida,sebbe,virre och lisa hem till virre i berga för att efterfesta. vilken dålig inställning vi hade, alla ville typ sova. vid fem drog jag lisa o frida till shell macken i braskens för att köpa korv.

jens kommer ner dyng med sin cykel o nästan skriker snus. tog ett tag för honom att välja mat o endel hockey snack innan vi satte oss i bilen o lämnade honom där.


däckade på en sekund,men har ej fått sovit ut telefonen har gått i ett.


aja nu ska jag till moster min och hjälpa henne att grilla korv åt jeppes fotbollslag ikväll, va gör jag inte för mina knattar till kusiner, om inte allt.


imorgon blir det husbilen till arboga för 80års kalas med en himla massa spit. inte ofta man träffar den delen av släkten, undra hur gammal sebastian är nu, 22 kanske??


hörs på söndag!


asta la vista.


vilket jet-set liv jag lever..

fy fan jag mår skit, men jag mår som jag förtjänar.

de här senaste dagarna har varit sjukt roliga.

shoppat gärnet, köpt fem par skor.

    

inte bara skor, har även köpt två fina klänningar och lite smycken.
tänkte att det är bra att shoppa på sig nu så man slipper köpa så mycket i dyra norge de första månaderna. därför har jag även besällt för endel pengar från hm med, bland annat vinterjackan.

i förrgår mådde jag skit med feber och grejer men söta pantea kom hem med mat till mig vid halv ett på natten så det blev en film med henne och sen när jag vaknade upp mådde jag jätte bra.


blev en sväng med panter på stan o en fika på gyllen för tredje dagen i rad eller så...

igår kväll var jag o pantea först hemma hos henne, jag fick laga maten som blev skit god (wokade grönsaker med thaisås och blatte ris). sen kom mahira o vi började snacka med panters barndomskompis milo från sthlm. hamnade tillslut hemma hos honom på förfest. jag började servera grabben drinkar och vi hade all jätte trevligt. tog taxi ner till stan och gick ner på platens. började svepa både de ena o de andra, bjöd milo på lite med. inte en ända kändis där nere, bara studenter men det var bara skönt. hitta några killar från " radio sporten" och hamnade på efterfest hos milo. hans började spy som fan, stackars pojk men så är det att festa på landet (lkpg). vi snackade väl en himla massa strunt till strax innan sex då radio pratarna drog hem och pantea o jag ställde oss för att koka lite makaroner.

vakande vid elva o tog mig hem med mina skoskadade fötter.

lunchade på stan med familjen och var jätte pigg och mådde bra.

när jag väl somnade i mammas soffa så visste jag att denna dag var körd. 

blev väckt av panter. "nathalie vi ska till platå ikväll"...nej svarade jag o fick tillbaka "jorå du ångrar dig sen ringer dig lite senare"

var ej hon men sara ringde förrut och gav mig dåligt samvete, så för en sekund så tog jag med mig sprit och åkte hem. tog fram partykläderna som jag ville ha på mig och ställde mig i duschen.

nu sitter jag här i slappis kläderna och bara längtar att få sätta på en film, inte gå till platå!

har köpt sju nya tjejfilmer:
- coyote ugly
- min bästa väns bröllop
- pretty woman
- coach carter (ett undantag från tjejfilm)
- sweet home alabama
- hur man blir av med en killepå 10 dagar
- 10 orsaker att hata dig

måste ju börja samla på ens favortier.

aja nu ska jag göra det jag längtat efter, sätta på en film och bara slappa.

veckans låtar:
sonja aldén - hjälte utan mod
sarah dawn finer - i'll be ok

asta la vista.

ps. fan vart utgång i alla fall, måste dra!

godmorgon!

vaknade yrvaken inatt av att jag fick sms, fattar ej hur jag förstod att det var mobilen som lät men det gjorde jag.

Nanna:
Hello! Nu är jag i New York.Kram

snacka om att man är lite svartis.

nu måste jag klä på mig och dra ner till stan o sen om jag hittar något skoj. kanske ska dra förbi tandläkaren med, måste få veta om det är visdomstanden som ger smärtan eller om det är något annat.

asta la vista!

blivit av med cykel'n-shoppat skor-blivit tjock

händelserik dag.

cykel snodd. kom till resecentrum och den var ej där. visst jag ställde den där i torsdag och det är ju några dagar sen men ska man ej kunna parkera den där utan att den blir snodd. någon jävla tattare som skulle hem i lördags natt säkert, usch jag hatar't.

såg på oprah. dagens show handlade om hjältar. en av de bästa avsnitten under alla år jag sett. i slutet fick man se hundra soldater som precis kommit hem från irak. först fick de återförenas med sina familjer vilket vart ett tårkalas,men sen fortsatte det när tre av deras soldater som fått åka hem p.ga av att de blivit allvarligt skadade om för att välkomna de hem. beundrar dem, alla både soldaterna och familjerna för vad de gör för sitt land. tror inte jag hade varit lika beundransvärd...

shoppade skor. skulle gå ut för att hitta kläder men kom hem med tre nya par skor. skor behövs alltid, men nu måste jag köpa ett par byxor med. shoppar på mig inför norge så slipper jag köpa en massa dyra kläder där till en början.

fikade med annie. fick en halv kall kyclingfile som slutade med att de bjöd på en caffe drink.

börjat rensa. idag satte jag igång med förberedelserna att lämna lägenheten. skulle börja rensa lite kläder. vad ska med? vad ska ges bort? vad ska kastas?, slutade med att jag insåg att jag har fem fräscha jeans som jag inte längre kommer i, har med andra ord blivit betydligt större än vad jag var för 1-3 år sedan.
har lagt de i högen, spara för att komma i när jag kommer hem från norge, blir nog ett bra mål!

städat köket. måste ju börja någon dag! hade så jävla mycket spritflaskor, skräp och disk. blir så när man aldrig är hemma för att ta hand om skiten.

har en massa kvar, men har i alla fall börjat.

börjar bli endel skor i min samling.

asta la vista.

so long my friend.

torsdag till söndag.....

två filmer:
bring it on : all or nothing
dreamgirls

spenderat en natt med nanna o en med mimmi (homofoben)

festade gärnet igår, fan vad fest det var i örtompta igår.

somnade halv sju imorse och vaknade halv tolv (klockan som hade stannat stod på tjugo i fem så jag hoppade upp ur sängen..fan)

sov med mimmi homobofeb inatt, hur kan man vara så rädd för en tjejs närkontakt, så är verkligen inte vi ju!

stötte på en tolvåringoch en femtonåring :=)

fastnade i gräset med mina killer hills och fick hjälp upp och ner till spritkällaren

orkar ej berätta mer än det var så jävla roligt

och jag kommer sakna nanna och hennes familj som tusan

men vårat år ska gå fort, så vi alla snart är tillbaka här och är ett år rikare i livet!

   
här är det början och vi alla brudar sitter och snackar lite skit


 
nannas ex anton och klasskompisen martin bara två av alla grabbar vi blev underhållna av under kvällen


  
brudarna som hållt ihop sedan folkunga tiden


 
jag och mimmi börjar bli lite skapliga (eller bill och bull som vi kallades)


 
det börjar bli mörkt och några sitter vid bordet för att snacka



  
nannas pressent var ett gigantisk kort som hon ska ha med sig till usa, i kortet skrev vi alla som var på festen igår. hon och vi andra med vart lite tårögda när hon skulle läsa upp allt som hade skrivits. längst ner fanns även lite kort vi hade tagit under kvällens gång så hon ej glömmer hur vi ser ut.


här är kortet på oss fyra från oss till nanna och rama in och ställa vid sin säng i minneapolis (hur snygga blev vi inte,damn!)

hade väl inget bättre för mig,men ändå..

igår vart det en trevlig kväll på 55an.

vi blev ett gäng..min gamla kollega sofia, sandra, johan, martin, martilda och annie. efter ett tag var det bara jag sandra och martin kvar men det vr lika trevligt det.

mahria hade ring och frågat om platå så sandra och jag gick dit. var där ett tag och sen gick vi hem till mor min och drack lite innan vi gick tillbaka. inte alls roligt folk, men sen var jag ju inte så full och då brukar det aldrig vara roligt på platå. sandra och jag gick och käkade innan jag sedan drog hem strax innan två.

hade väl inte bättre för mig igår kväll men ändå, ska man behöva vara så full som jag var i lördags för att ha riktigt roligt ute, eller är det bara
skönt och komma hem skapligt.

upp idag och ut på stan i detta hemska kvava väder med pantea för att köpa pressent till nanna.

har packat och valt att åka till nanna redan idag och hjälpa henne med allt imorgon.

ska bli så jävla roligt imorgon.

asta la vista.

will you marry me, june carter?

i'm going to jackson....

vilken bra film..jag vet att jag är lite sen. men kollade inte på filmen walk the line förrän igår. förstår varför reese fick oscar, men inte varför inte joaquin jackson fick det, han var verkligen johnny cash genom hela filmen. har laddat ner både orginal låtarna av june carter och jonny cash samtidigt som jag laddat ner reese och joaquin covers.

http://www.youtube.com/watch?v=Zl7jQWrPKqQ

kolla sista scenen, får mig att bli våt i ögonen i alla fall.vem vill inte ha deras historia.

idag har jag fixat lite praktiska saker inför flytten typ adressändring osv.

nu ska jag göra mig lite fin och dra ner till stan. blir en 55an med sandra och annie.

i've been sitting here. can't get you off my mind, i've tried my best to be a man and be strong, i drove myself insane wishing i could touch your face,but the truth remains....

baby you're gone...

asta la vista.

så bra så bra så bra.

igår hade jag en sån himla skön kväll i min ensamhet.

inte ofta jag är hemma och ensam desutom,men när jag väl är det ibland så är det super.

först satt jag vid datorn och lyssna lite på lite musik..jojo - beautiful girls (female version)...och läste lite skvaller.

vid åtta kom tvn på och allsång på skansen. var en helt okej säsongsavslutning..leende guld bruna ögon, nanne grönwall, benny andersson med tommy körberg och sen bäst av allt var lilla elias med robert gustavsson utklädd till peps persson sjungades oboy.

efter det vart det en timmas glapp innan so you think you cand dance började. fy fan vad bra dansnummer man fick se i detta avsnitt. två riktigt bra hip hop nummer koreagraferade av han davve som även gjorde dans nummren till you got served och stomp the yard, riktigt bra dans filmer. nej men många nummer var riktigt bra och denna säsong kommer bara bli bättre. har kollat upp, och min favorit är fortfarande kvar. tror dock att det är en annan som vinner, tyvärr.

efter det kollade jag lite på csi innan jag somnade.

gick upp ganska så skapligt imorse. gjorde mig frukost framför datorn och satte på en film. hade laddat ner en ny psycho film med lindsay lohan, i know who killed me. helt okej film, lite psyk och konstigt slut men helt värt att se.

gjorde mig i ordning för sen lunch hos mamma. träffade martin en sväng med bosses glass i domkyrko parken efter hans jobb. sen gick jag tillbaka hem till mamma och läste lite skvallerblaskor innan jag nu cyklade hem.

blir nog någon film ikväll med, funderar på den kritiker rosade zodiac med snyggingen jake gyllenhaal...tror colin farell är med också,hmm??

har laddat ner hairspray med, ny produktion. den gamla är ju jag med i eller ricki lake :=)

längtar tills på lördag.

ska försöka fixa ett datum för någon liten hejdå fest..shit tiden verkligen springer iväg för mig.

asta la vista.



så nära solsemsester man kan komma...

vilka tre underbara dagar jag har haft.

efter att ha nyktrat till sent i söndags så åkte jag hem till mormor o lasse. käkade lite gott och spelade spel, sen läste jag någon tidning innan jag somnade ganska så tidigt.

i måndags så vaknade jag av mormor o de gjorde sig iordning inför jobbet. själv låg jag kvar och läste corren innan jag somnade om och sov tills strax efter tio. gick upp och gjorde mig fruksot på altanen. ställde fram solstolen och började läsa mina fem skvallerblaskor jag hade att läsa under dagen. gjorde mig lite god lunch och sen satt jag där hela dagen och läste tidning o lyssnade på east fm i min ensamhet på landet.

mormor o de kom efter någon gång och då tog vi oss lite fika.

skulle träffat martin, men jag valde att följda med min moster hem. vart en kväll med yatzy, frågesport och en av dem senaste beck filmerna.

spenderade natten med lisa, vart svårt och sova eftersom jag hade så jävla ont på axlarna efter ha totalt brännt mig.

idag tog jag det lungt med solandet. badade dock ett par gånger i deras gigantiska pool. helt slut efter slängt fyra ungar i åldrarna 5-10 i poolen hela tiden,ingen semester precis.

har så himla ont på axlarna, är ju precis som utomlands.

är kvällen slut nu, eller??

hur ska jag hinna ta mig dit, undra när far min kommer hem??

på lördag blir det kanoners.

ingen mer lördag på ågatan har jag upptäckt, dock bara innan jag flyttar, får bli när jag hälsar på sen.

i lördags så kände jag att det kommer bli så himla skönt.

vi alla drar ju...

asta la vista.

...

...lördag kväll först på min balkong och sen på platå

- 6 st hemma gjorda (aka minst 6 cl) groggar
- 5 laktrisshots
- 1 sambocca shot
- 2 jäger shots
- 1 st päronkonjak shot

...jag mår skit just nu, har precis tagit mig upp ur sängen och klarat av att sitta uppe mer än fem min och lyckats göra snabb makaroner.

...så nu mår jag lite bättre

asta la vista


kvällen på 55an blev till en spontan nattvistelse i örtomta.

då sitter man här i värmen i örtomta.

träffade anna banana igår, skönt att hon är tillbaks. fanns endel att sncka om kan man ju lätt säga.

blev sugen på att dra hem till brudarna i örtomta, så ringde nanna och frågade om chaffisen om hon kunde komma och hämta mig.

blev en kväll med mimmi och nanna med ett glas baileys fram the voice.

några cigaretter på verandan och sen somnade jag o nanna uppe i dubbelsängen.

blev några timmars sömn in på dagen i det fina vädret, vaknade upp och sen kom mimmi in som en solstråle och sa att hon skulle baka scones.

nu ligger vi i soffan alla tre och är proppmätta.

gud vad kul med så fint väder.

ikväll blir det nog partaj med sandra och förhoppningsvis med hennes gamla granne johanna.

party party.

asta la vista.


då var tiden där slut.

ja då har jag slutat på saab idag då.

har bara varit jag och mariorna idag. tre tjejer,hmm mycket snack och väldigt lite verkstad kan jag ju säga.

bjöd flickorna på två glassar så vi har frossat gott. de ville att vi skulle festa ihop hela konsult gänget så nu ska jag hetsa de att få killarna med på ett datum ganska så snart, vore ass skoj.

när jag skulle hem och gick in på yngves för att köpa ett cigarette paket (har inte rök på sex dagar) så började regna som fan igen. tänkte att jag skulle ta en cigg och se om det hann sluta, johan kom förbi stod och snacka med han tills vi insåg att vi likaväl kunde gå. följde han till biblan i spöregnet och sedan cyklade jag hem den sista biten. fy fan vad blöt jag vart, helt sjukt väder denna svenska sommar.

men nu lovar de ju fint väder framöver, jag hoppas!

ikväll blir det 55an med annie, shit det var länge sen.

ps. såg de fem sista avsnitten av what about brian igår istället för masjävlar. riktigt bra sista avsnitt för säsongen, speciellt det sista. längtar nu till seriestarten.

veckans mest spelade:
sahara hotnights - visit to vienna
justin timberlake ft. the benjamin wright orchestra - until the end of time
green day (john lennon cover) - working class hero
lumidee ft. pitbull - crazy
chris cornell (michael jackson cover) - billie jean
christina augilera - el beso del final
alison hinds - caution


asta la vista.

debatten gör mig så himla arg..

imorse när jag vaknade, så var allt bra.

gjorde mina knäckebröd och sen satte mig framför nyhetsmorgon som jag gör varje dag.

men blev snabbt arg när jag hörde debatten.

en man som jag ej minns vad han var och sen en kvinna från solcialdemokraterna som satt i riksdagen tror jag.
debatten handlade om hatbrott.
mannen menade på att om mohammed slår honom så var det klassat som misshandel och om det var tvärtom så var det hatbrott. kvinnan verkligen förklarade att förrå året så vart tre tusen något anmälda för hatbrott, 10% av fallen gick till rättegång och fem stycken av dem totala 25st blev personen i frågan dömd för hatbrott. 5 jävla enstanka? och mannen menar på att det är lätt att bli dömd för det..hmm? och han förstår verkligen inte lagen om hatbrott och varför den finns.

folk är fan naiva ibland, vilket årtal och vilken värld lever de i?

idag har det varit näst sista dagen på jobbet. har jobbat som fan jag och maria,shit vad fort det har gått. har ätiti en massa gött med.

drog hem till mammi efter jobbet och käkade lite och sen somnade jag i hennes soffa.

tog mig upp och drog till hemköp för att köpa något att bjuda på min sista dag imorgon, vart så klart magnum glass...mums!

många som kommer hem nu, skoj men det är också endel som drar snart..

nu blir det masjävlar.

asta la vista.


en av årets höjdpunkter, skänningemarknad.

har precis kommit hem från skänningemarken.

en av årets höjdpunkter.

har käkat langos, belgisk våffla, brända mandlar och kolor.

mår riktigt illa just nu.

har druckit ett glas av min ny köpta körsbärssaft, smaskens!

har åkt en karusell,så nu är jag lycklig.

men har aldrig fattat varför så många små barn väljer att festa på skänningemarken?
- tydligen en bonne sak

igår såg jag på dirty dancing, den blir bara bättre och bättre. tänkte vara lite duktig och kolla på 2an nu, den tycker jag med är så bra!

har köpt mig filmen masjävlar med,måste se den snart..den är ju ruggit härlig.

imorgon kommer anna banana hem, så på fredag blir det att spendera kvällen med henne.

har fått mitt kontrakt idag, flyttar / börjar om mindre än en månad.

dagens mest spelade:
snow patrol - chasing cars

asta la vista.

RSS 2.0