23 dagar hemgång, 25 dagar 20år, 25 dagar julafton, 26 juldagen och 32 dagar nyårafton

så som i himmelen igår. jag vet att gabriellas låt är riktigt bra men lenas med har jag upptäckt, lyssnar i alla fall på den nu.

idag var det åter till jobb efter en dag som sjuk. gick bra, slapp levererar maria till barnehagen så gick och la mig på soffan och vilade tills sofie sent vaknade halv elva. gick på en liten tur i det dåliga vädret och sen gick vi bara hem och myste. ringde mamma och det var inte kul. hon berättade att hon och min sysling johanna varit och hälsat på johannas farmor aka min gammos bästa kompis genom hela livet. gammo som ni kanske vet vid detta laget dog för ett halvår sen, nästa vecka. britt är nu på ett hem i tannerfors. mamma sa att hon var sjuk, hon kände nästan inte igen dem. sen gammo dog har det bara gått nedför för henne. det som tog musten ur mig var när mamma sa att hon hade sagt "man får väl va glad för det man har", den enda hela meningen hon fick fram. och jag hörde min gammo säga exakt samma sak, rösten jag hörde allt precis som hon stod där framför mig. fick mig och inse ännu mera, hur inte lätt denna månad kommer vara för släkten. 
vid två kom hövik anna och då la jag sofie. anna och jag drack lite te och bara satt och snacka skit, setterberg ringde och var med ett kvarter på telefon med. anna blidde med mig till barnehagen för och få se fredrik. fick snacka med han ett bra tag idag faktiskt, usch nu är det helg och jag får ej se han.

nästa helg då ska jag banne mig se han

imorgon bestämde i alla fall jag och anna att avböja förfesten och hitta på något annat. efter en fundering så kom vi fram till att laga lasagne hos mig med eget kök och sen ta bilen hem till anna och korka upp en flaska vitt och bara låta timmarna rulla och sen sover jag över där. känns som en trevlig och ekonomisk lördag. sånt som jag alltid velat göra men alltid förr hamnade på ågatan.

etter jag hämtat maria så gick vi hem och bakade sjokkolade muffins, jätte fint pyntade.

tog med mig några ner som jag och viktoria ska äta när hon komme om ett litet tag.

längtar till nyår, den första har bokat sin biljett nu. jag gör det när jag kommer hem till linkan.

nej ha en trevlig helg nu allihoppa..speciellt sandra,maddis, elin och salle som drar till london fyra dagar.

trot eller ej men jag ska ha en lugn helg!

hade!

image167


dagdrömmer

kan det vara så att jag hallunicerar, var ju ändå över 30 timmar sedan jag åt något (om man bortser lite ananas, taco kex o ballerina kex)

har legat i denna säng i över ett dygn nu, som jag sa till setterberg förrut..börjar snart få liggsår.

dagdrömma, det är jag och idag har jag haft all tid i världen till och göra det

drömmt och ligga där på golvet med dig, kolla dig i ögonen och du inser att jag är rätt för dig
drömmt om att vi ses på cafe sör och sen förblir det vi
drömmt om att utanför platå står du, vi snackar och du erkänner det jag alltid velat höra
drömmt om att du ännu en gång stöter på mig men denna gång faller jag ej, utan dissar dig så hårt
drömmt att du står där i baren hemma i linkan och inte bara serverar mig goda drinkar som alltid utan att det faktiskt blir mer denna gång
drömmt om att du säger vad det är,och att det inte är så dåligt som jag tror

drömmt om mycket...

nu ska jag nog vakna upp, men ibland är det så härligt och bara få drömma

image166

vinterfrossa

igår gick jag från att my hyffsat till att må sämst

lilla sofie klappade mig och gosade på mig när jag låg där i soffan och var helt död

somnade fyra, tine kom ner vid nio och sen kollade jag på cane innan jag sedan vaknade nio imorse av att setterberg ringde, la på och somnade om

är ledig idag, måste få vila och få skiten ur kroppen. mår dock mycket bättre men har inte ätit på ett dygn nu, hungern börjar komma nu. få se vad jag får i mig.

ligger dock här nu och lyssnar på 50 ft akon - still will...snacka om repeat. drömmer mig bort till plaza, helrör och en jävla massa dumheter.

hoppas gossip girl snart är nedladdat, kommer förgylla min dag

oh hoppas på bättring och fredrik tills imorgon. ska ju träffa vickan med

god bättring, i alla fall till mig

varsågod

nu har jag äntligen tagit mig tid till att ladda ner musik, brukar vara ganska snabb på att få ner ny musik men lär ej varit det nu..men här är i alla fall alla nya jag laddade ner ikväll

50 cent ft. akon - still will
adam tensta - my cool
alicia keys - superwoman
alicia keys - love me like you'll never see me again
baby bash ft. sean kingston - what is it
bon jovi ft. leann rimes - till we ain't strangers anymore
britney spears - piece of me
cascada - what hurts the most
cassie - is it you
christina aguilera - og mother
craig david - hot stuff
foxy brown ft. mavado - we're on fire
ingrid michaelsson - the way i am
j.holiday - bed
j.holiday ft. plies - bed (remix)
justin timberlake ft. beyoncé - until the end of time (remix)
keyisha cole ft. amina - shoulda let you go
r.kelly - sexy freaky in the club
r.kelly - hook it up
robin thicke ft. faith evans - got 2 be down
sean kingston - take you there
westlife - home
wyclef Jean ft. sizzla - welcome to the easy

det var alla för nu!




det är en fas jag går igenom

men jag måste bara orka rida den ut (kloka ord av lisa nilsson)...

haft en bra dag med traditionell träff i sandvika. idag med carro, carros lilla markus, lisa och hövik anna. bytte lunch ställe, hitta ett ställe med bättre plats för barnvagnarna.
kom hem och myste med sofie innan jag sedan la henne.
somnade i över två timmar, vaknade och gick ner till barnehagen för och hämta maria.
fick se min fredrik som fyllde år idag, 20 år. snackade med han lite, sakta med säkert vågar jag gå fram.

kom hem och avslutade dagen med middag. korv med deras äckliga tunnbrödsliknande bröd.

när jag kom ner så var jag ju pigg, som tur var så var caroline med det. så nu har hon och carro vart här några timmar och spist muffin,te,kakor och coca cola. blir aldrig nyttigt när det är vi tre.

imorgon hoppas jag på fredrik, baka en god matpaj, se marias avslutningen på baletten, en fika med lisa och dem på kvällen kanske.

nej nu måste jag ta tag i mitt musikintresse og ladda ner lite ny musik, har varit allt för slapp allt för länge nå.

hyggligt!


nu sätter jag ner foten

orkar inte vela och tvela mera. kändes som jag starkt nog satte ner foten idag, känns skönt.

setterberg sa att hon skulle lära mig och bli av med sven eller i alla fall lära mig och hantera han. tror jag behöver det!

usch så trött jag är. låg långt in på natten och snackade med folk på msn samtidigt som jag låg med mina tusen tankar snurrandes runt i huvudet

imorgon har fredrik burstdag, hoppas jag får fram ett grattis och sen kanske även något mer

pratade med mammi idag. nu har hon fått en ny tonåring i huset när johanna flyttat in, men hon var tydligen mindre krävande än mig...förstår jag inte alls vad hon menar med :=)
saknar kvinna, men snart så!

idag lämnade även annie sverige. nu är både hon,pantea og sara ute i vida världen. vilka är kvar snart?

på talan om pänt och sära, så såg jag att mahira skrivit till mig på msn att dem hade ring henne i skolan idag och att hon hade börjat gråta. förstår henne, var likadant när dem ringde mig. vi fem skulle kunna förändra världen., eller försöka i alla fall!

jaja lina, vickan, carro ja fan alla är insatta i mitt love life. jag ska försöka mitt bästa, men det är svårt. 7 månader med pinsamheten kommer jag ej klara så jag måste vara smidig.

sov snart, är så trött!

hyggligt!








macken blev love actually

då var denna helg om 17 min över.

har vart en bra helg och en riktigt bra vecka. carro och jag insåg att vi typ umgåtts varje dag. förklarade för maddis förrut att hon var som en liten ny maddis för mig. måste väl ha en i mitt liv antar jag.

carro och jag skulle bara till macken och köpa cola. men hamnade efter det hos hövik anna snakkandes lite skit, åt massa onyttigt och tittandes på love actually, den blir ju aldrig dålig.

kom hem för en kvart sedan, och då med nya elle tidningen som jag ska lägag mig och mysa med för att förhoppningsvis blir trött av.

fick förrut mess om veckans schema och det kommer bli en tuff vecka och även nästa vet jag men sen ska det succesivt avta inför allt mysigt med julen.

känner mig väldigt ledsen. känns som jag inte längre är delaktig, fast jag vet att jag bara har mig själv och skylla. jag vet att jag gör mitt bästa om inte mer, jag är ju sån som har koll på allt för mycket, trots mils avstånd.
det känns som fokuset har lagt sig helt fel, inte längre en fråga om oss utan istället ett ställe. när gick vi från oss till det? känns lite tragiskt, funderar nästan på att skita i det snart och lägga fokuset på det jag hellre vill.

nu loggade setterberg in, vi kanske kan sörja tillsammans.

elle, sova och sen börjar den 26e november och en ny vecka

all i want for christmas, is you!

hade!

en liten bit av linköping

ja då var det söndag igen då. nu är det inte många söndagar kvar tills jag står där den 23e hos mormor og pyntar julgranen o timmarna till min födelsedag och julafton räknas ned.

igår var jag på julmarknad i svenska kyrkan med carro,caroline och sara. vi köpte lite lotter och carro vann en blyertspenna. sen köpte vi lite julmust och bullar och satte oss ner för en snabbfika. t-banan till oslo s och inhandlade lite alkohol för kvällen. caroline och sara åkte hem och carro och jag gick vidare till bästa hm i oslo. spenderade lite tid där. sprang till meny o handlade juice och sen sprang vi till våra bussar som vi precis hann med.

drog hem till setterberg o lovisa kom strax efter. satt och tjöttra ett tag innan dem skulle vidare in till byen och carro kom och hämtade upp mig för att dra hem till mig. vi lagade tacos med det från dagen innan och sen det nya vi hade inhandlat. gjorde oss iordning o sen åkte vi hem till henne för att lämna av bilen.

drog till bussen og bytte buss i lyskaker där även anna kom på. hem till lovisa och börja korka upp. vet inte hur mycket vi snackade för tiden gick så himla fort. jag mådde dåligt i bilen på väg in till stan, hatar bil och buss när jag druckit. men klarade mig. jag och carro hittade någon malmö kille och hamnade tillslut i alla fall på tiger tiger. dit kom även anna sedan med. loivsa drog för hon skulle iväg på en annan sak. vi dansade, drack och hade allmänt skoj. träffade fyra linköpingskillar,varav två jag kände igen. vid strax efter två så tröttnade carro och jag på tiger och drog tyvärr utan anna (vilket var lite taskigt men under the influence av alkohol) till cafe sör som låg 20m bort. schystaste stället hitills här i oslo. även där träffade jag en kille från linkan. lite platens / 55an feeling. hiphopare blandat med rockare typ. så himla grymt folk och ställe desvärre utan dansgolv men det löser man ändå. carro och jag bestämde nästa gång blir det de stället direkt.

efter tre vart det som vanligt burger king. snackade med en kille som efter ett tag fick en hel cola kastad på sig. vid natbussen så träffade jag min gubbe från förra veckan. anna jag o carro satt där längst bak med två ganska så söta killar i våran ålder o sen min gubbe och ännu en gubbe. nattbussen är roligast på hela kvällen verkligen!

kom hem och somnade typ direkt. vaknade halv fyra idag så jag var nog skapligt trött efter denna vecka.

har en sån längtan till min lilla sofie nu, men får ju sen henne imorgon bitti.

blev hem bjuden till hövik anna nyss men jag orkar verkligen inte röra mig ur den fåtölj. får bli en annan dag denna veckan, sen ännu en med lisa o evelinn och sen är prio denna vecka o träffa vickan på en fika för att snacka om den 8e

snart, då kommer jag!

ps. ska försöka att fixa till min bilddagboken, om jag nu orkar...

hade!

julmarknad

igår var caroline här. vi lagade tacos, käkade och satt och snackade. tillslut åkte vi og hämtade carro som fick sluta 1½ timma försent. då hade hon lyckas få mamman och gråta og tappat bort 17-åringen...(internt)
drack lite te og åt chokladkaka innan vi tittade på klockan och nästan gäspade samtdigt.

carro och jag bestämde i alla fall att vi skulle åka och hämta upp caroline som jobbar på julmarknaden i svenska kyrkan idag. tänkte vi kunde titta lite och sen måste vi inhandla lite alkohol inför kvällen

blir förfest i lysaker og sen ett nytt ställe (hoppas vi nu inte hamnar på tiger tiger)

aja nu må jag gå!

om vi inte hörs innan. så ha det bra så kanske vi syns packad och klar...

hade!

everything's gonna be alright

snälla säg mig att allt kommer blir bra?

idag vart jag så arg, blev väckt klockan 8 av tre små jenter. "du må passe på oss, mamma känner sig ikke så bra". var bara o stiga opp trots att jag var svin trött. var skit arg att jag såg fredrik för jag inte var på bra humör men allt förändrades när markus och carro kom hit ett par timmar och vi gick på tur. fick sötaste kortet på sofie och markus hålla varandra i handen. ska se om jag kan få det av carro ikväll och sen visa er det.

jag la sofie

tittade på veckans avsnitt av grey's
...fatta att se sin man upp och ner och veta att man måste säga farväl där och nu, förstå att få reda på att han har en annan, förstå att veta att vilken minut som helst så ska den spricka, förstå att en skilsmässa kan vara nära men man ser det inte, förstå och älska någon men veta att någon annan är rätt för en, förstå och veta att ens bästa kompis kan dö och du kan inte hjälpa han för du kan också göra det, förstå att operera en människa som hatar dig för ditt utseende

hade alla tre barnen plus marias vän emlia här nere på besök lyssnades på den gamla klassiskern rosa helikoptern på repeat. anna kom och barnen skulle precis äta då så vi fick vara ensamna. satt og planerade litt för imorgon och sen satt vi och snackade skit om alla som vi såg på vimmelbilder från tiger tiger.
lovisa kom och hämtade upp henne när jag skulle börja igen och då bestämde vi förfest hos henne imorgon, så det blir fint!

barnen var här nyss igen. vi har gjort fula frisyrer på varandra och sen suttit og kollat på roliga norska klipp på youtube. mysigt och bara sitta och mysa såhär en fredagskväll. tyvärr ville de bli lagda av mig men christian har akkurat kommit hjem så att han ville lägga dem så jag kunde få mig egna tid.

sitter nu och väntar på att caroline ska komma. hoppas bara hon hittar hit med bil. vi ska bynne och laga tacosen, är så hungrig. carro skulle komma så fort hon slutat.
blir en riktigt trevlig fredags kväll utan att behöva ta sig från hjemet.

ha en hyggligt fredag nu dera!



reisen till julestjernen

torsdag o snart helg.

blev lite förändringar denna dag. maria stannade hemma från barnehagen för det gått lite diare där. jag sofie och hon gick på tur o satte oss i regnet o drack var kakkao på gärdet i regnet. sedan gick vi hem och målade med vattenfärger. la sofie, spiste lunch med maria o tine och när helene sedan kom hem så pyntade vi oss o sen tog vi bilen. släppte av sofie och sen fortsatte in till byen. gick på mcdonalds och sen gick vi till nationaltheatret. var så himla fint. föreställningen hette reisen til julestjernen. så himla bra den var, tror nästan det var en av de bästa jag vart på. könte all dem sa på norsk, så det var skönt. fick sån julekänsla när det var tomtar,nissar,stjärnor,snö och julsånger. men nu är det inte långt kvar.

efter det så åkte vi hem jag pyntade om mig, sen åkte jag direkt till sandvika. carro och carro mötte upp mig och sen kom öven lisa och evelin. blev en enormt lång och rolig fika. vi satt mest och skrattade åt mitt problem att vara förälskad i en kille jag ej vet hur jag ska fråga ut.

imorgon kommer carro och markus hit för att leka med mig och sofie, riktigt hyggligt. såg även att jag hade sovmorgon till 9.45 så kan ej bli bättre.

how could you just walk away?

nu må jag se private practice och sen sova!

natt då!


kan inte släppa taget

idag så stod jag opp tidligt. fixade barnen, kom ner till barnehagen och gjorde bort mig i total tio minuter framför fredrik. han måste tror jag är helt vimsig, men det är ju flr han gör mig så nervös

sen blev det åpna barnehagen med sandra och mie. riktigt trevligt faktiskt. saknade dock stella, men hon var tydligen sjuk

kom hem och la sofie och där slutade min arbetsdag, skönt

vid fem kom anna och hennes gine och hämtade mig. jag fick se gines vardagliga utbrott som anna förtellt mig om och sen när hon lugnat ner sig så gjorde vi ikea kötbullar och gräddsås med lingon och potatis.

efter gine lagt sig kom setterberg och lovisa. satt och snackade om sven, nyår och denna lördag.

dagens problem är varför jag inte kan släppa taget om dig?
du sårade mig mer än någon annan människa, förutom min pappa som övergav sin egen dotter.
klarar du dig verkligen, du gör ju det men vet du om det själv?
kan dessa människor i ditt liv nu hantera dig på samma sätt?
jag vill bara cykla vidare och inte tiitta tillbaka, men jag tycks bara vända mig om och se om du står kvar

elliot yamin - you are the one

vill bara se er, kramar er och sen korka upp!

hade!

image163

denna dag har gått i matens tecken

fy fan vad jag ätit idag

frukost: en brödskiva, ett glas juice o en banan
lunch: en calzone (typ en 1/3 pizza ihopvikt som en båt) med kylling tikka och en våffla med jorbaers syltetöj
middag: kyllingvårulle med jasminris,rivna morötter och stekta champinioner med vatten
efterätt: glass med sjokkoladesås
sen kvälls middag med carro: liten lasagne bit sen gårdagens middag med coca cola
efterätt till det: muffins med jordbaers te
snack: coca cola med ostbågar

fy fan nu spyr jag snart och då blir det mycket att spy upp.

trevligt besök av carro dock.

i framtida förhållanden så hade det varit så hyggligt om du kunde besöka mig under samma förhållanden. ljusen lyser överallt, det luktar mat, bordet står fint dukat, musiken från tv'n hörs på låg volym och det är rent och fint.

jag vill att du ska bli min, men hur ska jag våga kläcka det jag vill ha sagt!

natt då!


november

sitter och lyssnar på just den låten med laleh, november. en riktigt bra låt och ganska passande efter just denna månad är november.

idag var jag inne i sandvika på träffen. var ganska många av brudarna där, alltid trevligt! lunch på mamma mia som varje tisdag och sen fick jag denna gång sällskap av sandra och hennes lilla tjej på bussen hjem.

sofie var grining för hon var så trött så satt och myste med henne några minuter innan jag sedan sen la henne i sängen. hon har snart sovit i timmar och det är så skönt. har satt på lite tvätt, vikt lite tvätt och sen bara slappat.

ikväll kanske carro skulle komma förbi en sväng efter jobbet, vore trevligt!
imorgon var anna och lovisa på en fika inne byen (oslo)
på torsdag blir det fika med carro och lisa
fredag jobbar jag kväll
lördag, ja ska man klara sig utan eller blir det något vin drickande?

någon som tycker jag planerar saker i god tid? redan veckan bestämd och det är bara tisdag.

oh nu kom joyful joyful med lauren hill. klockan är fyra och det börjar bli mörkt ute. ska nog tända lite ljus ikväll och bara njuta av ännu en vacker höstkväll i norge.

hur kan jag veta att du är perfekt när jag knappt pratat med dig?

ha en hygglig tisdagskväll, för det ska jag se till och ha!


inget liv

haft sovmorgon, lagat godaste lasagnen, blivit kär i en brandman på minst 40år, städat min hybel och haft en allmänt trevlig dag

alla vet hur mycket jag älskat att titta på tv och när jag då fann denna på maddis blogg som snott den från elin så var jag tvungen och också ta den....


Jag har sett minst ett helt avsnitt av...


 

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[ x] CSI Miami
[x ] CSI New York
[x ] Jordan Rättsläkare
[ x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[ x] Heroes
[x] House
[ x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[ x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400

[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ x] Spin City
[x ] Cold Case
[ x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[ x] Dallas
[x] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[ x] Malcolm - Ett geni i familjen
[ x] Alla älskar Raymond
[ x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[ x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ x] Magnum
[ x] VIP
[ ] Stacked
[] Myggan
[ ] Vita huset
[] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ x] Hem till gården
[x ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x ] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[] Hjälp
[x ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x ] Close to home

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-84 Inget liv

maddis 55p
elin 65p
nathalie 73p

INGET LIV blev jag, redan!


jag gjorde tydligen bort mig

denna söndag har varit seg som alla andra

men bestämde mig för att nu må jeg gå ut och jeg må spise noen. sporrte carro med ölen om hon ville bli med mig till stabekk och köpa peppe's för att sedan dra hjem till stabekk anna och spise den. vi möttes upp i sandvika och sen körde vi till peppe's. pizza (utan min goda romme) och en flaska cola kändes fint. drog hjem till anna. spiste och snacka mye om gårdagen. vi kunde inget annat än att le åt hela kvällen. speciellt när jag avslöjade våran lilla hemlighet för den personen, fast jag bara var helt ärligt och menade det som något super bra.

alla tre har vi vondt i halsen och kunde knappt få fram ett lyd, så nå må jag ikke snakke mera idag.

fick reda på att jag har sovmorgon till 11 och sen ska jobba till 20 imorgon, det blir fint.

då får jeg förhoppningsvis se fredrik på ettermiddagen

nei, nu må jag sova...

imorgon skall jeg snatta bilderna från lina och sen med dem jag fått av caroline så ska jag lägga upp gårdagens bilder på facebook, fanns endel bra på ett väldigt full nathalie i hennes nya outfit.

hade!


please forgive me

ännu en lördag i oslo.

brände ett x antal lappar i sandvika på storcentrat med carro och sofie. fann tre nya klänningar, tre par strumpbyxor o ett par vantar som var som gjorda för mig (rosa med glitter o rosett på).

hem för att hjälpa till ett par timmar uppe i huset eftersom tine och christian skulle ha fest.

fort ner och vräka i sig en baugette göra sig klar och dra till sandvika och mötta upp anna, sofie och carro.

vors hos lina med en massa roligt folk. jag blev full på bosse så vinet hann jag aldrig dricka upp. tappade lite folk på vägen in till stan. jag blöde på hela knät efter en liten olycka men tröstandes med att snacka med en skit snygg fransman på trikken. vart TT som varje helg. träffade jonte och hans polare, alltid trevligt med lite linkan folk någongång. måste nästan byta ställe snart, igår var det tre killar som kände igen mig från helger innan, illa. drack,mingla och dansa. helt perfekt utekväll, eller om han hade kommit fram efter tittat så mycket så hade den varit helt perfekt. burger king som fyllemat, också en tradition här. nattbussen hem. var så hygglig så jag betalade 60kr åt en kille som trodde bussen tog kort och inte skullit komma hjem annars. en gubbe satt längst bak med mig och sofie och hn var så himla rolig och trevlig. en man framför oss som spydde ner hela gången, men det var ändå skoj.
hittade en kille ute på min gata som skulle till min granne som ej svarade i telen. tså tog med han han till mig.

hade en hemsk morgon med han och sofie. det dem gjorde var äckligt och oförskämt, men det har jag sagt till henne nu i efterhand med.

funderar på en peppe's pizza i stabekk och sen hem till anna och äta den, men jag vet inte....

imorgon är det måndag och jag hoppas att få se fredrik.

please forgive me?

hade!

musiktips från mig till er!

Ali & Gipp feat. LeToya - Almost made ya ( ingen ny låt men en riktigt bra)
Alicia Keys - No one ( fortfarande en riktigt bra låt och ännu bättre när hon gästsjöng förra veckan på Cane)
Spice Girls - Headlines (inte lika bra som när man var liten, men bra ändå)
Dr. Dre & Snoop Dogg - Still D.R.E (början på riktigt bra hiphop)
Ebba Grön - Die Mauer (många blir nog chockade att den är med på min lista, men jag anser den vara genial)
Justin Timberlake feat. Benjamin Wright Orchestra - Until the end of time (allt han gör är bra, inte bara det han släpper)
CheNelle feat. Cham - I fell in love with the Dj' (denna låt får mig fortfarande att dansa)
Chris Brown feat. T-Pain - Kiss kiss (ännu en bra rnb låt)
Danny feat Terese - If only you (funkar för mig på förfesten och dansgolvet)
Petter - Mikrofonkåt (svensk hiphop på den bästa nivån)
Gnarls Barkley - Just a thought (behöver ej säga mer än att allt han gör är genialiskt)
Jeff Buckley - Halleluhja (får mig fortfarande och minnas the oc)
Mange Schmidt - Jag talar ut (ärligt)
Mika - Relax, take it easy (blir helt crazy när jag hör denna)
Sash - Adelante (behnaz och natta på kitsch)
Yves La rock - Rise up (upp på högtalarna direkt)

måste dra till bussen men sist men inte sämst, sandra denna är till dig

Million Stylez - Miss fatty (shake that as)

gammal kärlek rostar aldrig

ibland bara, eller oftast men ibland mer så älskar jag verkligen människorna jag haft och har i mitt liv.

snackade med syslingen nyss, den äldsta och var så stolt att hon var hemma en fredagskväll. fick mess på facebook från kussen i sthlm förrut och bara insåg hur dåliga vi är på att höras och ses,dem senaste åren. måste bättra det. sen snackade jag med mamma på telen idag, min mamma alltså vad kan man säga mer än att jag verkligen saknar henne så mycket. ska bli så skönt och komma hem och vara lite mer delaktig för några dagar. vi kommer behöva varandra extra mycket denna jul eftersom det är den första utan gammo.

skönt och höra så mycket från behnaz, är verkligen stolt hur långt vi tagit oss. vi har gått igenom nästintill allt tillsammans. och som hon sa, vi gjorde allt dumt när vi var små men vi har mognat men också inte alla som har det, desvärre. måste åka och hälsa på snart, har ju lovat nu!

efter fikan ikväll så har vi bestämmt oss för att fira nyår i oslo så måste boka biljett snart. blir i alla fall åtta dagar hemma i linkan, eller nästan i alla fall.

imorgon blir det vinhandling, shopping och sen förfest hos lina för sedan utgång på tiger tiger inne i oslo tror jag.

hur ska jag få dig att bli min?

hade hyggligt nå!


hyggligt

har varit i åpna barnehagen o träffat helene o stella idag.

vart hemma o bara längtat tills jag slutade

drog till hövik anna och senare kom stabekk anna

satt och degade, åt morotskaka, vart bjudna på annas lasagne och bara hade det allmänt hyggligt

trött som fan är jag nu

imorgon shopping och sen ett glas vin på fellini

förfest och sen olso på lördag

söndag bakis och sova

längtar till jul och till er

varför vill du att jag ska komma hem?

hade

ledsen

igår var det en bra dag, på kvällen så satt jag för mig själv och sjöng julsånger högt..hehe älskar julsånger!

lina och jag bestämde oss för att vi behövde ta ett snack. sen snackade jag med en hel del med brudarna om utgång på lördag, så det ser jag fram emot.

idag har jag varit på åpna barnehagen och träffat stella med sin helene. vi gick på tur en sväng, det var väldigt skönt.

hade ledigt fyra timmar och då såg jag på bones och sen somnade jag. vaknade dock upp tio minuter när hövik anna  ringde. hon frågade när jag ville komma på besök och eftersom det vart ändrat att jag skulle jobba kväll imorgon så sa jag att jag skulle komma efter jobbet då. ska bli riktigt trevligt och få träffa hennes flicka gine.

när jag sedan vaknat så kom jag upp och pratade med tine, fick reda på att det hon stört sig på var att det ej var i ordningjort när hon kom hem i fredags natt så hon fick städa en timma. en sån himla onödig sak för det fanns en förklaring, men jag orkade bara inte.

har fått den där känslan att jag orkar inte. är nere i en dålig stund med mitt jobb, som jag sa igår..tre månaders krisen! och alla börjar fundera på att säga upp sig och skaffa vanliga jobb så vi kan tjäna stora pengar. men jag gillar ju familjen så mycket. usch vad detta känns svårt.

väntar på att tine och christian ska komma hjem. dem har sin 9onde bröllopsdag idag, så dem är ute och spiser på en fin resturang

dagens låttips:
sonja aldén - det är inte regn som faller
sarah dawn finer - jorden är ett litet rum

nu blir det ett veckans avsnitt av cane...

hade!

en ego minut.

lyssnar på o holy night med kelly clarkson och får sån julstämmning, ska nog ladda ner flera gamla jul godingar..är ju snart bara en månad kvar så det ska väl vara lagligt.

har ju redan bloggat en gång idag men måste bara hänvisa till nannas blogg för hon hade så sött nämnt mig där såg ja.

http://nannizen.blogg.se

tack nanna!

hade...


tre månaders gränsen.

nu står jag och stampar. närmar sig tre månader. tycker ej om dessa tankar som jag alltid får. varför har jag såna problem med fasta ting, må jag söka hjälp för det? som tur är så har lovisa och anna samma problem som mig.

igår fikade jag med carro efter den hemska eftermiddagen. försökte komma på hur jag skulle få fredrik i barnehagen men vi bara skrattade åt alla lösningar. men skönt och skratta bort allt det jobbiga.

idag vart det sandvika och som vanligt lunch på mamma mia. satt kvar och snackade med hövik anna och lovisa. skönt och höra att inte bara jag som har dessa tankar. vi funderar endel på oss att kanske spendera nyår tillsammans i oslo. måste se om det går att ordna, vore ju skit skoj. endel verkade ganska på sahara hotnights konserten med så det måste vi får gjort. anna och jag gick och handlade, hon körde hem mig och sofie och kom in en stund på lite godis och allvar. skönt och bara sitta och snacka bort en timma.

ska träffa henne igen på fredag, är ju upptagen hela tiden fram till dess.

vad ska jag göra med dessa tankar?

ps. bäst i dag var det 20min långa samtalet från pantea och sara imorse. var så härligt och höra deras röster. dem har det så bra. 4månader ska nog gå snabbt så man snart inte bara få höra dem utan också se dem. saknar dem ju något fruktansvärt. hoppas ni ringer snart igen, det ser jag fram emot.

hade!

så många planer för framtiden

precis som jag hade trott så kom tine ner någon timma innan jag skulle dra igår och bad om ursäkt för hela situationen. det var skönt, även fast jag förstod.
städa lite i min hybel, lagade lite ris och gjorde mig iordning innan jag sedan gick till bussen.

väl vid busshållsplassen fick jag en trevlig överaskning i att min moster ringde. har ju gjort en msn till min nioåriga kusin jesper, men pratade mer om annat tyckte jag. kul och höra från henne.
gick på bussen och träffade anna och när vi sedan bytte buss så ringde även mormor, det var også kempe hyggligt. även på bussen så går det förbi två tjejer och en stannar, tittar på mig och säger jag känner dig. den har man aldrig hört förr hemma men på bussen till blommenholm likson. hon bara du är från linköping och känner min kompis stina boberg. och det gör jag ju. ganska roligt!

drog till blommenholm där vi mötte upp vickan, kikki och carro. även sarah kom senare. satt hemma hos carro och drack vin. jag fick nästan i mig två flaskor på min tomma mage. ingen bra idee nu i efterhand. vi tog bussen och satt nästan längst bak och jag längst in. slutade med en 523a för er som förstår vad jag menar. träffade några skottar på bussen, det var himla nice.

drog till yatzi men efter hört elvis så drog vi till tiger tiger. vickan och jag släppte lös och dansade med allt och alla. helt galet skoj. dem spelade carola, pepps persson och rednex på lilla dansgolvet. jag buggade med en grabb, damn va det snurrade. i slutet började jag må dåligt, ont i huvudet och trött som tusan. vi fann inte carro och kikki och när vi skulle gå till garderoben så insåg vi att min lapp och mina pengar hade blivit stulna efter jag tappat lommeboken på golvet. fick vänta en timma på att få ut den. gick till burger king och fick mer mat än vad vi egentligen ville ha. såg min snygging från några veckor tidigare (en kille jag spanat in) och jag och vickan höll på att dö när vi insåg att han och hans kompis gick från bord till bord och åt av andras mat. fy fan vad äckligt!

när vi skulle ta taxi hem så fann vi några killar som gav oss två grandiosa pizzor, frusna. nice, frukost tänkte ja. vi fann också en tjej som skulle åt samma håll som vi, som vi sedan fick reda på att hon bodde våningen över vickan sedan en vecka tillbaka. när jag lagt mig i soffan och vickan satt på myskläder och ska ligga o snacka i vardagsrummet mig med en stund så ringer det på dörren strax efter fem. visade sig vara tjejen som var ensam hemma hade tråkigt och bara ville hänga lite. hon hade med sig öl, spaghetti och knäckebröd. hon gick väl strax efter sex, jag somnade typ sista fem.

tio imorse så började folket, eller snarare vickans rumskompisar ramla in i vardasrummet. alla skapligt bakis. vi satt och kollade på dr phil, skit bra!

viktoria har bestämmt en hel del för framtiden nu
fest 8e december, en shopping i veckan om jag kan, en tripp till umeå i februari, 50 cent konsert i december (tror vi) och sen erik og kriss konsert i januari. har även lust på sahara hotnights om ett par veckor så frågade carro.
sen blir det ihop flyttning efter jag sluatat..hehe snacka om bra framtidsutsikter man kan få bakis i varsin soffa.

drog hem och kollade på en ny serie som har premiär i usa (egentligen) 1 januari. lipstick jungle som jag blivit rekomenderad av en vän att titta på. en riktigt bra serie verkade det som på pilot avsnitet.

har haft lite kontakt med er på sistone. känns bra att veta att ni har det bra. ni var min värld på högstadiet. och ni har varit två av mina största influenser och en anledning till att jag är som jag är. jag håller er fortfarande vamt och alla våra minnen.

nej nu måste jag sova snart, 4 timmars sömn duger ikke!

ps. ser fram emot en ny vecka med att träffa bruden i åpna barnehagen i rykinn, se min snygging i barnehagen, träffa tjejerna i sandvika, lön, kanske en shopping med vickan om jag kan och sen förmodligen testa utestället kokkos på lördag.

hade!


inte varit så rädd sedan min olycka

usch dagen som började så bra och som jag ska se till avslutas så bra hade en mindre bra stund nyss.

inatt kom tine hem vid halv ett. hon hade med sig en present, fick en påse med två olika te sorter och en sådan man stoppar te't i. så snällt av henne! verkade som hon ville jag skulle bli med på kalaset idag så jag sa att jag kunde det.

gick upp vid elva imorse, tillsammans packade vi in barnen och drog till vinmonopolet åt mig så jag kunde inskaffa mig ett par vin flaskor till kvällens partaj. sen drog vi till hanne-marit och fredrik för viktors ettårsdag. innan så gick vi på en tur ner till brygga och tine visade hennes pappas barndomshus och hans nuvarande båt. gick upp och det var flera sorters kakor och deras filipinska aupair hade gjort jätte goda vårrullar. huset var det finaste jag sett. tavlor över allt, målad på väggarna i barnens rum, eget spa med bastu och hela kittet i källaren...ni skulle se det, helt sjukt fint verkligen! (lampan i taket i hallen, var inflygd från venedig i italien).

när vi sen skulle packa ihop för at åka hem hade vi alla lågt blodsocker efter inte ätit mer än kakor sista timmarna. tine vart stressad men vi lyckade få ihop allt och alla och åka iväg. tine snackade ett mindre kort samtal i telefonen och det sista jag minns är att jag tittar upp och ser en tjej på cykeln så nära bilen och sen såg jag henne bara falla. hon klarade sig helt fint men hon grät av rädlsa. tine kom in i bilen och skrek innan hon sen var tvungen och gå ut igen och snacka med tjejen. barnen och jag var jätte rädda, men jag pratade med dem så de lugnade snabbt ner sig. tine kom tillbaka och ringde christian samtidigt som hon grät. när hon sen la gasen i botten vart jag ännu mer rädd. jag hatar när folk som är arga, ledsna eller upprörda kör bil. jag har vart med om en olycka och vill aldrig mer vara med om det. ingen sa ett ord på vägen tillbaka. som tur var så hade christian kommit hem så han tog barnen, jag gick ner till mig och tine gick upp gråtandes. får se hur det är med henne sen, hon kommer nog ner när hon lungnat ner sig. men usch det där var inte roligt.

nu måste jag få i mig mat innan blodsockret sjunker helt.

ikväll ska jag träffa anna och viktoria och åka hem till carro där även kikki och sara kommer va.

party party!

hade!

karma

antar jag gjort något dåligt på sistone för idag är  jag så arg, på just en person. men enligt vissa fick jag väl det jag förtjänade.

har haft en bra dag. åpna barnehagen i rykinn med sofie. snackade med en dagmamma brud som var lika gammal. hur skön som helst. hon som ville jag skulle komma dit vardag men det kan jag ikke men ska satsa på onsdag och fredag. måste ju träffa henner mera alltså. hittade en pappa och en gravid mamma med som jag snakka mye med. gud vad mitt liv är annorlunda.

ni skulle se mig nu, ni hemma i linkan. jag är helt nykter en fredag kväll, tycker det är skönt och istället för att supa har jag spenderat kvällen med godis, singstar och sjungit vanliga sånger med mina små tjejer. helt undrbart. skulle jag ha orken skulle jag göra allt med dem, men nu har vi kommit på 10 saker vi ska hinna göra innan jag slutar,en massar roliga saker. tine är borta men kommer väl hem sen, får vara uppe och vänta och sen lär hon och jag snakka ett tag.

imorgon blir det förfest i blommenholm och sen utgång med några av tjejerna. det är ju lördag!

fick sms av tine förrut att hon hade glömt och säga att jag är medbjuden till burstadskalaset till lilla viktor som fyller ett imorgon. det bästa var dock hur hon avslutade sms:et. det bor i ett fint hus i ett fint område..hehe hon är bara för rolig!

tror jag ska bli med, skönt och komma hemifrån men blir ju dock ingen paus från barn. men det löser jag på kvällen. skulle dock behöva shoppa lite..hmm får se när jag vaknar helt enkelt!

en sak som inte har förändrats desvärre är att nu när jag är arg om det så bara är på en viss person, vad gör jag? jo som vanligt röker och super ihjäl mig och raggar allt för mycket. min healing börjar alltså imorgon. måste komma på något nytt., så kan man ju ej lösa saker i framtiden. men det får duga för nu.

hade!


hur kan jag veta?

har ni någonsin sett på en kille och vetat att han är rätt. jag menar inte han ska jag gifta mig med och hela det kittet, utan bara han vet jag är rätt för mig.

jag fick den känslan när jag var på barnehagen idag och skulle hämta maria och hennes vännina selma. jag såg han i ögonen, dem skimrade av ren godhet och töntigt nog så fick jag en väldigt konstig känsla.
inte så smart eftersom han jobbar med en av mina barn, hur ska jag få en personlig kontakt med han liksom?
jag kommer ju inte klara av att gå dit i 8 månader till utan att inte få han (om han nu är ledig).
detta är ett problem, lösningen lär dröja men jag ska finna ut den.

tine var och hämtade annas legg nyss. hon kom hem och bara log åt faktumet att hon åkt och hämtat ett falsklegg åt mig.

vickan och jag snackade nyss hon verkar på för lördag, men förstår när man har ett jobb på helgerna att det blir svårare att bara bestämma rakt av. blir nog förfest hos carro med ölen. ska snakka med hövik anna imorgon hör vi ska göra.

imorgon blir det mys med barnen på kvällen och sen är det återigen en party lördag.

tiden går enormt fort, om en månad från idag ska vi ha festen och strax därpå fyller jag och ska åka hem till linkan.

ses snart gott folk...

ps. för mig har inget förändrats bara så du vet!

image161


hur kan jag veta det?

har ni någonsin sett på en kille och vetat att han är rätt. jag menar inte han ska jag gifta mig med och hela det kittet, utan bara han vet jag är rätt för mig.

jag fick den känslan när jag var på barnehagen idag och skulle hämta maria och hennes vännina selma. jag såg han i ögonen, dem skimrade av ren godhet och töntigt nog så fick jag en väldigt konstig känsla.
inte så smart eftersom han jobbar med en av mina barn, hur ska jag få en personlig kontakt med han liksom?
jag kommer ju inte klara av att gå dit i 8 månader till utan att inte få han (om han nu är ledig).
detta är ett problem, lösningen lär dröja men jag ska finna ut den.

tine var och hämtade annas legg nyss. hon kom hem och bara log åt faktumet att hon åkt och hämtat ett falsklegg åt mig.

vickan och jag snackade nyss hon verkar på för lördag, men förstår när man har ett jobb på helgerna att det blir svårare att bara bestämma rakt av. blir nog förfest hos carro med ölen. ska snakka med hövik anna imorgon hör vi ska göra.

imorgon blir det mys med barnen på kvällen och sen är det återigen en party lördag.

tiden går enormt fort, om en månad från idag ska vi ha festen och strax därpå fyller jag och ska åka hem till linkan.

ses snart gott folk...

ps. för mig har inget förändrats bara så du vet!


hade!


känslan jag fått, är att det handlar om mig...

idag har det varit stressigt. städade en massa lådor i köket,vässade alla barnens 40 pennor så har sår på fingret som gör jätte ont nu, ryddade hela kylskåpet, torkade golvet och bakat pizza till middag..allt för att göra något utav dagen. snackade lite allvarligt med tine efter maten om att helenes attityd i den åldern hon är i börjar bli lite för mycket. fick veta att tine bokat biljetter till en jätte känd norsk teater till henne,helene, maria och mig den går på nationaltheatret så det ska bli riktigt roligt att se en teater där och sen en som är väldigt norsk. efter maten drog jag direkt till bussen och in till byen.

mötte upp viktoria vid  nationaltheatret, gick till ett fik på karl johan men fick snabbt vända tillbaka för att daniel ringde. han hade med sig min plånbok och hade precis slutat hans skola. jag och vickan sa att vi skulle ta den och snabbt gå men snackade med han i över en halvtimma. vart posetiv överaskad, blir kanske en kaffe med han en annan dag. vi skulle höras i alla fall.
vickan och jag frös så vi gick snabb tillbaka till fiket och satte oss, jag med en varm sjokkolade. blev lite snack om allt och alla, väldigt trevligt. så trevligt så vi sket i praktikträffen, så vi hellre kunde sitta kvar och sen komma hem lite tidigare. började planerna för våran ihopslagna födelsedagsfest vi ska ha den 8e december. vet nu vart vi ska ha den, när, att vi ska ha någon slags bufféaktig mat och sen nästan alla vi ska bjuda.

kom hem skapligt vilket var super skönt för jag är ganska så trött.

ganska facinerande med varandras bloggar. när man vet att det någon skrivit handlar om en själv. ibland hoppas man att det ska handla om en och ibland önskar man att det inte är mig dem har skrivit om.
läste nyss din blogg. jag vet inte riktigt om jag hoppas det ska vara mig du skrivit om, för det du har skrivit är så fint men å andra sidan så blir jag så ledsen. du gör mig så ledsen för jag har älskat dig så mycket, men just nu så är haten för dig tyngre än kärleken. det bästa vore om jag glömde dig, men du är oförglömlig och det vet jag. jag orkar inte bli påmind om dig mer, det gör för ont. snälla låt mig bara vara, låt mig hela och bli hel utan dig.

ps. tack maddis för att du lyssnade när jag gnällde lite på dig igår. vill ju att du bloggar så jag ved vad som sker, du är hoppet om att få veta vad som sker med er där hemma.

hade!

jag är inte du, jag är jag och det kommer inte förändras

idag har det varit en sentimental men bra dag.

först en sväng till sandvika för att umgås med anna, anna och lovisa. gick en stund på köpcentrat, fick se Stan, gick vidare med hövik anna när hon trillade vagnen o jag handlade..vi bytte liv. o sen skjutsade hon hem mig i bmw'n. gjorde planer för lördagen, så det ska bli trevligt.

kom hem och då skulle jag och tine ha vårat "utvecklingssamtal" om hur det gått hitills osv. vi satt i över två timmar och bara snackade. hon berättade om personliga saker om hennes äktenskap osv och jag berättade om saker som skett här. varför jag kommer överens med vissa och inte andra. så skönt att hon förstår mig och jag henne. känns som jag verkligen funnit en vän i henne.

efter det samtalet så började jag tänka väldigt mycket. jag har insett att det som har skett ska jag inte göra något åt för tillfället, utan låta det vara och sen avsluta det. jag är en stark människa och det är inget jag håller åt sidan utan det är jag väldigt framåt med. jag har jobbat hårt hela mitt liv för att bli så stark som person som jag är idag, fått de värderingar jag har o den mognaden jag anser mig ha. jag har gått igenom mycket både personligen som egen person, sammen med vänner och familj. jag är stolt för den styrkan jag har och om du och andra inte har det så skäms jag inte över att säga att jag tycker synd om er. ni kanske är nöjda med hur ni är som personer, det är bra för dig eller er men så tänker inte jag. jag förstår inte hur ni klarar er. jag tänker i alla fall inte sänka mig till din nivå, jag har jobbat i 20 år för att ta mig dit jag är idag och det tänker jag inte låta det gå till spillo på grund av dig. jag har funnit folk på min nivå i livet både i mitt vanliga liv och här och dem tänker jag fortsätta hålla nära, för dem växer inte på träd.

två av de människorna som jag anser inte växer på träd är ute i vida världen och lever livet.
fick ett mejl av pantea på min wall idag

alskling.. sitter uppe mitt i natten och kan inte sova. kanner mig ganska sentimental och sakanr er alla. fy fan.. har det helt underbart har, men det ar klart man saknar det man lamnade... du undrade om vi hade traffat nagra garbbar, o det kan jag lungt pasta att vi har :) iaf jag... helt underbara typer! bade brudar o grabbar.. fast helt arligt sa heller jag mig till grabbarna.. fan sa mkt vettigare :) Forstar att du vill ha detaljer.. anvand fantasin :) Kan inte skriva sa mkt om 'sana' saker pa resdagboken... vara paron laser juh for bovelen! :) hoppas allt e felfritt meed dig med. alskar dig hjartat.. saknar dig sa det gor ont.. men vi ses om 5 manader :)
puss o karlek!

kärlek till er båda, det vet ni!

redan planer för helgen, har så roligt här med detta folk här så då kan man ju inte sitta hemma och slappa.

ps. du addade mig på facebook, hade nästan glömt hur fin du är. men det funkade ej mellan oss, för mycket känslor på för kort tid.

nu är det bestämt, kommer hem 22/12-2/1,för att träffa er alla, min kära familj, fylla år och festa en masssa.

hade!

personlighetstest.

gjorde nyss ett personlighetstest på facebook, såhär blev mitt reslutat

Temperament
Idealist
You are the quintessential dreamer - spending more time thinking about the possibilities that the world holds for you, rather than your reality. You don't settle for anything less than what you truly desire and you work very hard. You tend to live in every place except the present - you are prone to daydreaming about the future and re-thinking the choices you made in the past. Sometimes you get overly caught up in your thoughts.

Interests
Thrill Seeker

 ou are interested in anything that is exciting and pleasurable. You're not afraid to indulge yourself - you live by your own set of rules and don't allow yourself to get hung on what others think. For the most part, you are independent and do whatever you please to do. Trying to stop you from doing something only makes you want it even more. At the end of the day - you live for life's most thrilling moments.

Amusement
Party Animal
If you were looking for one word that defines your personality it would be FUN, FUN, FUN! For you the glass is always half full - your think about life positively and don't dwell on all of the negative possibilities out there. Since you can't do much to change things, you just enjoy the good moments. You have an infectious laugh and a
contagious sense of humor that makes for happy times when you are around.

Passion

Physical
You are a cuddle bug - from a warm hug shared with your best friend to steamy sex with your partner, you enjoy every bit of human contact that you can get. You demonstrate your love for others most fluidly through physical one-on-one contact and you feel the most loved when you are being touched. You feel disconnected when you are physically isolated from others. You're a people person and a lover of all things human.

stämmer det?

hade!

jag var top model och carro var fotograf

i fredags vart det ett glas vitt och gott sällskap i sofie, tjejen från norrköping. riktigt trevlig och skönt med tidig hemgång.

i lördags på dagen var det mc med barnen, sen pippi långstrum på norska, skjuts hem av setterberg och sen snabbt byta om för att åka tillbaka till sandvika och möta upp sofie.

mahira frågade mig nyss, vad hände igår då?

såhär svarade jag kort och enkelt.

hehe nu är jag nykter ja. träffade ej mitt ragg. kom in på falsklegg, träffade o snackade med massa snygga killar, dansade lite, kände mig skit snygg, strulade dock inte, nattbussen hem med sofie som sov hos mig, o kvällen slutade med 153 kort på carros kamera med många mig lekandes en top model med tio tusen poser

nu blir det äggröra och filmen dagboken.

jag vill så gärna se dig i ögonen, men rädslan för vad jag kommer känna kommer att stoppa mig

hade


vilket au pair gäng..

sen jag slutade har jag i princip suttit på msn och även med mobilen o messat med setterberg, hövik anna, lovisa, viktoria, isabelle, carro, caroline och sofie.

mest har dem flesta av oss peppat inför festen imorgon.

lovisa frågade om de kunde hänka så nu blir vi endel, fan vad skoj!

hoppas setteberg och karin med joinar, men de hade ej så mkt pengar kvar efter all shopping idag. norge är dyrt så jag förstår.

lilla vickan är sjuk, men hon och jag ska snart dra igång planerna för våran ihopslagna födelsedagsfest som vi kom fram till skulle vara 8e december.

nu kommer snart familjen hem och då ska tine skjutsa mig till sandvika och så ska jag ta en fika med sofie från norrkan. ska bara prata östgötska, ska bli gött!

ps. snackade med sandra förrut om juldagen, en middag och sen fest hos henne med dem närmsta skulle vara det ulimata. jag vet att jag snackar mycket om dem här, men ni vet att ni är ni och ingen kan jämföras med er där hemma. längtar så!

hade!

så himla praktiskt med bärbar pc.

igår var den en hemsk kväll som ni kanske också märkte på inlägget. men efter gråtit, skrikit, snackat skit, inse att jag på lördag ska supa och snackat med daniel så var jag glad igen och insåg att han inte var värd mer av min tid.

stängde av datorn sent. satt ju och snackade med grabben. han har tydligen varit simmare i 15år (sa inget men det hade jag nästan listat ut efter tafsat på hans kropp). kom fram till att antingen ska han och hans vänner bli med på förfesten jag ska på lördag eller så träffas vi ute. antagligen på tiger tiger.

imorse stod jag upp tidligt. gick upp och insåg att barnen ju sovit borta under natten och att de ända som var hemma var jag och en tine på övervåningen och att det var därför det var så lungt och tyst. barnen kom strax därpå hem från tante berit. hon förtallte mig att barnen gledjer sig så om mig och det gjorde mig sjikligt glad.

helene var på skolen men maria var idag fri från barnehagen. jag,tine,maria och sofie drog tidigt till svömmehallen och badade litt. fann mig själv i bubbelpoolen med väldigt stora män stirrandes på mig och frågade om det var mina barn och vart ifrån sverige jag var osv. slutade med att jag löpte därifrån. sovie sover, vi har spist lunch och nu sitter jag här med min bärbara medans maria tittar på musse pigg. tine kommer strax hem och då ska jag ner till mig och vila litt.

ikväll ska jag passa på sofie när hon sover och de andra är och passar på att bowla en timma. sen får jag skjuts till lina och hänger där.

imorgon blir det vin och annat skoj...

hade!

livet är inte alltid rättvist!

skulle bloggat var ass pepp efter jag kommit hem från sandvika.

men efter det som hände nyss så orkar jag inte.

istället snackar jag vidare med ragget från i lördags på msn och gör mig glad igen.


RSS 2.0