superwoman.

känner mig fan som superkvinnan idag.

här har ni några anledningar varför:
- jobbar hela jävla tiden ( eller mån-fre i alla fall) varje vecka
- har tagit en veckas semester på flera månader slit
- sköter min egen lägenhet (dock ej tvätten ännu)
- cyklar fram och tillbaka varje dag till jobbet
- har ett väldigt aktivit social liv
- familjen träffar jag mer än regelbundet
- idag cyklade jag hem från hemköp med två fulla matkassar på styret
- och sist men ej minst så är mitt uteliv ganska så enormt

jag är helt enkelt superwoman.

checka in de coola bilderna http://surban.blogg.se

aja nu ska jag cykla in till stan och träffa martin för lite käk och prat.

kanske blir 55:an??

asta babiyes...


oh vilken överaskning.

har haft min första dag på saab idag.

fick en posetiv överaskning när jag insåg att jag skulle jobba med cirka sex killar i 25 års åldern..kommer bli skit kul med ungt manligt sällskap.

min tjej kollega från girl power (smeknamn på manpower) verkar vara super trevlig så det känns skönt.

efter jobbet så tog jag med mig mamma o köpte en cykel.

nu har jag en röd begagnad cykel som jag ska försöka ta mig överallt med.

cyklade hem från stan, och trodde jag skulle svimma när jag kom hem. både för jag ej har cyklat på flera år och sen för det var typ 40 grader.

ikväll blir det en öl med sandra och maddis. emmie och panter ska nog joina oss lite längre in på kvällen med.

asta la vista.

kan inte minnas sist...

fan vilken skön kväll det var igår.

vid halv åtta kom jag på idéen att steka pannkakor som jag var så sugen på.

sandra kom vid strax efter nio och då började vi med pannkakor, glass och sylt för att sedan gå på chips med dip och chokladkakan. käkade framför filmen eurotrip som vi följde lite då och då.

satte på hostel men tröttnad efter en halv timme och gick då och la oss istället.

så jävla skönt att vara hemma en lördag, kan ej minnas sist jag var det.

imorse ringde klockan och sandra gjorde sig snabbt iordning för att gå till jobbet.

själv sov jag vidare till ungefär halv tolv.

värmde mig pannkakorna som var kvar och bestämmde mig för att ladda ner ett par nya filmer. slutade med 15 nya nedladdade filmer.

hur i alsings världen ska jag få tid till att se alla de?

har kollat på två redan idag.

först ut var breaking and entearing med den fina jude law i huvudrolllen. han är gift med en halv svensk och hon hade en dotter som har något fel som gör att hon ej kan sova. jude jobbar som arkitekt och har precis öppnat ett kontor i den kriminella stadsdelen king's cross i london. han får flera inbrott tills han till slut lyckas följa efeter den unga tjuven hem. det slutar med att han blir kär i hans bosniska mamma. en ganska bra film som alltid när jude law har huvudrollen. den unga tjuven är ganska så snygg, men annars så är det ej något unikt eller speciellt med denna film.

sedan satte jag på beacause i said so, med fyra kända kvinnor i huvudrollerna. diane keaton spelar den snart sextio åriga ensamstående mamman som ej klippt navelstränge till hennes yngsta och fina dotter som spelas av mandy moore. hennes systrar spelas av lauren graham (gilmore girls) och piper perabo (coyote ugly). filmen går ut på att diane inte vill att hennes yngste ska gå singel så hon sätter ut en annons på internet. hon väljer ut den bästa killen och ordnar bakom mandys rygg att de träffas. hon träffar även en annan kille i samma veva och börjar dejta båda två. men vem kommer hon välja? en bra kärleksfilm som vi har sett ett hundratals gånger för.

får se vad som hände roch sker nu, panter skickade precis och ville hitta på något.

imorgon börjar jag ju på saab.

veckans mest spelade:
sonja aldén - här står jag
brick & lace - love is wicked
kat deLuna feat. elephante man - whine up
teriyaki boyz - rapido y furioso (reto tokio)
justin timberlake - lovestoned
petey pablo - get me out of jail
brick & lace - get that clear
obie trice feat. brick & lace - jamacian girl
timbaland- the way i are




midsommar tider.

i torsdags kväll så träffade jag sandra och gick till 55:an. där satt vi några timmar och drack lite innan vi impulsivt beslöt oss för att kolla in platå.

efter en argsint och tragisk händelse där så gick vi till plaza. där är vi ju som hemma efter så många år där. svepte en sexa orgasm innan vi kom på den dumma / smarta ideén att köpa in ett helrör. klockan stod på 01.15 och sub total 950 kronor. sedan satt vi där med ett helrör, tranbärsjuice, sprite, glas, sugrör, is och hela sour flaskan som vi hade lyckats få. vi drack och vi drack. fick besök av matilda, call-alex, johan innan dem slutliga kom. hittade några hip hopare från berga och deras tjej kompis som var nyinflyttade från kristianstad som vi bjöd till vårt bord. klockan blev tre och sen var vi plötsligt på efterfest i en lägenhet längst bort i tannerfors. hann bli typ en timmas sovande innan sandra väckte mig och sa att vi var tvugna att dra för hon skulle hinna hem och det innan hon började jobba.

satt ute en halvtimma i regnet halv åtta på midsommaraftons morgonen innan bussen kom.

gick av hos mamma och gick upp och hittade mammi sitta o käka frulle. slängde i mig ett par mackor för att sedan slänga mig i soffan och sova. pratade med mormor och insåg att det ej skulle bli midsommar firande för oss i år, hon var nämligen sjuk och skulle då upp till sjukhuset.

söta mamma slängde ihop lite kötbullar, potatis, ägg, gräddfil med annat lite fort för att vi skulle få lite midsommar mat i oss. mamma o dem drog till berg för att dansa runt midsommar stången. själv drog jag till sjukhuset några timmar och höll mormor sällskap. drog hem och gjorde mig snabbt iordning och sedan blev jag upphämtad av nanna.

emmi,mahira,nanna,jag och pantea satt hos emmi och drack en massa smask och hade lite deep talk.
vid strax efter elva så satte vi oss i bilen och började köra mot gammalkil där vi trodde festen skulle vara. körde ca 7 mil i de där jävla bonnetrakterna i spöregn och mörker. hamnade på festen trodde vi innan vi insåg att det var fel fest. efter två timmars körande kom vi fram till rätt fest som visade sig ligga i när byn nykil. en lada med en riktig bar. tyvärr fanns det ej något för mig att dricka eftersom det enda som fanns kvar i baren var röd vin och öl. jag och nanna intog dansgolvet med henke och dem. blev tjafs mellan ett par tjejer som gjorde den trevliga kvällen lite olycklig. aja skitsamma sa vi och satte oss i bilen för hemgång. stannade till på statiol i t1 för lite fylle mat. mosbricka med grillad korv måste jag säga var lite annorlunda från kebabtallriken / pizzan jag vanligtvis brukar äta.

somnade strax efter fyra och vaknade vid halv fem idag. 12 timmar sömn tydde verkligen på total utmattning efter mycket festande.

väntar nu npå att sandra ska komma till mig snart och svulla.

ska bli så jävla mysigt.

asta la vista.

sista måltiden.

igår var det faktiskt en riktigt trevlig eftermiddag / kväll.gick med mamma på stan först o köpte ansiktsvårdssaker och smink för över 600 kronor (tur man ej köper det alltför ofta). efter det gick jag och mötte upp sandra på stevs där vi satt i lite mer än en timma. kände oss lite sugna på en cider så flyttade över till 55:an. achmed var så snäll så han kom ut med nötter till oss..mums!

sandra tog sista bussen hem och jag gick hem för att sova.

idag har man jobbat sista dagen inför midsommar så nu har jag fyra dagars ledighet, skönt säger jag.

planerna inför imorgon är fortfarande osäkra, allt kan hända men alkoholen är köpt i alla fall. ska bli bosse i stora lass imorgon.

va på maxi med mormor o mamma o de efter jobbet. fy fan vad folk handlade. de nästa slogs om maten. är ju som att de inte ska få mat förän jul nästa gång.

ska träffa sandra o grabbarna snart tror jag.

glad midsommar.

avslutningsmiddag.

hehe jahopp har planerna förändrats lite då.

börjar inte ute på saab förrän på måndag och då startar jag upp med en säkerthetsutbildning för att själv få / kunna vistas på området, snacka om bra säkerthetsprinciper.

har varit uppe och jobba på kontoret i stan idag, ska även göra det imorgon och på torsdag fick jag meddelande om imorgon.

sitter bara där och drömmer om att ha det jobb de där uppe redan har. aldrig sitta på sin plats..alltid ha kund besök, sitta i långa möten, träffa konsulter, interljuva folk,n maila runt en massa och ha en arbetstelefon / mobil telefon som ringer konstant.

åh ge mig.

har precis kommit hem från middagen. var avslutningsmiddag för nisse g punkt som går i pension efter denna vecka. vi var lite över trettio personer som käkade på sangrias uteservering. jag käkade entrecote med klyftpotatis o vitlökssky, det smakade hyfsat (är lite känslig för segt kött), sen drack jag ett par cider till det och avslutade kvällen med sangrias egna vit choklad mousse till efterätt. notan slutade på 320 kronor plus 20 kronor för nisses mat som vi alla delade på. gott och trevligt var det, men rent ekonomiskt så är det tur man inte gör det allt för ofta.

nej nu ska jag slagga, en dag imorgon också.

måste ringa någon imorgon, har ju ej pratat med någon sedan i lördags :=)

ps. varför har ni en blogg om ni aldrig skriver i den, förstår jag ej riktigt..hmm??

asta la vista.

för mycket kärlek har gjort mig oromantisk.

fan vad filmer jag ser på.

igår kväll så kollade jag på en film med zach braff och rachel bilson som heter the last kiss. rachel är så lik summer i denna film. hon kommer nog alltid ha kvar summer stämpeln. en riktigt bra verklighets film om rädslan för framtiden när man redan har allt.

känns som att så många filmer jag sett genom åren och så ofta som jag ser på film så är jag skeptiskt till allt inom kärlek för jag har sett allt på tv redan. jag vet alla lögner och lurerier...men det är väl bara på film sånt händer...eller??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

idag så fick jag någon timmas sovmorgon och sen kunde jag gå ner till jobbet.

blev idag och imorgon som jag fick hoppa in uppe på kontoret innan jag ska börja på saab.

fick genomgång värsta förhöret idag för att det är en säkerthetsrutin när det kommer till att arbeta på saab. visste ej vad jag skulle svara på alla frågor, men jag är ju ej kriminellt belastad så det gick bra.

efter jobbet så gick jag hem och satte på en film.

så nu har jag precis kollat klart på little children. kate winslet spelar riktigt bra, men det tycker jag hon har gjort sedan titanic tiden. en liknade den tidigare filmen. handlar om vuxnas relationer.

ibland undrar jag, kommer det blir så, kommer jag bli som de, kommer jag känna så om några år?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

imorgon blir det jobb mellan 8-17 i stan.

sen ska jag träffa mina kollegor från saab avicomp och ha hejdå nisse fest för han går i pension, på sangria. ska bli trevligt med lite grillad entrecote, något kallt / gott att dricka och sen någon god efterätt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

asta la vista.

dödsannonsen.

i fredags var jag hemma från jobbet.

pantea hade gjort en jävla röra som hon fick städa undan innan hon skulle iväg på nannas studentskiva.

själv satte jag mig framför datorn och kollade på två filmer.

först kollade jag på the fast and the furios - tokoy drift. en riktigt bra film må jag säga, alltså ettan är ju kult men trean är grymt bra. tokyo har alltid varit ett drömmål för mig för allt är så tekniskt och färgglatt. huvudrollsinnhavaren spelar riktigt bra och bow wow är också med och presterar bra för att vara han. mycket fin bilar och härliga race, men jag förstår verkligen varför de i slutet på filmen skriver att alla race scener är gjorda av profesionella stunt män och inget för oss vanliga människor att testa.

efter den filmen var jag sugen på en djup film så det fick bli the pursuit of happiens, med will smith och hans son. en ritkgt bra familjefilm må jag säga. storyn är real och det är det som är mest fascinerande. att han har så lite, kämpar så mycket och han tappar aldrig hoppet.

vart sedan en ute vistelse med pantea, sara, madis, salle, sandra och elin.

träffade på en massa studenter man grattade. men studenterna i år var inte lika roade ut som vi 87:or var förra året, men man tycker väl alltid sin egen student är bäst.

blev någon timma med grabbarna med innan jag gick hem i kylan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

igår tidigt så fick jag ett telefonsamtal av mormor, hon ville att jag skulle följa med de hem under dagen.

klädde på mig lite snabbt sen åkte jag o lill sissen med ut till slaka.

tog fram corren och valde att läsa dödsannonsen sist. det var tufft att läsa den. så många gånger man läst andras men aldrig ens egen släkting stå död på papper.

fick god lunch, jordgubbar med glass och sen smörgåstårta innan jag sedan åkte hem.

åkte hem slängde på lite smink, kläder och sen gick jag för att möta upp stor sissen min.

drog hem till mamma och hämtade mitt för kvällen o sedan var jag hos annie och korkade upp.

var bara jag, maddis och sandra där men skönt var det.

blev en väldans massa vuxen prat, men det behövs ibland.

en sväng in med fribiljetter på platå, en snabbis förbi 55:an och en pizza på five tastes och sen var vi peppade på hemgång. annie stannade, sandra o maddis tog halv två bussen och jag gick hem till mammas lägenhet som stod tom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

mötte upp mina släktingar imorse och käkade lite mc.

följde med syskonen upp till mamma och väntade att hon skulle komma hem från sthlm. sen har jag hängt där hela dagen med familjen o anna / maria har med varit med.

nu blir det väl någon film skulle jag tro.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

vet att ni ej säger det för att vara elaka, men jag tycker det är så jävla jobbigt.

jag ser det inte, eller det gör jag men jag vågar och vill ej inse det.

jag har ett problem, jag har börjat inse det.

imorgon blir det ett samtal, kommer bli jobbigt men nödvändigt.

ska jobba i stan imorgon så det blir lite mer än en timmas sovmorgon och sen kan jag gå till jobbet o slippa bussarna.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

veckans mest spelade:
brick and lace - love is wicked

------------------------------------------------------------------------------------------------------

asta la vista.

snart ett år sedan...

studenten.

idag är årskullen under mig ute och glider runt.

det är en speciell dag och man ska uppskatta det för den kommer aldrig åter.

jag minns den än som om det vore igår, vilken kväll alltså!

ska ut en sväng ikväll och kolla på dem söta i mössor.

grattis till er alla, välkommen till det hårda vuxenlivet.

asta la vista.

end of the season.

jaha vad har jag gjort de senaste dagarna då...hmm?

i måndags när jag kom hem från jobbet så satte jag på datorn och kollade på ett par avsnitt av friday night lights.
la mig i sängen och somnade ganska sent på grund av det är så ljust ute nu.

igår kom mormor o lasse och hämtade mig efter jobbet. åkte hem till slaka och där grilldade vi kyckling o åt färskpotatis.

mormor hjälpte mig även att skaffa hemförsäkring och gå med i facket så nu är det gjort. ska skicka in papprena till a-kassan med.

fick reda på igår att jag förmodligen har jobb till årsskiftet 08 / 09 om jag vill. har dock sökt ett annat jobb jag jätte gärna vill ha. men framtiden får utvisa alla svar.

en ny lägenhet med..en större och bätttre!!

idag efter jobbet blev det att se säsongsavslutningen av friday night lights. hoppas bara det börjar en ny säsong till hösten.

ikväll blir det att vara med min kära panter och kanske sara. vi sa att vi ska börja planera saker för sommaren..nice baby nice.

imorgon blir det 65-års fest för hela slanten.

börjar bli vuxen.

känns inte lika sorgligt längre, får se hur det känns om ett par månader.....

ps. har laddat ner några filmer jag måste se
- alpha dog (med justin)
- the pursuit of happines (med will smith och hans son)
- the queen (som fick en oscar)

asta la vista.

stomp the yard.

har precis sett klart hip hop / dans filmen "stomp the yard"

en riktigt bra film en söndagskväll.

förmodligen ingen film jag kommer sätta på någon annan söndagskväll men ändå riktigt bra material.

filmen hade enorma dansmoves, men vad annat förväntar man sig av svarta hip hop män. vi vet ju redan hur grymma dem är på att dansa. det som impade mig mest var både bild och ljud efftekterna i filmen, häftigt som fan.
annars var det väl en vanlig high school film där den nya killen blir kär i rektorns dotter, som redan dejtar den mäktikgaste dansare på skolan och som är väldigt förmögen av sig. i början går det bra för honom, sen blir det ett rejält nedslag, innan han i de sista minutrarna tar sig tillbaka och ger filmen sitt lyckliga och förväntade slut.

kändisar som chris brown och ne-yo är med. inte lika känd men filmens huvudrollsinnehavare heter columbus short och spelar faktiskt riktigt bra i denna dansade step film. tror vi kommer få se mer av honom i framtida dans filmer och det ser jag verkligen fram emot.

vill ni se en high school film med riktigt grym dans av riktigt grymma dansare så kolla på denna film. vill ni även under filmens 1.54 minuter lyssna på riktigt bra musik så kolla också på denna film.





asta la vista!

både bra och dåliga stunder.

några dagar har gått sedan hon gick bort.

mycket har jag gjort bara för att hålla mig aktiv.

har hunnit med platå,platens och 55:an.

har hunnit med att träffa annie, emma, sandra, maddis, pantea, sara och martin.

dem dåliga stunderna har funnits men jag har gjort allt för att hålla humöret uppe.

hoppas det går bra att komma tillbaka till jobbet imorgon.

asta la vista.

varför lämnade du oss?

jag har varit med om mycket men aldrig något värre än detta.

igår på eftermiddagen så hade jag två missade samtal från min moster och ett från min mamma. sms:et jag även fått från min mamma där det stod " ring mig" låter allvarligt men det är något mamma ofta skriver när något viktigare än vanligt hänt.

ringde upp mitt i tio kampen med jobbet och fick veta att mina mamma hade hittat min pigga och friska (för att vara 80) gammelmormor i hennes lägenhet och ringt 112.

många var där och jag var fast i åtvid.

vid tio kom jag upp till sjukhuset och kom in i vänterummet där dem som skulle ha nattskiftet av släkten satt. mammas kusin ann-sofie följde med mig in på hennes rum för att se henne. ann-sofie började gråta och sa att det var illa. jag förstod vad hon menade när jag kom in. hon låg där med slangar och såg helt livlös ut. hon hade inga tänder inne och inga glasögon på sig, jag kände inget. det var inte hon,utan det var någon annan som låg där. sköterskorna sa att hon hade fått morfin mot smärtan och att hon nu sov. lämnade rummet och satte oss till ro i vänterummet med dem andra. sköterskorna sa att vi kunde åka hem för att vi bodde så nära, men inte tänkte vi lämna henne, dem hade noll förståelse för vad vi gick igenom. jag och ann-sofie åkte hem för att sova en stund så dem andra fick plats och vila lite i vänterummet.

vid fyra kommer mamma ut i vardagsrummet, väckte mig och då visste jag.

yrvaken försökte jag fort få alla känslor under kontroll. en gråtande mamma med en mobil i handen,för att ringa runt och se hur alla som ej var på sjukhuset skulle komma dit och sen se hur alla mådde.

ringde syster för att se vart hon och marlena var, men klarade ej av att höra henne i andra sidan av luren gråtandes som hon gjorde,mamma fick ta över.

taxichauffören var förstående, mamma kunde föra ett samtal men ej jag..allt stod bara stilla.

väntade in alla bilar med alla utanför akuten för att tillsammans gå upp till henne.

aldrig genomgått något så jobbigt. 

se mina 13 och 15 åriga syslingar stor tjuta. man vill ju alltid skydda dem yngre och hålla sig stark för dem, men det gick bara inte. marlena bryter ihop i oves armar och sen se min syster komma ut ut taxi och se henne lida så och jag kan ej göra något.

ove fick ringa leffan, alla fyra syskon var där men leffan var i amsterdam på väg ut med båten. han har vart hemma i två månader och samma dag som han ska ut till sjös igen så händer detta.
hur kul är det att vara så långt bort och få ett samtal om att ens mamma dött.

när vi alla var samlade så var det dags att gå och in och säga adjö,när skötersorna nu gjort iordning henne.

när dörren öppnades så bröt jag, helena som är sjuksköterskan släkten fick leda in mig. dörren stängdes och där stod vi 16 nära och kära för att kolla på henne. hon låg där i mitten så fridfullt med händerna liggandes på magen. tänderna var i satta och håret fint kammat. hon hade nju nyligen tvättat det för hon igår egentligen skulle till dietisten.

klockan gick och gråtljud kom från alla hörn och kanter i rummet. några fina ord sades att detta var naturen gång. men hon som alltid varit så pigg och ständigt hjälpt och funnits där för alla. ingen hade ju räknat detta att hända inom dem närmsta fem åren minst sagt.

varför, hon är ju början på vårat släktträd. hon har barn,barn barn och barnbarns barn som mig. antalet människor som avgudar och älskar henne är enormt.

tanken av hemma att ha tre kusiner 10,9 och 6, min lillasyster på 6, och två syslingar på 6 och 8år att berätta detta för.

farvälet kom till slut och en efter en skulle vi säga adjö och lämna rummet. folk slängde sig i hennes armar och sa hejdå. det kändes så defenetivt. benen vek sig och andan stannade, tårarna föll och det som hade hänt började falla in.

när alla var ute så började planneringen om hur allt ska fixas nu. mormor tog på sig det mesta men syskonen höll ihop.

hon som tog hand om mig när mamma var på semster, henne som jag spelade kort med när jag var lite. alltid gav jag henne mina leksaker från kinderäggen från hakepis barnmeny för henne att spara. hon som alltid bott nära och alltid funnit där.

är så glad för att vi har varandra, vi finns där i glada och dåliga stunder. älskar dem mer än världen själv.

alla glada stunder vi har framför oss. jesper fyller nio imorgon, jenny går ut nian nästa torsdag, inga fyller 80 i augusti och helena gifter sig i brudklänningen som är sydd av henne, nästa lördag.

hur ska vi klara oss nu, hon var vår överste.

drömmen om fem generationer är sprucken, jag som alltid trott att vi ska bli det.

hur ska vi kunna förklara för dem näste att komma vilken underbar människa hon var.

jag lider med dem små som inte alls fick många år och minnen med henne.

nu får vi hålla ihop och gå framåt.

tack till alla er jag pratat med och som finns där.
just nu behöver jag er och jag vet att ni finns, det betyder allt.

R.I.P Gunborg

du kommer bli saknade.
må din själv vara med oss.


en skön vecka.

idag har man jobbat klart först dagen denna vecka.

imorgon blir det halv dag och vid ett beger jag mig med jobbet tll åtvidaberg för lekar,middag och alkohol. ska bli jävligt skoj!

onsdag är jag ledig och då hoppas jag på något trevligt.

sen får man se vad som sker resterande dagar denna vecka.

hoppas du bestämmer dig snart så jag vet om jag ska stadga mig eller inte.

trodde det skulle bli sorgset men nu känner jag att saknade inte kommer bli så stor.

asta la vista!

friday night lights.

fy fan vilken helg det har varit.

i fredags så skyndade jag mig hem efter jobbet för att möta upp salle på bussen till maddis. pizzorna var på plats när vi ankom. gav henne min present...tre flaskor vitt och en trevlig disktrasa. sen började vi dricka medans folk började droppa in. var en hel del folk och en jävla massa alkohol. stötte på maddis lillebror som är fjorton, kan ej bli bättre. vid halv två åkte några bilar in mot stan för att köra hem folk. själv stannade jag och var med sandra i en av hennes sämre stunder. blev jag,sandra,carro,jon och slangen som valde att spendera natten i ljungsbro. hamnade i dubbelsängen med sandra,slangen och jon. efter mitt sista toalett besök o sett en vandrade hårboll (maddis chinchilla) rymma från buren så var det lite action på det hela. pirre väcktes och under tiden däckade slangen i vardagsrummet. somnade tätt intill mellan jon och sandra.

vaknade igår och mådde hyfsat bra ändå. alla andra drog hem med jag var kvar och höll maddis sällskap till hon skulle in vid två till balen.

åkte hem och vilade och sen var det bara att börja om och göra sig iordning igen.

hem till mammi där mormor och lasse väntade på mig. middag skulle det bli och vi gick ågatan upp och ner men efter som mycket var abbonerat så hamnade vi tillslut på harrys. sämsta servitrisen men hyfsat god mat.

middagen var över och jag mötte upp sandra som hade kommit in till stan. hem till mig och sen kom maddis.
började dricka och sen drack vi några timmar. beslöt oss för taxi men inga hade pengar löst, men vi alla hade små mynt så vi skrapade ihop 65 kronor i mynt som tog oss till bankomaten på platensgatan där vi tog ut pengar och sedan gick vi till platå. kollade läget där innan vi gick till 55:an och fortsatte dricka. j var där. hälsade på honom men var för full för att orka engagera mig då. han var borta och jag insåg min förlust. drog till platå igen, tror jag i alla fall. sen vet jag att jag snackade med ett par nötter i några timmar utanför med pantea. blev några timmars samtal i några omgångar med j hur vi skulle göra, skulle vi ses eller ej?.
sa till p om hans urvalda ord tillmig för några veckor sedan. han såg både ställd och ångerfull ut men icke,han stod för vad han hade sagt och hade inte modet att be om ursäkt och svälja sin jävla stolthet. fy fan vad jag ogillar den människan starkt just nu.
hamnade tillslut ledsen med sandra i min säng pratandes om mina 18 ringda samtal till mr j.

vi käkade frulle ihop sen åkte sandra hem. tack för att du stannade vid min sida bruden.

idag har det blivit städanade,sovande och matlagning.

har kollat på några avsnitt av nya serien friday night ligts. den är riktigt bra hitills. förutsägbar och tonårsaktig men på ett bra sätt ändå. kommer nog ladda ner alla 20 avsnitt efter nu sett dessa.

veckans mest spelade låt:
fergie, bra val! you have god taste! i hennes nya video så har hon med min tonårskärlek som vi tjejer alltid har från kändisvärlden. jag har gillat honom i typ 6 år och det är först nu resternade folk upptäckt honom och usa. han är min, jag var först. hoppas jag får se mer av han nu i alla fall. hans namn är milo ventimiglia.

 ( milo med hans ex alexis bledel aka.rory gilmore)



manpower tjejkväll i norrköping.

norrköpings kvällen igår vart riktigt trevlig.

stannade på resecentrum efter jobbet och köpte mig en korv innan jag satte mig på pendeln.

lina mötte upp mig på station och vi vandrade igenom dem massiva massorna tills vi kom fram till manpowers norrköpings kontor.

kom innanför dörren och såg champagnen serverad.

till mat serverades en lite lättare buffé med bland annat pastasallad med fetaost och parmesane, korv, skinka, kassler, briost, kex, potatissallad, soltorkade tomater och en massa olika dressingar. efterätt bjöds med på och då var det en delicato choklad tårta.

under kvällen så fick man mingla runt och gå till alla dessa utsällare som fanns.

bäst var livscoachen som höll ett kortare föredrag, fick mig att tänka till.

fick skjuts hem av livscoachen och mary kay försäljaren, det var snällt!

ikväll blir det fest.

vill att arbetsdagen ska ta slut nu.

asta la vista.


RSS 2.0