day diva, diva day

sikken jävla underbar gårdag jag hade.

det var livet.

vaknade och gick ut på stan, satt med mamma och jessica en stund innan sandra kom ner till stan. vi gick och shoppade, blev hungriga så vi tog en kina buffé på mingans uteservering, gick vidare och tog efterätten i en chai latte på coffe house här på torget..där satt vi i timtal i solen och kollade på folk. det bästa jag vet liksom, sandra med!

sa hejdå för en stund på mindre än ett par timmar.

ombytta i våra nya kläder så satte vi oss på 55ans uteservering. denise och sara höll oss sällskap ett tag.
när det vart kallt så gick jag och sandra till la scala och drack där. träffade endel folk. heheh äta LIIISSS! är det du som syr mina kläder din jävla sri lanka kille! va, kostar du pengar?
det var riktigt roligt faktiskt.

och med våra nya vänner så gick vi vidare till platens som, som vanligt på onsdagar var dött. men roligt ändå i och med att brudarna från SA klassen var där och röjde.

jag hamnade på efterfest som inte slutade så bra, men jag löste sistuationen rätt fort men vilken skäll jag fick av mamma när jag kom hem och vilken min av jeff när jag försöke berätta för honom.

hittade i alla fall världens skönaste holländska flygvärdninna. så nästa gång hon kommer ska vi slå klackarna i taket!

mått skit hela dagen, men kan mina rutiner nu för och må bra tyvärr. har jobbat nu och ska snart lägga mig och läsa, för imorgonbitti är det åter jobb som står på schemat medans alla andra i familjen ska få gå på kalas med en massa gott.

sandra det är du och jag på msn, och du och ja som jobbar imorgon. tur det för vi är väl dem ända som är dumma nog och spendera 700kr på en kväll som egentligen bara skulle bestått av två öl på en uteservering.

party like a rockstar, we shore did!

you got my wheel spinning!

onsdag och jag är på sånt partyhumör! måste ringa sändra och ser vad vi ska göra ikväll, se vad hon är sugen på.
sen till nanna och fråga om hon har kul på tåget och hur farmakologitentan gick.

igår var det en riktigt bra dag, länge sen jag var SÅ glad på jobbet. riktigt stolt över mig själv! tisdagar är ju min lördag utan alkoholen. nytt avsnitt av one tree hill, gossip girl och the hills. kan inte bli bättre än så!!

idag är man ledig så jag ska ut och gå ett varv på stan tänkte jag, kanske köpa mig en chai latte..mumsfilibaba!

...i think i'm in love with my radio, because it never lets me down

jag ser, men jag ser inte

usch en sån dag som jag har haft idag får man inte ha ofta. bara legat hemma i soffan, dock med fixat hår och ett fint halsband på mig. har legat och kollat på bones avsnitt, älskar den serien.

allt går bra nuförtiden. man kunde tro med gårdagen och denna dag att allt kommer bli som vanligt nu. men det kommer det inte. allt har förändrats, jag har förändrats. jag har fått mycket skit i livet för mitt sätt att hantera vissa saker eller vissa människor och då menar jag främst anledningarna till att jag inte längre är vän med vissa.

och ser man det till ytan så är anledningarna små och töntiga kan säkert många tycka men under ytan finns det alltid en känsla, en intution hos mig som lett till det. jag har ångrat mig, jag har gråtit, jag har varit envis men det har alltid lett till att nya människor fått ta en plats som varit givande för den nya epoken i mitt liv.

när jag fått en känsla så kan jag inte få bort den, utan att jag ger det tid. om jag anser det / denvärt att ge tid.... gått igenom mycket sånt på sistone, se folk på nytt sätt både till det posetiva så som det negativa.

det kommer aldrig bli som förr, dem känslorna jag har kommer inte försvinna. om det ska ske något så blir det något nytt, aldrig det som var. många ser dem som något negativ, men varför måste det vara det.

en del av mig ger upp, jag ändrar min syn, jag ser saker på ett nytt sätt. 
många tror att för att man förlorar personer, vänner då så går livet under eller ens liv förändras drastiskt till något sämre. men så är det inte, förlusten i säg ger en enorm förvirring och en stor sorg men själva bearbetningen ger en förändring, ett nytt sätt att se saker och ibland t.om plats för nya människor.

jag gillar det precis som det är nu, jag har haft det så bra. jag har aldrig varit så ensam som jag varit den sista tiden. men jag har bara kännt fysisk ensamhet, aldrig psykisk. jag har varit ledsen, men ändå inte ledsen. allt jag gått igenom har lett fram till nya stunder, nya minnen, ny band som knutis..

jag kan berätta faktan, men känslan den är gone with the wind.

stunden och känslan kommer och går, men faktan och minnet består. det inte är samma!

jag har lovat mig själv förändring, en del av den förändringen har jag redan påbörjat. redan har jag kännt glädje, sett saker jag aldrig förr har sett.

...och analysera inte, jag skriver alltid för mig själv och aldrig för er. det ni tror ni ser, det ni tror ni läser, det ni tror jag känner är inte alltid det jag ser, det jag skriver för att det är det jag känner eller det jag menar. förrän ni vet, från självaste mig så är inte att veta samma som att tro. glöm aldrig det!


My life, your entertainment
You watch it while I live it
I walk they follow
I talk they holla
Just here for your amusement
My life, your entertainment
You watch it while I live it
You waitin' for me to lose it
I guess I'm just here for your amusement



om du lämnade mig nu



söndagar är min värsta dag på veckan, då all ångest kommer upp till utan. inget allvarligt vanligt tonårsångest liksom.
idag har den varit värre än vanligt.
telefonsamtalet.
och senaste timmarna har jag kollat på serien tonårsliv.
jag lider verkligen med dem.
joanna med sina ätstörningar som jag inte alls kan reflektera till men hon vill ju verkligen må bra men kan liksom inte. att leva med den ångesten varje dag, jag är hänförad hur dem ens orkar sig upp ur sängen varje morgon. all cred liksom.
monica och lille felice med deras vardagsproblem
men mest av allt känner jag igen mig hos cecilia och hennes problem med sin fader.
jag gråter sällan över min far och pratar helst inte så mycket om det utan håller det för mig själv och till stunder då jag är ensam med mina tankar.
tror när man är liten så vill man inget annat än att pappa ska leva med mamma och man ska vara den där familjen.
tills man blir gammal nog och inse att det aldrig kommer ske.
min första riktiga insikt kom väl när jag skrev mitt tal till engelskan som ledde mig till tårar inför en hel klass.
många gånger då jag funderar på om jag ska säga något men tror inte det skulle göra någon nytta därför har jag valt att aldrig göra det.
22 år har ju redan gått, har man missat att vara med och forma mig till den jag är idag, gett mig dem grundläggande värderingarna och moralen tycker jag inte man har där och göra som förälder. mer då som åskådare för någon annans verk. i mitt fall min mamma, min övriga familj men till stor del mina vänner.
jag vill kapa alla band, slippa höra lögnerna.
men ändå, någonstans därinne så blir jag påmind om att det är min pappa.
eller förutom att vara mina biologiska pappa och gett mig liv så har han väl inte gett mig så mycket mer än pengar.
inte ens på min student kunna han pallra sig arsle hit och sätta mig framför sig själv.
två systrar som jag delar en far med, har jag knappt träffat.
ibland undrar jag om dem någonsin kommer växa upp och vilja lära känna mig, träffa mig.
här sitter jag med min ångest, undra om han någon? undra om han ibland ångrar dem valen han gjort?
ofta tänker jag på hans död, hur kommer jag att känna?
det finns dem som har det värre brukar jag tänka.
i tonårsliv så har ingen en närvarande pappa.
att det är så tragiskt men ändå så vanligt.
att så många människor lider, precis som jag. många mycket värre än jag.

men som förr, så går nu dagen över till måndag och söndagens ånges är borta med vinden och tårarna är torkade tills nästa gång.

solen skiner, hejhå hejhå

så glad man blir bara solen tittar fram.

sandra och jag väntade till tolvslaget och sen gick vi ut och la oss med radio på hög volym. men nu ger vi upp, hon lite smått bränd och jag börjar känna lite kyla.

nu blir det duscha och jag får fortsätta med mina drinkar som jag påbörjade vi två tiden. redan hunnit få i mig några stycken.

ikväll blir det inte så oväntat utgång, med detta väder ute vem kan vara hemma då liksom.

redan idag bestämt datum för nästa stockholm och oslo resa och det blir tätt, helgerna efter varandra men det är så det får gå när man redan är uppbokad på endel i maj månad.

ska bara se till och få ledigt när jag vill med.

party on rockstars!

handläggning pågår

fredag, slutet på veckan eller början för vissa. denna vecka för mig har den bara börjat.

jobbat dag idag, som varje fredag. var min tur att bjuda på fika så igår efter jobbet så slängde jag ihop en pannacotta som jag serverade med riven choklad och varma bär. riktigt gott både för min egen del och av mina övriga medarbetare, alltid lika trevligt och höra!

drog direkt efter jobbet hem hit till mormor ute i slaka där syrran väntade. mormor och morfar i danmark så vi passar på att vara här ute och sola samtidgt som vi är hundvakt.

har precis kollat på mitt favoritprogram så ska det låta, bara älskar't! idag var en underbar skönsjungade Samuel Ljungblahd med. vilken röst, inte ofta man hör sånt i sverige av en svensk. lovely lovely!

börjar bli rätt trött så blir nog sängen snart. imorgon blir det sola och sen på kvällen får jag se, är ju ledig och är rätt sugen så finns potential för utgång, you never know!

i maj blir det en massa jobb
1-2e maj lör, sön 8-20 pass
15-17e maj jobb i sthlm
23e maj sminka mimmi inför hennes bal
30-31e maj lör 8-20, sön 15-20
utöver alla mina vanliga tider.

sista månaden att komma innan sommarschemat drar igång.

men jobbet får min plånbok att må bra likväl som mitt alkohol abstines och mitt shoppingberoende!

har varit inne på min studera sida nyss med, står handläggning pågår..hur nervös kan man bli i ett sånt här tidigt skede egentligen..fråga bara mig!

hästa..



att bara va...

dagen framför datorn gjorder mig rätt uttråkad, så jag tog tag i matlagningen och sen trallade jag bort till priso.

mötte upp sandra och handlade lite ostbågar, choklad och cola. mumsfilibaba!!

upp till henne, sen satt vi resterande kvällen framför datorn och gjorde all möjligt. så härligt när man bara är och ny saker bara automatisk kommer till en och nya samtalsämnen bara byter av varandra med automatik.

kom hem efter tolvslaget någon gång. hamnade återigen framför datorn och fixade ett par saker.

idag har jag läst ett 100 tals sidor på min bok, 14 år till salu. så många gånger som hon blir våldtagen är ibland svårt att tro att ett människan kan få lida så mycket som hon får. inte en sån jätte bra skriven bok men innehållet är fruktansvärt intressant och bra.

nej om jag skulle fixa naglarna nu då, tror jag tralla till jobbet idag när solen skiner.

sandras och min kväll i youtube klipp











och mycket mer som helsingborska, hajk, aqua och dj alligator..nostalgi kväll!

don't bring me flowers after i'm dead

sitter och är ledig, vad gör man då om inte lyssna på lite erik hassle, mitt livs största kärlek!

så härligt och se min smak numera, vad den förändras med tiden. hehe nu är det något helt nytt, märkte jag ju i helgen med om inte annat.

gillar budskapet med denna låt med erik hassle, don't bring flowers after i'm dead. hur många skulle egentligen inte stå där med dåligt samvete och lägga blommor på min grav, för saker dem sagt / gjort eller för saker dem inte sagt / gjort och hur många gravar skulle inte jag stå med samma dåliga samvete, jag listan kan göras lång och mycket man skulle behöva ta tag i men man gör det inte förrän det vore ens sista chans eller sista dag.

men jag är nöjd med livet ändå, allt går som det ska nuförtiden. jobb, vänner inom parantes och sen det övriga så som kärlek.

jag ska ju ändå gifta mig till en hassle, nathalie hassle. han kommer till bagdad den 7e maj, vart ska jag om inte dit.

ikväll blir det och leka med bettan, så länge sen nu.

i took you in, is this the thanks i get.


http://www.myspace.com/erikhassle



möten i livet kan vara avgörande för framtiden

jag har mött två människor i mitt liv, som har fått mig att välja min väg för framtiden.

den ena bor en bit bort och var en snubbe som jag träffade för 3½ år sedan i skottland. inte för en sekund trodde jag att när han gick åt ena hållet och jag det andra med tårarna rinnande nedför min kind att jag någonsin skulle träffa han igen. jag såg något i han som ingen annan gjorde. inget illa ment där grabben hade allvarliga narkotika problem och slog faktiskt alexandra, eller den storyn går ju lite kluvet men det spelar ingen roll, han var långt ifrån perfekt. men alla är inte perfekta, alla har det inte lika lätt, endel tar fel väg i livet, endel får inte hjälp, endel tar sig inte ut men dem är ju inte mindre människa för det. (usch jag hatar att skriva egentligen, har svårt att få ner tankar och känslor i ord. detta kommer nog tolkas fel på tusen sätt men det tar jag )


yess, äntligen rakat av igelkott håret som jag avskyr.


barry millar, var har du köpt din t-shirt? =)

det var där den riktiga fascinationen av den komplicerade tog sin början på allvar men redan på högstadiet så fanns det en tjej som var så svår för alla andra att se vem hon var, men inte för mig. vilken underbar flicka det fanns bakom den bråkstaken. hon kommer fortsätta växa upp och bli en underbar tjej, det är jag helt säker på. hon har gett mig en hel del och det betydde så himla mycket när hon fick reda på vad jag skulle läsa vidare till och sa till mig "det passar dig utmärkt nathalie, du har tagit så bra hand om mig och det kan inte varit det lättaste". men det var det faktiskt, så underbar som hon är hur kan det då vara svårt.

hörde från barry idag, lovade att jag skulle höra av mig när jag fick tid. helt otroligt, 3½ år och still going on.

ännu mera skottland idag när jag kollade på britain's got talen 2009 och en 47årig skottsk kvinna sjunger i have a dream från les miserable och det är helt hänförande, har ni inte sett det så kolla och lyssna!

ska nog sätta mig i träfgården med en cigg och corren och läsa lite ute i solen medans den fortfarande är framme.
skulle gjort det tidigare men hamnade framför australia filmen som jag inte orkade se inatt. vilken film, sötaste pokjen någonsin men inte bara han utan hans morfar med, han var något utöver det vanliga. sånt älskar ju jag!

nu vill jag bli kysst, sa cecilia lind...

my favorite stories are my stories with you, my favorite memories are my memories with you.

har sett dem tre första avsnitten av säsong 5 på the hills, lc and her friends är liksom back.
dem tar upp rätt bra ämnen i den serien, därför jag älskar den så mycket.

i detta var det om att lc och heidi börjar återuppta lite av deras vänskap. men som dem säger, vissa vänner kan man bara inte vara vän med. vissa saker går inte att förlåta. tro mig jag har vart där.

jag har haft en bästa vän och förlorat henne. och det går dagar då jag inte tänker på henne alls och sen finns det dagar då jag inte kan sluta tänka på henne. kan inte instämma med att mina bästa historier är med henne och mina bästa minnen är med henne men många av dem är med henne. och att vi aldrig kommer göra några nya tog mig ett bra tag och inse. ibland funderar jag på om hon fortfarande läser min blogg, bryr hon sig om hur det går för mig, tänker hon något på mig, är hon ledsen, är hon lycklig, hur mår hon egentligen. denna tjej betyder så mycket för den jag har kommit och bli idag. hon är i det förflutna, men länge lever minnet av henne kvar.

idag har jag verkligen stött på ett annat problem med. vissa människor har en tendens och ta fram mina sämsta sidor. som mr d på mitt jobb. jag är inte en människa och har aldrig varit som kan spela spel och vara falsk. är jag glad då visar jag det, är jag ledsen då syns det och ogillar jag något då säger jag det eller så visare jag det väldigt tydligt. hur mycket skit jag än för att varit sån i mitt liv så är jag glad att jag är den jag är, hade inte velat vara någon annan.

idag var jag så trött på allt på jobbet, har jobbat endel på sistone så skönt med en dag ledig imorgon för sen blir det ju jobb i helgen med. tredje helgen i rad!

även i helgen blir det party med, känns otroligt nice. finns ju iofs bara en jag vill träffa ut, men som jag inte tror kommer vara där jag är.

förutom honom så ska jag bli tillsammans med ola svensson, kollar på så ska det låta på svt play nu, nanna sa att jag var tvungen och se det och jag har ju inte missat ett avnitt hitills så då kan jag ju inte göra det nu när han är med heller. har inga kändis crushar egentligen men karaktären irene huss man, glömmer alltid bort vad han heter och sen ola svensson. that's it eller förresten gustav skarsgård med och..heheh nejrå

nu när solen börjat skina i alla fall så jävlar börjar det klia i pocket fingrarna. har en ordning nu som lyder så här
1. 14 år och till salu
2. fucka aldrig upp
3. skynda att älska
4. och sen minns jag inte vad denna heter, men en nyutkommen erotisk novell

låt ögonen brinna i pocket denna sommar.

ps. snart inte långt kvar tills jag blir ärrad för livet, 4e maj kl 13 ska jag tatuera mig, och OM jag är nervös. men det är något jag velat och vill göra så i'm gonna make it happen.

konstigt inlägg först ledsen, sen arg, sen glad, sen en struntsak och sen ännu mer struntsaker...precis så min vardag brukar se ut eller mitt liv!

hästa la vista!


somethings you just have to been trough to know what it's about

fick skjuts av mårten igår kväll, skönt!

sen har jag spenderat min kväll, natt och morgon framför 2 avsnitt av gossip girl, två av one tree hill och 3 av grey's anatomy. hade lite och ta igen nu när tiden varit så hektiskt på sistone.

jag har alltid trott på att visa människor är menade för varandra, vilket jag fortfarande gör. jag tror också att den vi är menad för kan ändras i och med dem förändringa man har under tiden så går.

som chuck och blair menade för varandra, nate and blair inte menade för varandra.

jag pratade med en vän igår, och jag är inte människan som är elak mot någon medvetet och personligen. men jag kände mig elak i det jag sa mot henne, inte för att jag medvetet  försökte  vara elak utan för att hon nog tolkade det så. inte för att det jag sa var elakt eller grymt överhuvudtaget, utan just för att det inte var det hon ville höra. inte för att det jag sa inte var sant och ärligt, men utan för att ibland kan sanningen såra, den kan vara brutal för det som sägs är sant och man är medveten på insida. men man vill inte inse utan lever med sitt hopp och sin tro, men den självdestruktiva handling man egentligen utför mot sig själv är något man bortser. man klistrar på ett leende inte för någon annan, för vi alla vet utan för att man själv inte vill att det som är ens verklighet faktiskt är sann.

du måste gå vidare tjejen, jag säger det för att jag älskar dig, inte han, jag. jag vill dig gott, jag har aldrig lämnat dig och jag kommer inte göra det. jag har funnits i vått ovh torrt och inte han. Det är tufft, jag vet!

jag själv fick nyligen uppleva att i en väns blogg fåt mitt så kallade kärleksliv blottat, inte för det bra i det utan för att den jag gillade faktiskt inte vill ha mig. det hon sa var sant, ärligt och just brutalt. det var inte sanningen i säg som sårade utan hur hon framförde den. så rått, kallt, främmande och offentligt för att för stunden själv bättra på sin självkänsla, eller vi får ju hoppas det bara var ren djävulskap,  (men det är alllt glömt, inte det som detta inlägg handlar om) det hon sa, det var något jag redan visste och om jag kände det. varje kväll när lampan släckts så låg jag med mina frågor, mina tankar och mina känslor. men man går vidare, man vet och man hoppas på att där ute finns det någon annan, om inte en så flera man kommer stöta på, på sin väg. man måste älska sig själv så mycket att man vet att man förtjönar att träffa någon och att man förtjänar att bli kär, galen, lycklig och glad. tills den dagen kommer, för tro mig det gör den, så lever man vidare.

man går i skolan, man jobbar, man pluggar, man sover, man äter, man umgås, man festar, man gör allt man vill och man lever. man ger inte bara upp som du har, du säger inte att du har men jag vet.

jag vill inte lämna ut din kärlek här på något sätt för att vara elak eller på något sätt likna min gratis offentlighet, utan för att jag bryr mig.

det du gör är självdestruktivt och jag är innerligt orolig för dig.

jag tycker om dig, och jag finns här i vått som i torrt, det ska du veta!

men snälla försök, har du försökt så försök igen, hårdare. jag vet det är inte lätt, men det går jag är ett levande bevis på det med några miljarder andra människor.

tills du sjäv är redo att se sanningen med dina ögon, ge upp det som var och ge fan på den framtiden som sker för varje dag som går, så kommer det inte till att gå. du måste vilja och våga för att reslutat ska visa sig.

och känslan i efterhand är befriande, så det är inget dåligt mål att sträva mot.

vi hörs sen tjejen, kram!


i ain't got the time baby

har inte tid för denna blogg längre, bättre saker för mig.

som att jobba. från förra torsdagen så ser det ut
tors, fre, lör sön, mån, tis, ledig, ledig, fre, lör, sön, mån, tis, ledig, tors, fre, lör, sön......

härliga tider för ekonomin!

imorgon tog jag som sagt ledigt för att carro m pojkvän ska komma och slå klackarna i taket i lilla linkan..lovely!

i desa tider gör jag inget annat än att söker till hösten. 11 universitetsutildningar sökta, och jag tror ungefär jag ska söka mellan 5-10 ky med..ska sålla ut dem idag tänkte jag.

igår var bästa dagen på länge, puffa en massa cigg med sandra i stekande sol på en uteservering. synd bara att jag var tvungen o jobba, eller iofs annars hade vi väl suttit där till stängning så mycket som vi två älskar't.

senaste tiden har jag träffat en massa nya härliga människor, precis så jag vill att det ska vara! socialt, nytt och trevligt.

tillbaka till sökningarna.

HÄSTA!!!


hur kan vara så bra?

jag nathalie ekström älskar dig erik hassel...

hälften sökt!

Nu har jag sökt alla universitetsutbildningar i alla dem städerna jag vill :) och imorgon ska jag skriva ut alla ansökningarna till dem ky jag ska söka! Snart så, vad jag längtar att komma bort från denna stad Det är prio ETT nu!

Hormonerna i obalans

Denna dag har jag bara gråtit! Vaknade upp fortfarande sjuk, satte på min sista av dem tre filmerna jag och kusinen hyrde i söndags. Saw 5, Somers town (samma regissör och huvudrollsinnehavare som till this is england. BÄSTA! och sen den sista som jag grät till idag heter my sassy girl. Efter det vart det och vila framför tvn hela dagen tills jag trodde jag skulle till jobbet,men bihålorna tryckte på, så fick bli min första sjukanmälning sen jag började i augusti. Slumdog millionare sedd med,nu sov dags :)

RSS 2.0