att man kan bli så glad över ett...

sms.

"du är den enda bruden jag raggar på, bara så du vet"
( det får man från igenstans)

var en underbar morgon och vakna upp till efter att läst det, har ju varit orolig när han vart iväg på sin resa. fast jag kanske inte ens har rätt och vara det.

träffade mahira ett par timmar innan jobbet, var riktigt trevligt.

jobbet gick med jätte bra. köpte med mig en massa gott hem så jag kunde göra min egen tunnbrödsrulle, mums filibaba!!

nu sitter jag här och sätter "halo" låten på repeat hela tiden och försöker få in texten. jag och texter alltså, vi är menade för varandra.

nu ska jag lägga mig och läsa veckorevyn och sofie's mode som jag köpt idag!

det känns som en nära vän har ljugit för mig idag. vet inte varför jag fått den känskan, men det försvinner inte. det mest tragiska är att det inte ens är något att ljuga om. hoppas verkligen jag har fel...



take me back to my childhood

alltid roligt och bli större och få uppleva nya saker.

men ikväll känns det inte lika roligt. pratat med mahira en lång stund nu på slutet och allt känns bara svårt. tankarna bara rullar runt i huvudet och inga vettiga svar kommer till mig.

jag måste nog iväg, jag vill iväg och jag kommer åka iväg.

men inte om utan när jag gör det, kommer jag ge upp något? något som jag hoppats på så länge! ger jag det en ärlig chans? eller bara kör jag över faktumet och bli lycklig?

allt för nytt för och ha svar i detta skede. allt kan ju fortfarande hända och ingen är säker på den andra och den ene kanske inte ens har tid för den andra osv osv.

men ändå, tänk OM??

nej jag måste åka, jag vill, jag vill, jag vill och hon vill och vi vill detta.

men varför NU?, av alla tider så varför just NU? att det jämt ska vara så här, komma när det är som mest olämpligt som ska göra att man ska ställas inför vissa beslut.

för åker jag så är det slut, det vet jag!

nej ska sova nu, om jag lyckas få någon sömn.

sen blir det make up store och en lunch date med mahira innan jag ska jobba 15-20

diva is the female version of a hustler...


Why would you do that? Because, I love you!, That's too bad!

oj vilken julhelg och än är det inte ens över.

dagen innan julafton var jag ledig och sprang runt som en höna i sista minuten för att införskaffa dem sista klapparna.
som tradition den dagen så spenderar jag alltid kvällen hemma hos mormor med att hjälpa henne slå in alla hennes klappar och även äta god mat och kolla på bingolotto's uppesittarkväll och detta år var det ingen förändring. allt var som det alltid varit. typisk mig och vara traditionell, stenbockar tycker ju sällan om förändringar.

på morgonen vart det gröt som alltid och vid lunch kom moster med familj och även min egen och vi åt mormors underbara julbord med alla dess godheter. åt tre nya saker på julbordet detta år, det här med och växa upp och våga smaka och tycka om nya saker är verkligen något jag gillar just nu. gått miste om alla dess tre godsaker allt för många år.undra vad för nytt det blir nästa år då?? spännande!!
efter maten var det julklappsutdelning. rätt nöjd med mina gåvor, visste ju om näst intill alla men riktigt bra saker faktiskt.
klockan slår tre och kalle anka slås på och efter det börjar folk bli rätt sega. moster och dem åker vidare och marlena joinar oss. jag lyckas hälla i mig tre grogg och sen så....

när jag kommer hem gör jag mig snabbt i ordning och går över till kusinen där vi fortsätter drickandet. går ner till maxim där vi inte var ensamna om man säger så. vart bjuden på drinkar och köpte även ett x antal själv. ramlar i sten trappen där nere och slår mig något så fruktansvärt, har fortfarande så himla ont. hoppas verkligen inte det är något allvarligt! mådde skit bra när vi lyckades skaka av oss ett par snubbar och jag går hem till mig. somnar och drömmer något så fruktansvärt konstigt som jag aldrig vart med om förr, går upp och spyr som en kalv. heller inte likt mig..hmm??
aja vaknade fick i mig ett par tuggor frukost och sen var det jobb 10-17 som gick jätte bra!

kom hem igår efter jobbet och bara däckade i sängen fram till halv tio. gjorde mig i ordning lite sakta. mötte upp kussen och syrran på la scala och var där hela kvällen, bortsett från all drama som ibland händer på fyllan.

fick träffa sköna sara, trots tråkiga omständigheter så var det riktigt trevligt och få se henne, eller dig kanske man ska säga!!


kussen tappade bort väskan med allt i och där tog kvällen slut.


eller nej, fortsatte ju hos sandra till sex med en jävla massa singstar, mestadels av elin!


bk mat med sandra idag, sen drog jag på stan en snabbis och köpte en massa underkläder och en parfym innan jag gick hem och här har jag varit sen dess...


imorgon blir det jobb 15-20 men dessförinnan ska jag dra ännu en svänga, lite fräschare på stan!


ska se om jag ska lägga upp lite bilder på ansiksboken, om jag orkar dvs

gossip girl, season 2 episode 13...bästa bästa scenen! tycker alltid om det bittra, deprimerade och mer djupa människorna. alltid lättas och spela god liksom. älskar charles aka. chuck bass och christina yang!


25, till 21

mindre än en halvtimma kvar till 21 år nu!

har redan fått höra det av vissa, trevligt trevligt.

uppesittarkvällen framför bingolotto är snart slut. ett nummer från en volvo, jävla skit att man aldrig ska vinna då.

måste sova snart om man ska orka med morgondagen.

god jul allesamman!

bortgjord

nej vad trött jag är

har jobbat idag och sen var george här och gav en liten julklapp innan han skulle åka. sen hade jag även fått en sån där man kan göra sin egen choklad av chefen på jobbet. tyckte jag var trevligt!

har läst veckan nu (bästa bästa) i ett varm bad och sen har jag suttit och snackat skit med folk som sofia, mahira, cj och david mm på denna burken. alltid lika underhållande!

nu ska jag sova för imorgon är det upp tidigt, handla sista julklapparna, och sen hem till mormor i slaka.

där har jag sov varje år att slå in mormors julklappar och bygga upp ett gotteri bord, och det tar tid ska ni veta!!

hörs närmre jul gott folk!!

pusss!!

ps. vet inte hur du tolkade, för jag menade något helt annat. men fan vad du får mig att rodna!!

party like it's my birthday

igår var det lördag.

jobb först.

sen kom festen, min födelsedagsfest.

räkor och bål, sen kom resterande och 15 (14) singel brudar partajade på i ren birgitta anda. så himla värt det var.

fick pressenter. massa skoj, så som bortamatch kit och mina vänner bok med prinsess tema. tyckte verkligen om min rosa tiara med matchande örhängen till som jag fick. hade på mig det hela kvällen så folk kom fram och frågade och sa grattis osv. skoj!!

la scala, maxim. fest!! och sedan efterfest med så sjukt mycket folk. jag var skapligt på lyset så hittade inte ens mina egna skor eller väska men som tur var så fick jag hjälp av sebbe och nanna innan vi tre gick hem till mig. nanna sov väl en timma knappt innan hon skulle vidare till jobbet. men inte ja, nej första söndagen på riktigt länge jag bara kunnat njuta av en bakis dag. men inget vettigt har jag gjort med dagen. mötte panter på mc en sväng för lite NYTTIG (inte) mat och sen har jag legat i mammas säng och sovit hela förmiddagen / eftermiddagen. gick upp vid fem och sen dess har jag bara suttit framför denna burken och sen läst lite skvaller blaskor samt lite tv tittande.


du slår dig tillbaka i leken hela tiden, om du är och räkna med får tiden utvisa...



tack till alla som gjorde min kväll till en sån lycka!!


vad händer??

haft en ganska så intressant natt, förmiddag och eftermiddag...

vet inte vad jag ska tycka, tänka om alltsom skett och sagts.

känner mig så förvirrad.....

what too feel and what to do?

lurar jag mig själv eller försöker jag skydda mig själv?? vet knappt in eller ut själv, och det är illa är det.

är hos mormor och ska sova här i natt, skönt och komma bort från stan ett tag. men kommer tillbaka imorgon bitt. då ska jag sova, sen julhandla med mormor oc handla inför födelsedagsfesten på lördag.

inte långt kvar nu,bli så jävla kul. bara brudesen, party party!!

sova på saken låter som en bra idee, det ska jag göra nu. eller pänt skulle ringa än gång till...aja halvsova en stund då.


no one else can feel it for you...

torsdagen slutade skit bra.
fredagen likaså, eller nja där den slutade var väl inte riktigt det jag hade tänkt innan. och ibland är jag för impulsiv och sen för snäll för att ändra mig.

lördagen, var helt död på jobbet så det var inte ens roligt.
både jeff och jag såg ut som nervvrak när vi slutade.

la mig direkt, orkade läsa lite skvaller blaskor innan jag somnade ifrån både mr j och nanna.

hade fått sms av han, först är det ok om jag ringer dig? och sen du är vacker!, kunde inte annat än att skratta när jag vaknade upp vid fem och läste dem.

vaknade efter 13 timmar sömn, totalt utvilad, det var en känsla jag inte kännt på länge. helt underbart!

idag på jobbet var jag ovanligt pigg, kändes skönt.
kom hem förrut och käkade, kollade på sanningens ögonblick, åt ostbågar, badade och sen la jag mig här i sängen.

har snackat med panter i 1½ timme om allt möjlig skit, en sallad, utan pasta och dressing, med fullkornsbröd och en ramlösa till det tack?? hahah!!!

nu ska jag få i mig lite skönhetssöm tänkte jag. jag som lagt en ansiktsmask idag, filat naglarna och allt...tänkte ta ett solpass i veckan med. brukar aldrig göra sånt men vad fan nu är jag så blek så man kan missta mig för en snögubbe.

imorgon eller idag ska jag på lunch date med mr j är det sagt. är sjukt nervös, men det ska man väl vara antar jag.

hästa la vista!!

justin, justin..my favorite!

torsdag då!

igår vart det jobb, efter jobbet hämtade nanna upp mig. in till stan, hem till mamma, byt om, mat på mc, pantea kom och sen tog vi bilen till johannelund. närmare sagt hem till toba. där blev det alkohol och singstar. och endast pga av pantea skriver jag detta nu jag var efter kvällens slut fortfarande OBESEGRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

panter och jag tog favvo taxin in till platens. kom sent in, inte så mycket folk men vi hade roligt ändå. hamnade på city grillen och var totala fattiglappar. killar erbjöd sig för att betala, men starka kvinnor som vi är så tackade vi såklart NEJ och skrapade ihop mynt själva.


dem tyckte om oss så mycket där så vi fick varsin klubba av personalen innan vi skulle gå. så sött!


hittade några snubbar utanför som vi drog på efterkrök med. skit schysta snubbar, vi satt och snackade musik och skrattade fram till åtta imorse då pantea och jag kände att det var dags för refrängen. en av dem trevligaste efterfesten på riktigt riktigt länge. så det ska vara!

musik alltså, så personligt det är!

kom hem vid åtta och sov till ett sen var det dags för dem vanliga rutinerna nuförtiden. lunch framför våra bästa år, duscha, klä på mig, sminka mig, ta bussen till jobbet och sen jobba 15-20.15

kom hem förrut och snackade lite skit med mahira, uppdaterade mig lite på datorn och insåg att min lilla youtube favvo sen något år tillbaka justin bieber har blivit riktigt stor på youtube och i usa. ett klipp hade typ 51 tusen kommentarer och grejer. så bra att folk insett hans talang, han är grym den där killen. och jag nathalie, totalt älskar, avgudar ja allt bra man kan säga känner jag för han.

käkat chirre och annat onyttigt framför datorn i sängen nu ett tag, tänkte satsa på hemma kväll i min ensamhet och bara sova. men sen ringde telefonen....

kussen ringde och hade en dålig dag och var sugen på lite alkohol som man kan göra i dem lägena. så då funderade jag om och bestämde mig för att gå ut istället. inte helhjärtat men smutta skadar inte.

ur pyjamasen och in i lite mer sofistikerade kläder är vad jag ska göra nu!

det är ju du!, blir aldrig förvånad över den kommentaren. men vad är det jag gör egentligen som gör att jag får höra den, gång ut och gång in? har hört alla möjliga svar på den frågan men kan aldrig sluta förundras ändå....

smink var det ja, japp nu kör vi då!

hästa la vista!


justin sing for me...





the rest is still unwritten...







Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you can not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

it's her birthday

oj det var länge sen jag skrev nu.

vad har hänt sen sist?

hmm..festat, jobbat en massa, umgåts med folk, fikat, lunchat, vart bakis...allt är som vanligt.

dock har jag enormt roligt nuförtiden, det händer så mycket fast ändå inte.

nästa sak att se fram emot är min födelsedagsfest den 20e, det ska bli kul och samla alla, eller dem som kan i alla fall. är ju nackdelen och fylla denna tiden på året att folk har så mycket annat för sig.

nej om man skulle hoppa in i duschen nu, snart kommer gästerna. mamma fyller 42 år och det ska firas lite lätt. jag ska med firas av dem jag inte kommer träffa på julafton.

15 dagar till min födelsedag!

aja folk, vi hörs!

tacka gud för bettan,bettan & bettan

som förgyllade min kväll efter jobbet igår med julkonsert och en massa mys och dumheter

och för tjejen som jag nu ska tralla och mötta upp för att hyra film med.

tror det är viktigt och ha folk som förstår än och på många punkter är väldigt liksinnad

bettan, bettan och bettan betyder världen för mig.

vet inte vad jag skulle göra utan dem!

aja nu ska jag gå och träffa bettan aka sändra dee

RSS 2.0