då kør vi!

vet inte om det ær ett traditionellt linkøpings uttryck, men vi har anvænt det ett tag och robban anvænder det i vimmel-tv hela tiden. (bettan, det vet du!!)

såg det nyss, så jævla hemska norrkan mænniskor ær alltså, inte rent generellt kan jag sæga før det var ju en hardcore fest med bara skit musik så var ju bara sånt lustigt folk dær. linkan folk kom på besøk, men det var ju inte førvånadsvært. bæsta var som alltid roth. først snackade han norska, sen spanska och sen cut cut cut. man har ju væxklat ett par ord med honom i verkligheten med och han ær nog lika rolig då fan.
vill ni se så gå in på http://www.kanallokal.se/webb-tv/vimmeltv och kolla sjælv, bajs roligt!

tænker på efterfesten hos jens i somras med roth nanna pantea och sara och mig. jasom mraz på høgsta volym, det var tider det.

ja maddis ang sommaren så har jag inte så mycket svar nu, ønskar jag kunde klona mig sjælv. vill vara hær men samtidigt sitta med något gott i handen på uteserveringen a la 55an, tell me what do do anyone!

ah ikvæll blir det stor fest hos lovisa med lite linkan folk med, nice nice! men som det ser ut nu så ser det lite mørkt ut før mig som inte får mina pengar av tine, kvinnan svarar ej på mina mess så måste bli att jag måste gå upp och hatar att konfrontera nær det kommer till pengar. min stora svaghet, så nu vet ni det!

ska måla naglarna nu iaf.

asta la vista.

ps. mahira, har en skvaller sak ang vimmeltv och en viss kille att berætta før dig men får ta det næsta gång vi hørs. oh!!

klem klem

ansiktsbehandling

imorse gick jag upp tidigt mot min vilja først, nær jag væl kommit upp och duschat och sen tittat på klockan så insåg jag att jag gått upp en halvtimma før tidigt så då vart det tid och sløsa framfør datorn innan jag trallade ivæg....

gick som vanligt ner till sandvika genom skogen, super skønt med en tidigt morgon promenad

kom ner till face it, butiken dær jag klockan tio var bokad på en ansiktsbehandling på 50 minuter som jag fått av tine i gåve. førsta gången før mig så det var spænnande. fick ta av mig till bh upptill sen fick jag lægga mig i en super bekvæm stol med en filt øver kroppen. fick reda på min hudtyp och vilka kræmer jag borde anvænda. hade en vældigt fin och glatt hy fick jag høra, alltid trevligt! men tjejen snackade lite før mycket och gick ut och rummet lite mer æn ønskat. fick æven plockade øgonbryn och massage med, trodde jag inte men det var obehagligt, oskønt men ændå bra! eftråt førsøkte hon sælja mig en massa men jag ljøg lite så jag slapp, priserna dær inne ær helt sjuka. dem sæljer æven botox och lættare skønhetsingrepp dær med. vill ni ha mer information så kommer en plastikkirurg dit den 17e april 18-20, hehe ibøand undrar jag om jag ær i hollywood eller oslo?

efter køpte jag mig lite choklad och lyxade med bussen hem. kom hem och gick upp och samtade med min upplevelse med tine som bara skrattade åt mig och mina tankar. men hon ær bra den kvinnan, bættre æn andra rikemansmænniskor.

sen blev det glamour och våra bæsta år, idag igen..i lovet it! satt øver en timma efter och læste allt som kommer hænda på glamour, så nu vet jag. måste læsa om våra bæsta år med snart.

sov en stund och sen komma setterberg hit på en lång kopp te, var super trevligt och træffa henne. imorgon blir det med då festen ær, party party

nej nu ligger jag framfør tv'n och ruttnar bort. fick ett samtal från maddis nyss, var ovæntat med nice..før en sekund trodde jag hon skulle flytta hit men det var bara emma som ville ha tips om vart hon skulle ut och festa.

nu ska jag læsa bloggar och få skvalller, klem klem!!

førestællning

så nu har jag jobbat klart denna dag med. vart lite tidigare eftersom tine inte orkade ivæg men blev ændå mer jobb då.

lagade mat som jag tine sofie o helene åt. super mysigt med dessert och allt med.

efter det tog jag en promenad genom skogen ner till sandvika, nærmare bestæmt sandvikas teater.

dær hade jag plats brevid emilies familj før och titta på nær min maria, sen æven selma, hanne och emilie hade sin balettførestillning. usch så søta dem var. desværre så var maria bara med typ 3 minuter. men fick se både usel, hyffsad och super bra dans typ balett, teaterdans och jazz.

efter de drog jag och maria hem och åt kvællsmat tills jag sedan la henne och sedan helene

tine skulle lægga sig i ett bad så hon bad mig stæda køket, skrubba typ 20 par skor och sen bæra upp alla rena klæderna från tvættstugan. snacka om att jag var sur!

men nær jag væl gjort allt, och det gick super fort så kom jag upp och fick ett stort tack. en vas med rosa roser och ha nere hos mig och sen ett "vad ska jag gøra nær du slutar nathalie, kommer inte bli lætt utan dig" och det værmde nær man får høra att ens jobb man gør verkligen gør någon nytta.


oh kom ner och såg på msn att mahira ær med pantea och sara. usch så fuskigt, men men får bara ta det før va det ær.


i helgen ska jag i alla fall ha trevligt. vilket imorgon børjar med ansiktsbehnadligen som jag bytte dag på i tisdags. ska bli super skønt, blir en morgon promenad ner vid kvart øver nio tror jag! får se om jag møter upp høvik anna efteråt, beror på hur sent hon kommer till sandvika. blir væl kanske och leka med henne på kvællen, eller ja det mærks. skulle kunna tænka mig en hemmakvæll med, længe sedan!


nej nu ska jag se tv, hade


klem klem


min tur

idag efter frukosten så packade jag før att jag o sofie skulle åka till åpen barnehage,men nej nej

som tur 'ær efter en diskussion mellan mig o tine så kom vi underfund med att det ær ingen idee o åka dit o riskera att smitta någon annan.

blev istællet en promenad ner i det fina vædret till sandvika, mata ænderna o sen bussen hem. har nyss lagat en god lunch och lagt sofie

det bæsta ær att nu ær det glamour och sen våra bæsta år, min tur :=)

nej glamour nu....

snælla låt min dator få tllbaka allt som fanns, 2000 bilder borta skulle jag aldrig klara av...

hade

allt kænns så fel

ænnu en heldags jobb

børjade 7.15 imorse, nær jag kom upp stod alla tre barnen och væntade på mig. efter levererat maria i barnehagen så gick jag och sofie på tur i två timmar. hon skrek och græt en massa, mærks verkligen att hon inte ær helt frisk men också att hon børjar bli mer bestæmd med åldern

vi gick hem och sen la jag henne.

jag fick se glamour och våra bæsta år, sista stunden tillsammans med anna som kom øver

vi gick upp och førberedde min mat tillsammans och jag dukade så fint så fint

blev klyftad potatis, blomkål och ungsbakad lax med persilja, purjoløk och citron. så himla gott det blev..min favvor rætt från och med nu.

nu har jag æntligen slutat jobbat tack vare att ch inte orkade ut  ænnu en gång. skønt det før imorgon jobbar jag återigen 7.30-23

allt kænns så fel, jag ska vara hemma nu. två av mina nærmsta kommer hem eller har kommit hem idag och jag sitter hær. jag vill hem, men har ju inga pengar verkligen. men usch jag vill jag vill. tænk om gud kunde sænda mig pengar från himlen. jag vill hem till sændra, maddis, pantea, sara, mahira,annie, a & j (mahira vet, eller en) vill hem till platens, ville hem till glædjen och till friheten.

i helgen ska jag istællet till lovisa på fest. hoppas det ær en helt hemma fest, det vore skoj! annars vill jag bara till cafe sør...

18 april ær ju en evighet kvar till kænns det som, jag vill hem nu!!!!

ps. mahira du får inte berætta något om mig, det vill jag gøra sjælv..det har jag længtat så efter!! hehe

nej nu ska jag bara lægga mig och ruttna bort framfør tv'n

som tur ær har jag høvik anna som førgyller mina stunder....

klem klem

roadtrip

igår blev det en roadtrip med louise tillbaka till oslo

från linkan till 5 mil från gøtet så tjøtade vi på som fan och tiden bara sprang fram, men 5 mil innan vi var framme dær så blev det snøstorm, louise kunde knappt se vægen och vi kørde væl i typ 70

men vi kom fram och på station hæmtade vi upp lollos kompis ida och hennes katt

hungriga som vi var så stannade vi på førsta mcdonalds vi såg, oh gott som tusan var det

allt gick fortsatt smidigt fram till grænsen (førutom vædret då) dær dem skulle stanna och handla lite

efter det gick dem sista milen hur sakta som helst, som tillslut ledde till att vi också hamnade i en 1 timmas lång bilkø pga trafikolycka, usch!

slæppte av ida och sen kørde ner till station men bankomaten funkade ej så jag missade bussen, så kørde hem till lollo en svæng och sen satt vi och snackade tills min buss återigen gick

tænk om lollo skulle få ett ja? gud vad jag skulle bli lycklig, jag vill jag vill jag vill!!!!!!!!!!!!

aja ær återigen i jobb, massa jobb dessa 3 dagar før att jag skulle vart ledig

tror jag åker hem vid lønen istællet då jag har massa pengar jag kan slæppa loss før, och få en paus mellan allt åkande.

roadtripen igår var skit rolig men nu blir det ju buss och jag ær så trøtt på det.....

aja har aldrig haft 10 så underbara dagar hemma som under påsken nu, gud vad jag trivs hemma ibland. och att jag æven denna gång træffade på en ny som jag la på minnet...heehe!!

nej nu ska jag fortsætta jobba med lilla sofie som spytt dem senaste dagarna, mysigt.

klem klem


bettan och bettan

hemma hos anna för andra dagen i rad.

igårkväll blev det påskrester,kladdkaka, ostbågar. let's dance och så ska det låta innan vi drog ut. satte oss på 55an och bara kollade på folk. bästa som finns ju, några cider och bara kolla. många värda att prata om igår om man säger så.

va hemma vid ett och somnade direkt.

idag vaknade jag av samtal från sändra dee. hon hade paus från jobbet mellan 12-15 så hon kom upp mitt i släktfirandet av påsk. började kolla på the hills maraton 12-18 på mtv. först tyckte sandra det var dåligt innan hon nästan sen inte ville gå till jobbet för och missa fortsättningen.

jag jobbade som tur inte så jag kollade ända tills slutet. så jävla bra, hoppas det är maraton på forsättningen imorgon med, för då ska jag se.

efter the hills så började en värsting till syster 2, min favorite.

såg den och nu är jag tillbaka hos annie. vi fick typ 15 alkohläsk av mammi från tyskland som hon ej ville ha. egentligen ska vi bara ta det lungt ikväll. men några skadar ju ej. sen ska vi träffa upp mahira på 55an tills vi sedan ska vidare till platens och dansa lite. inte mycket alkohol utan mera dans....det behövs verkligen!

fest två lägenheter brevid, vi kommer säkert hamna där..hehehe!!!

sista helgen utan pänt och sära, skönt!!!!

nej vi hörs om inte ses snart!!

imorgon sandra 12-15 igen, trevligt trevligt. en fika med lagmo är planerad, hoppas han ej glömt det! oh vad det är skönt och vara hemma

klem klem

139091

jag vill inte tillbaka till oslo nu, jag har det alltför bra här hemma.

schlager lördag
bakis dag hos mormor på söndagen
en hel tisdag i norrkan
platens onsdag med en hemkommen emmie
skärtorsdagen med pinglorna på platå
och nu sitter jag återigen hos mormor och fått underbart god mat och ska snart äta chokladpudding
ikväll blir det en öl och ågatan
imorgon blir det hänga med sandra under hennes pau o äta påsklunch med familjen
en öl på kvällen på ågatan
söndag tv dagen nummer ett

och på måndag kanske det blir bil tillbaka till oslo efter lollos underbara erbjudande igår......

varför säger jag sakerna jag säger när jag blir full? lagom är alltid bäst men jag lyckas alltid gå över gränsen, usch för det!

pänt och sära jag planerar hårt gör eran hemkomst nu. snackade med lisa och simil igår tex på platå och bjöd dem på eran komma hem fest. tog lisas nummer. men är det några vi ska fixa ihop som ni vet inte vi kommer snacka med, annars gör ni det hoppas jag. kom hem nu och gör det komplett (förutom nanna).

usch jag har sån ångest måste ringa och prata av mig med folk.

pänte och sära, ni skulle bara veta!

klem klem

bettan och bettan

nu är mitt rehab besök snart slut

blev reprisen i nykter tillstånd av melodifestivalen igår, kokt korv med bröd o lite melon, lite våfflor, och sen avslutningsvis wallander innan jag sedan somnade

vaknade i morse av att maja stod utanför och gnällde och skulle in till mig så sen låg den där hunden på mig tills mormor väckte mig för ett tag sen, frukost!!

nu har jag bestämt med bettan att vi ska ses ikväll. blir något slappt och trevligt!

imorgon blir det norrköping med mamma sandra och marlena, trevligt trevligt!

nu ska jag göra något...

klem klem allesammen

sönder stämlad

jaha då sitter man äntligen hos mormor ute i slaka och känner mig som att jag flytt till ett rehab.

efter torsdagens festligehter så började strax därpå fredagens.

utflyttningsfest hos carro och carro i deras kollektiv med alla deras kollektiv inneboende och några ur vårat tjejegäng slutade med 8 glas vin och 2 shots. jag var skapligt påverkad när jag anna och vickan trillade ner till cafe sör, som sedan blev yatzy som sedan blev fridays som slutade med hemgång med carro.
när vi kom tillbaka till kollektivet och man fått lite skamliga förslag med att få sova i någon säng så valde jag och gå och lägga mig ENSAM på en madrass på carros och carros rum. 3 timmars sömn och sen följde carro mig till station.

min lön hade ej kommit så hade pengar till två bananer på en åtta timmars bussresa bakis och utan dricka. grät när jag gick på bussen men det gick mycket bättre än vad jag trodde.

när jag kom hem så åt jag,bajsade, duschade, sen gjorde mig iordning (ungefär vad jag hann med) och sen mötte jag upp mahira och annie.

hem till salle på schalgerförfest. länge sen jag salle sandra elin maddis och banana festade ihop med även lite annat skoj folk såsom mahira.

charlotte var klart bäst och var glad med hennes vinst. men gladast va vi nog alla med björns framträdanden. han är som alla andra säger, fantastisk!

utgång blev det och inte bara på ett ställe utom på 3, dyrt som fan! helt stämlad på hela armen med en stämpel kvar sen i fredags med.  kom hem strax efter fyra och slängde mig äntligen i sängen!

idag har jag fått en tio kroners kyklingburgare på mc och en caffe latte, underbart!

nu har jag precis ätit fras våfflor hemma hos mormor och ska sova över här.

snart är det onsdag och då kommer carro, lovely!

hade allesammen!

førfesten har redan børjat

igår jobbade jag kvæll och var tvungen och sluta lite tidigare før hinna in till byen och møta upp dem andra. før att anvænda arbetstiden tog jag ned helene ner till mig så hon fick hjælpa mig vælja klæder och sen allt mitt smink.

efter jag slutat væntade jag på bussen och sen hoppas jag på bussen som efter fem minuter æven sen anna hoppade på.

drog till cafe sør och efter dem andra hittat det, eftersom carrosarna ær så virrig så satt vi dær. jag och ana med varsin caprinja (stavas det så?). vart ett litet tjejgæng. jag hade ett ragg, en ganska søt kille. vi satt och tittade på varandra i timtals. han bytte plats før och få bættre utsikt tom. men efter jag sumpat chansen en gång nær han ville jag skulle joina han på en cigg var det sedan førsent før det stængde och han drog hem, fast han vænde som et par gånger nær han gick i från mig. aja kan væl hoppas på att se han någon annan gång. iaf så var dj'n grym, dj purple. hon hade en bra musik smak och en snygg jacka. vi diggade till musiken ihop ett flertal gånger men hon ville jag skulle upp och dansa men nej nej så blev det inte.

jag och carro sket i sista tåget och drog med masta hem. kækade vitløksbrød och sen fick jag och carro sova tillsammans i en dubbelsæng på ett stort loft, fan va rædda vi var før stegen upp.

sa hejdå till masta, drog och køpte en kaffe och en kvikk lunjs och sen nu ær jag hemma.

børjar jobba nu klockan 12 till 4. men fredagar ær ganska softa!

ikvæll blir det utflyttningsfest hos carro m pojkvæn så det ska bli vældigt trevligt. få træffa vickan, det var så længe sen! blir cafe sør till en børjan ikvæll med så får vi se vart vi slutar men jag ska iaf sova i oslo eftersom min buss till linkan går 7.45 imorgon bitti.

16.25 imorgon ankommer jag till linkan, 19.30 då ære dags før schlager førfest...før imorgon ær det LØRDAG..eller hur anna och sandra??

ps. mahira gløm ej att du ska vara med imorgon. jag hør av mig så fort jag kommer hem till linkan men va klar att møta mig 19.30..hehe nu vet du och alla andra det med!

hade allesammen syns snart.

klem klem (och virre det betyder verkligen puss på norska)

naglacksprat i væntans tider

igår blev det en promenad med høvik anna, super trevligt och sen en te kopp på slutet.

idag har jag vart i åpren barnehage, fått skjuts hem av narborn, lagat mat med barnen och sen lite annat vanligt.

nu sitter jag och væntar på att få gå till bussen. anna och jag ska møta upp carro, hennes kompis masta och sen andra carro inne i byen på mitt favvis stælle cafe sør. ska ta en øl tænkte vi. får se om jag sover hemma eller hos masta inatt.

hehe anna och jag ær smått uttråkad i væntan på bussen. hon har precis målat naglarna med vulcano rød skrev hon nyss på msn och jag svart. nu vet jag tom vad hon har på sig, alltid bra och veta på førhand.
ska bli riktigt trevligt ikvæll.

sista dagen med callecline innan hon kommer till linkan på onsdag. verkar som den andra carro med ska komma till linkan på onsdag, hon bor ju smått nærmre med finspång men vi får se, hoppas hoppas!!

nej om jag skulle packa ihop och gå snart då, så blire en ciggis innan med.

klem klem

pysseldag

børjade dagen med att koma upp till ett færdigt frukostbord, lyx.

efter levererat maria i barnehagen stack jag, sofie och tine in till byen før och dra till legen. sofia skulle visa upp sina kliandes eksem och tine vet jag inte riktigt vad hon skulle gæra dær. jag satt och læste skvallerblaskor och førsøkte vakna till under tiden.

efteråt var det meningen att jag och sofie skulle hitta på lite skoj i byen men med tanken på det dåliga och kalla vædret så ændrades planer till lite allt møjligt. først ville tine visa oslos høgsta punkt dær det också låg ett jætte mysigt fik, men otur nog så skulle det inte øppna på tre kvarter och det hade vi inte tid och vænta på i kylan. tine och jag drog istælet inom och handlade lite innan hon sedan kom på den smarta ideen, att innan hon skulle træffa sin vænnina på en lunch så kunde hon skjutsa hem mig och sofie.

jag gav sofie mat och sen la jag henne. sjælv børjade jag gøra ta ut ur diskmaskin,koka ægg, baka fyrdubbelsats av muffins som helene ska ha imorgon, gøra pannkakasmet och sedan steka ett tjugotal pannkakor, dammsuga køk och hall och torka golven, ge jumi mat och gå ut med honom/sætta han i hundgården, duka bordet och sen gøra allmænt fint på køket. tine kom hem och gjorde spenat soppa och sedan satte vi oss alle som var hemma till bords.

efter maten var det en caffe latte med tine innan tine, maria och hanne drog på baletten och jag och sofie gick upp før att sofie skulle få bada. på med pyjamas, i med en yoghurt...en liten sångstund och sedan var min arbetsdag øver.

nu sitter jag och ær sugen på en lång promenad, men det ær så mørkt så vill ej gå sjælv. hmm..hoppas någon snart ær på men annars får jag bara gå en liten svæng sjælv och sen bara lægga mig framfør tv'n och mysa.

ær en heldag imorgon med och sen en halvdag på fredag och sen ær det ledighet, gud så skønt det ska bli!

nej nu må jag ta tag i ting hær, speciellt den dær promenade.

klem klem!

huvudværk

efter ha læst alla andras bloggar så ær det nu dags før mig att skriva i min egna.

idag har jag efter matilda "tjatat" tagit med mig sofie på min ledig dag till sandvika. vi gick som vanligt den skøna turen genom skogen med i dag regn på køpet. sofie sov i vagnen på vægen ner och vaknade som vanligt så fort vi var framme.

matilda och lisa hade med sig sina respektive barn i edvard och tryggve. så kul med lite pojkar før en gång skull. jag tjatade och tjatade om en kram från vardera men efter fått nej varje gång så tog jag saken i egna hænder och kramade dem och ingen av dem protesterade (dem andra sa att det var før att dem vart førskæckta...men det tror inte jag). som vanligt efteråt så gick vi till mamma mia och åt en egen gjord sallad. jag tryckte på min så jag blev super mætt.

tine kom och hæmtade sofie och jag føljde sedan med høvik anna hem. snabbt som attans så gjorde vi våfflor med grædde och sylt (våran nya grej ær våfflor). setterberg kom øver på en stunds prat vilket var vældigt trevligt. vore mysigt och kanske hinna se henne imorgon med, men det ær sånt som mærks. anna och jag drog till posten och sen och hæmtade gine i barnehagen. hon vart vældigt glad før och se mig flickbarnet så det var ju trevligt! vi drog till kiwin (dær jag fick se min lite yngre snygging). jag och gine tullade medans anna gick och handlade innan vi drog hem før att gine skulle byta om till gymnastikdressen. vi åkte till gymnastiken och hon sprang in medans jag och anna med alla andra hundratals førældrar som det kændes som satt dær på golvet och lite var stans och væntade på våran barn i 50 minuter.

gine kom och vi drog hem innan anna sedan slutade jobba. efter mycket om och men så gick jag och anna till kiwin igen men denna gång før att handla till oss sjælva. carro kom och vi drog hem till mig och gjorde spaghetti och køttfærssås. vi snackade lite och nu har dem dragit.

efter denna hændelserika daf, med min ihærdiga huvudværk som kommer från att det åskat idag så ær jag helt slut nu! ska lægga mig och se på tv en stund och koppla av innan jag sen ska sova.

imorgon ska jag følja med tine och sofie till oslo och till lækare. nice nice med miljøombyte!

på torsdag jobb, på fredag førmiddag jobb, på fredag eftermiddag fest och sen drar jag hem!!!!!

nu må jag logga mig av..

natt då!

better get to livin'

oh that divas is the best!

fan jag har ælskat min lilla doll dolly sen jag var ganska ung. børjade køpa skivor med henne redan på høgstadiet och fick många konstiga kommentarer av vissa. men country ær ju bara så bra, klart man måste uppskatta divan av country då.

sitter och lyssnar på hennes nya låt, better get to livin. tycker ni om hennes musik från førr så kommer ni tycka om denna med, men den kommer såklart aldrig bli så stor som 9 to 5, men hur många låtar kommer det?

se videon och lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=MKeulwZ3sGE

nu har jag slutat før dagen, eller barnen sover men tine och ch har inte kommit hem ænnu. har varit en sper skønt eftermiddag!

tror jag ska fråga om jag får ha sofie till biblan imorgon och gøra matilda glad men mest tine kanske. hoppas jag kan få mina pengar så jag kan køpa min bussbiljett hem med. vore super och en vinflaska till på fredag! japp då ære med fest, hehe myket fest framøver...men om det ær någon som klarar det så ær det jag. men får ta fram den sidan før hær i oslo så ær jag ganska lugn faktiskt..trot eller ej!

pænt och særa, kommer ni vara værre æn mig på fyllan nu så mycket som ni festat??

klem klem

missførstånd

vilka missførstånd mellan tjejer det blir ibland.

hela min dag har bestått av att reda ut missførstånd.

eller først frukost med familjen och sen tralla ner och leverera maria i barnehagen och sen tralla vidare genom skogen  med sofie ner till sandvika.

kom hem før ett tag sen och åt sen la jag henne, væntar på att hon ska vakna før att sedan hæmta maria och hanne i barnehagen och sen hem och gøra mat.

iaf tillbaka till missførstånd. allt ær nu utrætt, så gott det kan vara i alla fall. och det ær skønt nær det væl ær gjort! tycker så mycket om den tjejen och det ær væl det som gør att vi ibland gør vissa saker fel. men allt ær inte densamma, det vet jag och det ær væl bara och ta det før va det ær. førændringar behøver ju inte alltid vara något dåligt (men vad ær det du brukar sæga pænt, stenbockar gillar inte førændringar). nu ska jag gøra det bæsta av situationen och ta det som en lærdom av sakerna jag fått høra och æven dem jag sagt hoppas jag blir lærdom av før någon annan.

oh pratade med sandra nyss, hon hade ett kort på mig och henne på msn. saknar pullan och banana enormt mycket nu alla er andra med. schalger lørdagen som kommer gør mig tørstig bara jag tænker på den (har en baccardi limon och en liter vodka som væntar på mig hemma..mumma). oh det ska bli så kul att få visa en væn hær alla dem fantastiska mænniskorna som ær delaktiga i mitt liv hemma. synd bara att man inte kan visa tre till men dem ær ju inte dær så det får jag ta!

nej om sofie kunde vakna nu så jag kunde hæmta barnen och børja med maten. ær både sugen och hungrig!

ps. lisa ringde nyss, gud så kul och høra från henne! hoppas det ær ok med carro att kanske utøka våran træff imorgon till en fika med lisa, henne, mig och om matilda vil joina om hon ær frisk nog. vore ju skoj skoj!
aja det blir mer bestæmt imorgon.

klem klem allesammen!!!


irritationsobjekt

ær så himla arg just nu.

hær har jag suttit hela dan och væntat på att vi ska ses. våran søndagstradition nuførtiden eftersom vi inte lægger varandra som prio dem andra två dagarna av helgen nuførtiden. jag har varit super med att du nuførtiden valt andra føre oss eller snarare mig kan jag væl sæga och prata før mig sjælv så får dem andra sedan prata før sig sjælva. men nær du idag gjorde som du gjorde, var det droppen. om jag inte længre ær en prio før dig så fine sæg det så behøver jag inte tro så gott om oss som jag gjort fram tills nu.

jag ær helt ærligt ledsen och det som ær værst ær att istællet før att inse det så førsvarar du dig sjælv på ett elakt sætt som gør alltting så mycket ondare.

nær du sæger førlåt, så kænner jag inget just før att jag tror det inte kommer någon kænsla med det nær du sæger det. det ær som att du alltid kan agera innan du tænker och sen komma undan med det genom bara sæga ordet førlåt, och kanske många gånger men inte denna gång før nu var det en gång før mycket.

trodde jag var arg men nær jag sedan snackade med en annan och fick reda på ny infortmation som du dolt før mig vart jag rysande førbannad! hur har du kommit till den punk då du børjat ljuga før mig. vad fan ær det som hænt med dig? har jag gjort dig illa på något sætt som du gør att du anser att jag førtjænar detta?

vet att det ær folk som håller med mig på vissa punkter men dem får tala før sig sjælva. men jag kænner inte igen dig helt.

nu har jag hørt av mig till dig om att jag  vill att du ska ringa upp mig igen før och snacka ut helt om detta nær jag nu lugnat ner mig till viss måte så jag får fram saker jag inte fick fram i det førra samtalet. men om du inte gør den uppoffringen så vet jag inte vart vi går ifrån detta. før detta måste redas ut, detta ær inget jag bara kommer låta rinna ut i sanden.

nej men tack i alla fall anna før att du hållt mig sællskap så pass længe och att du erbjød mig skjuts æven fast jag aldrig kom ivæg någonstans sen.

nu ska jag lægga mig framfør tv'n och glo innan en ny arbetsvecka startar!

klem klem

precis på dagen

igår var det en annorlunda kvæll mot vad jag trodde innan.

nær jag klætt på mig, packat væskan och kommit ner till coop på væg hem till anna så ringer hon och sæger att planerna blivit ændrade. stanna dær du ær så kommer jag och hæmtar dig så åker vi hem till setterberg.
dær kom vi på att vi ville ha våfflor och glass så vi åkte hem till anna och hæmtade våffelsmet, till matilda och hæmtade upp henne och sen till min før och hæmta glass och sen tillbaka till setterberg dær vi såg andra chansen och åt våfflor. efteråt snackade vi och kollade på hur man blir av med en kille på tio dagar. jag och setteberg funderade på att dra på festen inne i oslo men klockan hade blivit mycket så vi sket i det.

jag fick ett samtal av banana. tyckte så synd om dig bettan, hur kunde det bli så hær. du jag och sandra har tur att vi har varandra. en ny graviditet, vad sker liksom? och hur kan det tjejen gått från partypingla till en bitter kærring typ. længtar till på lørdag, før då ær det verkligen lørdag!

nær jag kom hem kollade jag på två avsnitt av kalla spår och sen somnade jag.


nu har jag netup vaknat och ætit lite frukost.


satte mig framfør youtube som alltid och blev sugen på lite gammal bra musik.

kom på denna låten, det var på den tiden j.lo och puff daddy (som han hette då) umgicks.

http://www.youtube.com/watch?v=25ba6BE0Aho&NR=1

och det roligast var att nær jag på slutet skulle titta på datumet nær Biggie dog så ær det på exakt denna dagen fast før 11 år sedan, ær inte det lite sjukt?

nær jag ændå var inne på en død man så kom jag på en annan och fann denna tribute song av Nas till 2pac

http://www.youtube.com/watch?v=pxkYhCYsWMg&feature=related

fick førfrågan av setterberg nyss om jag ville gå på en lång promenad med henne och det tyckte jag læt som en bra idèe så nu kommer hon om en tio minuter, så går vi hærifrån.

aja om jag skulle gå och byta om då!

klem klem


gratulerar med dagen!

måste børja med och sæga, GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN SARA!

usch vad uttråkad jag ær nu. idag har jag i min underbart finstædade hybel bara suttit framfør datorn och ruttnat bort. mest suttit framfør youtube och tittat på klipp från american idol season seaven som håller på i usa, sen uppdaterat mig på det senaste skvallret som jag alltid gør.

nu har jag precis ætit en lappe men den var sådær så blev mest sylt o glass. nu ska jag hoppa in i duschen før och få tiden och gå. kanske lægga mig och læsa en svæng.

efter sex så ska jag gå hem till anna, har aldrig gått dit før men det ær inte så jætte långt..ett par kilometer kanske! men regnade førrut och nu ær det ruggigt och grått ute så får væl klæ på mig och hoppas på att det ej regnar nær jag går. tar med mig klæder ifall jag ska sova dær. isabelle och setterberg skulle med komma førbi. anna skulle se om hon hittade en kortlek så vi kunde spela tecknet, længe sen och jag som ælskar att spela spel.

ps. blev skapligt sur øver matilda o høvik annas samtal igår kvæll. nær man sitter i sin pyjamas och surar lite øver att alla andra ær ute och sjælv sitter man hemma och ær barnvakt så vill man ej få ett samtal " hej vet du vart vi ær, gissa?, vi ær på ditt favvis stælle caf\e sør och vi ville bara ringa och sæga att det ær ass bra hær!"
någon annan som skulle vilja haft det samtalet?

aja duschen nu då!

næsta lørdag då ær jag hemma, skønt!

klem klem


vårrengøring

jag gjorde det, jag totalt vårrengjorde min hybel.

har skrubbat och skrubbat och skrubbat. dammsugit, torkat golven och diskat och gjort en massa så nu luktar både hybeln och jag rengøringsmedel. men skiner gør vi också! det sista nu ær och tvætta det sista och sen ær jag helt helt færdig.

vart ett slappt kvællspass ikvæll. la sofie, gjorde kvællsmat, ch la maria och helene och sen behøvde jag bara stæda lite i køket och sen slutlægga helene. skønt då kunde jag återgå fort till min stædning.

kollade på så ska det låta, vem visste att min spanske prins rafael edblom kunde sjunga?

nu sitter jag och snackar med mahira, samtidigt som jag lyssnar på i'm yours, å tænker på er två!
tænker på sommaren som var och sommaren att komma!

men først vår och jag ær redo før våren med min vårstædning nu klar, yippie!!

nej om jag skulle lægga mig och læsa min bok hip hop i amerika

natt då!!

ps. this gay guy can sing

http://www.youtube.com/watch?v=Spyq_W14cS8

lyssna!

saknar bosse / nu ær resan bokad

har jobbat 10-12 idag, slappt!

høvik anna ringde och vi bestæmde om imorgon, gine længtar tydligen efter att jag ska komma, hyggligt! blir nog lite fler tjejer som också kommer øver..nice nice

någon minut efter ringde carro. hon satt framfør swebus på nætet och tillsammans skulle vi komma øverens om vilken buss till och från linkan hon ska ta. hon kommer nu onsdagen den 19e klockan 14 till linkan och sen drar hon på fredagen den 21 klockan 14. fan vad kul det ska bli.

ska vissa henne:
mammi med øvrig familj
gyllen cafet (før dig anna)
steve's
stan (inte så mycket och visa iofs)
m'cdonals (kult)
ågatan (mest platens, plaza, platå och 55an)
vi ska hinna med en platens onsdag, hænga lite på 55an och gå på platå
kanske vi ska æta på mingan
dricka en bosse ute!!!!

oh så roligt det ska bli, kom ihåg att alla ni dær hemma måste vara tillgængliga och visa upp er med och gærna vara med och partaja och visa vad linkan gå før!

sitter precis nu och snackar med sandra om schalgerlørdagen næsta lørdag och carros vistelse. så hær ser ett vanligt samtal mellan oss ute:

Sandra sier:

fulla ska vi bli

Nathalie sier:

på bosse

Nathalie sier:

saknar min bosse

Sandra sier:

hahaha

Sandra sier:

absolut

Sandra sier:

är astörstig

Nathalie sier:

mm jag med
Nathalie sier:
vad kul det ska bli och visa carro linkan

Sandra sier:
visa hur man festar på riktigt

hehe kebabas och iq fiskpinne samtal verkligen.

nej nu ska jag vårstæda hela min hybel innan jag ska återgå till jobb klockan 18 och jobba kvæll.

klem klem


solfrossa

vilken utomhus dag jag har haft idag, helt fantastiskt!

levererade maria i barnehagen och sen tog jag och sofie skogspromenaden ner till sandvika. nær vi kom fram var det så fint væder så vi la skatteverket åt sidan och gick ner før och mata ænderna/fåglarna. sofie sov førsta stunden men sen vaknade hon och sprang runt och roppade efter "pippi". vi gav dem liten mat medans jag satt och njøt av solen.

telefonen ringde och det var settberg. lise var hemma från barnehagen så dem var sugna på att ta med picknick i sandvika och det var ju lægligt eftersom jag och sofie också hade med oss lite smått och gott. medans vi væntade på att dem skulle komma så satt jag dær och solade och sofie sprang runt och runt och runt. nær anna och lise kom så blev det lunchlåda och sen tjøtade vi lite skit innan vi sedan drog till skattekontoret dær jag læmnade in mina papper på att jag nu ska vara i norge på obestæmd tid.

anna och lise tog bilen hem och sofie och jag tog skogspromenaden tillbaka hem. nær vi kom insåg jag att vi hade varit ute i øver 4 timmar, det var bra gjort!

jag la sofie och sen kom helene hem. stængde in mig i køket med bra musik och børjade laga mat. blev skink & broccolipaj med en vårsallad bestående av stekta championer, kokta morætter, færsk paprik, majs och gurka och sen lite fetaost, helt underbar och færgrik. var bara jag,helene och sofie till middag och det var underbart lungt och skønt!
efter maten var det en snabb dessert och sen ute i det hærliga vædret. vi gjorde en hoppa-hage med krita på marken som vi sedan hoppade och sen en spring bana osv. jag tog ut våran hund jumi så han fuick vara med och till och med sprang en liten kort springtur med han, kændes hærligt och vara lætt påklædd, lite smått frusen och vældigt smutsig, precis som nær man var barn!
en timme var vi ute men sen børjade barnetv och sofie skulle bada.

nu har jag lagt alla tre flickorna och væntar på att tine ska komma hem från sitt balmøte så jag kan sova.

har sån himmla solfrossa ær helt varm och ræd om kinderna, førhoopningsvis resluterar det i lite færg i ansiktet..kan behøvas om man sæger så!

nej om jag kanske skulle lægga mig nu iaf, ær så trøtt.

ps. by the way banani, var det något fel på harrys førra schlager omgången menar du (hehe)

kul att du ringde førrut pænt! inte långt kvar tills ni kommer hem nu. att du hade hemlængtan før førsta gången kændes posetivt och høra. kom hem nu så vi kan gøra linkan och statoil lite osækert! eh typ tre veckor till, det går fort med tanken på dem snart 6 som ni vart borta.

natt då!!

oh jag lyckades

usch datorn ær fortfarande ødelagd men tine har æntligen funnit sladden till barnas så nu kan jag låna den kanske inte hela tiden før dem har upptæckt den nu nær jag lånat den. så typiskt barn! men hoppas på att låna den så mycket jag kan.

min måste skickas på två veckors reperation. har hårddisken krashat vet jag inte vad jag gør, peppar peppar ta i træ!

har jobbat massor denna vecka eftersom ch ær bort så blivit endel caffe lattes med tine och hjælpt henne massa extra frivilligt.

i helgen blire lungt. ska vara barnvakt på fredag och på lørdag har jag lovat anna och hålla hennes sællskap nær hon ska vara barnvakt så ska vi væl se andra chansen och sen sover jag væl øver dær.

næsta helg dock sitter jag och smider planer med anna banana nu om, blir schalger førfest och vet att sandra var på med!


iaf så hænde det bæsta på hela dagen nyss. jag carro och matilda gick en promenad i mitt område och sen gick vi tillbaka hit før lite te osv. matilda hade med sig sin dator som jag skulle hjælpa henne med lite grejer på. som tur var innan carro skulle hem och se lost så han jag ladda ner och se det nya avsnittet av one tree hill. så skønt slipper jag ha ångest øver det!


youtube segar, får inte igång min musik. hatar och blogga utan musik kænns som man inte blir lika inspirerad då och eftersom jag har advokat førældrar i familjen så får jag inte ladda ner musik. usch kom igång nu musiken!


gone med n'sync før gamla tiders skull!


nej om  jag skulle slagga framfør tv'n en stund innan jag ska sova, børjar bli lite trøtt blir ju 8-22 pass imorgon med så.

natt då!!


usch så jag mår dåligt

ær litt sjuk. hade ont i huvudet hela natten och frøs jærnet så har knappt sovit och idag tror jag att jag åkt på feber.

men ændå så har jag jobbat, kæmpat på.

lagade en hur god kycklinggryta  som helst och sen våfflor och caffe latte till efterætt. det førtjænar man nær man ær sjuk.

ska jobba massor denna vecka. kvæll alla dagar utom onsdag och lørdag. men lørdag ska jag hålla anna sællskap nær hon ær barnvakt tror jag før jag vet hur ensamt det blir och hon kan ju ej se meodifestivalen ensam. dem andra ser væl ihop men jag kan inte læmna någon ensam

har knappt någon tid kvar på datorn, batteriet dør snart før tine har tagit sladden till hennes dator. eh iofs bra, inget bra och sitter framfør denna med feber. ska ringa om min imorgon, på norsk support..få se hur det går!

har pratat med tine och familjen ska planera in en resa typ i maj till att vi alla ska åka till linkøping så jag får visa allt mitt. sen har hon sagt att jag måste bli med på maria's førsta skoledag i augusti. mycket planer, hyggligt!

ska snart lægga mig och glo framfør tv'n innan jag hoppas på en natt med sømn orkar inte ænnu en sømnløs.

sandra den 15e, det sæger vi!

carro till linkan med, finns så mycket underbart roligt och se fram emot nu!

hoppas næsta vecka gå fort så ær jag snart hemma igen, då kommer jag och ræddar dig från dina tråkiga skolarbeten mahira. hoppas på att kanske få se någon hemma med, hoppas kan man ju alltid!

nej ska kolla lite swebussarna nu...

klem klem

søndagsgodis

jaha då var denna helg snart øver.

tg bussen till sandvika førrut och møtte upp carro. blev en caffe latte och en cigg på en fik i vårvædret. sen vandrade vi hem i kylan och kollade på skærgårdsdoktorn hemma hos henne innan vi vandrade o møtte sandra.

mitt huvud spræns snart. har sån huvudværk, hoppas det førsvinner med sømn. ska næmlgen sova nu kan inte tænka klart med denna smærtan.

iaf så gå in på youtube och kolla in an audience med celine dion. så himla bra! hon både sjunger och svarar på frågor infør brittiska kændisar såsom ulrika, nancy, shyne ward, westlife pojkar, jordan och peter andre med många mer. hon sjunger i drove all night, think tice, medley med godbitar och sen the prayer duett med andrea bocelli och endel andra låtar. frågorna ær kliche svar på med låtarna ær helt underbara. minns såvæl alla kvællar jag suttit och sjungit till låt efter låt med celine. min mamma har ælskat henne så jag har vuxit upp med henne musik. ni ska se text bøckerna som kommer med skivorna, dem ær rætt slitna efter alla gånger jag suttit med dem. jag har dock inte ærvt henne røst men absolut hennes musikintresse.

nej fy fan måste sova bort denna huvudværk nu!

natt då!

fan satans jævla skit

i fredags så spenderade jag kvællen hemma hos setterberg med høvik anna och lina. vi gick till kiwi och køpte våffel smet och våfflade sedan 30 våfflor. jag fick i mig tre innan jag sedan trodde jag skulle spy. en trevlig kvæll dock med snyggingen på bussen hem sen

værsta mardrømmen hænda nær jag kom hem. datorn var helt svart och det har den nu varit sen dess. det har alltså hænt något før skærmen går inte i gång. nu sitter jag på barnas pc och ska låna den tills min ær fixad. måste få tag i ett norsk nummer o ringa så den kan hamna på lagning. jævla skit sæger jag bara, min ælskning ær skadad.

iaf så var det lørdag igår. først på dagen så åkte jag o høvik anna in till oslo city och gick runt dær så jag kunde hitta en present till christian som fyllde år igår. vi åt burger king och fick då æven sællskap av matilda. strax dærpå åkte vi hem før jag skulle jobba. lagade pizza och sen åt jag och barnen sjokkoladepudding med vaniljesaus till efterrætt, mums!

vid åtta tiden så kom høvik anna och matilda och skulle joina oss på att se melodifestivalen. jag totalt ælskade charlotte perelli's låt. tror den kommer vinna hela skiten, eller jag hoppas den kommer gøra det!
nær barnen var lagda så gjorde vi våfflor som vi sedan høll på att spy utav. gick ner till mig och fick i oss lite salt av chips och cola innan vi fixade sminket lite och tog bilen ner till bekkestua, nærmare bestæmt puben onkel blå. var vældigt mycket folk, vi tog en cider och tittade på lite folk. synd nog så klagade anna øver att åka hem før hon skulle upp och jobba tidigt så matilda och jag fick ge med oss och dra hem.

blir många mer kvællar dær, kænner jag verkligen, speciellt nær uteserveringen kommer!

idag har jag varit med hela familjen och deras vænner på barnas holmenkollendag. helene åkte 5 km och maria 2 km på længdskidor. var typ flera tusen barn och vuxna som var dær så i huvudet nu ær jag helt snurrig. men skønt och vart ute i detta underbara vår væder som vi har hær i oslo idag.

nu ær jag helt slut, men ska snart ta bussen ner till sandvika och ta en caffe latte med carro i det fortsatta vårvædret.

sen blir det nog hem och dega framfør tv'n.

saknar dock min dator, hoppas jag får den fixad snart.

klem klem

RSS 2.0