från att sväva på rosa moln till och ramla hårt ner till jorden

har haft en underbar start på dagen. sandra och jag möttes vid elva snåret och trallade in på hemköp för att köpa med oss lite lunch. tog ett bra tag men till slut lyckades vi. gick ner till stranden nere vid scandic. otur eller kanske man ska säga tur nog stod en massa grabbar och byggde ett tält precis brevid oss som ska vara till hamnfestivalen i helgen. lite ögongodis!! vi la oss i bikini och bara glassade i solen, käkade våran goda lunch, rökte och snackade lite skit. helt fucking jävla underbart!

när klockan var så pass att jag behövde gå så sa vi hejdå och jag trallade vidare till jobbet helt svettig och äcklig. men men, bara och jobba på.

blev bussen hem, och nu sitter jag här med knallröd / bränd näsa...SNYGGT!!!

har kollat på the hills, tackat ja till att se jonas och hans band spela på lorien't nästa torsdag, lite bra musik är aldrig fel så jag och sandra ska tralla dit en svänga tänkte vi, pratat med den förregående nämda personen säkert 3 gånger och nu pratar jag med setterberg om l o v e.....

som sagt, om det inte vore för dig setterberg så hade jag förmodligen fortfarande svävat högt på mina rosa. men vet att du tog ner mig för att du bara vill mitt bästa, and for that i thank you!!

nej om man skulle sova nu och sen se om färgen fortfarande är kvar när man vaknar imorgonbitti.

blire partyonsdag imorgon eller inte, det återstår att se....

hästa la vista!!


släppa taget om sitt eget hjärta och komma utanför sitt skal.

har spenderat dagen med sandra. gick och hämtade nere vid busshållsplatsen, sen har vi gått runt på mormors veranda och sett förjävliga ut och bara njutit av solen och livet. lagat oss lite god mat och spelat lite yatzy.

mormor och morfar skjutsade in oss till stan och hem till mig en snabbis så jag fick byta kläder och duscha och sen vidare till cicco där vi suttit några timmar och tagit oss en mys pys fika i det härliga vädret. syrran och lisa kom förbi en svänga, alltid trevligt!!

nu är jag hemma, lyssna på underbar musik. saknat min musik och bara få sitta själv och lyssna dessa dagar när jag sovit borta och haft fullt upp.

det är nu dem värsta tankarna eller kanske man ska säga dem bästa kommer fram. förra gången jag öppnade upp mig och var så redo för kärleken så gick det ju åt helvete. eller nej helvete ska man inte säga, hade "kontakt" med han senast idag och allt känns underbart, det där man att man fortfarande kan vara "vänner" funkar verkligen om man bara ger det lite tid. jag vill veta att han har det bra och att allt går bra för han. skulle jag träffa han ute, skulle jag tycka det var jätte kul att få se han, men jag skulle inte känna mer än det. dem såren läkte lite fort när man väl kom till instinkt men ändå det var tufft under den korta tiden i alla fall.

jag orkar inte bli ledsen igen när jag dem senaste månaderna varit så lycklig och verkligen levt livet.

men man måste våga för att vinna...sägs det ju!

kom fram till det nyss, min dröm partner är en manlig sandra. (det ska du veta bettan så om jag någon gång byter till att bli lesbisk, passa dig jävligt noga)

imorgon ska jag träffa sändra vid 11, köpa med oss lunch och sätta oss nere vid ån och sola tills jag ska tralla till jobbet vid halv fyra.

nedräkning i timmar nu, men jag tror det kommer gå super...vi hoppas på det i alla fall!!

när man inte ens känner sig själv.

jaha då sitter man bakis ute hos mormor, ska snart sätta på grillen..mumma!!
ska vara här ute imorgon förmiddag med och hoppas på att få lite färg av solen.

personalfest igår med grill och drinkar. var så himla full redan vid nio så jag blev nästan rädd för mig själv. hamnade på harrys, dansade lite och sen käkade jag och marlena innan jag sen trallade hem för att äntligen få sova i min egen säng.

orkar inte skriva så mycket mer, har för mycket i mig för att få ner något i ord.

det som händer, det sker men jag tror mig redan veta utgången och den känns inte ljus.

hästa la vista!!

så här ska dagen börja...

sms:
men tjena snygging!! sjukt kul att vakna till ett sms från dej, saknar dig också o allt gossip :p shit va kul med intervju, de kommer säkert gå skit bra, du måste uppdatera mig sen! själv är jag ledig i dag så ska snart gå till beachen :=) ha det bäst bettan o take care of linkan! puss!

// bettan aka. annie

samtal:
äru party eller??

// bettan aka. sändra

fan vad kärlek det är bettorna i mellan, saknar oss tre och våra galenheter.







har i alla fall sett sista avsnitten av grey's nu. hur det kommer fortsätta i höst återstår att se, mycket kan hända.
gud vad tomt det kommer bli nu, inga serier att följa förutom the hills. eh jag har en massa andra serier och ta igen och det har jag ju hela sommaren på mig att göra.

förresten tack setterberg för igår, det värmde att få höra dem orden du gav mig. att vara modig och stark är inte alltid lätt, men du fick det och kännas så. vet att du förstår mig! mycket kärlek babe!!!

nehe nu har jag duschat ska snart göra lunch, sen hämta ut kläder från posten.

sen är det PARTY ONSDAG MED SÄNDRA DEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



xoxo, gossip girl



idag har jag sett säsongsavslutningen av gossip girl, BÄSTA. längtar som fan till hösten nu och säsong tre. sen har jag sett säsongsavslutningen av bones. sett sista avsnittet av prison break någonsin och även av one tree hill. känns sjukt så många år som jag följt den serien och missat ETT helt avsnitt på alla dessa år och idag var den slut. kommer aldrig mer få se ett nytt avsnitt med peyton och lucas o dem andra. sorligt, en epok har kommit till sitt slut.
grey's har jag problem med så får se avslutningen imorgon om den funkar bättre då annars blir jag vansinnig!



I LOVE YOU TOO (kommer leva på det hela sommaren och se om avsnittet tusen gånger till efter denna dag och dem hundra gångerna jag sett det idag)!!!!!!!!!!!!!!!

bearbetningen pågår

sitter hos kussen, hon stack och tränade en svänga innan vi ska in till stan och till mina fem affärer urban, monki, zara, top shop och weekday innan bussen går hem vid 14.00. skönt och komma hem rätt skapligt!

ja i torsdag till lördags så jobbade jag med möllers på maskin expo i barkarby. bodde på vandrarhem med evve och lollo, skönt för vi hade riktigt trevligt. tog oss varsin öl på kvällarna och en grogg innan vi somnade gott. evve och jag jag jobbade även inne i tältet ihop fast på varsin sida. jag langade ut dagens, 2000 i fredags och sen pumpade upp öl. rätt bra drag på dagarna och det blev 34 timmar totalt.

gilava kom och hämtade mig i lördag. åkte hem hit och hälsade på farmor en snabbis, gjorde i ordning oss och sen kom marcos och hämtade oss. hem till han för att kolla eurovision med lite goda likör och kaffedrinkar till. ner till terassen och spendera resten av kvällen där. rätt mycket folk, bra musik och sandra vet du vad jag köpte..två goda MOJITO!!! vi gick till nattbussen men mackan hade kollat fel så hem till han  och värmen. jag hann somna en svänga innan vi sen var tvugna att gå ut till bussen igen. nattbussen hem och somnade typ närmre halv fem.

igår åkte gilava till jobbet vid nio och jag blev väckt av susanne och gilda vid tolv för då skulle pappa snart hämta farmor och mig. gjorde mig färdig och sen satt jag med susanne, farmor och gilda inne i vardagsrummet. redan då vart jag rätt skör av att prata om pappas dumheter. diana var med i bilen, lillsyrran hade blivit stor.vi fyra åkte till kista centrum och åt mat för att sedan sätta oss och fika. men mycket till fikande blev det inte utan jag satt och tjöt mitt i centrum. kunde väl inte längre hålla mig. vi åkte och släppte av farmor och diana och pappa och jag åkte med bilen genom hela stockholm och kollade. så himla fint när det var sol och en massa folk ute. framåt kvällen åkte vi till casinot för att spela lite. dem tog kort på mig och grejer när vi kom till och det fanns cirka en miljon kamerar inne på det stället. kändes direkt som jag var med i las vegas serien. pappa och jag spelade först bort 8500 kr innan vi sen lyckades vinna 7500, bara 1000 förlust. men han ville inte ge sig då så vi gick en trappa upp till roulette borde där vi lyckades både vinna och förlora. allt som allt gick han därifrån med 10500 vilket var en vinst på 2000. om man bara hade dem pengarna eller turen.

han skjutsade hem mig hit till gilava där jag skulle berätta allt som hänt och sagts med pappa för susanne. blev att jag grät där med. gilava kom hem och hon blev sur över grejer och när amou kom hem så blev han arg över saker som han hade sagt och allt blir bara fel. jag ser verkligen hur mycket alla lider och det gör så ont. att det ska vara så här, om det bara varit som förr. som det ser ut nu kommer det fortsätta vara så här tills döden skiljer dem åt liksom. vet att mamma kommer bli ledsen också över saknerna han sagt om henna. jävla skit röra säger jag bara. familj är antingen det bästa eller sämsta.

nu ska jag i alla fall åka hem från den värsta röran. vara på distans känns bättre än mitt i smörjan.

ska vila en svänga till innan gilava kommer hem.

sändra dee i'm coming home. och det är 2 dagar kvar till våran grill / bag-in-box onsdag, yippiee!!

hästa la vista!!

helt plötsligt en helt ny vändning

fick THE CALL idag. från lärarcentrum i vansbro där jag sökt ky utbildningen ungdoms- missbrukarvård i örebro.

YIPPPIEE!! jag är kallad på intervju den 3e juni, jag ska verkligen få till detta. jag vill jag vill jag vill...

och kanske i höst, kan jag äntligen...och kan detta ske...oh jag vill inte drömma mig bort för fort men jag förtjänar verkligen detta för jag vill verkligen detta och människorna jag kommer hjälpa kommer ha väntat på mig hela sitt liv. jag ska ge mitt allt på intervljun och sen OM jag kommer in.

nu har jag pratat med allt och alla! folk är så underbart nyfikna och underbart omtänksamma. så sött alla, tack för all love and support!

uttråkad som fan, ringde sändra. pallade inte att vi skulle skriva på msn mer. slutade med att hon nu överger ljungsbro och kommer till mig och stan för att vi tillsammans ska äta den nya aioli hamburgaren som precis kommit till mcdonalds. vi båda är så sjukt sugna på att smaka den. sen lär det väl bli grey's ihop!
vi överlever inte utan varandra tydligen och inte utan mat heller, tihi..

vill bara avsluta med att säga att jag total diggar dig min kära vän anna setterberg. du ger och du tar. jag ger och jag får så mycket ut av våran vänskap som just nu är visa msn men det går så bra så. önkar dig all lycka nästa helg. och tack för att du sa att jag kommer bli saknad och att mina kommentare är guld värda. jag kommer saknar er lika mycket nästa helg. jag önskar jag kunde vara med er..men aldrig säg aldrig...tihi

hästa!!

tidsfördrivning

väntar på att en nedladdning ska bli klar så passar på att svara på dessa kliché frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
26 ½
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Min käre vän Sandra
3. Hur lång är du?
173 hela centimeter
14. Vilken är den senaste filmen du sett?
How she move
5. Vem ringde dig senast?
Sandra
6. Vem ringde du senast?
Sandra
7. Vad stod i det senaste sms:et?
Hej, ska vi ha något gött till filmen?
8. När såg du din mamma senast?
Ungefär kl 21, sen har hon vart uppe och kissat ett par gånger efter det med 
9. När vaknade du idag?
Halv tolv, Sandra hade sovit över och vi somnade rätt sen
10. Vilken är din favoritjulsång?
Någon Lisa Nilsson låt
11. Vilken är din favoritplats?
Stångån
12. Vilken plats föredrar du minst?
Längst bak, längst in på en fullsatt buss Göteborg - Oslo
13. Var tror du att du befinner dig om 10 år?
Förhoppningsvis utbildad pedagog inriktad mot ungdom och missbrukarvård. Har en karl. En eller två knattar om inte fler. Bor i ett litet hus med en liten trädgård. Kör en söt liten bil eller en stor Hummer. Fortfarande träffar Sandra på en vodka redbull någon gång ibland.
14. Vad skrämmer dig?
Döden alla gånger om
15. Vad fick dig att skratta senast?
Antagligen något jag eller Sandra gjorde/ sa igår eller idag
16. Hur stor är din säng?
1.20 m 
17. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar
18. Sover du med eller utan kläder?

Endast trosor
19. Hur många kuddar har du i sängen?
Två stycken, men jag sover på en i taget
20. Är du social?
Hehe..är det en fråga eller ett påstående!
21. Vad är din favoritmaträtt?
Grillat, färskpotatis och någon god sås eller kinamat på mingan
22. Tycker du om kaffe?
Räknas chailatte? Ingen större fantast
23. Kan du spela poker? 
Gammal traditionell kort poker kan jag men ej TH 
24. Tycker du om att mysa?

JA!!!.
25. Vill du ha barn?
Absolut, oavsett hur jag får dem
26. Kan du några andra språk än svenska?
Ja, det kan jag
27. Har du åkt ambulans?
Ja, tyvärr
28. Havet eller pool?
Pool, slippa alla äckliga djur och natur skit
29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och utgång
30. Äger du dyrbara smycken?
Nja dyra och dyra men det är äkta guld
31. Vem är den roligaste människan du känner?
Hmm...min storasyster
32. Sover du med gossedjur? 
Inte längre, men jag saknar den lilla krabatten från barndomen 
33. Vad har du för ringsignal?
Soulja Boy - Kiss me thru the phone
34. Vilka länder har du varit i?
Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike, Danmark, Bulgarien, Cypern, Finland ( i alla fall någon timma)  
35. Vad är närmast dig som är rött just nu?
Min hårsnodd.
36. Flirtar du mycket?

Så mycket jag kan
37. Kan du byta olja på bilen?
Nej 
38. Vilken var den senaste boken du läste?
14 år till salu, nu läser jag Innan jag dör
39. Dansar du i bilen?
Jag dansar så ofta jag kan
40. Vad var det senaste du skrev ner på ett papper?
Kurserna jag vill läsa på Infokomp

trodde aldrig jag skulle bli av med henne...

...tihi!!

let me tell you about yesterday

söndagen är ju inte ens värd och nämna alla vet ju redan vad som hänt. tar bara en höst mer än vad jag trodde att komma dit jag vill men i vår då jävlar!
just nu ser jag faktiskt lite fram emot hösten med dem kurserna jag just kommit på att skriva ner på min ansökningsblankett till infokomp.

men men igår vid åtta tiden så trallade jag ner och mötte sandra utanför min port. vi skulle till netto och köpa snacks innan vi skulle upp till mig och se klart våran sista film vi hyrde förra veckan.

vi började kvällen med ostkaka, grädde och sylt. filmen satte vi på men struntade i att se. istället lät vi munnarna ta över och det pågick i timmar. musiken på i bakgrunden, speciellt back to di bone låten som i just l o v e. framåt småtimmarna tog vi oss två varsina vodka redbull, som smakade underbart gott. klockan var närmre tre när vi trallade mot sängen.

mysde ner oss båda i mina säng och jag kunde inte sluta skratta eftersom rumpan gick i ett...heheh!!
(sandra och jag är inte blyga av oss och inte heller så fina i kanten om man säger så)
dem flesta tjejorna skulle väl dö om dem så eller hörde vad vi både pratade om och gjorde i varandras sällskap.

idag vaknade vi vid lunch. åt frulle, satt framför tv'n / datorn och slappade. gjorde lite mat som vi åt och sen vid halv fem så följde hon mig ut till busshållsplatsen, när bussen kom åkte jag till jobbet och sändra gick hem.

har jobbat med inkompetenta daniel idag, står egentligen inte ut en minut till med han men vad ska jag göra liksom?
höll på och dö när jag satt i kassan en sväng och en kille från det rätt nyliga förflutna ( sa till honom för ett ganska kort tag sen att jag inte ville följa med han hem för han hade en massa kondom paket på golvet, vem säger en sån sak liksom)...varför inte bara säga nej istället..typiskt mig!!. han kom i alla fall in med sin mamma (han bor inte ens i närheten). jag vart så röd och så allt man kan bli. ville verkligen bara gömma mig...hoppas jag aldrig mer hamnar i den situationen.

nu har jag sett senaste the hills och gossip girl (som slutade precis så som jag ville, när det bara är ett eller två avsnitt kvar)

har one tree hill och 3 brothers & sisters avsnitt att se nu, yippiee....!!

imorgon blir det städa och packa dag för 04.30 på torsdag morgon åker jag till sthlm tills på måndag

hästa!!

det finns inget land som sverige på sommaren

nej vädret må inte vara det bästa med svensk sommar gör mig helt pirrig i kroppen bara jag tänker på det.

detta blir min 22a sommar och den har jag bestämt mig för ska bli helt underbar.

en massa grill, party, jobb, sol, regna, uteserveringar, resor, allsång på skansen, solnedgångar, sommarkläder och solbränna med mycket mera.

sitter redan nu och förbereder mig rent musikaliskt på sommaren.....


































underbart, skulle kunna sitta i timmar till och hundratals klipp till men detta får räcka.
låt sommaren nu komma!!

sjukt sliten.

fy fan länge sedan jag var så här sliten.

konserten kom jag ej hem ifrån förrän efter tolv igår.

upp kvart i åtta imorse, inte en minut för tidigt.

jobba, och eftersom som vanligt våra kära medarbetare från arbetsförmedlingen med noll känslan för jobb var sjuka så fick jag sitta i kassan nästa hela arbetspasset. men det var verkligen perfekta dagen för det. kroppen mådde okej, med huvudet var långt efter.

mysig fredagsfika, med jimman och jeffan efter jag hade slutat. det hela slutade med att jimmy kastade vatten från diskborsten på mig och jag häller äpplejuice på honom. så är relationen mellan mig och min chef.

hem och sedan dess har jag knappt rört mig ur soffan sen jag kom upp ur badet.

sett senaste grey's som by the way var ett av dem bästa. många leende och mycket gråt kan summera det hela. och nu har jag sett klart bones med som inte gjorde det hela bättre, bara en massa mer tårar.

ska orka se så ska det låta och sen ska jag lägga mig och läsa innan jag kort därefter kommer somna in som en ängel som äntligen får sova.

tagit på mig att jobba jenny's pass imorgon så blir jobb 15-20. men så länge det är det här vädret skulle jag kunna jobba dygnet runt om det vore så.

längtar till torsdag. tre slitsamma dagar av jobb i stockholm och sen shoppa, träffa släkt och sen partaja lite.

jag har inte ens vant mig vid förändringen. låter det sakta sjunka in, vill inte förhasta!
hästa!!!!!

what the fuck, did just happened??

alltså jag ska ta det från början.

jag och min käraste vän sandra gick en regning dag som gårdagen var och hyrde tre filmer. twilight, how she move och någon tredje. vi köpte läsk, ett kilo godis och ostbågar och trallade senare hem till mig.

vi ser dem två första, vi gråter som vi alltid gör och njuter av tillvaron. vi ser på grey's avsnittet på tv som sandra inte sett tidigare.

sen....

spårar....

det....

ut....

vi tar ju oss såklart en varsin grogg och vi slutar ju som sagt aldrig med en utan det hann bli tre samtidigt som vi som vanligt hade lite allvar / sentimental snack om allt som rör oss i livet.

hmm..funderar vi...ska vi gå ut så måste vi bestämma oss nu??

tror ni vi gick ut?

....klart vi gjorde.

platens och där rockade vi fett till den grymmaste musiken som spelats där på länge. också rätt roligt folk.

vad tror ni hände sen?

.....efterfest SÅKLART ni känner ju oss.

och den kyssen som tagit sex år att komma, kom faktiskt om jag bara inte hallunicerat fram det....

en underbar natt, morgon, förmiddag eller ja vad det nu blev.

och hur kom vi hem?

jo sandra och jag satt med solglasögonen på i bagageluckan på en målarbil med allt som fanns där bak.

finaste entren mitt i centrala linköping, två brudar kommer ut med solglasögon ur bagageluckan på en målarbil med lite färg i arslet.

sen entrar vi mc, fortfarande med solglasögonen PÅ!

och där slutar väl sagan, eller tro inte vi sovit hemma...nej här hemma har allt skett efteråt vi två kärringar kan ju aldrig sitta / ligga still eller hålla käft.

men nu är tystnaden kommen men då ska jag snart förbereda mig för jobbet och kvällen efter det.

ERIK HASSLE KOMMER TILL STAN!!

då kööööööööööööööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmmm.mumma!!











mångsidighet!

hon har gjort mitt spritt galen...

...den där pantéa. efter några sms och ett samtal så kan jag själv inte göra något annat nu än att gå igenom varenda litet ord på hultsfredsfestivals sidan.

vi har i alla fall bestämt oss för att åka dit, måste bara meddela jobbet imorgon med.

så många bra band, helt oroligt.

jag vill se några av dess:
the killers
lenka
markus krunegård
erik hassle
mando diao
sahara hotnights
maia hirasawa
kid cudi
ludacris
madcon
timbuktu
petter
kings of leon
takida
promoe
cyndi lauper
adiam dymott

säkerligen hinner man inte att se alla, men bara att få se hälften skulle vara fantastiskt!

here we come!!

ska snart gå och hyra film med sändra, mysigt värre...

hästa gott folk!!


suprise.

vilken underbar dag.

som vanligt är ju tisdagar min favorit dag för att nya avsnitt av gossip girl, one tree hill och the hills släpps.
denna dag var det inget annorlunda.

jag gick till netto och köpte lite smått och gott och sen gick jag hem och lagade ihop mig en fantastisk köttfärspaj med paprik,rödlök,champinjoner och coktailtomater. till det hade jag en sweet chili sallad...mums!!

sen kollade jag då på mina gossip vänner och oth vänner. jag grät en hel del som sagt, ni må kalla mig töntig men jag kallar mig empatisk och ärlig..heheh!

åkte och jobbade.

nu är jag hemma och har precis sett the hills. såg mig och sandra framför, vi hade lätt bråkat som jayde gjorde!

imorgon är jag ledig, undra vad man ska hitta på för skoj då. någon som är ledig och sugen??

ska imorgon i alla fall göra en hemmagjord pizza, i got skills in the kitchen liksom.

är sugen på en överaskning, kanske det blir en snart. vem vet!

hästa!!

en vecka och ta tag i saker.

har lovat mig själv att jag ska ta tag i saker denna vecka, iofs fel vecka men en tid kan man ju alltid få ändå.

var och låg i ett långt bad nyss, hade ett par missade samtal från jobbet, så ska åka in och jobba 17-20. jobbar med jenny så det blir trevligt!

lagt upp lite nya bilder på facean. men inga bra på mig själv, det där hippiebandet ogillar jag starkt på kort. måste börja ta lite mera kort, är så kul och ha. som i onsdags har fyra kort på sandra i samma posé det är allt jag har. roligt!

nej om man skulle ställa sig och laga till en jävligt god lunch.

denna vecka kommer han, men vem ska följa med? återstår och se....

hästa!

vill aldrig mer höra ordet grillkol

igår var det jobb, 8-20. och att skriva något om det, FY FAN! det var snorvarmt ute så då blir det typ 800 grader i butiken, 8000 kunder på en dag och alla skulle ha kött,grillolja,tändvätska,briketter,kött,kyckling och det sista GRILLKOL.
när jag och edvard stängde och gick ut på parkeringen så var det helt knäppt tyst. första gången på dagen jag njöt.

iaf så drog jag hem och på en snabb halvtimma gjorde jag en total makeover till fashionista och drog ut på stan för att möta sara,mahira och nanna. satte oss på stora torgets uteservering och jag njöt att sommaren äntligen kommit till torget. hur mycket folk som helst, alla ansikten känner man ju klart ingen. där skulle jag kunna sitta hela sommaren, fan vad jag njöt.

mest glad var jag när sara och jag började prata om annie och hennes jobb på rhodos och att jag vill åka och hälsa på. men vill ju inte åka själv, men sara bara, jag vill följa med! nanna kunde inte, men mahira verkar med sugen och pantéa brukar väl med vara sugen på allt.
så nu jävlar annie ska vi komma och sätta klackarna på rhodos gator. v 24 skulle vara perfekt, precis innan semestertiderna drar igång. måste få svar på mitt mail från bettan med så man vet att allt står rätt till.

hehe igår pratade vi faktiskt om att i sommar ska vi faktiskt få saker att ske. fatta vad nice en roadtrip oslo-köpenhamn-berlin. vore ju så värt det!!!

nehe nu är det redan fint väder och jag sitter här hemma precis nyvaken. sitter och väntar på att få åka till jobbet, för såklart när solen är framme så ska jag jóbba.

nu duschen!, hästa!!

RSS 2.0