dagens.

Dagens låt:
Timbaland feat.One Republic - Apologize



3 kilometer in high heels.

weird kväll igår alltså.

började dagen som vanligt nuförtiden när jag är ledig med att kolla på film.

har sagt ett ett bra tag nu att jag ska kolla på "den vita massajen" men ändå inte fått det gjort, har alltid kommit något annat före. men nu tog jag mig själv i kragen och det var tur det med tanken hur bra filmen var. 
handlar om en schweizisk kvinna som åker på semester i kenya och blir blixt förälskad i en massaj. i stort så handlar väl filmen om kultur krocken med att vara vit och svart och sen komma från ett u-land och ett i-land.
sedan blev det ännu en film och då vart det ungdomsfilmen "take the lead".
antonio banderas börjar jobba med kvartsittning på en fattig skola,men istället för att undervisa vanligt så undervisar han i ballroom alltså dans. dessa ungdomar är vana med att dansa utan regler men nu förändras allt. en riktigt bra film faktiskt, men det är ju en typisk lätt natta film. sitta och lyssna på bra musik, kolla in snygga killar och se dans när det är som bäst, det är fint är det.

när jag var kvar med filmdagen så började jag göra mig iordning och åkte sen ner till station för att möta upp annie och pontus. vi hoppade på tåget till mantorp och blev där uppmött av gösta. trodde ju att jag skulle gå ett par hundra meter som max men det visade sig vara helt fel. annie och jag hade nämligen riktigt höga klackar och hade ej riktigt räknat med 3 km på grusväg till ett hus mitt inne i skogen. tog väl cirka en halvtimma men sen var vi äntligen framme. högg in i chipsskålen och sen var det bara att korka upp. vid strax innan elva så var vi ett gäng som skulle in till stan så vi började vandra mot station. jag höll täten i mina 3 cm höga klackar. vi timade tåget precis, några serkunder senare så hade vi suttit där en timma.

gick upp till ågatan och hamnade ganska så snart efter ändrade planer på plaza. vad hände sen liksom? minns både det ena och det andra men fattar inte riktigt vad som skedde med både dem ena och dem andra.
varför jag la mig på gatan utanför bq, kysste han, fick skäll av han, sov med dem, drack vatten med han?
shit vilken kväll, allt för många helrör. har väl att tacka gurra och jonas för det.

vaknade skapligt idag, sa hej då till anna o jonas och sen blev det.."hm vilken film ska jag kolla på nu då?"

svaret vart, deja vú. en skapligt bra film.

nu blir det senaste avsnittet av ugly betty.

sedan har jag dessa filmer att kolla på:
- dreamgirls
- babel
- the last king of scotland
- the black dahlia
- employee of the month

får se vilken som blir näst.

asta la vista.

kvällen blev till en mardröm.

ja då hade man en lugn fredag igår då.

på dagen så var jag bara hemma och städa lite och sen kollade jag på film. såg först på filmen "little miss sunshine" som var en riktigt bra familjefilm och sen såg jag den svenska filmen "när mökret faller" där tre personer  på olika sätt tar upp en kamp mot liv och död. måste säga att det är en av dem bästa verklighetsbaserade filmer jag har sett, dem mest hemska är ju att det faktiskt sker innanför sveriges gränser. avslutade filmdagen med att kolla på senaste grey's anatomy avsnitet.

framåt kvällen så åkte jag in till stan och blev upp mött av annie. gick till hemköp för att köpa ostbågar,tablettask och päron mer. drog ner till ån och drog upp filtarna.
satt där med n'sync i bakgrunden och bara chila. johan och lasse kom och joinade oss och sedan även martin och johan. när klockan hade dragit i väg en bit så började kylan att påverka oss så vi packade ihop och gick mot stan. kollade in ågatan ett par gånger och tröttnade ganska så snabbt. lasse o johan lämnades på 55:an och martin o johan för att åka hem.
annie och jag gick till cosmic för att hälsa på en kompis, men som slutade med att vi hamnade på akuten med vännen. det var nog en av dem värsta situationerna jag har varit i.
att alkohol kan göra så mot en människa är helt otroligt. som tur var så var vi ett gäng som höll i hopp och kunde trösta varandra. det som var det värsta var hur både ambulansmännen och receptionisten på akuten behandlade oss bara för att vi var ungdomar med en alkoholförgiftad kompis där inne. fick inget svar om vad som händer där inne eller något. efter att man konstaterat att personen hade 1.6 i promille och att personen mådde mycket bättre så fick den åka hem. annie och jag gick tillbaka till stan för att dra en kebab på hakepi och satt där ett tag och fattade fortfarande då ingetting vad som skett det senaste dygnet, helt sjukt!

fattar inte, du var skit full och du såg att allting inte var rätt med mig och ändå så lackade du?

idag fick jag sova ut som tur var.

nu blir det film, har laddat ner en massa ny.

idag är det lördag, då vet vi vad som händer!

innerst inne.

innerst inne så saknar jag honom som fan.

om han hade funnits här, undra om jag hade varit likadan då?

är min misstro på grund av dig?

jag älskar dig, jag är ju inte mer än mänsklig.

älskar du verkligen mig, det är ju din uppgit att göra.

men det du gjort mot mig kommer jag aldrig förlåta dig för.

du är inte den enda, men det ursäktar inte ditt val i livet.

jag unnar ingen annan det.


sportkommentator,det är jag!

igår  var det en händelserik dag.
 
beslöt mig för att äta lunch på stan efter ha kollat in mitt kylskåp (tomt). hade tydligen en kamrat som kände samma sak så jag och annie gick och tryckte en mingan. nog för att vara 12 en torsdag så blev vi förälskade i en bad boy kille som vi tror sitter inne på roxtuna, men det är ju skit samma om man såg hur han ser ut.
 följde med anna och för att byta ett par skor o sedan skulle hon jobba övervåning.

själv drog jag till torget för att ta bussen till malmslätt. väl när jag gick av, typ första gången i mitt liv på carl cederströms gata så började jag vandra.
hittade muff-killen på vägen och frågade om hjälp, fick tillbaka att jag bara skulle gå rakt fram typ.
gick där på stora vägen i värmen, trodde jag skulle lägga mig ner och svimma.
när jag kände att jag närmade mig, eller jag hoppades på det så såg jag äntligen en kille..hade ju ej sett folk på ett tag. gick fram och spelade en söt liten flicka som behövde hjälp att hitta, och fick ett bra svar " bara fråga vakten så hjälper han dig, och pekade framåt". tyckte han var lite söt så vände mig om för att spana liten efter ha gått några meter och fick upptäckelsen att han tydligen hade tänkt något liknande. lite pinsamt så jag fortsatte att vandra och beslöt mig för att kolla ännu en gång och även denna gång hade han beslutat samma sak, ännu mer pinsamt så då fortsatte jag utan att vända mig om.
kom fram till vakthuset/reception och insåg att det var riktiga vakter där inne, fina som fan. själv var man ju ej så het efter en lång promenad i solen med smink.
blev upphämtat av ekonomichefen jag skulle träffa, han såg verkligen ut att ha pengar. satt ned med han ett tag och sen fick jag gå ner och träffa customer support chefen som var skit skön.
 nu ska jag alltså antingen jobba med faktureringar på ekonomi eller kund hjälp på engelska, hmm!

vandrade tillbaka till bussen och tog en tripp hem till mammi.
 slumrade till en timma och sedan blev jag upphämtad av mormor o lasse för en handling på willys.
shoppade på mig rejält mycket, fick till och med en syn på emelia ( ni vet big big world).

drog hem och då kom julia. gjorde mig iordning lite snabbt och sen när annie och matilda var här så korkade vi upp och fest kvällen var igång.
drack till vi kände att vi var klara och då var det bara att hoppa in i taxin och åka mot platensgatan.
som tur var så kom vi en perfekt tidpunkt och kön existerade knappt så snabbt var vi inne.
tog inte lång tid innan man såg mig i baren beställa min specialare, en sexa!
snor mycket folk så dansgolvet var värre än amerikanska inbörderskriget. sket i det och hamnade långt in på kvällen med en kille sittandes och prata sport en timma. fick kommentaren " fan vad du kan mycket om sport, jag är imponerad" jag svarade bara " jag är bäst" för konstigt nog så vet jag jävligt mycket när jag är full, en dold talang jag har är att få killar på fötter med att snacka sport. funkade på han i alla fall, så det vart lite mys pys där.
helt plötsligt var klockan tre och då gick vi ut till alla andra miljarder folk som stod utanför.
 tappade bort han ganska så fort, eller snarare efter att anna har polisförhört honom och hon hört honom var värsta seriös o säga till sin kompis på telen att han träffat en tjej, eller?.
blev five tastes, det är så 2007!, sen vart det hemgång i klackisarna.

nu sitter jag här och vaknade för typ en timma sedan, kan ju fan ej sova av anledningen att jag är så jävla
van att jobba på fredagar och gå upp halv sju inte sova hur länge jag vill.
aja men kan jag ju få ut något av min dag i alla fall, ska ju faktiskt åka och göra ett nytt pass.

pictures:

   

    



asta la vista!












med mat ska det firas!

känns lite konstigt att säga det men nu har jag i alla fall slutat på siemens.
var ändå inte en sådan jätte sorlig dag men blev lite sentimentalt mot slutet.
dagen började med tårta köpa av min närmsta chef. vi fick sällskap av våran högsta chef och två från service. östgöta tårta med frusta bär,marsipan och en massa grädde.
sen på lunchen så gick jag, erica och linda för att käka på finspångs pärla, kristallen.
var nog bland den störtsa buffen jag har sett. fanns stekt potatis, potatismos, ris, pastagratäng, kycklingklubbor, kycklinggryta, strömming, gräddsås, lingon, pizza bröd, pizza (riktiga pizzeria pizzor), biff a la lindström, kassler och en jävla massa olika grönt och nyttigt. blev så himla mätt så den fem minuters promenaden tillbaka till kontoret blev riktigt jobbigt.
till eftermiddagsfikat så hade linda varit så söt och bakat en morotstårta till mig och erica eftersom det var våran sista dag. trodde verkligen jag ska spy upp alla dagen inhav med det gjorde jag ej.
bytte nummer med brudarna så vi får höras, så snabbt kommer dem ej undan.


efter jobbet blev det en snabbis på stan,hittade en liten söt klänning som jag köpte.

när jag skulle hem och stod och funderade på om jag skulle vänta på bussen som skulle gå om tjugo eller om jag skulle upp till mamma och väntade så kom jonas med sin banan.
han bor ju åt mitt håll så han erbjöd mig sällskap,var trevligt inte så ofta man ser han.

hann hem och sen var det bara att traska tillbaka till stan för att ta en uteservering med annie,emma och elin. trevligt att sitta med ciggen i handen i den varma sköna luften, det är livet!

jaha nu är resan till london bokad då. syrran, jag och marlena drar 21-24 maj (eller syrran drar några dagar innan). ska bli madame tausse eller hur det nu stavas, big ben, en jävla massa party och mycket grabbar.
bor gratis med, kan ej bli bättre!

imorgon är det torsdag, löning och det betyder platå.

ska verkligen sova ut imorgon..gött då!

mycket sagt, så nu säger jag adjö!

ps. annie och emma nu ska bilderna funka!


förändringar sker snabbt.

jaha då var det sista dagen på siemens imorgon. ska bli skönt att få gå hemma ett par dagar och ändå få betalt men det kommer inte bli lätt att säga hej då till tjejerna. dock så vet jag ju att livet alltid går vidare, men det brukar ju ta ett tag innan man inser det.

roligt nog så ringde min pa från manpower och informerade mig att jag ska på interljuv på saab, torsdag dag. så det ska bli lite skoj!


har en massa filmer nu att kolla på. han ej kolla på den vita massajen igår utan laddade ner marie antoinette istället och började kolla på den.

- se klart marie antoinette

- se den svenska filmen "när mökret faller"

- se "the history of violence" med viggo mortensen

- sen har jag fått hem "dirty dancing 2" som jag redan har sett men vill få tid att se igen

pratar med annie och det blir platå på torsdag. brudarna är sugna så då är det fest! ska ju ej jobba på fredagen heller så då är det verkligen fest!

ciao.


sentimentalt avsked.

måndag var dagen.

dagen på jobbet har gått ganska så fort faktiskt, hade längtat så mycket efter tjejerna med tanken på att jag var sjuk förra vecka. tog inte lång tid innan vi drog våra uppdateringar i livet från helgen. vi alla tre har väl börjat inse att det går mot sitt slut. är så tråkigt för vi allihoppa har kommit så bra överens och vi har haft så roligt tillsammans. fick veta att min chef åker till tyskland imorgon och är borta resten av veckan. syntes verkligen att han ej villel ämna rummet och säga hejdå till oss. han avslöjade att han hade beställt en tårta till våran sista dag som förmodligen är på onsdag. jag har ju turen att han bor i linköping så kanske stöter in i honom på harrys eller nåt, hoppas det i alla fall. linda avslutade dagen med att säga " måste ta ditt nummer natta så att när jag kommer för att dra en krogrunda i linköping i sommar så tar vi en cider".


saab,universitet eller något annat. händer härnäst då mån tro?

ska kolla klart på blood diamond nu och sen ska jag se den vita massajen.

tror nästan jag ska ladda ner marie antoinette härnäst.

platå på torsdag, det låter det.

dagens låtar:
tracy chapman - fast cars
frida - dunka mig gul och blå
laleh - call on me
gym class heroes - cupids chokehold
anthony hamilton - dear life

ciao.


jag har en vän, och jessica heter hon.

vilken underhållande söndag.

jessica kom väl strax efter ett. jag lagade bakad potatis med sås till oss. sen vart vi sugna på något med lite mer kalorier i och bestämmde oss för att dra till priso och panta lite brukar som jag hade hemma. fick så mycket pengar så det räckte till chips,ostbågar, lösgodis och varsin glass. åkte hem till mig och satte oss framför filmen "step up" som jag precis hade laddat klart. satt tillsammans och tjöt till hur bra den var och hur snygg channing tattum är i filmen (i verkligheten med iofs). när vi sett klart den så drog vi på musik och började som vanligt med vårat långsökta snack. satte på låten tracy chapman - fast cars och svävade i väg i våra tankar. satt och disskutera om vi någonsin har gillat någon bra kille. vissade sig att vi hade en varsin av alla vi träffat genom åren. det är ej många. fick sitta nu i slutet och kolla på jessica lida. killen hon träffar hade sagt att han ville att hon skulle komma över när han var klar med en sak han var tvungen att göra först och nu hade det gått 2 ½ timma. hon led verkligen och fick för sig dem värsta tankarna. mobil kastades, låtsas tårar försökte hon få fram och hatiska ord om saker kom fram. det ända jag kunde säga var "det här är varför jag ej vill bli för involverad i någon, här sitter jag lycklig och njuter av mina ostbågar". var ju inte riktigt så jag menade,men hon fattade vinkeln.

jessicas kommentar i fredags "ring mig igår"

jessicas kommentar för några år sedan: "behöver man verkligen IQ för att göra saker"

du och jag mot världen, då och nu!

vill dig bara gott, ont har du haft. och det kommer du ha igen, men då finns jag där för att hjälpa dig att läka dina sår.

ni alla är så bra, ni förtjänar något bra. många av oss vet ej hur mycket vi egentligen förtjänar. många stadgar sig med mindre. varför?

nu ska jag se blood diamond


                                                                                            

barnvakten.

jaha då, då har jag överlevt en lördag utan mina vänner och min käraste vän alkoholen. låter som jag är en alkohlist, men det anser jag mig ej vara eftersom jag alltid dricker i gott sällskap.

igår blev jag upphämtad tidigt på eftermiddagen av mina kära moster. blev många kramar och pussar när jag kom fram. visade dem att jag hade kameran med mig och det fan skulle tas lite kort ikväll. pernilla och dem förfestade väl till en sisådär sju och sen drog dem för att partaja i mjölby. där stod vi nu, jag och ungarna. satte på melodifestivalen och började både dansa och sjunga. alla fick vi varsin låt vi skulle framföra för varandra (eller jag tog en sång som vi alla skulle sjunga till :=).

dessa låtar valdes av oss:


jesper, 9
vald låt: magnus uggla - kung av fosterland


lisa, 10
vald låt: sonja aldén - för att du finns


matilda alias "sessan", 6
vald låt: måns selmerlöw - cara mia


nathalie, 20

vald allsångslåt: sarah dawn finer - i remember love


efter framförandena så satte vi på tv:n för att kolla på postkodsmiljonären och pokerfejs. till det åt vi en tre rätters innehållande ostbågar, coca cola och lösgodis. fick ett telefonsamtal av johan och frågan "vad händer ikväll, du har alltid något roligt att erbjuda" men roligare än att vara barnvakt på landet kunde jag erbjuda den kvällen och det var han ej så sugen på tydligen, förstår inte varför!. trötta började vi bli så vi bäddade upp madrassen i lisas rum och matilda slockande direkt. jesper,jag och lisa körde lite ord lekar och tävlade vem som kunde mest på engelska..hehe alltid lika roligt att vara bäst! hade en ganska så kämpig natt med jeppe eftersom han ej kunde slappna av för att garageporten var öppen men efter en lång tid så somnade han äntligen.

vaknade bara upp imorse och blev upphämtad av mormor och lasse. skönt att komma hem tidigt!

längtar redan till nästa helg, då jävlar!

asta la vista säger jag med den här bilden av sesan.




tre själar.

efter ha varit hemma ett par dagar så var det dags för mig att komma ut och se lite folk.


mötte upp annie på hemköp för att köpa lite kottletter som vi skulle hem till martin och grilla. tog bussen till berga och jag lyckades verkligen hitta hem till grabben, trots att det var mörkt båda gångerna jag gått dit innan. när vi kom vart vi besvikna att ej grillen var igång men med lite teamwork mellan martin,tolle och alex så var köttet på. maten började väls äta vid strax innan tio till en oändligt lång trance låt i bakgrunden. efter tjat av alla så började man dricka, men det gick segt ner med våran goda preem passionsfrukts dricka. fick i mig några stycken och sen satt vi i bilen med den personliga chauffören för kvällen, dennis. trodde vi skulle dö en våldsam död som han körde med sin saab men in kom vi i alla fall, på typ 4 min. drog in på plaza, det ända stället där folk fanns. tog en snabb tiit förbi 55:an men det var inget folk för oss. träffade henke och dem på vägen ner tillbaka till plaza. han frågade vad min kompis hette eftersom jag ej var vänlig nog att presentera dem från början. visste inte vilket av alla namn jag skulle använda men det fick bli "hon heter banan, fast på engelska". blev en hel del shake från oss. martin med co. drog hem och man såg på dem att det ej gick att övertala dem att stanna. drog till five tastes och sen drog vi hem. fick sällskap hemoch det uppskattar man alltid så man ej behöver gå hem själv. sa hejdå vi pizzaexpress o sen var jag hemma. såg att mina nedladdningar var klara och somnade nöjd.

började dagen tidigt så jag kommer hinna allt. satte på "the devil wears prada", tätt efterföjd av "the holiday" som jag håller på att kolla på nu. vad ska jag ladda ner för mer filmer, förslag någon?

ikväll ska jag vara barnvakt åt mina favvosar. ska bli bosatt i en nybyggd villa mitt ute i någonstans, eller sjögestad heter det. lisa, 10 jesper, 9 och matilda, 6 ska roas och ta hands om. kommer ej bli några problem. finns inga i världen jag skulle göra mer för än dem. träffar dem allt för sällan nuförtiden. blir smörgåstårta och säkert en dans till "cara mia". nykter ska jag vara men roligt ska jag ha.

för familjen gör man allt.

det var så skönt att visa vart bordet stod igår.

asta la vista baby.


listen.

Dagens låt:
poco - keep on tryin

så blir det när man är sjuk.

har varit hemma från jobbet både igår och idag. har åkt på en rejäl förskylning med hosta. inte kul för den skull men väldigt spännande och va hemma en varag på dagtid på väldigt lång tid.

har sett:
- nya texas chainsaw massacre / the begining
- the guardian med ashton kutcher och kevin kostner
- 5 avsnitt av ugly betty varav det senaste visades i usa igår som jag kunde ladda ner idag
- nya grey's anatomy avsnittet som också visades i usa igår
- och laddat ner så långt dem har kommit i serien bones i usa så jag har väl än sisådär 4 avsnitt kvar att kolla på nu

får se vad jag bestämmer att ladda ner härnäst.

ikväll blir det lungt, blir nog bara att åka hem med annie till martin och grilla. vill ej göra något mer speciellt eftersom man ej känner sig så fräcsh och pigg när man är genomförskyld.

blogginlägget som jag skrev igår uppskattades verkligen av folk, tack för all posetiv feedback jag fått. när sanningen lägs fram så brukar ju folk reagera på ett eller annat sätt. vet ju dock att alla inte kan läst det och fått samma känsla! men i alla fall kul att höra att det finns fler som tänker lika.

ps. ladda ner 3T (för ni som ej vet så är det jackson familjens kusiner). deras mest kända låt är " i will do anything for you". hade glömt bort hur bra deras låtar är.



ciao.

är vi?

undra om vi alla är kapabla att mörda?


alla korten på bordet.

är så jävla trött på tjejer. vi är dem mest falska varelserna som lever på denna jord. kan i och för sig inte säga så mycket om killar eftersom jag ej är en själv men man har väl erfarenhet av dem och den säger att dem är mycket mer raka och ärliga mot varandra än vad vi är.

Det finns dem som till exmpel väljer pojkvänner/ ragg / kk:s framför vänner. dem människorna har man noll förståelse för. alla vi tjejer tjatar jämt om att " killar kommer och går men vänner består". är det därför man tycker att det är okej om man går hem med en kille istället för att hjälpa en kompis som tex. gråter, för man vet att vännen imorgon kommer finnas kvar? hur kan vi tycka om varandra så myket alla andra gånger än när det kommer till killar. vad gör dem som inte vänner gör? handlar allt om sex, för det är ju nästan allt som en kille kan ge oss än vad en vän kan? kan man inte onanera om man har en sån sexuell drift att man väljer det framför ens vänner. vilka räknar man som vänner, hur ska man veta vilka som är som nästintill alla andra tjejer? skitsnacket som vi har mellan oss är helt otroligt. går nog ej en dag innan man hör skitsnack av någon om någon, ska det vara så? är det normalt för oss tjejer? hur många vänner skulle man ha om man var helt ärlig mot dem? för många vänner kan ju ej ta ärlighet, det skrämmer dem så mycket så dem anklagar en för lögn. hur ska man få dessa stackars människor som är så blinda och svaga, ska man låta dem leva i mörkret eller föra dem fram i ljuset? vilka av oss kommer komma längst i livet? dem ända valen man har är att ha en kille eller vara självständig, finns inte så mycket i mellan nuförtiden. karriären eller familjelivet verkar ha gått ner i åldern något enormt verkar det som.
usch det är hemskt bara man tänker på det. om man ej tänker som andra så kan man verka som olycklig och tragisk. om man är lycklig utan en kille, är man då tragisk? måste man vilja knulla runt varje helg för att man ska verka normal. ljuga för mig själv att jag som tjej kan gå från engångsligg till oftare än så med samma kille och ej få känslor. hur ska det funka, kan jag ha flera samtidigt eller är det att vara otrogen mot min kk? kan man vara otrogen mot någon som man ej har fasta förbindelser med? från början kanske en fråga fanns men desto mer man skriver detso mer frågor dyker upp. alla är vi olika,men frågan är vad som är rätt och fel. vilka kommer komma längst på deras val dem gör i detta stadiet i livet, kommer dem påverka våra år att komma?

undra också hur många som kommer läsa denna blogg och tänka "hon skriver om mig". svaret är, är du en tjej så ja då skriver jag om dig. men vissa kommer tänka efter mer än andra, det kan jag sätta mitt ord på! 


om någon har svaren på alla dessa frågor, så ge den personen nobelpriset i kategorin "mentalitet för tjejer".


nu är det gjort..

så nu är det bara att vänta.

har nämligen skickat in min deklaration via internet nyss. var lite jobbigt, hoppas bara jag gjorde rätt. om jag gjorde det som kommer jag till midsommar få tillbaka 1990 kronor. är så glad att det var pengar att få tillbaka och ej behöva betala in, det hade kännts väldigt surt.

skulle ha jobbat ett par timmar idag på kvällen men jag bangade. mår inte riktigt bra. har börjat känna av halsen och blivit ganska så förskyld. nu är det bara att se till att vara hemma idag och imorgon så att jag kan vila för sedan kommer torsdag och fredag och då händer det en del och på lördag ska jag vara barnvakt och då behöver jag definitivt energi.

jag åkte förbi dig med bilen igår. du såg ej mig men jag såg dig. tror nästan min kropp frös. har inte sett dig på så länge och det brukar jag inte göra heller men när jag väl gör det så är det hemskt. alla känslorna kommer tillbaka och jag blir helt gråtfärdig.

det du sa till mig fick mig att fundera, är det så eller inte. tror inte det men skulle vilja träffa dig och känna av.

god natt.

ps. grattis salle!


frågor och svar.

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Nathalie Marjam Ekström
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm, Alabama
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Det dem gav mig eller släktnamnet Maria
04. vilket stjärntecken är du? Stenbock
05. vilken årgång är du? 1987
06. vart bor du? I Linköping
07. bott utomlands? Ja, Skottland 1 månad
08. flyttat antal gånger? 6 gånger tror jag
09. vart skulle du vilja bo? Skottland eller vart som helt i världen känns det som
10. vilken skolklass? 7-9B och OP1-3SB
11. vad vill du bli när du blir äldre? Socinom

UTSEENDE

01. hur lång är du? 173 cm
02. hur mycket väger du? Vet jag nog inte ens själv
03. hårfärg och frisyr? Brunt
04. ögonfärg? Bruna
05. mest nöjd med? Hår och ögon
06. minst nöjd med? Fötter
07. skostorlek? 40-41
08. glasögon? Nix
09. har du några piercingar/tatueringar? Har piercing i tungan

FAVORITER

01. filmer? Dagboken, Titanic, A walk to remember, Carzy/Beautiful, Em officier och en gentleman med många mera
02. låtar? finns så många så det går knappt att säga
03. årstider? Sommar
04. mat/dryck? alkoholdrinkar, saft och sen gillar jag kebabpizza och kebabtallrik
05. djur? apor och vissa hundar
06. färg? svart och rosa
07. parfym? Använder det men tar bara den som lukar gott och skiter oftast i märket, men puma har jag nu
09. ämne i skolan? Går ju ej i skolan mer men på den tiden så var det väl engelska i mellan/hög och sen på gymnaiset så var det väl samhällskunskap
10. sysselsättning? Jobba, vara med kompisar, träffa familjen och festa

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Min vinterjacka, skickat efter en vårjacka men den har ej kommit
02. vad använder du just nu för skor? Gräddvita tygskor
03. favoritfärg på kläder? Svart, vitt och rosa
04. favoritmaterial på kläder? Bomull
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En fin klänning
06. favoritaffärer? Om man tänker på Linköping så är det väl H&M, Gina och MQ
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Några tusen, beror på ekonomin just den månaden
08. favoritmärke? Inte märkeintresserad för fem öre längre
09. vad har du för tröjstorlek? M

DIN  LÄGENHET

1. stor, liten eller mitt emellan? Lagom för att vara en etta
2. vilken färg på tapeterna? Många olika, men röda i vardagsrummet
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Möblerna går i trä,svart,vitt och grått
4. vad vill du ändra där inne? En ny soffa skulle vara trevligt
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? X
b) video/dvd? X
c) dator? X
d) stereo? -
e) telefon? - (eller har ju min mobil)
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Våran gård med ett bord i mitten och sen mitt sopphus
7. favoritpryl i lägenheten? Datorn, för den kan man göra så mycket med

stressigt i värmen.

jobbat hela dagen, eller det ärju iofs en lögn. sanningen lyder att jag har varit på jobbet hela dagen men snackat bort 8 timmar med mina kollegor somkom tillbaka efter en veckas sjukdom. var mycket att ta igen sex och kriminallitet var dagens största ämen.

direkt när jag gick av bussen så drog sandra,marlena, mamma och jag till skopunkten,coop och maxi. så nu har jag handlat på mig så jag klarar mig i alla fall till lönen kommer nästa vecka.

fick ett samtal när vi var oss mormor och hade hämtat upp sara. emma undrade om vi kunde ta en fika. valet stod mellan en kväll framför datorn och diska eller sitte på en uteservering med henne?..hmm svårt val. valet blev såklart kaffe och emma. ska snart ta bussen in till stan, värme står i sig så tröja medtages endast i nödsyfte.

längtar återigen till torsdag då jag,annie,julia och matilda ska grilla och dra till platå och på fredag ska vi grilla hemma hos martin. har ej grillat i år så det ska bli både gött och kul.

aja asta la vista, nu drar jag ut i värmen!

hockeyförfest + platå

ja återigen sen var det lördag, och det vet vi alla vi det här laget att det betyder fest!

förfest och utgång som vanligt.

på denna förfest hade vi mig,annie,julia,matilda,frida,martin,maddis,tage,carro och anna.

 
jag och matilda



jag,martin och maddis

 
carro och anna

 
martin och maddis

 
julia

 
martin och jag

 
dem flesta av oss


lisa och jag



sista tjugo..

sista tjugo minutrarna kvar på jobbet innan jag går på helg. så bloggar ännu en gång idag.

Eftersom många har gjort detta gör ja det med...



Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3st

Vilken svordom använder du mest?

fan och hora (tyvärr)

Äger du en iPod?
nej faktiskt inte

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
beror på hur jag ser ut.

Vilken var den senaste filmen du såg?
skit länge sen sist, men kollade säkert på you got served.


Har några av dina vänner barn?

nej, för tidigt än så länge.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
systemet.

Har någon någonsin kallat dig lat?
många gånger.

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
O'boy, alla gånger.

När var senast någon stötte på dig?
igår kväll.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
den som åker åt alla håll och spelar bra musik.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
klart, jag är kebaben, bor i lkpg och är tjej (need i say more?).

Tittade du på tecknat när du var liten?
gjorde jag säkert, den där bebisfamiljen...vad det nu hette.

Hur många syskon har du?
Två som jag räknar som hela och sen två halv.

Äger du några band t-shirts?
undra om jag har kvar spicegirls t-shirten? nej, tror icke det!.

När flög du senast?
31:e januari, till skottland med maddis.

Läser du för skojs skull?
ja, skvaller är ju skoj.

Pratar du några andra språk?
engelska och sen på fyllan kan jag nog prata det mesta.

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär dator.

Vilka gör du, önskningar eller planer?
planerar mina önskningar.


vilka läder har du varit i?
skottland,danmark,bulgarien,finland, frankrike och cypern.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

ja en tatuering, om jag bara skulle våga. piercing i tungan har jag redan, vill ej ha någon mer.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

nej har pengar att betala för mig själv, människa före kön.

Vad har du med dig in på bion?

sällskap, sen är jag nöjd. allt annat är bara en plus i kanten.

Vem var din favorit lärare?
vilken årskurs? på gymnasiet så var det nog erik..för han brydde sig mest.

vilken är din favoritlåt just nu?
elliott yamin - wait for you.

vem pratade du senast med i telefon
panteá.

har du nånsin varit kär?
ja, eller jag tror det.

kan man va kompis med ett ex?
tycker jag bara är posetivt. men man ska skilja på vänskap och vänskap.

vilken är din favoritfärg?
svart och rosa.

hur många kuddar sover du med?
två stycken.

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nej men en blixt förälskelse.

när grät du senast?
i söndags.

när fick du senast en puss?
i natt.

vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
tom plånnbok, stroppiga, när dem är för på och lös snus.

finns det någon som vet allt om dig?
nej det tror jag icke, men många vet mycket.

tror du på änglar?
jessica gör.

hur många par skor har du?
vet ej, men bygger på samlingen, så mycket vet jag.

vem fick du senast sms ifrån
annie.

Vad har du för väder?
eftermiddags värme med lite blåst.

Har du en blogg?
absolut, hur ska annars världen veta vad fan jag styr med


vad har/är du just nu?
på jobbet, men endast i fem minuter till och sen slutar jag.

vart är du just nu?
har inte gått fem minuter, så fortfarande på jobbet.


Bosse.

fy fan för fjärde dagen är jag ensam, inte nog tragiskt med det utan jag sitter här ensam och bakis.

fick tele samtal av panter igår när jag satt på jobbet, först började hon chitt chatta lite vardagligt, innan jag slängde ur mig" vad vill du, jag vet ju vad du vill" och panter säger "ska du ut ikväll?"...jag visste det. det var torsdag och panter har joinat alkolistsamhället.
sa att jag skulle ta mig en funderare på det även fast jag visste att jag var sugen.

efter jobbet blev det i alla fall en middag hos mamma, hon har varit generös med dem denna vecka.
sånt gillar vi, gratis mat och mammas mat är godast.

mötte upp annie efter hennes jobb och drog till 55:an.
där blev det hockey för hela alltet. banana och jag överöstade nog alla där inne.
blev en cider och en veckans drink som var - frusen jordgubb, väldigt god faktiskt.
började snacka lite med den kvinnliga bartendern efter att vi sett dj sleepy och petter gå förbi.
sa att hon var tvungen att lägga till en jätte god drink på deras drinklista, jag berättade vad den innehöll och den lät så intressant att jag fick skriva ner den på ett papper som hon hängde upp på väggen bakom baren.
där hänger nu min (norrköpings) specialare. gå nu till 55:an och fråga efter en bosse, påminn dem att lappen sitter bakom baren, på pelaren.

nu ska jag globalisera denna goda drink!

bestämmde mig för att förkröka hos mig och sen gå ut. fick sällskap av panter och sara. cyckelturen in till stan var bäst. jag skjutsade sara på pakethållare, det var ett skämt! folk bara skratta åt oss, så sara fick ta över ratten igen.

vi jobbade platå, men mest av allt så jobbade jag baren. fick nog i mig en fem, sex 6:or under kvällen gång (endast på platå), halva priset så var tvungen att slå på stort.
träffade fransmän, tyskar, några tjejer som pratade engelska med varandra fast båda var svenskar och sen holländare på five tastes. dem ville vi skulle röka deras gräs, som det visade sig sen att det inte var. skulle ändå aldrig gjort det.

alkohol is the shit,inte knark.

somnade nog halv fem imorse och steg upp strax efter sju. det är fest, dä!

aja anna informerade nyss att hon skulle snacka med grabsen om en möjlig grillning ikväll, och sen att julia,frida och linda ska vara med och festa imorgon.
imorgon blir det ljungsbro förfest (och jag) i stan. mig eller hos anna, det märks!

ska lägga upp bilderna från gårdagen imorgon, hinner ej idag!

// bosse


shan the man.

hade nog inte en lugn stund igår förrän jag somnade.

- jobbade fram till halv sex när bussen var inne i stan

- gick på stan och shoppade några sommar saker, bland annat ett par coola rosa solglasögon, annie verkar dock inte gilla dem för hon bara hånade mig när jag hade på mig dem..hmm

- gick hem till mammi och käkade. annie kom för att george skulle göra henne blond, eller slinga hennes hår med en massa blonda slingor

- mamma satte på shan atci dvd:n som vi satt och as garvade åt.

'- martin ringde vid strax efter åtta så gick och mötte upp honom utanför squash center och sedan gick vi och tog en fika på steve's

- fick skjuts hem strax efter tio, loggade snabbt in på datorn och sen somnade jag.

vad resluterade detta i, jo att jag försov mig imorse. men har ju flex att ta ut så kunde ta nästa buss med ett gott samvete.

ingen sjukling har blivit frisk, så nu sitter jag här ensam för tredje dagen.

idag efter jobbet så blir det middag/matlåda hos mammi och sen träffa upp brudarna för att kolla hockey på stan med en kall i handen.

måste få tid att kolla mina filmer jag fått hemskickat från www.lovefilm.se .
har två provveckor, så har fått hem:
- rka vänner
- john tucker must die
- just like heaven

får bli på lördag dag eller söndag då man ändå bara är hemma och är bakis.

vill gå på petter ikväll, men orkar inte. blir ju partaj i helgen istället.

toodelllooo!!!






för andra gången idag...

så bloggar jag.

vill bara uppmärksamma en gammal klasskamrat till mig.

läs detta blogg inlägg skrivet av henne. allt man ville säga har hon skrivit ner.

http://www.whitelions.se/blogg.php

en ensam fotograf som lyssnar på p3.

det där lät lite väl tragiskt.

sitter dock ensam på jobbet och lyssnar på p3 din gata, mina två kollegor är sjuka och min chef hade en massa möten idag så han kunde ej leka med mig.
tror dock att linda är frisk nog att komma imorgon, hoppas det för det börjar bli väldigt ensamt på det här kontoret.

har fått mamma att gå och köpa återuppladningsbara batterier till min digital kamera idag.
så nu när det är gjort så måste jag börja använda min digital kamera aktivt.
ni kan nog förvänta er en himla massa bilder i denna blogg i framtiden.

lyssnar på p3 - din gata, idag.
"hip hop, hits och Ehsan" och just det, alla pratar
skånska!

lördags klänningen är köpt, ska se om jag hinner in på h&m och se om jag hittar något där idag.
ska nog fundera på att lämna in lite partyskor på omklackning, kan behövas från förra sommarens användning.

har inskaffat mig 2st 70:is som jag måste börja dricka av, annie inskaffade sig också en. det betyder fest, på lördag och det vet ni!!

ps. glöm ej lyssna på www.sr.se och sen webbradio och "din gata"..grymt az!!!

veckan planerad.

tisdag:
jobba
middag hos mamma
kolla hokeyn hemma hos annie

onsdag:
jobba
fika med martin

torsdag:
jobba
kolla hockeyn på stan med annie och kanske emma

fredag:
jobba
grillkväll

lördag:
fest!!!

söndag:
slappa

det var den här veckan!


det har blivit endel....sista åren.

som sagt det har blivit endel fester dem senaste åren.


jag har varit i skottland 2ggr, bulgarien och i cypern.

jag har varit på malmöfestivalen o visfestivalen 2ggr.

jag har festat i kristianstad, malmö, stockholm och karlshamn.


jag har varit på bk en torsdag, på platå en lördag, på harrys en torsdag, på harrys en lördag, på plaza en fredag, på plaza en lördag, jag harvarit på platens en onsdag, på platens en fredag, på platens en lördag, på 55:a alla dagar i veckan, på bagdag en fredag, på maxim en tisdag, på ribban en fredag, på ribban en lördag, jag har varit på gulan en lördag.

jag har festat på nyår,midsommar,valborg, påskafton, juldagen, halloween

jag har varit på både 18,19 och 20-års fester.


jag har festat 12 timmar i sträck på min studenten.

jag har nog festat både med dem ena och dem andra-

jag har spytt,gråtit,bråkat,shakat,shotat,hånglat, minglat och en massa andra saker på fyllan.

men ändå så finns det så mycket mer jag vill göra.

lite gamla minne att återuppväcka.



brudarna på min bakgård.


lidberg,jag,annie o lina.


klassen, i väntan på middagen.


studenten!!!


martin lagmo,min kära vän


party party!


jag då.


typiskt mig.


stockholmsgrabbrna.


sofia's suprise.


jag "råkade" somna


hela skottlandsgänget.


vi igen.


smokey.


jag mellan craig o barry.


barry, jag och panter.


min stora förälskelse.


barry miller.


peace.


diar, julian o jag.


lidberg och jag.


sara och jag.


mingl på platens.


nyårs middag.


söder,lida o jag.


sabina, johan? o jag


like this one.


hångel party i bakgrunden.


skål!


är linnet gult?


bulgarien.


jag och någon...


blekinge partaj.


letar efter min väska.


det är lördag, och det vet vi!

fy fan vilken torsdag det blev.

tyvärså hade jag ju kollat fel i min busstidtabell som min chef med glädje sa åt mig så fick ta en senare buss hem. tillslut kom jag hem och det tog inte många timmar innan folket droppade in. 
vart jag,emmis,annie,denise,sara och andrea. drack, sjöng och annat skoj hade vi för oss.
denise o dem drog lite tidigare in till stan medans emmis jag och annie stannade ett tag till.
trallade in till stan (en gång väg på 10 min som vi knappt minns).
såg kön till platå som var ända bort till hörnet, trodde jag skulle svimma. som tur är så känner man ju till en av vakterna ganska så bra så det var bara att tralla fram till han och säga "hej" så var man inne i ett nafs.
började klubba på. denise och jag köpte min specialare och hällde i oss den jävligt fort eftersom den är så himla god. hamnade hos några grabbar som hade köpt in några helrör. vi fick oss varsin grogg som bestod av 75% sprit, 20% is och 5% redbull. det gillade vi inte så utav våra två groggar så gjorde vi en tredje.
shakade på jävligt bra fram till stängning. hittade ett par italienare utanför som vi snackade lite med och sen även bartendern på ett ställe i stan.
jag,denise och sara drog till kebabbaren där jag trodde jag sulle somna för jag var så full och det snurrade så mycket.men man är ju rutinerad så blev inget av det. träffade annie där med glenn och snygg-jonas (tyvär så har han ju tjej).
 denise och jag knallade hem till mig och ganska så snart efter det sov vi som prinsessor.

igår när vi vaknade så kollade hon upp sina bussar o tog en som gick halv tolv. följde med henne ut för att dra en cigg. sa hejdå och sen gick jag tillbaka till sängen och vaknade upp vid strax innan fyra nästa gång.
hade tydligen somnat ifrån msn för det var ganska så organget när jag vaknade upp.
snackade ihop mig med folket och mötte upp annie vid sex för att gå och kolla på hockeyn på 55:an.
sandra o maddis joinade oss när deras buss hade kommit in. var ju så nära i slutet. jag och annie börjae bråka med ett modo fan som öppnade sin käft i slutet. och det uppskattades inte av oss.
 gick förbi maxim på vägmot mcdonalds och insåg att det var där hulliganerna hade kollat. det var då jag upptäckte honom, shit det var ett tag sen sist. vet att jag gjorde rätt när det kommer till honom men jag önskar så hårt att kunde vara annorlunda, dvs ej kriminell. han är ju så himla grymt fin, och attraktionen försvinner fan inte. men är ju så typiskt mig att falla för sånna om och om igen. drog till mcd och käkade innan vi tog bussen hem till mig och satte oss i mys pys belysnigen och lyssnade på dolly parton.
efter deras sista buss mot ljungsbro hade gått, så gick jag till sängs.

nu är jag uppe och väntar på att bilen ska komma och köra mig till påsmiddagen hos mormor i slaka.
god mat och trevligt familjesällskap ska jag avnjuta innan jag ska hem igen och börja fixa och dona.
måste diska,duscha och göra mig iordning för runt halv åtta, åtta kommer folket och då ere fest!
planerade utgången ikväll är väl platå men annars så hamnar vi väl någon annanstan, det vet man aldrig!

ikväll är det lördag, det vet vi!

he's a talented motherfucker:

http://www.youtube.com/watch?v=FdKQLxhiB2w

vi hörrssss!

om jag bara kunde....

dansa som marques houston.

kolla här:

http://www.youtube.com/watch?v=udaf1BGCtZ8

ledighet.

tar bussen strax efter tre från jobbet idag och sen är jag ledig tills på tisdag, gud så skönt det ska bli.

ikväll ska jag och brudarna förfest hemma hos mig, i min ny städade lägenhet.

utgång till platå där vi ska skaka rumpa hela natten lång med så mycket alkohol i oss vi bara kan ha.

jobb, hem och fixa både lägenheten och mig, sedan är det fest!

party party.

syns,packad och klar! (den är alltid lika bra)

gamla goda tider.

då var dessa killar mina idoler, och här förstår ni varför!

http://www.youtube.com/watch?v=YwLgSjF7gy0


titta vad jag hittade!

titta vilka alkisar jag hittade på ågatan.se!

grabbarna.

johan som igår sa att dem skulle börja ta det lungt, det ska bli kul och se! utan oss klarar dem ju sig inte.

hemmafrun.

usch vad duktig jag är.

idag efter jobbet så åkte jag hem till mamma. istället för att låna hem elvisp och bakform (har ej hunnit inskaffa mig sånt) så beslöt jag mig för att baka hemma hos mammi. drog ner till netto och shoppade en massa mat tillbehör och baksaker jag behövede, gick på 74 kronor och sånt gillar jag! drog hem och gjorde en toscakaka som jag ska dela med mina kollegor imorgon och sen har jag en liten bit till mig själv..mums! efter kakan var gjorde så drog jag hem till mig. har nu stått och stekt köttfärs som jag ska ha i mina piroger tills på torsdag och sen taco köttfärs som jag ska ha i min taco matlåda tills imorgon. har även diskat och packat ner min tvätt. jag gillar inte att vara hemmafru men jag är ju ändå skicklig!

i'm the best. and you know it!

välkommna hem brudar.

störst,bäst och vackrast.

(min säng)

oj oj oj vilken helg det har varit.

i fredags så vart det en kväll i det lungna. jag, emma och annie gick till fiket och hängde där. skickade mms på våra tomma kaffe glass. fick för oss att vi skulle ut och cruisa lite i emmas bil. blev en sväng förbi johannelund-braskensbro-tannerfors-berga-stan-vimanshäll-lektorshagen-abisko och säkert fler ställen som vi ej minns.
efter ha tröttnat på bilen så gick vi till 55:an en sväng men ingen av oss var särskilt pigga så det varade inte länge innan vi drog hem.
hade precis somnat när grabbarna ringer vid halv två och var skit fulla, fy dem!

lördag morgon vid halv nio så ringde klockan och det vara bara att gå upp slänga på sig lite kläder och åka till ikea med mormor och lasse.
köpte ny säng, en 120 för det fans ej 105. hela lägenheten är nu bara en stor säng, men den smälter väl in i rummet snart.
efter det kom jag hem och jävligt fort så gjorde jag mig iordning innan jag blev upphämtad av emil och zabbie. åkte förbi sporthallen och hämtade upp annie och sen var vi på väg. stannade till i zabbies stall på vägen och det ända jag minns typ är att annie står och säger " hej hästen"  hela tiden. å
kte hem och hjälpte det kära värdparet att städa och sen följde jag med banana för att köpa mat på pizzeria viktoria. där blev man igenkänd för att komma från berga i linköping innan jag nästan klivit innan för dörren. jag gjorde klart att jag ej var från berga men han visste dock att jag från linköping för mig hade han allt sett där. det vara bara att le och inse att man ej är anonym i östergötland tydligen.
gick tillbaka och då var festen igång, klockan stod väl på 17.50 eller nåt. klockan höll vi koll på och vid sju var jag och banana fulla. tror jag och annie sammanlagt drack upp hela bålen plus vår egen 70:is.
när vi skulle gå till pappi så  hade vi inga kontanter så vi skulle betala med kort i baren.bara att jag gav min tröja till banan och plankade in.
på sista bussen hem till linköping var vi med. vi satt ungefär längst fram och däckade nog bara efter ett par minuter. jag hängde framåt med huvudet nästan hela resan för det snurrade mer om huvudet låg bakåt.
jag vet ej idag vad det var som fick oss att vakna upp precis vid sporthallen och inse att vi skulle av nästa hållplats. gick från köpman till hakpei, eller vi hade ett stopp utanför plaza där vi hälsade på dem fulla grabbarna.
 sen gick vi för att käka. sa hejdå till annie och jag gick upp till 55:an för att ragga cigg av jonni.
såg att johan satt där inne med så snackade med den fullisen innan jag drog hem.
klockan stod väl på 02.05 eller nåt när jag var hem dyngfull men ändå den tidigaste hemgången än lördag någonsin.

spännade helg.

vi hörs.

RSS 2.0