husbilssemster 18-20/8

idag känner jag mig stor som ett berg.

har bara ätit hela dagen.

började vi lunch där rikard som slutade på min avdelning idag ville att vi skulle gå ut och käka. vi hamnade på de fyra årstiderna i tannerfors. åt pannbiff,potatis o löksås och sen även en massa pizzabröd,sallad med rhode island sås.

sen eftersom han skulle sluta så bjöd han på eftermiddagsfikat oss på varsin gigantisk mufins som jag knappt fick i mig halva innan spyan kändes snar.

direkt efter jobbet cyklade jag hem och parkerade min cykel för att hinna med bussen till ryd där jag skulle bli upphämtad av mormor och de.

åkte till min moster där hon i samband med min syster skulle ha delat kalas eftersom min syster fyller 25år idag och min moster 37år imorgon.

tillsammans bjöd de på grilladade baconknyten med fetaost och sen allt man behövde för att göra sin egen pasta sallad till maten. och sen till efterätten bjöds vi på chokladmousse med chokladkulor i och nobless skivor på.

jag mår riktigt illa just nu kan jag lova, men gott har det varit.

kollar på allsång  nu och sen blir det nog till att sova.

imorgon efter jobbet ska jag med mormor och lasse till skänninge och käka langos (eller hur stavas det).

ps. den 18-20/8 blir det husbilssemster med mormor,lasse,ove och rose-marie. vet ej vart vi åker den 18:e, hoppas till något roligt ställe men på lördagen ska vi ha släktfest i arboga, eftersom Inga (min gammelmormors syster) fyller 80år. det är den delen av släkten som är bäst på att dricka höghaltiga drycker, så jag tror jag kommer trivas riktigt bra där.

asta la vista.


en kändis på besök i linköping.

igår såg jag faktiskt en man jag kände igen komma ut ur filbyter gallerian, sen såg jag han och hans familj vira runt lite runt bosse.

det var ingen mindre än mannen känd från tv serien vänner och fiender och från filmen utanför din dörr där han spelar mott skådespelerskan lina englund (hon känd från filmen vinterviken med david tainton).



vem är det?
jo, eric donell heter han.


ps. stötte även på muffe från bb när jag satt och käkade i norrköping. han hade på sig denna tröjan även när jag såg han!



efter sju år, så är det för mig idag över.

kollade på sista avsnittet någonsin av gilmore girls nyss.

har kollat på den serien sen jag var tolv.

jag har följt de varje vecka (innan jag började ladda ner)

nu är det slut.

det slutade precis som jag ville och alltid ha velat (eller kanske inte alltid)

nu ska jag sova.

asta la vista.

då var hon med tjugo då.

grattis nanna, igår 29/7 fyllde även du tjugo.

vart en middag med nanna och mimmi i norrköping igår kväll. hittade ett mysigt ställe. ganska roligt och komma bort från linköping även om det bara var för en kort stund.

fick veta en massa natur skvaller igår..alltid lika roligt med skvaller.

idag har jag gått tillbaka till jobbet efter två veckors ledighet.

har fixat maten för resten av veckan..mitt problem är löst.

låt nu denna vardags vecka gå fort.

nu ska jag se rosa the movie.

asta la vista.

grabben gör mig fan knäsvag...

igår var det löne lördag.

åkte hem till mamma rätt så tidigt på dagen istället för att ligga hemma ensam.

vid sex tiden så kom min syster, hon som var anledningen till hela kvällen eftersom hon på tisdag fyller 25år.

med henne kom också min sysling, hennes kompis frida och även mammas kompis johanna.

var lite shan the man på dvd till en början innan vi sedan stängde av och kollade på sommarkrysset.

efter sommarkrysset så kom sandras efterlängtade partyskiva på, ganska nöjd med den med tanken på att hon hade lyckats få med 50 o justins låt.

vi drack och vi snackade.

sandra tog upp mitt blogg inlägg om henne. hade glömt bort det. men jag läste om den idag och den var inte så hemsk skriven som hon fick det att låta som igår. avslutar ju inlägget precis som jag menade, att det var skrivet i ilskans hetta.

drog ut strax innan tolv. lilla jag kom inte in på harrys, var för lite.
 
mötte upp sara och pantea.

de var opepp och nyktra. pantea tjatade lite om blue heaven dit jag verkligen inte ville och sara ville ej in på platå. jag ville inte till blue heaven och inte heller ngn annanstans först.

sen träffades vi i kön. vi har ju inte snackat sen vi slutade ses. har inte pratat med karln på 1½ år typ. trodde inte han skulle prata med mig. men efter sett hans blick, så visste jag att jag var körd.

han kände panteas gamla barndomskompisar så vi gick in på platå med de.

lämnade brudarna för att vira runt lite själv. hittade honom ute rökandes så vart några bloss ihop o sen en sväng till baren ihop. när vi var klara efter evigheter där så gick han mot dansgolvet men tänkte att han kanske ville vara ensam med sina vänner så jag virade vidare för mig själv.

pänt o sara sa hej då.

skulle gå in igen när jag hittade honom igen. fick veta att han hade gått och letat efter mig för han trodde jag var bakom honom in på dansgolvet innan.

fick veta att hans kompisar med hade gått hem så nu var det bara han och jag kvar.

gick upp och började dansa. gick inte och släppa blicken eller hålla händerna i styr.

strax innan tre får han jätte bråttom, sen vet jag bara att jag såg han en snabbis i garderoben innan jag sedan blir iväg dragen av david utanför.

fick veta att den kille inte är bra för mig och att jag inte ska vara med honom. inte direkt nykheter för mig egen del. jag vet att jag egentligen aldrig borde snackat med han men han gör mig knäsvag, vad ska jag göra?

efter en lång stund långt bort ifrån ågatan med david så vart jag lite otrevlig mot han för att jag var grining efter mat och mådde riktigt illa.

köpte mig vatten och en korv och sen gick jag hem till mamma.

vart några samtal innan jag sedan somnade, kunde ju inte smälta faktumet att han ännu en gpng hade dykt uppi mittliv som en blixt.

kanske inte kommer se han mer nu, eller..fick ju inte direkt något avslut på kvällen..??

idag varit o köpt pizza med anna r som jag mötte påvägen, alltid trevligt att stöta på henne. blev förbluffade av så många irakier i bilar som åkte runt och skrek av glädje i stan. kollade på filmen aquamarine med min lillasyster innan jag cyklade hem. 

nu ska jag åka och käka glass med nanna och mimmi.

shit, händer en massa strange stuff nu ju.

asta la vista.


varför hoppas jag alltid på en ny stund med dig?

ja då har ännu några dagar seglat förbi.

i onsdags så blev det först en middag på 55an med nanna och mimmi, forsatt med en mysig kväll med mamma o annette från sthlm framför skenet bedrar. kvällen / natten spenderades med sandra o co. blev helrör på platens och en himla massa dansade i värmen. kom hem och var helt slut, och det märktes eftersom jag sov en bra bit in på fredagen.

fredag och ming palace är en bra kombination. gick dit med mormor och lunchade. sen blev det lite shopping. inskaffade mig nya skor, kjol, tröja,diadem och en ny klänninng. följde med mormor och lasse hem en sväng för att sedan dra till mostern min. sov med min lilla kusin lisa i en 90 säng inatt, lilla kattungen morris var på oss och mysade i flera timmar innan vi var tvungna o slänga han i det andra sovrummet med de andra för vi ej kunde sova med han liggandes på oss.

idag så kom både mormor / lasse och mamma / george över till mostern min för att vi alla skulle käka en god lunch.
skulle åkt till ikea efter men blev en snabbis förbi systemet i skäggetorp och sen in till stan istället.
gick en stund med de innan jag cyklade hem.

slappade en stund hemma och sen gick jag till 55an med melinda. var typ ett år sen man träffade henne men var riktigt trevligt att hon hörde av sig och få träffa henne. får se  om hon kanske följer med ut imorgon.
 
melinda åkte hem och maddis kom.

satte oss ned med jonathan och robban.

såg han komma inför dörren. såg han gå till kön till platens, men när jag väl var inne där sen så var alla hans kompisar där men ej han. den jävlen, varför vill aldrig ödet att vi ska träffas.

mitt hjärta slår fortfarande fort för dig även fast det borde stå stilla.

imorgon....eller idag blir det ju nu ska vi fira min stora syster som fyller 25år. blir en liten släkt tjej fest hemma hos mamma för att sedan dra vidare till harrys och bk. kommer bli jätte skoj, eller det brukar i alla fall bli det när vi festar ihop.

nu kanske jag borde sova, var bara så sugen på att blogga av mig.

ikväll var jag riktigt snygg i mina flashiga kläder, älskar när man är så nöjd med att allt på ens yttre ser ut precis som man hade en syn om att man ville att det skulle se ut.

du missade något!

asta la vista.


dagen låtar och dagens hmm?

3 i topp:

50 cent feat. Justin Timberlake - She wants it ( Ayo technolgy)
Akon - Sorry, blame it on me
Black eyed peas - More

Dagens hmm?

Nas feat. Viktoria Beackham - Full stop

borta bra men hemma bäst.

ja då var man hemma i sin lilla stad igen då.

så fort jag åker förbi norrköping så känner jag mig hemma och när jag väl åkt förbi biltema så börjar det krypa i mig o när man passerat stångebro så nästan hänger jag utanför tåget för jag så gärna vill av.

här har man bott så långt bak i tiden man kan minnas. här har man gjort allt, ja jag har väl nästan gjort mitt i denna stad så det är väl dags att ge plats för de ynge och nya nu.

drog till oslo igår. träffade familjen som snart ska bli nästan som min nya lilla familj. alla tre barnen var underbara och super söta. mamma tine och pappa christian var super trevliga och brydda sig om att förklara saker och sedan var det väldigt nyfikna på mitt liv och sverige.

beslutet kom innan lägg dags igår, att du är välkommen till oss att börja jobba 1a september.

men det är lungt, frågade om jag fick ta emot besök och det fick jag absolut. har ju som sagt en egen lägenhet med as fint kök och allt.

fem veckor kvar nu ungefär. tror inte jag ska jobba något mer, men jag har ju ett kontrakt att följa så ska höra med de imorgon, kanske måste ändå.

alla börjar fly nu. nanna drar 13e augusti, martin drar 31e augusti och pantea / sara drar 18e september, till och med P ska lämna staden.

detta är mitt hem men någon gång måste fågeln lämna sitt bo för att uppleva världen.


semestern har kommit mot sitt slut, men mycket har hänt.

fy fan att det roliga alltid ska gå så fort.

har haft en väldigt aktiv semester.

måndag:
nanna kom och hämtade upp mig på eftermiddagen och vi körde till bergs slussar för att ha en liten picknick. fick skjuts tillbaka in till stan och då gick jag till 55:an med maddis, sandra och elin som kommit hem nu. när jag kom hem vart jag genast uttråkad, och nanna förslog då att hon kunde hämta mig så kunde jag sova hos henne på landet. körde förbi mc och sen hennes ex anton och sen var vi ute i örtompta. låg och snacka långt in på morgonen innan vi somnade.

tisdag:
vaknade av att nanna väckte mig och sa att jag skulle upp för att vi skulle åka och bada/sola. kom till ett litet ställe där ute i trakterna..vi kanske överlevde tjugo minuter i väntan på att molnen skulle försvinna, men sen gav vi upp.
åkte hem till henne igen och slängde oss i soffan. hennes lillasyster mimmi kom hem och valde att laga mat till oss. nanna lyckades boka ett hostel i köpenhamn så nu åker vi brudarna dit 4-6 augusti.
fick skjuts hem och var väl hemma lagom att hinna packa innnan mormor o lasse kom och hämtade upp mig.
satt framför allsång och kartboken för att bestämma våran lilla utflyktsfärd dagen efter.

onsdag:
riktigt tidig uppgång. satte oss i bilen för att köra mot kisa hållet där vi stannade och käkade våra äggmackor o drack våran varm choklad. sedan körde vi till vimmerby där vi gick en rundtur på åbro bryggeri. det var intressant och visningen avslutades med en cider. satte oss i bilen o stannade till i frödinge för att käka lite ostkaka. nästa stopp var västervik där vi gick vid hamnen, jag köpta mig ett par rosa foppa tofflor och sen gick vi och käkade lite gott.
resan slutade inte där utan vi drog vidare till söderköping för att besöka smultronstället. köpte mig en stor jävlel som jag efter knappt halva inte klarade av att äta upp.



illamående och helt slut så fick jag skjuts till ljungsbro där folket väntade på mig.
fest hos maddis. allt var skit skoj och alkoholen flödade tills han fick ett snedsteg, men tror det är förlåtet och glömt nu. vi folket drog in till stan, sandra och jag knappt stående på våra ben. får efter mig en jävla tysk hela kvällen som inte lämnar min sida. vid stägning så knallar jag och sandra hem till mig och däckar nog på direkten.


      



torsdag:
i torsdags så vaknade jag av sandra klädde på sig för hemgång. somnar om, pratar med pantea om kvällen vid fyra och sen somnar jag om igen. pantea bangar men jag och sara hamnar på 55:an och dricker lite. danne och de tjatade och sen hade vi själva hoppet om att en viss person skulle gå ut så omsimnkad som jag var fick jag ställa mig på en krog toalett och sminka mig jävligt snabbt. vi drar in på platå, köper oss ett par drinkar när några killar vill bjuda oss på champagne. satt vid deras bord ett tag men valde att gå hem strax innan två med tanken i våra huvud "varför gick vi hit". käkade oss varsin pizza och sen var det bara att sätta sig på cykeln hem.

fredag:
vid strax efter ett så blev jag upphämtad av marlena och syrran. drar till lilla aska för att vara med om gravsättningen som skulle äga rum. släkten var på plats och det var en kort men ändå rätt tuff stund. för att göra det lite mer trevligt så åkte vi allihopa till ragnar dahlberg cafeét efteråt och tog oss något litet att smaska på. min närmsta familj drog efter det hem till min moster för att grilla och dricka lite gott.
pernilla hade fått höra ett drinktips som vi var tvugna attt testa. absolut päron, fruksoda och sen lägger man i en hel piggelin glass. det var gott, men jag är ej så förtjust i absolut päron men annars var det en riktigt god sommardrink.
fick skjuts därifrån till maddis. var en nykter förfest för min del men en jävla massa singstar sjöng jag i alla fall. drog in till stan där jag hälsade på j, typiskt. mötte upp grabbarna som majoriteten av de skulle dra hem men bob och johan stannade så vi drog till plaza och svepte lite sprit innan vi drog vidare till bagdad. var en band som spelade, lite kul när det är folk man känner igen som spelar i bandet. fick i mig en hel del jäger/redbull så blev snabbt ganska så dragen. när det hade stängt så skulle johan o lilla anna sova hos mig. tog oss två timmar att gå från bagdad till abisko. vad fan gjorde vi? jag strulade i alla fall med en nittendo kille jag hittade på vägen, why??
johan ass garvade åt mig men vad fan. (har hittat vimmelkort på karln med..hehe). hade fått något i håret som luktade rutten fisk, så ställde mig och tvättade håret full och trött vi fem tiden på morgonen..en nyker kväll som slutade inte lika nykter.

lördag:
johan o lilla anna skulle hem efter vi hade vaknat så de trallade ner mot stan. jag gjorde mig iordning lite snabbt. cyklade ner till stan och hittade johan och anna väntades på deras bussar. sprang upp och hämtade min lilla maja o sen kom mamma för att joina mig på bussen. åkte till tallboda på kalas för att fira min sysling jenny's 16års födelsedag. framåt kvällen som började folk klippa sig och fixa håret av george. blev i lurad, så nu sitter jag här med hel lugg för första gången i mitt liv, men det är ganska så fint.
kom hem strax efter åtta och då var det bara att göra sig i ordning fort och sen cykla hem till emmie. hade en halv liter likör som jag började dricka. johan, pierre och pantea kom med. samtalsämena flödade och klockan tickade på. var väl inne halv ett, och då tog vi oss en snabb titt inne på 55:an. mötte stina och hamnade tillslut gratis på blue heaven. jag tappade party humöret när jag kom in, var ju trots allt fjärde dagen i rad jag festade började bli lite sliten. skulle ju ringa jenny vid två så efter det gick jag och mötte upp henne och följde henne till dit hon skulle sova. tyckte jag gick hem tidigt men var inte i hemma förens kvart över tre i alla fall..hmm??


söndag:
idag har jag precis inskaffat mig mina tåg biljetter till norge jag ska ha när jag åker imorgon. ska göra mig en lite matsäck och sen paxka lite lätt, ska ju trots allt bara vara borta två dygn.

skulle behöva städa,men kommer jag ej orka.



some good shit...

av mina 1421 låtar just nu så är dessa låtar som spelas mest:

-  sarah dawn finer - home
-  sonja aldén -här står jag
- avril lavigne - when your gone
-  jason mraz - i'm yours
- kanye west - stronger
- timbaland - the way i are
- snow patrol - chasing cars
-  the fray - trust me
- josh groban - february song
- blue lagoon - heartbreaker
- 50 cent - amusement park
- mandy moore - extraordinary
- nina sky - sugar daddy
- bone thugs-n-harmony ft. bow wow & mariah carey - lil love
- rihanna - shut up and drive
- step up soundtrack - step up
- brick & lace - repent
- elliott yamin - i'm the man
- gyllene tider - ska vi älska, så ska vi älska till buddy holly
- gnarls barkley - just a thought
- rihanna feat.nicole scherizinger - winning women
- brick & lace - don't stop
- tokio hotel - monsoon
- laleh -november

helvetet bryter snart loss.

just nu är det tre människor i mitt liv som jag bara spyr på.

två av de gör allt för att förstöra för mig och en är på det humöret som gör att hon irriterar mig hela tiden vad hon än säger eller gör.

jag kräks ilska just nu,snacka om att vaknat på fel sida.

hungrig är jag med.

hoppas dagen blir bättre.

asta la vista.

undra vad bögar pratar om?

igår så vaknade jag väldigt tidigt av att telefonen ringde.

ove ringde och frågade om jag kunde servera på ett bröllop från tre till tio ungefär. visst kunde jag ställa upp på det. tog mig till ryd där jag sedan blev upphämtad. kvinann som jag skulle servera med frågade om jag också efter bröllopsmottagningen kunde följa med till skänninge och hjälpa henne att diska allt. blev ett ja där med.

vid strax innan tio så kom vi från mottagningen som låg långt ut i skogen. tog över en timma för oss att komma till skänninge. fick bära ut alla värmeskåp och backar från bilen vilket var tungt som fan. ställde mig och diska alla uppläggningsfat och gratängskålar.

vi var klara strax innan ett. jag stank nog både det ena och det andra och var dyngsur av allt diskvatten. hade med mig partykläderna i väskan så jag bytte om lite snabbt och sen skjutsade hon in mig till stan.

ringde sandra o co. men de svarade inte. pantea o de var på platå och vill ju inte träffa han så sket i de med. grabbarna var på plaza, så där hamnade jag med de.

när jag kom runt hörnet vid city grillen hör jag hur någon brusar upp och blir jätte glad av att se mig. och vem var det inte om inte johan. han och matilda var där. var ju några veckor sedan man såg grabben nu.

gick in för att höra mitt namn skrikandes av gugge. ett puss här och där i hela ansikte bjöd han mig på under kvällen gång.

svepte en fem groggar på väldigt kort stund. var ju tvungen att bli lite full för att vara med de odrägligat fulla grabbarna :=)

var jävligt kul i början men sen spårade det ut. gugge vart portad i baren, tog inte lång tid innan han vart utslängd. han fick en varning av snuten och när jag kom ut så stod allard,david och martin och gjorde allt det kunde för att han ej skulle göra något mer dumt så de skulle ta honom.

om inte nog med han så kommer johan ut och blöder i hela handen. han har tagit sönder något glas eller något. fick blod på hela mina händer, men men vad gör man ej för sina vänner.

david den nyktra ängel förtjänar en eloge för att han stod ut och väntade på johan gugge och bob som vägrade hoppa in i bilen i cirka trettio minuter. sen skjutsade han hem de alla. vilken kille alltså!
kvällen blev inte som jag hade trott.

trodde jag skulle komma in, träffa han och sen skulle veckan vara räddad.

blidde ikke så?

varför gör jag alltid såhär mot mig själv, jag är ju inte en sån människa.

idag blev det en sen uppgång, typ efter tre någon gång.

en sväng nu på kvällen till trädgårdsföreningen med panter och sara. panter kläcker veckans kommentar: undra vad bögar pratar om?, heheh fy fan för henne!!

kollade på filmen knocked up med lizzi från grey's idag. skit bra film!

nu ska jag se på någon annan tänkte jag.

asta la vista!



ett väldigt trevligt samtal.

igår var jag hemma hos mamma på dagen o tvättade och fick lagad köttgryta.

åkte hem för att se vad som skulle hända under kvällen.

såg  att mobilen ringde och upptäckte att det stod anna banana på skärmen. henne har man inte pratat med på många veckor nu. min lilla annie som jag annars brukar prata varje dag med. var bra med henne, hon kanske skulle komma hem ett par dagar snart. då är det lördag!



satt i telefon i tre timmar i sträck igår tror jag.

tillslut åkte jag ner till mammi och hämtade lite sprit för att sedan bli upphämtad av martin. drog till maddis i ljungsbro.

väldigt trevligt. fick i mig några groggar och sen skjutsade martin in oss till stan. checkade läget på 55:an, tog en rom och cola och sen skjutsade martin hem mig. skönt!

fick ett samtal tidigt imorse. var min mammas morbor ove som undrade om jag kunde servera på ett bröllop ikväll. var några år sedan jag gjorde det nu, men visst sa jag.

börjar nu snart, ska bli riktigt roligt men jobbigt kommer det bli.

hur ska jag hinna och ta mig till ljungsbro ikväll?

aja allt löser sig, för ikväll är det lördag!

asta la vista.


semestern har börjat...

fan igår på jobbet gjorde jag inte skit, men det ska man inte heller göra dagen innan semester.

drog hem till mammi en sväng.somnade i hennes soffa innan jag kom på att jag hade bråttom hem.

väl hemma var det bara att byta kläder och sminka på sig innan bruden ringde och sa att hon stod nedanför och väntade på mig.

började tralla ner mot stan när sara ringde och sa att hon kunde hämta upp oss för att hon hade valt att ta bilen p.ga regnet.

gick målmedvetna mot 55:an.

var bara nanna och jag som skulle dricka. började lite svagt med cider. panter kom förbi efter jobbet men hon valde med att avstå alkoholen p.ga arbete dagen efter. mahria lyckades vi tjata till oss att komma,men även hon körde så blidde ingen alkohol för henne heller. stina skulle ut så hon dök upp på 55:an, kul att se henne för det var ju ett tag sen.


kände efter två cider att jag behövde börja med lite starkare grejer. köpt in några omgångar med ett par drinkar till mig o nanna.

vi drack en massa blandingar:
- en black russain som vi gjorde till en white
- orgasm
- bosse
- jäger redbull
- caprinja (eller hur det stavas)
- någon annan god drink som josef gjorde med ljus rom och ginger ale
- en appel sour drink

när 55:an väl hade stängt. sara och pantea hade åkt hem och mahira med skulle hem så beslöt jag o nanna oss för att låta festen rulla på.

drog till plaza där vi fortsatte dricka lite.

träffade på fegge, fan vad söt den grabben har blivit. men han e  ändå samma gammla fegge. hans kompis var lite mysig, men tyvärr var han något för sandra och inte för mig och ni fattar vinkeln = - )

gick o käkade kebab. men tycker fan inte om de så mycket längre, jag är härdad.

trodde vi var på väg hem när vi träffade en bög med buffalo från norrköping. så jävla skön grabb. var väl inte hemma förän sent efter tre skulle jag tro.

blev lite snack om männen i våra liv för min och nannas del innan vi däckade totalt.

min nya replik "han höll om mig, han klappade mig på kinden, han tog på mig..såg du"?

får se vad som sker ikväll.
nanna jobbar natt, pantea jobbar 12 timmars pass till tio, sandra jobbar 14 timmars pass till nio, sara är på landet, grabbarna kanske dragit till vis? inte johan men han ska vara med flickan och maddis verkar vela och tvela.


hmm, får se då!


asta la vista.


det verkar närma sig...

fan vad fort det har gått.

igår fick jag ett samtal av kvinnan från praktikförmedligen i oslo. hon ville höra lite om mig och hur jag tänker om att bli barnflicka. skit trevlig kvinna och det gick jätte bra kändes det som. hon avslutade samtalet med att hon skulle leta upp lite familjer till mig att granska och se om det var någon jag föll lite extra för. någon timma senare så hade jag ett mail i inboxen där jag hade fått fyra familjer att gå igenom. alla fyra verkade bra men med lite hjälp av mina kollegor så valde jag ut en familj jag helst vill till. skickade och sa det och sen fick jag tillbaka ett mail där det stod att hon hade ringt till min personalansvariga på manpower och fått så himla fina ord sagt om mig, det är ju alltid trevligt och höra! fick även ett samtal av henne på kvällen där vi pratade lite mer. så nu är det upp till familjen om de vill ha mig annars så är det bara att hoppas på en annan familj.

efter jobbet igår så åkte jag hem till mamma. kom knappt innanför dörren innan släkten stod där och sjöng "ja må hon leva" för lillsyrran min. fick god kvällsmat och sen tårta.

panter ringde och frågade om jag ville hitta på något. visade sig att nanna med var sugen så strax efter åtta som kom de hem till mig med en godispåse och en chipspåse. skulle kollat på familj men de första två timmarna så satt vi och lyssnade på musik. tillslut kom vi underfund med att vi kanske borde sätta på filmen eftersom jag skulle upp tidigt idag och jobba. valde ut filmen the premonition med sandra bullock. en riktigt bra film där kvinnan verkligen har en intution på sitt äktenskapg, ganska så häftigt!

brudarna lämnade väl lägenheten vid strax innan ett och nu sitter jag här på jobbet.

sista dagen innan jag går på 10 dagars semester.

får se om det blir en öl med sofia idag.

ska sova så länge imorgon, längtar.

hoppas på kryssningen nu.

tänk om jag åker om en månad?

asta la vista.

våra tragiska liv.

igår efter jobbet så blev det en träff med sandra.

fastnade på gågatan med en greenpeace tjej som jag inte kunde säga nej till så nu är jag i alla fall greeppeacemedlem och ska skänka 50 kronor i månaden.

när jag stod där och skulle meddela mina personuppgifter så kom sofia förbi, min gamla kollega från malmslätt. hon var sugen på en öl på torsdag så hon skulle höra av sig. sen kom även mamma efter det. fullt ös men jag lyckades komma därifrån för att springa ner till sandra som stod och väntade på mig.

kommer ner och ser min nuvarande kollega maria sitta med hg (ryds herrgård) fd. driftchef och ska käka sushi.

sandra var sugen på 55:an så vi gick dit för och ta en cider.

satt där ett tag när vi beslöt oss för att hinna hem till mig för att se allsång.

gick förbi steves där cederborg och dt satt och slöade. första 20 min stod vi upp innan vi insåg att det var bara att slå sig ner. satt där i lite mer än en timma och disskuterade våra tragiska liv. vi försökte komma på bra ideer som skulle göra att vi tjänade en massa pengar. några ideer var barndisco, företagsfester och sen skulle vi starta en husmors vagn där vi skulle stå på ågatan på kväll/natt tid och sälja köttbullar, köttfärssås, roastade mackor och makaroner. slutligen så kom vi fram till att fortsätta på våra jobb var nog det bästa vi kunde göra, tragiskt men sant.

följde sandra till bussen innan jag cyklade hem och stekte mina pannkakor som jag har med mig i matlådan idag.

idag fyller lillsyrran sex så ska på kalas efter jobbet. ska bli himla gött med tårta, det är inte varje dag.

fick sms av nanna igår. den 11:e är festen. men innan det ska vi till tyskland, tror jag??

aja nu måste jag börja jobba lite här.

asta la vista.

Norge, mayby here i come...

Jag är en impulsiv människa.

igår hittade jag lite au pair jobb i norge när jag satt på jobbet.

åkte förbi mamma en snabbis efter jobbet och fick mig lite lagad käk, gick ut på stan för att hämta pengar och sprang in i cederborg. riktigt trevligt och stå och snacka med den tjejen ett tag innan jag sprang till netto för att handla lite nödvändiga saker jag behövde.

cyklade hem och gjorde mig en pasta sallad till matlåda idag och sen diskade upp lite.

satte mig vid datorn och började skriva på en ansökan till au pair jobb. tog ett bra tag och sen började jag skicka iväg ansökan till cirka sju familjer. fick faktiskt svar från en agenecy direkt som undrade lite mer och sen sa hon att hon skulle ringa mig ikväll...nervöst! Inte säkert man får jobb men man kan ju alltid hoppas.

vad fan jag kan inte stå här längre och stampa på samma plats. jag flyttar från min lägenhet och jag säger upp mig från en fast tjänst men jag gör det som krävs för att komma ifrån ett tag så jag får viljab att orka plugga någon gång sen och inte fastnar i denna stad.

imorgon blir lillasystern min sex år, fan vad tiden går sakta när det kommer till den ungen :=)

asta la vista.

vad gör man en regnig söndag?

jo först kommer man hem från festen som var dagen innan.

det gjorde jag väl strax efter tre. satte på datorn och gick till sängen för att vila ett par timmar. blev bara någon timmes sömn innan telefonen ringde och jag blev bjuden på mat hem till "grannen" anna som bor högst upp på gatan. maten stod på bordet när jag kom och det blev ett par trevliga samtal med både anna,maria och hampus. var kvar till efter bachelor som jag var tvungen att se innan jag skulle gå hem.

gick hem och fick direkt besök av nanna som skulle hämta sitt kvarglömda smink.

pratade med pantea på telefonen och frågade om hon ville spendera kvällen framför en film med mig..klart hon ville!

lagade min matlåda lite fort (lyckades göra korv stroganoff) och sen satte vi på filmen. the wicker man hette den. sjukaste filmen jag typ sett, fattar den fortfarande inte. eftersom det var en oförstålig film så tyckte jag inte att den var så bra, men nicholas cage är bra som vanligt.

en regnig söndag framför en film, under en filt och med popcorn och saft kan man göra den regniga dagen underbar.

har haft en otursmorgon.

asta la vista.

icke utgång-utgång-icke utgång

lördag, brukar vara förfest med en rejälj utgång på platå. men icke.

igår mötte jag maddis vid åtta och hoppade på bussen till berga. gick rakt in och hittade martin,emil, stoffe och matte där. trodde bara det skulle bli vi så jag korkade upp.
men sen kom slangen,david,allard,bob och kina alex. maddis och jag trivdes bland våra grabbar.

skulle egentligen tagit det lite lungt med mina cider och inte gå ut. planerna ändrades drastiskt när jag såg emils sprit flaska. han ville ej ha den så det blev jag,maddis och david som började dricka av den. stoffe satt i hörnet med sina turkiska peppar shots som jag med fick glädjen att dricka lite av.
 
blev full rätt så tidigt in på kvällen,hmm?? hade jävligt skoj och hade hela tiden mitt mål i sikte.

sista timman spenderade jag utomhus i regnet med david. jag som hade sagt att jag skulle supa han under bordet visade sig hade gått rätt så bra, illa mådde han. folket började snacka om att dra in till stan men jag och david insåg rätt tidigt där att vi skulle stanna kvar hos martin.

alla andra tog på sig och drog, trodde vi men efter lagt oss till ro i sängen så ringer det på dörren. stoffe ska hämta lite grejer innan han ska cykla hem till flickan sin och upplyser mig då om att bob ligger uppe i martins nu mera ner spydda säng. fick ta på mig rollen att gå upp och titta till han ibland för att se så han ej kvävdes osv. la mig igen och det vart inte lång varigt för då ringde mobilen och martin frågade hur det stod till med de fulla pojkarna. sa att jag hade läget under kontroll och sen gick jag till sängs igen.
någon halvtimma gick och sen stod martin utanför sovrumsdörren och sa att det var bajs på stan. han gick och la sig men kom snart ner igen för att öppna dörren åt kina alex som skulle hämta sina nycklar. martin gick ilsken upp till sängs igen medans jag och david låg i sängen och snackade med kina alex ett tag. visade sig att han jobbade på min favorit resturang, ming palace..dit ska jag allt gå nu.

david hade en jävligt cool ipod så vi låg en bra stund och lyssnade på musik,kollade på musik videos och snackade skit. vet ej hur många timmars sömn vi fick. men vi låg och drog oss rätt många timmar i sängen idag.

käkade faluvkorv med makaroner innan vi båda skulle med bussen hem.

utan utgång måste jag säga att det vart en jävligt bra lördag i alla fall. fan skönt att skita i same old same old ibland.

nanna ska förbi här o hämta sitt kvarglömda smink senare ikväll så det blir väl en liten grej att göra.

nu ska jag vila en stund för att sen gå upp och göra min matlåda tills imorgon.

asta la vista.

panter och jag.

för typ ett och ett halv år sedan så stod vi på en dansgolv i skottland och såg ut så här:

image65

home.

fy fan vad jag avskyr henne. jag måste älska henne för att hon är min syster. men hade jag gjort det om jag ej behövde? hur länge till kommer jag orka ta all skit från henne? jag står inte ut. när jag är med någon annan så visar jag mina bästa sidor till största del. men så fort hon är med i bilden på något sätt så kommer djävulen i mig fram. att ha mamma på min sida finns inte, mamma stöttar alltid sin minsta och sin största och jag är bara den bortskämda mellersta ungen. så har det varit till största delen av mitt liv. vad har hon gjort för bra. som jag sliter och kämpar för att få det bra i livet. uppmärksammas det av mamma, nej det är hon som ej uppnåt något i livet som får mest kärlek och berömmelse. en vacker dag kommer det sluta med att jag tar avstånd helt från min familj. hur ska detta lösas innan det går till överdrift.

mitt sätt och lösa det på är genom spriten. får väl dricka med redigt ikväll. och stå till svars för alla alkis kommentarer jag får runt omkring.

kommer sluta som en alkis om jag ej tar tag i det största problemet jag har, min kära syster.

nej fan vad hemskt det låter, är ej så allvarligt. överdriver lite i ilskans hetta, men fan jag gillar inte den människan särsklit just nu.


ännu ett steg på vägen...

ja då har man gjort det för första gången då. visste ju att en dag skulle bli den första och denna gång var förmodligen inte min sista.

idag har vi begravit dig våran kära lilla gammo.

folk har kommit från linköping,göteborg, arboga, stockholm och nyköping för att säga adjö till dig.

du har haft dina barn, barnbarn, barnbarns barn, syskon, syskonbarn, kusiner, ex man och dina vänninor där.

vi har varit många som kommit för att säga farväl och vara med på denna begravnings gudstjänst.

blommorna vid din kista har varit många, fina och stora. dem är köpta / plockade med en enorm kärlek. handblommorna från var och en av oss du för med dig ner i graven vet jag att du är jätte tacksam över.

alla grejer folk la på din grav som du får med dig, bröllopsinbjudningen du ej fick gå på, kastrullinlägg, korsordstidningar, teckningar och alla brev du nu får läsa.

inget fattar något. din syster är i chocktillstånd, hur ska det gå för inga när hon väl inser det?

alla har vi hållt ihop och varit starka idag och under denna tid, jag vet att du skulle vara så stolt över oss.

det var skönt och se de alla, dem man inte ser allt för ofta. men en stol har hela tiden stått tom och en röst har saknas.

varför kunde du inte stanna?

roland och rolf, dina kära systersbarn som jag minns så väl från mina tidiga år. när de skulle säga hejdå, och kollar mig rakt i ögonen och säger "dig minns vi så väl din lille skit". det satt djupt in i hjärtat, alla tider jag spenderat med dig och de andra ute i sommarstugan i arboga.

nu är det här över och det känns skönt men det är fortfarande rensningen av lägenheten och gravsättningen kvar.

hur ska jag resa mig efter detta?

jag älskar dig mer än du någonsin vetat om, jag vet inte ens om jag någonsin sagt det till dig. jag kommer nu aldrig få chansen hellre, det kommer jag få leva med tills vi möts igen.

sov gott nu min sköna, vila i fred.


tårarna rinner..

nedför min kind när jag skriver detta inlägg.

tanken på morgondagen. hur ska vi klara oss utan dig min käraste gammelmormor. du har funnit där i mitt liv från 08.52 24/12 1987 till 04.00 6/6 2007. du har tagit hand om både mig och de andra. folk här på jorden kan inte se ett liv framför oss utan dig. imorgon samlas vi i släkten för att som en stark styrka säga farväl och godnatt till dig. svaren på mina frågor ligger där i graven med dig. jag kommer inte än, förhoppningsvis inte på många många år men en dag kommer jag till dig. jag vet att du inte är ensam och jag hoppas att du vet att vi bär med dig varje dag. vem kan glömma en sådan underbar och älskad människa som dig. om jag växer upp och bli hälften så bra människa som dig och får så många som kommer och sörjer för min bortgång som vi kommer göra för dig, så vet jag att jag lyckas med det ända prestige fyllda under livets gång. du har gett oss 81 år av kärlek, kan jag vara mer tacksam.

hur ska vi som släkt resa oss efter detta? vårat överhuvud har lämnat oss här på jorden för att själv åka till himlen.

jag älskar dig gunborg olga ekström, som gott min sköna. vi syns imorgon!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

jag sörjer, men vart är du? vart har du varit hela tiden? jag kommer aldrig kunna förlåta dig eller ens se på dig efter det här. alla år tillsammans är nu över. du fanns ej där när jag behövde eller behöver dig som mest. jag har väntat och väntat, men inget. du vet själv vem du är. fan ta dig rent ut sagt, hur kunde du, hur kan du?

alla andra har ställt upp och stöttat mig.

men du, du vet hur jag känner för just dig.

rut försvann och nu även du.

hej då.


från dåligt till bra humör.

jasså då genomgick man ännu en svensk regning sommardag.

det går väl an när man är på jobbet, naturen behöver ju liksom regnet, men när man sen ska hitta på något efter jobbet så vore det ju trevligt med lite uppehåll.

efter jobbet igår så gick jag i alla fall till netto och köpte en cykelkorg, så nu är det fixat. svängde upp och sa hej till mammi innan jag åkte hem.

åkte hem och lagade skit äcklig mat, eller jag gjorde upptäckten att för mycket sweet chili sås smakar skit. men det har jag med mig som matlåda idag med, får se hur det kommer gå.

maten var klar så då satte jag mig på cykeln ner till stolplyckan. var på svin dåligt humör när jag kom fram,satt ut med panter i regnet och rökte ett bra tag innan sara kom och joinade oss och jag äntligen blivit på bra humör igen. beslöt oss för en nedgång till stan och gick i regnet ner till steve's. efter suttit där ett tag så flyttade vi upp till 55:an där vi köpte oss lite gott att dricka. funderade på ett helrör, men ganska tur att vi ej gjorde det...tror vi hade somnat efter halva flaskan. emmie som hade varit med ida på bio kom och sen beslöt vi som gemensam grupp att vi var trötta och ville hem.

idag får man se vad som händer och sker.

asta la vista.

jag är inte förvånad.

igår var det efter jobbet en sväng till mamma innan jag kom på att idag ska jag köpa en ny mobil.

satte mig ensam på bussen till tornby och inskaffade mig ännu en rosa mobil.

drog hem till mamma där pantea och emmie väntade. emmie skulle fixa håret ljust. undra hur det blev? bra hoppas jag!

ikväll blir det allsång för hela slanten.

ibland önskar jag att man kunde skapa en robot som vän, en helt perfekt kompis som man aldrig skulle blir arg eller besviken på.

händer allt för ofta att man blir det, men antar det är livet ingen är ju perfekt i denna värld, fan inte ens jag.

väntar på bättre tider, för just nu finns de ej.

besikelsen över dig är större än vänskapen själv.

pants, vi måste partaja snart.

ditt nummer är nu raderat och snart kanske även du är det.

nu ska jag jobba!

asta la vista.

sommarens påhitt.

jahå då var det söndag igen då.

har haft en himlans trevlig helg.

i fredags så kom sandra till mig efter jobbet mitt. var asspepp på gugges 20-års fest tills vi fick veta att det var på lördagen. sket i det och började dricka ändå, så pepp som vi var tänkte vi ej gå till spillo. satt här hemma och drack goda sommar drinkar för att sedan få en påökning av admir. drog ner till stan och köpte oss ett helrör på plaza. hiphop kvällen på maxim lockade oss så vi drog dit. hände ej så mkt mer än att mitt kort funkade ej i baren, lyssnade på några helt okej rappare och sen såg johan skämma ut sig på scenen och bli nedslängd. sandra och jag var mer än berusade men gick ändå på efterfest på en krog i stan. sandra försvann iväg och jag satt där själv med ett jävla äckel. en stund överlevde jag sen blev jag vansinnig. fick en ursäkt och det var väl skönt det, alkoholen förstår ju de flestas förstånd.

på lördagen vaknade jag upp med sandra i sängen och sa hejdå till henne. satte mig på bussen till mamma för att därifrån bli upphämtad av mormor och lasse.

var nog full långt in på dagen, eller jag mådde skit i huvudet.

käkade god lunch och sedan på kvällen valde jag att baka scones till oss. kollade på sommarkrysset men vi vann ej något. somnade tidigt och helt nykter.

idag så vaknade jag precis lagom till frukosten serverades. sen körde vi till sjögestad och till min moster för att få både lunch och fika där. va inte kvar längde efter det utan drog tillbaka till mormor o dem. innan jag drog hem nu så ställde jag mig och gjorde en lättare kvällsmat som vi åt.

lyckades skrapa ihop mig på dessa två dagar, två matlådor till denna vecka..besparar mig mycket tid :=)

min årliga traditionella resa med mormor och dem ska i år bli till high chaparal. en stad i närheten av jönköping där det är en konstgjord vilda västern stad. så jävla coolt..jag som älskar amerikansk kultur och country..ska bli ass coolt!

sen fick jag en förfrågan av nanna om jag vill åka med dem till tyskland och handla sprit 4:e augusti...javissst sa lilla nathalie.

min kusin ringde med och sa att hon kommer nästa torsdag för en dag i lilla linköping och sen följer hon med två dagar till västervik på visfestivalen.

sen ska jag ju ha semsester vecka 29 med.

vilken sommar det kommer bli.

men imorgon blir det en vanlig dag med jobb och en stund med vänner.

och på torsdag bli det den sämsta dagen på hela sommaren, men jag har ju vetat om det ett tag nu och vet att det måste bli gjort. ska bli skönt att få ett avslut men dagen kommer ej bli rolig.

asta la vista.


RSS 2.0