minnesförlust.

när jag träffade hanna hemms hos alex i lördags och hon bara " men dig har jag redan träffat på efterfesten", jasså vilken efterfest? och sen fick jag en lång förklaring, tom om hur mycket hon hade skrattat åt allt roligt jag hade sagt. kul att man satte ett leende på någons läppar

men jag

JAG MINDES INTE ETT SKIT!, visst att jag var snor full men är jag inte som alla säger, alltid det nuförtiden.

denna vecka i onsdgas och i lördags, men hur kul har jag inte då!

man lever bara en gång, men vet iofs inte hur länge till min lever klarar mina vodka redbull.

jag har alltid levt på ett sätt och ett sätt alltid, gö så mycket minnen som möjligt samtidigt som du har så roligt som möjligt med folk som sätter ett leende på dina läppar och inget annat!

nu ska nya bilder upp på ansiktsboken, HÄSTA!!

tar en paus

har ingen lust och skriva längre, därför ingen uppdatering.

många tar bloggen för givet, istället för och höra av sig så läser man ens blogg och tror sig veta allt, men ICKE!

det som hänt dem sista veckorna är helt otroligt, så mycket livet leker just nu. kunde inte vara lyckligare.

dricker vodka redbull med alexandra och ida nu, kaeroke ikväll!

två dagar sen är min älskade kusse här, en helg med massa spännade tex förfest hos alexandra och utgång och en massa annat smarrigt. ska bli så kul och visa henne allt och alla! (dem som är hemma iaf)

livet leker för mig, hoppas det gör det för er med...

Hästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spring time!



jackan jag köpte idag, den gräddrosa park jackan från monki, går inte oh få med på bild, buhu!! i love SPRING!!!

jag är så lycklig!

oh vilket fint väder, det vädret ska jag lätt ta en tripp i runt ån sen, precis som när jag trallade till jobbet igår. kände som jag flög fram för att jag njöt av vårvädret så mycket.

kan ju inte vara annat än lycklig i detta vädret!

igår efter jobbet så kollade jag på gossip girl och sen gick jag och la mig och läste, hänt extra & glamour. nu har jag inspiration till max om jag inte redan hade det.

skickade ett sms till min kära vän nanna och precis när jag tryckt på "skicka" ringde kvinnan mig, hehe! jag kommer ihåg när jag bodde i norge och nanna i usa, det var så skönt sätta sig framför datorn och ha ett samtal med en vän hemmifrån som verkligen förstod, för hon själv var i samma sits. vi inte hur många webbkonversationer vi hade där man både kunde gråta och skratta, prata om barnen eller senaste raggen. skönt var det och vi hjälpte varandra något enormt, du hjälpte i alla fall mig! samma nu, vi har en bra kontakt när vi bor i samma stad, att ha den lyxen att kunna glida med ut på landet och fly denna innerstad är något jag älskar, jag ser nog rätt rolig ut i mina kläder och skor men jag lär mig mer och mer och snart kommer man kunna mista mig för en bonde. men någonting händer när vi flyttar isär, vi tar vara på vänskapen på ett helt annat sätt. som inatt, 1½ samtal om allt möjligt, det är ju så härligt!



jag tror ibland att vi tar varandra för mycket för givet, ringer vi varandra så är det för att ses inte bara för att höra hur den andra personen faktiskt mår. men det gäller och mötas halvvägs, jag vet att dem jag gör det med är också dem som gör det med mig. folk är stressade, jag är stressad men ett sms tar inte mer än en sek eller två, sånt biter verkligen inte på mig.

idag ska jag kolla på one tree hill, the city, gå ett varv runt ån, gå på stan och sen säga hejdå till min käre vän anna som flyttar till rhodos i helgen..bettan, bettan och bettan splittras ännu en gång!

imorgon ska jag jobba

på fredag ska jag jobba, och sen ska jag tvinga en vän som heter sofie och träffa mig, var inte igår vi sågs men nu jävlar.

på lördag ska jag jobba och sen är det den efterlängtade FIRMAFESTEN

på söndag kommer jag vara bakis och då ska jag även jobba

hela veckan klar!, sånt gillar jag!

ha en bra vår dag, för det ska jag verkligen ha...

what i did too you was hurtful, what i'm going trough is hurtful...

jaha då var det redan tisdag, lördagen närmar sig med sakta steg.

sitter och väntar på att laga mat, innan jag ska tralla till jobbet. är ju riktig vårkänsla ute så då måste man ju passa på och gå i det fina vädret.

har precis suttit och beställt lite kläder på nätet, lite fina och färgade vårkläder. känns fint! många fanns ju dock inte på lager så om en månad eller två tror jag alla ska ha kommit fram. men dem ska ju egentligen inte börja användas förrän då i alla fall så är väl helt okej.

nej nu börjar våra bästa år, prio!

med lyssna på denna underbara låt som jag haft på repeat ett bra tag nu, älskar den!



tillbaka till minnena nu igen!

idag på dagen gjorde jag det sedvanliga dem dagarna då jag är ledig från jobbet. mat framför tv'n, våra bästa år, oprah, glappa lite, dansa i vardagsrummet till mando diao på mtv och försökt göra något vettigt i mitt rum som idag blev att rensa med kläderna.

avslutade ju så klart inte mitt projekt.

trallade istället iväg över gatan och lämnade in min kamera, 4-5 veckor..KUL! sen gick jag hem till sändra.

köpte grönsaker och dipp på priso, vårat fina försök till nyttigheter istället för onyttigheter. snackade lite skit, lite ipod musik och sen vart vi röksugna. inte ofta ingen av hos har cigg men idag var det fallet. ringde till granne om han kunde bjuka och det kunde han ju. över till hans balkong och där fastnade vi ju sen. var ju hockey! i andra drog sandra till priso och köpte onyttigheter medans jag och sebbe kollade på detta:



andra, tredje, fjärde, femte och sen slutligen sjätte perioden kom och det slutade, ja det behöver vi ju inte gå in på. min gamla kärlek gjorde bort sig om man säger så. men har inte kollat en match denna säsong men vilka känslor som kom tillbaka idag när man på högstadiet sprang ner till hallen och hejade på klubben och kunde varenda klubbsång och visste alla som gick på matcherna och stod där och hejade med än. det var tider det!

ett par cigg, kollade igenom sebbes gamla bilder..fan vilken pudding han var i yngre dagar och nu är jag hemma igen!

sjukt bra kväll trots den jävla förlusten!





























en liten chock!

igår var det party party.

förfest hos annie, bara hon, jag och melodifestivalen. vi var så arga när måns ledde, inte skulle han gå och vinna. sarah hejade mitt hjärta på men malena och caroline var så bra att dem hamnade i toppen, imponerad av svenska folket som för en gång skull var så vågade. prima!

trallade ner till allard och dem och sa hej till han och slangen innan vi gick och fick gratis körv i husvagnarna på torget. ner till la scala för att höja alkoholtoleransnivån lite och vänta in miccis och marlena.

till plaza och hänga in jackorna där, in på harrys, inte så jätte skoj. anna till champagnebord och marlena och jag tillbaka till plaza. var några till lite äldre som tyckte harrys inte var sån ståhej igår som hade hamnat där. fastnade med dem p och purjulöken. hittade tre andra snubbar som jag lärde östgötska.

och jag träffade en tjej (vet inte om du vill att jag ska skriva dig med namn så jag tar inga risker) hehe. fick veta att hon läste min blogg. vet ju att vem som kan läsa, men jag tror och förväntar mig bara att det är dem närmsta vännerna och familjen som läser. men trevligt att någon annan lägger en minut på att läsa och mitt händelselösa liv, eller lite smaskigt kanske det händer på helgerna.

glöm ej att du ska börja våga kommentera tjejen och skriva din blogg så det kan bli ömsesidig läsning. ska du veta mitt ska jag veta ditt, hehe!!

ågatan, hakepi och sen hem till p. fy fan vad jag har skrattat i natt, är inte så öppen så jag skriver vad som hände men roligt var det.

kan säga så mycket som att mina bröst är lilla, röda och prickiga..fy fan så dem ser ut!

aja legat fosterställning hela dagen, kom nyss ut på en promenad med anna, en svänga förbi hemköp och nu är jag tillbaka. nu blir det tv och sen sova igen tid man gick miste om i helgen!

huka er gubbar och kärringar för nu ladder hon om, firmafest på lördag!!!!

hästa!!!


a trip down memory lane

jag mår hur bra som helst, i alla fall i jämförelse med bettan och bettan.

igår gick jag till jobbet, trallade på rätt bra i min fula andra skor eftersom jag inte kan ha mina vanliga pga skoskaven jag får av dem för tillfället. en liten stund i kassan och sen jobbade jag resten på golvet, fredagar ÄLSKAR jag. fan vad snsuskigt, roligt, skrattfullt det blir dem dagarna. så kul! en vecka kvar till firmafest, då jävlar!!

direkt efter följde jag med pernilla hem. barnvaksfredag, trots sofias hemmafest. pernilla och rikard åkte vid halv sex, och lisa hade gått på disco då trodde jag. jag jeppe och matilda drog på dj systemet med ass hög musik. aqua och amy diamond var dem bästa hitarna vi körde.under vårat egna disco.

mitt under min matlagning kom lisa, med tre vänner hem för på discot i hangaren var det inget så nu skulle dem på ett annat disco i västerlösa men det skulle inte börja förrän åtta så dem skulle hänga hemma hos oss till dess. deras fjortis parfymer kunde man känna av på 100 meters avstånd, men det var en lukt av ens förflutna kan jag lova er. och deras mobiler ringde det mer på än socialkontorets reception. SHIT, pratade med nanna..och det är visserligen 10 år sen man var i deras ålder men antingen känns det som igår eller känns det som en evighet sen dess. deras disco entre, 15 kr och vårat 120..det är nog ett tag sen i alla fall!!

kvällen slutade vi elva då vi alla däckade efter så ska det låta med CLAES BÄSTA MALMBERG och lasse holm, disco, film, mat och godis.

idag var det film med två katter liggandes på mig i soffan, mysigt värre och sen tog vi en biltur förbi rikard barndomshem där jag kom på att jag ätit flintastek för typ 12 år sen, hehe! och sen åkte vi till sjögestad motellet och åt god mat.

tog tåget hem och nu har jag duschat av mig all katt, hundhår och lera man får ute på landet. när jag gick från resecentrum så kollade jag in på min gamla gård där jag spenderat ett x antal kvällar med allt möjligt folk och sen när jag gick förbi den blå/grå dörren kollade jag direkt upp på matildas och deras gammla balkong.

gud man börjar verkligen bli äldre! men linköping vart man än är, är så fyllt av minnen från olika episoder i ens liv. i varje hörn har man minst ett minne.

ikväll är det melodifestivalen och förhoppningsvis harrys som gäller!!



oavsett vad alla i norge så säger, JAG VILL HA HENNES JACKA!!!

 sist men inte minst, GO SARAH!!

du ligger lite efter!

nu börjar min ansträgning att ta mig här ifrån!!

wish me luck, eller behöver man det när man har intellekt..ja vi tar allt man kan få bara!!!

snart kommer hon!!

idag har jag haft en pensio dag hemma.

legat och läst HELA förmidddagen och eftermiddagen. så nu mina vänner har nathalie läst ut snabba cash. ja kan ju inte säga annat att jag valt rätt inför framtiden. har gett mig ännu mer sug...

sen vart det blatte lunch med falafel och yoghurt med mynta a la irani style.
efter det vart det svensson med kladdkaka som jag sedan smälte choklad och även garnerade med gelé hjärtan, det ni!!

kafferep hos sandra med annie. tre tjockisar ätit en massa paj och kaka och kollat tv.

nu är jag hemma igen och skapligt irriterad. ringde ett vanligt mob nr förrut en signal när jag var hemma hos sandra. skickade ett sms. vem?? inget svar ännu. vill ej ringa upp med tanken på allt man hört om fejk nr osv. skulle kolla upp nummret nu när jag kom hem på hitta. se men inga träffar. jävla SKIT då. blir tokig av att inget veta..

om två veckor kommer kussen hit, fredag-måndag. det ska bli så kul och visa henne allt och alla. ser ju säkert inte ut som det gjorde för 10 år sedan och jag umgås ju med lite nytt folk sen dess. mahira du kanske kan visa henne hur man tigger pengar i denna stad på krogen, hehe. nej men då ska vi slå oss tillsammans och visa den snobbiga stockholmare hur man festar a la linkan way. kommer inte bli lätt för henne!!

nu ska jag lägga mig och läsa veckorevyn och sen sova, är trött i huvudet efter alla sidor jag läst igenom idag.

we drop the drama, tar upp dem vita flaggorna och sen leker vi med livet...

hästaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snabba cash

vilket hets om denna bok. nanna och jag disskuterade den förrut och nu ringde sandra och hade läst ut den och var så uppe i varv om att jag snabbt skulle läsa ut den. lugn lugn bara..jag har lite mindre än hälften kvar. ska snart lägga mig och läsa för kvällen.

nu har jag bestämt mig för att inte längre ta vänner för givet utan visa dem att jag uppskattar dem.

men mina bästa vänner är ändå mia och klara och dem har nu tagit uppehåll, eller i alla fall för min del som sett sista avsnittet på svt play. jag kommer sakna er kära vänner, men sandra och jag ska tala om er varje vecka tills dess ni kommer tillbaka till våra liv.

sökte ett jobb förrut, mycket lättare och roligare när man redan har ett jobb. ett dröm jobb, man kan ju alltid hoppas på det bästa.

nej nu the city och sen snabba cash.


min offentliga kalender

här kommer allt gött jag ska göra inom den närmsta framtiden:

i helgen är det reunion fest med brudarna från gymnasieklassen
21e mars är det personalfest med utgång på harrys
27e-30e mars kommer min kusin hit från stockholm. en massa skoj ska vi hitta på!
9e april kommer carro m pojkvän hit från oslo och ska partaja här med mig och en kompis till
16e-20e april åker jag till nanna i östersund och martin i umeå och hälsar på
2e eller 17e maj (har inte bestämt mig än) så åker jag till oslo och hälsar på brudarna och partajar loss
v 24,25 lr 26 åker nog sandra och jag ner till rhodos och hälsar på annie som då jobbar där nere
juli, hultsfred som jag innerligt hoppas blir av
i juli eller augusti ska jag och mahira åka och hälsa på sara på hennes nya ort

sen kommer det med all sannolikhet hända en massa annat och spontana trevligheter!

let the fun begin!

what a weekend!

oh villken behövlig helg kan jag säga. först i fredags så tog jag och mahira en underbart mysig och intressant fika. många trevliga samtalsämnen som också gjorde att jag fick perspektiv på mitt nuvarande problem. jag såg det i ett annat ljus vilket är väldigt viktigt för att lättare kunna ta itu med det.

i lördags var det jobb 8-15 med edvard, rullade på riktigt bra. hem och slappa. melodifestivalen med lillsyrran och mammi. jag hejade så klart på sarah, who i.. l o v e men sen även på lili & susi, caroline af ugglas, star pilots..nästan alla ju. detta år är det för många bra vet inte vem jag vill ska vinna nu. kommer bli tufft på lördag!

under melodifestivalen fick jag ett samtal av sabina. jag som tänkt och vara hemma och umgås med sandra men hon åkte på att ta med en boende till akuten så hon fick jobba över så vart inget med henne. däremot erbjöd sabina mig att joina henne, elin och lina till harrys. vart lite sugen så hälllde upp mig en grogg och funderade vidare. annie hörde av sig om att hon med var lite sugen på harrys så då var det klart. jag skulle till harrys. bara göra sig i ordning och snabbt börja dricka lite.
 
trallade över till annie som tur är bor så nära och dit kom även zäbi och tvillingarna sen. ut på stan och till harrys kön. då kom samuelsson och cissi och helt plötsligt var vi ett brudgäng..fan vad värt!! oj oj oj är bara förnamnet vad folk det var inne på riva/bk/harrys. med en snygging i varje hörn ska man nog inte klaga. träffade min chef där inne, alltid lika trevligt. anna och jag med mina bröst och urringning och hennes blonda hår skulle vi ragga visa kort som vi så sött kallade det på fyllan och OM vi hittade..hehe!! bettan och bettan i ett nötskal. dansade schlager golvet och sen gick vi neråt. nathalie fann sig en jätte snygg snubbe som hon hej vilt flörtade med resterande delen av kvällen.
 
när lamporna tändes så gick vi där i från. d och f följde med oss till kebabaren som snarare var mötesplatsen.se snarare än en kebabar. tina,malin, henke, någon dude som vet vem jag är men som inte jag vet vem han är och en till som ville prata lite med mig men jag var som sagt upptagen på annat håll. zäbi o dem gick hem, och annie vart full o skulle upp o jobba så hon gick hem så där stod jag med d och f o slutade med att jag följde med dem.
 
sen blir det inget mer skrivande. jag fattade inte vad som hände själv efter det. låter det hellre vara osagt (oh nej jag hade ingen trekant)...hehe!! kom hem halv tolv och åkte till jobbet halv tre. jag överlevde med nöd och näppe som alltid. bara bita igen och köra liksom.

nu är jag forfarande helt död men ska åka och jobba 15-20.
kanske träffa annie och sändra ikv.

vilken underbar helg, allt börjar klarna och bli bättre. ALLT! back to being the old me...finally!!

hästa!

vi tart en annan dag...

jag måste få SOVA med TÄCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoskav sätter stopp!

nedräkning till jobbet nu. åker om en kvart, ska bli skönt med lite jobb träffa kunderna osv
blir tyvärr ingen promenad dit idag. efter mitt första försök igår då jag gick med tårar hem pga av den uppkomna skoskaven som sedan resluterade in en kvällspromenad med annie då jag fick gå med massa plåster och gummitstövlar har idag gjort att jag avvaktar denna dagen och hoppas på att gå hem från jobbet imorgon om det blivit lite bättre.

på kvällen igår innan jag träffade annie kollade jag på filmen systrar i jeans - andra sommaren. var så sugen på en tjejig tonårsfilm som är så förutsägbar den bara kan bli. och det fick jag!!

efter promenade med annie så gjorde jag mig i ordning och gick och träffade kussen. vi trallade till maxim där kareoken var i full gång. bästa på hela veckan är kaeroke kvällarna på maxim! drack lite smått bara, fick två män till vårt bord som gjort en affär på 20 miljoner samma dag så det firades så klart med skumpa och riktigt god sådan med.

efter jag och marlena sjugit lite så trallade vi vidare till platens där vi avslutade kvällen med lite mingel och jag och två tjejer till hjälpte en tjej som satt inlåst på toan med sin egen spya på hela golvet. jag öppnade dörren, tog tag i mobilen som låg i spyan och fick torka av den medans dem andra tjejerna hjälpte henne och hennes skor. jag tog mobilen och gick och sökte efter hennes vän med en lättsam beskrivning. i sista sekund så hittar jag denna tjej i garderoben och vi lyckas återförena dem fulla vännerna så dem kunde gå hem. slutade med att jag och dem andra tre tjejerna, bara "bra tjejer, bra gjort" hehe och sen gick vi åt tre varsina håll.

vad gör man inte för varandra, bra karma har detta gett mig om inget annat!

idag har jag sovit ut. kollade på center stage-turn it up..dansfilm, förutsägbar, snygg tjej och desto snyggare kille..LOVELY!!

blir en tredje film efter jobbet men nu så måste jag åka!!!

hästa la vista!!

detta är sista gången jag gör detta!

JAG HAR FORTFARANDE NR 070-0146536, om vissa och då menar jag Pantéa har glömt bort det.

flickan vars namn jag nyss nämde läste för cirka en vecka sedan att jag inte längre har så mkt gemensamt med en viss person (hon och hon är den ända som tagit åt sig) vilket det bara borde vara också för det handlade om henne. men det var en känslan som jag fick den dagen, den veckan och den stunden. jag är inte konflikträdd och kan lätt ta upp till diskussioner med främlingar så som vänner och det vet du Pantéa så hade jag kännt att det varit så stort att det var värt att nämna så hade jag gjort det. inte så att ni behöver sitta och vänta på det att jag ska skriva det i min blogg först, please.

av den osäkerheten som du då fick av att läst detta ( jag kallar det de) så när du då träffade mig utanför platens i fredags som du så sött nämnt för mahira och nanna så NEJ jag ignorerade inte dig. vet inte om dramat hade blivit fulländat i en tjejs huvud då men jag känner dig och vet att av vad du tidigare hade läst fick dig och hälsa på kära mimmi först. hade det varit som alltid hade jag kunnat vända på mig efter lett mot er och sen du eller ni kommit fram och tjenat på mig. lägg det inte på mig när vi var två och nej av vilken jävla anledning skulle jag inte hälsat. oh drama drama....

och vet inte vilken reaktion du förväntar dig att av en bok vi lite svagt på skämt nämner under våran fika du sen helt plötsligt råkar komma på och skriver ett helt inlägg om dumpa mig och han är inte intresserad osv...du menar att du kan ge den till ALLA men sen på slutet bara måste skriva att den egentligen behövs köpas till en eller två men du vill ju inte krossa deras ego men din fina gest. give me a BREAK. alla känner tjejer bättre än så.

alla känner till min snubbe situation och JAG ÄR LEDSEN och jag förväntar mig att mina vänner ställer upp....eller förresten en trampar lite exta på just mina svagaste punkt för tillfället för att själv må lite bättre. men kom sen snälla inte och ljug om det, va ärlig istället! du gjorde det med flit och vi eller jag säger jag så blir det ingen mer drama vet att det var riktat till endast mig.

och nej om det var en fin gest för mig att gå vidare bättre så lyckades du verkligen INTE! du fick din vän till tårar om det var det du önskade och ville. en applåd då käre vän!

och nej nej du behöver inte tacka nu för dem gånger man hjälpt dig under dina bad times, du kanske vill bli trampad på för att lättare kunna se helheten och gå vidare men inte jag tjejen.

snälla ett blogg inlägg hur det sen är jag och nanna som är patetiska och gjort fel. vi är inte perfekta men ser du någonsin dina egna handlingar i denna situation som något annat än goda

detta är sista gången jag gör detta, det är patetiskt. du, ni har nummret.

om alla bara kunde sluta vara så konflikträdda och ta saker med folk personligen hade det ju underlättat något enormt men alla har ju inte det självförtroendet eller den viljan. tyvärr anser jag! men alla kan inte vara lika och så får det ju förbli då.

ingen av oss är den andra bättre!


men kom igen...kriser kan hanteras på annat sätt än via bloggar!


Michelle Featherstone - 10 stories down

oh ÄNTLIGEN, det är bara förnamnet!
kollade på the city avsnitt elva som precis kommit upp när jag kom hem från jobbet. och som vanligt så blev jag totalt förälskad i en låt. så i två jävla timmar har jag letat på internet efter en artist och ett låtnamn. jag har skrikit fula namn åt datorn och jag har tjurat mot alla i ett par timmar nu, men sen visade det sig att den fanns mitt framför näsan på mig.

det visade sig även vara en nykläckt låt som inte går att finna för nedladdning och även av en artist som jag redan sen tidigare avgudar. jag visste ju att jag kände igen rösten. jag som är så musik kunnig, en av mina allra största talanger, just därför sånt här tar extra hårt på mig. men tillslut så finner jag dem alltid, yo go natta!!

kommit igång med mina promenixer. coldplay i örat, tränningskskorna på och ciggen fimpade. känns lovande. men måste tralla senare till jobbet än vad jag gjorde idag, kom 45 min för tidigt, men bättre det än för sent.

nu ska jag fortsätta läsa snabba cash, den börjar ju bli riktigt smaskig.

imorgon ska jag fortsätta på mitt personliga brev. sen ska mamma, mormor, syrran och mahira få läsa igenom det och tipsa. det ska bli perfekt!

och tack carro för den fina komplimangen jag nyss såg att jag fått i min blogg av dig!!

vissa trampar när man ligger och andra berömmer, tur såna som det sistnämnda finns fler av än den förstnämnda!


http://www.myspace.com/michellefeatherstone  ( här har ni den begåvda brittiska sing and songwritern)


LKPG så som i LA


min lediga helg har kommit till sitt slut...

oj oj oj, bortgjord är bara förnamnet.

i lördags så var jag först hemma. gick och handlade en massa god mat och sen lagade jag till mig en fajitas lunch. på kvällen vart det reker. började dricka när melodifestivalen började. efter två rätt starka groggar så kände jag mig skit full för det bara kokade i ansiktet. hade inte sminkat mig   än och tänkte att det var bäst och göra det innan jag blev fullare. visade sig att jag hade reagerat på något och såg ut som en prickig korv i ansiktet. hände i oslo med men då var det på armen, vet i fan vad det är jag reagerar mot? scary!! men som tur är försvinner det rätt fort.

följde syrran till sin vän på stan och sen mötte jag upp mahira. vi drog till la scala efter sett platens kön. oh jäklar vad trevligt vi hade, sitta och snacka en massa skit och jag som till och med fick gå bakom baren och göra mina egna drinkar. jag sa till salim, säg till när det är en sexa, tillslut kände jag själv hur mkt av glaset som togs upp av is och vodkan och frågade är detta verkligen en sexa?? nej nej nu är du typ uppe i en 10a men du ska bli full så det blir bra, hehe!! 70kr fick jag betala för det glaset, snacka om att det inte är dyrt och bli full där inte. sen gick vi vidare. mahira sa att han och jag stod och höll hand och att jag hade sagt det högt till henne men sen har jag hållt på med en gammal kändis framför honom resterande kvällen. VA?? hur hände allt det här. hans kompis tjej och jag vart bästisar på burger king så vi sprang på toa ihop och gjorde en massa skoj. men så fort jag dragit med min snubbe på efterfesten så gick jag hem. var ju så himla full. minns ingenting på vägen hem, hur jag fått av mig kläderna osv.

har tydligen ringt den sista i världen som jag ville ringa eftersom jag inte vill verka needy för honom mer. men ändå vaknade jag upp till ett sms där det frågades vad jag ville han? och jag kollar mina uppringa samtal och ser att jag vid fem hade ringt han. WHY??

ringde nanna, och var fortfarande full vid tre tiden. hehe roligt var det!
pratade med sandra tror 4 gånger på telefon igår
och sen med mahira med, hon som fyllde i lite luckor..heheh var bättre innan hon berättade

sara,, såg att mahira hade skrivit till sara att det var en femkrona kväll i repris, och sara det var du verkligen och DU var verkligen saknad.

nej nu ska jag dra iväg ett sms om bio ikväll till min partner in crime, måste ut på stan och hitta arbetsbyxor, gå ett varv runt ån, och kollade på min resa östersund-umeå i april. ska först till nanna och sen vidare till martin, trevligt trevligt!!

hästa la vista!!

ps. ni måste se seven pounds med will smith, en av dem bästa filmerna jag sett på länge. så vacker!

RSS 2.0