adjö mitt hem...

för denna helg.

ska seriöst packa klart nu, sedan få en good night sleep innan tåget avgår från linköpings c kl 8.00

...och anländer 14.36 något i olso tror jag.

helgen ska infatta:
tacos kväll hos carro från umeå
maskerad hos vickan
middag hos carro m pojkvän
förfest och utgång till tempest
bakis fika med det goda goda folket

... och en massa massa annat skoj

tell you all about it when i get back.

goodbye for now!

klem klem

this is the day i make you mine...

vilken dag...

först var jag bara hemma och vaknade upp, åt frukost och duschade.

mötte upp mormor på hennes lunch. köpte lite små saker som en mask till helgens fest. sen gick vi och lunchade, gud så gott det var!

gick hem och slappade lite innan jobbet. kollade på ellen och portias bröllopsfilm, jag bara älskar den så får inte nog av den. sen kollade jag på när denny dör i grey's, så sorligt så sen gick jag vidare på något trevligare när lucas väljer peyton i one tree hill. mina höjdpunkter lever i mina serier. tragiskt, något.

åkte till jobbet, jobbade med martin den andra vikarien, gick faktiskt bra trots att vi inte är något proggs någon av oss.

träffade mahira på stan direkt efter. vart lite cola och nachochips på 55an. inte ofta det blir alkoholfritt där, men idag så.

nu är jag hemma igen. hade fått ett så sött meddelande på msn när jag inte vart där av carro m pojkvän. längtar så mycket till min oslo helg nu. bara imorgon och sen åker jag.

imorgon ska jag vara barnvakt  åt jeppe från morgon tills jag ska börja jobba. jobbar sen 15-20, sedan ska jag hem och packa det sista och få i mig lite sömn för det lär det bli mindre av i helgen.

by the way. sa ju att jag är besatt av ellen och portia's bröllopsfilm men främst låten som framför på deras bröllops party. den är så fin så spelar den på repeat hela tiden. dem säger till och med att han ska vara denna generations simon och garfunkel.

http://www.youtube.com/watch?v=EK6MIRdP3Bw&feature=related

joshua gradin - today



http://www.youtube.com/watch?v=4fPz2bCj6YE&feature=related


bröllops filmen om ni vill se den

you are the one i've been waiting for, today...


jävla cykel helvete

då har man varit ledig från både skola och jobb i två dagar och jag tror jag dör av uttråknad. sitter ju bara vid datorn / tv'n och sen äter man en massa onyttigt.

igår efter sakta vaknat upp och spenderat tid hemma, kollade på filmen made of honor med patrick dempsey från grey's samtidigt som jag fick höra lite skottska, sen så tog jag mig i kragen, gjorde mig lite fin och åkte till ikea ensam. på resecentrum träffade jag på alexander och sofia som med skulle dit så tog sällskap med dem.

vi bestämde oss för att avnjuta en lunch på ikea resturangen. köttbullar m gräddsås, sallad, dricka och sen en chokladmousse efterätt. och maten stod oss nästan upp i halsen när vi var klara med den stora måltiden. gott var det!

dem åkte tillbaka in till stan och jag bärjade min lilla shoppingrunda. hittade inget mer än en ansiktskräm. bestämde mig på bussen hem för att försöka ge bort mina pass för helgen och åka till oslo som jag hade både lovat och planerat från första början. ringde martin på jobbet och han tog dem alla, 2500 fattigare (pengarna jag skulle tjänat i helgen) så bokade jag min oslo resa.

åker 8 på fredag morgon och kommer hem 3.40 natten mellan söndag och måndag. en hel helg med fest hos vickan på fredagen och en stor tempest utgång på lördagen är inplanerat. carro ringde mig igår kväll och pratade en halvtimma, och vad kul det ska bli och träffa henne och alla dem andra men också att vara tillbaka till ens gammla hem i princip.

idag har jag bara varit hemma, kollade på step up 2 igen...tycker dock inte den är så bra men en tidsfördrivare. laddade ner nyaste gossip girl, sorligt men spännande och sen one tree hill, spännande.

lillsyrran ville så gärna baka. så sprang ner till netto och köpte det vi saknade och sen bakade vi tillsammans lite chokladbollar.

pratade med pappa, han har kommit hem från iran och farfars begravning nu. kan ju inte känna så mycket eftersom jag bara träffat  farfar ett par gånger i livet men ändå visst är det tråkigt och mest för amo och baba.

fick sms att sändra dee var back in town lite tidigare än planerat så tog den trägaste jävla cykeln i hela kommunen hem till henne och käkade upp en massa chokladbollar innan annie kom och joinade oss.

nu är jag nyligen hemkommen efter cyklat hem på cykel jäveln som jag i dags ljus på kolla lufte i däcken på, måste vara något fel förutom att den inte har några växlar. saknar min cykel jag hade innan jag flyttade till oslo men den var ju någon idiot som snodde såklart. den cyklade jag ju massor på och nästan gled fram, det gör man på denna med i slowmotion fast man ändå är helt slut efter 100 meters cykling.

ska lägga mig och slappna av framför min, svenska maffia bok. är  ju så spännande och läsa om sveriges största och kändaste kriminella gäng. är ju lite av detta som jag kommer få ta del av i min framtida utbildning som jag ska söka in till nästa höst.

nästa torsdag, säger jag bara. kebabas, sändra dee, anna banana och räkafton. bring it on!

hästa la vista, alla förutom cykeln jävlen!

det går åt rätt håll...

igår umgicks jag med familjen hela dagen.

gick först på high school musical 3 med lisa, matilda och felicia. hehe matilda sov nog halva filmen, men vi gick på engelskt tal så tror kanske det var för hon inte förstod så mycket

efter det sa vi hejdå till felicia och åkte till jobbet. där handlade vi lite och jag och lisa köpte mat på europizza, dock ej pizza.

tog bilen till mjölby för och kolla när jeppe hade hockeymatch mot norrköpingslaget vita hästen. dem vann, så det var ju bra.

åkte hem, rikard och pernilla gjorde sig i ordning fort och sen gick dem iväg på deras planerade 30-års fest. jag och barnen åt smörgåstårta, chips, godis och drack en massa dricka framför en massa sång program på tv'n.

pernilla och dem var hemma skapligt och då hade nanna hunnit dit. moster jag och nanna satt i vardagsrummet och snackade lite medans jag och pernilla tog oss en grogg

följde sedan med nanna hem en sväng i väntan på åka och hämta hennes föräldrar på en fest.

vart avsläppt i stan. gick förbi la scala och sa hej till marlena och sen gick jag hem.

skönt och inte vara bakis idag nu när jag om en halvtimma ska ta bussen till jobbet.

ikväll blir det nog lite sex and the city och någon tidning jag ska köpa på jobbet, en riktigt bortskämdskväll.

tänkte dra till tornby imorgon och kolla lite, hehe kolla lite...säkert!!

får se om någon är ledig och joina annars åker jag själv, kan vara skönt det med!!

hästa la vista.

i know you love european cars...

i care about you

då var det fredgag igen då.

idag har jag vart på natur labben, dissikerat hjärtan..mums så trevligt det var!

efter det gick jag hem, käkade och sen vilade jag lite innan jag åkte till jobbet

ganska stressande arbetspass eftersom det var fredag och lönning, men tiden gick fort så det var skönt.

för ett tag sen så såg jag och sofie en kille när vi var ute som jag vart held såld på, rent utseendemässigt då. har inte sett han sen dess, förrän ikväll på jobbet. han gick från ena till den andra ingången. vart ett litet "moment".

vem är mr mystery man??

träffade en bekant idag, han berättade att hans lillasyster pluggar till make up artist i sthlm, det kändes lustigt och höra någon annan göra min dröm, det var ju min dröm och det blev så verkligt att just nu i denna skrivande stund så är någon annan närmre det målet än mig. men jag tappade intresset, mina drömmar ändrades. men ändå, det sitter långt in....

nu har jag haft en liten familjestund med fajtitas, chips, läsk, dip, choklad och idol.

precis hunnit se senaste avsnittet av grey's med. lika bra som vanligt!!

tänkte jag skulle gå och lägga mig nu, är ju egentligen inte så trött men finns ju inte så mycket annat och göra.

imorgon ska jag vara barnvakt, det var inte igår det. på tiden! ska få gå och se  high school musical 3 med, inte för min skull dock men kan väl vara trevligt ändå.

ändå faller regnet, runt omkring mig där jag står...

vikt förökning

igår efter skolan vart det och gå upp till salongen för och möta upp mamma och moster. moster gjorde sig fin i håret, trallade  sen ner till stan för och möta upp mormor som hade gått på lunch och sen tillsut även moster kompis sofie med lilla alva.

hamnade på five tastes och avnjöt en supergod pizza och lite trevligt prat.

gick en sväng med mamma på stan för och hitta skor, men helt plötsligt har alla blivit big fotade som jag så 40 och 41orna var jag nästintill slut överallt, kul!

kom hem och kollade på gossip girl, som by the way var så himla bra. ni kommer förstå när ni kommer det, om ni inte redan har det. försökte förklara för mahira igår, tre bokstäver och åtta ord eller nej åtta bokstäver och tre ord, var svårt och få fram rätt men till slut så.

gick tillbaka ut på stan och mötte mahira för att gå och ta en liten eftermiddagsfika på chiccolata. mysig prat om barn, utbildning osv. mycket och tänka på nu när man blir allt äldre.

till mc och möta nanna, lite mat där (jag åt bara en kycklingwrap) och sen gick vi upp till mig och tjötade lite skit innan hon fick kolla på när jag gjorde mig iordning inför kvällen.
sofie kom och nanna åkte i princip hem då, hon skulle desvärre jobba.

sofie och jag drog på lite dr alban musik och svepte i oss vin och drinkar. knallade ner till platens. lilla natta vart ju bjuden, men vilka blickar vi fick där nere. bara för jag umgås med två äldre män så betyder inte det att jag inte har mina egna pengar och jag skulle a l d r i g göra något med dem men egentligen ska man ju inte bry sig men bara så det är klart. drack lite champagne med dem och någon shaker som jag köpte till oss alla men som jag mest svepte i mig själv.
träffade lite kändisar, dansade och drack till klockan slog tre. då trallade jag hem!

vaknade upp i morse av hunger och att det kom mat lukt från köket. avnjöt min favorit måltid just nu med mamma och sen vilade jag en svänga. var ju lite trötter...

sändra dee ringde och vill komma upp för och sen ta en fika. kom in och såg en snygg natta i handuk på huvuet och runt kroppen, snyggast hon sett på länge tror jag.
gick ner till steves och köpte lite pommes och skvallrade på som vi alltid gör.

efter det tog jag tyvärr ett varv på stan som resluterade i en partyväska (som jag iofs köpte igår), en matchande plånbok till väskan, en halsduk, en tröja, en kjol och ett halsband...jag vet det är något enormt fel på mig.

kom hem och kollade på prison break, också ruggigt bra.

och sen trallade jag över till sandra dit denise öven hade kommit. hade tagit med mig mia och klara för vi var sugna på att se lite på den underbara tabita som är våran nuvarande idol. sen var det även lite komik i shan atci dvd'n. han är ju så himla bra, så bra att man nästan bryter lite efter man kollat på den.

denise gick hem efter berätta lite hur det går för henne på frisörakademin. sandra och jag hade ännu mer skvaller, det tar ju liksom aldrig slut. eller tyvärr så gör det, det. vilket resulterar i att jag nyligen är hemkommen och nu ska gå och sova.

vara ledig från jobbet i två dagar och bara har en lektion har lett till pizza, pommes, kycklingwrap, 50 sms, tusenlappen fattigare och sen bakis.

skönt att imorgon är det både skola och jobb!

sms som jag fick idag som jag delar med mig...
"@=%@= (svär)
han är bara trevlig!......??
xoxo
haha

the disco lights shining through the crowd

har precis kollat på ett underbart one tree hill avsnitt, skulle kunna se ett avsnitt varje vecka till jag bli åttio, men tyvärr så kommer det ju inte bli så.

inte gjort mycket idag på dagen, skickat musik till sandra..så nu har hon ny och fräsch musik!!

sen åkte jag och jobbade, gick fort men kände mig lite varm och snorig och det var mindre roligt.

nu ska jag gå och lägga mig, imorgon har jag skola en lektion, en inlämmning och göra och sen en date med mahira på kvällen, får se om nanna kan joina.

ska se om jag kan flörta tillräckligt bra denna vecka så jag får gå ut och dricka lite antingen torsdag eller fredag

lyssna på james morrison - precious love

...if i was to tell you just how much i need you, would you come tonight?


for one more day

för varje gång man blir sårad så tar själen stryk.

har precis suttit och läst igenom min blogg lite, oj vad ledsen jag varit. men det tillhör ju livet, uppgångar och nedgångar.

sen tror jag inte många som inte känner mig så väl vet om det, men jag är en extremt känslig människa. blir berörd väldigt lätt av tv, musik och människor.

jag tror man växer med, man blir ju rikare på erfarenheten man får av att bli sårad på ett eller annat sätt.

men denna gång hade jag inte lärt mig, jag var naiv. eller egentligen var jag inte det jag ville bara inte att jag skulle ha rätt.

naiv, nej. öppen, ja!

från och med nu så tänker jag så!

nu ska jag läsa min nyköpta bok och drömma mig bort till en värld utan mina problem...



hästa la vista!

tillägnat mahira!

ny musik....

bästa låten just nu:
michelle williams (gospel destiny child member)  - we break the dawn

darin ft kat deluna - breathing your love
kardinall offishall ft rihanna - numba 1
estelle ft sean paul - come over
britney spears - womanizer
christina aguilera - keeps getting better
beyoncé - if i were a boy
nas ft the game & chris brown - make the world go round
ne-yo ft jamie foxx & fabolous - she got her own ( miss independet remix )
jazmine sullivan ft missy elliot or t.i  - i need you bad
joe - why just be friends
usher - trading places
cascada - faded
james morrison - nothing ever hurt like you
r. kelly - skin
g-unit - close to me

i wanna grow old

vin i fredags med  annie och sandra, vill verkligen bli äldre med er. med er är jag mig själv och det älskar jag! vi är vi liksom, trough the good and the bad.

jobbade 8-15, hem och kollade på lite prison break. blivit en beroende, men nu får jag bara se ett avsnitt i veckan. för nu är jag ifatt usa.

lite fördricka hos annie med cissi också. blev lite mycket, taxi ner till platå. jag var väl inne en minut och sen var jag på språng hela kvällen. marlena, ove, nanna, mahira, pantea osv osv. hälsade på en massa roligt folk, hehe hade en kjella till fotbollshulligan sista fem innan jag väl var hemma.

så skönt och sova och vakna upp i sin egen säng!

jobbade idag 15-20, med jeffan så det var trevligt. sista kunden, jag är helt såld. synd att jag gjorde bort mig lite, tror inte han fattade ett ord vad jag menade eftersom jag vart så barnsligt nervös. men men!!

fick sällskap hem på bussen, blev inget cyklande för jeff idag inte.

nu har jag kollat på lite serier som jag inte hunnit förrän nu.

sitter och lyssnar på loulou's framträdande från i fredags. bryr mig egentligen inte så mycket om idol i år men hon är bara to die for. jag älskar hennes röst och sätt så mycket så kan inte sluta lyssna på henne. hon är en värdig vinnare, hon är den ända som kan slå internationellt men är redan medveten om att svenska befolkningen inte förstår sådant. anna, alice eller lars kommer ju vinna. varenda svensk vet redan det, så synd bara att det ska vara så förutsägbart. dock så är dem tre bra, men inte på samma nivå som loulou!

jag är redo, jag är redo att bli äldre. få barn, skaffa hus, fast ekonomi, en man, regelbundet sex, en massa orgasmer och as bra sex som dem på oprah säger att man får efter man fyllt fyrttio, det är tydligen då sexet ska vara som bäst om man får mest njutning av det. vem vill inte bli fyrrtio typ idag när man hör det liksom.
jag vill ha den där ömsesidiga kärleken, veta att man har någon att komma hem till. man har någon som man vet älskar än för precis ens bra och dåliga egenskaper. man kan kolla i barnens ögon och veta vilka under man skapat, dem är en del av en och jag endel av dem. i'm so ready. jag menar inte att jag vill ha barn imorgon, men jag längtar efter dagen då förhoppningsvis det livet är ett faktum och inte en illusion.

aja imorgon blir det lite plugg och sen jobbar jag 17-20.15

nu ska jag gå och drömma, drömma om mitt liv efter fyttio, gör det ni med.

hästa la vista!

ps. pänt hade lagt upp två bilder på mig på ansiktsboken såg jag, tänkte dela med mig.






bästa fikan på länge

igår förmiddags så gick jag ut för att möta upp carro med pojkvän. så roligt och sen henne verkligen! tog en god lunch på mingan, sen en kaffe på steves och sen vandrade vi runt lite i stan innan vi mötte upp hennes syster och vi sa hejdå.

på eftermiddagen fick jag rycka in ett par timmar tidigare på jobbet, och sen var jag som vanligt där till strax efter åtta.

tog bussen till stan, hem en snabbis och sen gick jag och mötte mahira. satte oss på platå och fick sällskap av hennes bror och hans vän en stund.

mahira och jag shakade lite på dansgolvet nyktra, bästa musiken på länge den kvarten som spelats på platå, sen när det gick över till den vanliga skitmusiken så gick vi hem.

idag har vi haft diskussion på naturen om ätstörningar, mat, fetma, anabola och träning. riktigt intressant, me love diskussioner. hehe vi såg en film och bodybildare och jag slängde ut kommentaren "vad har hänt med en liten gullig ölmage", skratt blev det men innerst inne så är det väl vad alla uppskattar ingen överdrift utan normalitet.

blev en god lunch med sofie med, fredages lunchen som vi har varann fredag.

nu är jag på väg till jobbet strax, blir ett kvälls pass med jeffan.

sen är det direkt hem till sandra för lite vin och skitsnack innan jag börjar mitt jobb pass kl 8.00 imorgon bitti!

hästa la vista!

visst finns mirakel?

igår var en riktigt trevlig kväll i nya kläder på en fika med sofie. vi gjorde bort oss lite, men vad fan ibland måste man våga chansa och det gjorde vi.

idag har jag haft en lektion sen var det hem och vila lite, fick inte så bra sömn inatt.

började ordna upp alla mina kläder, fan det är kläder överallt och ändå konsumerar man bara ännu mera. kanske borde använda det man har först och främst. går ingen klädbrist på en precis.

börjat ladda ner prsion break säsong fyra, inte orkat eller hunnit före nu. samma dramatik som vanligt, men vem älskar inte intellektuella michael och hans kärlek till sarah och allt han skulle kunna göra för henne.
alla vill ju bara ha sin egen version av han!

hehe by the way pantéa. läste hänt extra idag och det fanns en liten artikel med din favvo lars. han skulle aldrig kunna tänka sig att date'a ett fan så sluta vara så fanatiskt så kanske du har en liten chans, hehe :=)

klockan slog sju och annie stod här nere och väntade på mig. regnet föll men det hindrade inte oss för en promenix runt ån med en massa uppdateringar.

hela samtalet slutade i vad händer i vår? jag måste hålla alla dörrar öppna, någonstans måste jag men frågan är bara vart. men än är det bara oktober och jag har fortfarande tid och bestämma mig.

london, oslo, skottland, bartender kurs, någonstans i sverige?? aja valen är många....

nu ska jag få mig lite sömn tänkte jag, efter sorterat klart lite till kläder.

imorgon blir det lång lunch med carro m pojkvän, hon är på besök i linkan. gud så roligt det ska bli, den förste jag träffar från oslo tiden sen jag lämnade grannlandet. har säkert massor skoj att prata om, men nu är det ju inte heller långt innan jag åker dit och hälsar på resten.

sen blir det jobb jobb jobb

och sen äntligen m a h i r a så blir det en stund med dig, det var inte igår.

sen kommer fredagen. naturkunskap, jobb, myspys hos sandra
sen kommer lördagen jobb, sen på partaj hos annie, vi har bestämt att vi ska styra ihop någon blandning och fira hennes G på matteprovet och bara köra!
sen kommer söndagen och då är man bakis och sen är det återigen jobb

visst finns mirakel?
jag behöver bara få veta det?


men tanken på mirakel så lyssnar jag nu på suzzie tapper från melodifestivalen 2008, gillar hennes röst och låt!



it's been years

hade matte prov idag, men gick ej. tror faktiskt jag ska hoppa av kursen. tror mig inte behöva den, och har inget engagemang i kursen och då funkar det aldrig för mig.

sov ut, det var skönt. nu har jag precis duschat och ska hitta mig något och äta innan jag ska börja förbereda inför jobbet. tar bussen fram och tillbaka idag, imorgon hade jag tänkt ta en kvälls tripp runt ån istället.

på onsdag sa jag och annie att vi kunde planera in en svullokväll.

tror jag ska säga ifrån mig att jobba på torsdag, räcker med fre, lör och sön sen istället.

måste träffa lite vänner, känns som evigheter sen man gjorde annat än festa ihop, lite tråkigt faktiskt.

gick och la mig vid halv elva igår, var helt slut då efter helgen. precis när jag nästan somnat in så ringer telefonen. och jag ser ju på ytte displayen vem det är, ser att det står millar och kopplar så sakta att det är barry att jag svarar på "svenska" nathalie!. minns att han sa hej nathalie, och jag segt svarade hej. sen frågade han om jag visste vem det var, och då svarade jag bara..ja det vet jag! och då förstod han väl både för att jag var seg och inte lät så entusiastisk att jag låg och sov, och jag bekräftade det. sen bablade han snabbbt på något om att jag ringer dig...bla bla bla efter det hörde jag inget mer och sen sa jag bara okej och somnade om...

vaknade senare upp och fick för mig att han skulle ringa igen för att han var i sverige, vet ej varför jag trodde det men fick bara en sån lustig känsla.

inne och kollade på min bebo nyss, och han är tillbaka med sitt ex för 150 tusonde gången och hade festat i helgen så jag på hans ny upplagda bilder, undra vad han ville?

kanske bara ville prata, har ju lovat han att vara hans vän, dock har jag vart dålig på det på sistone.
skickade i alla fall ett mail till han så han vet att han kan ringa igen om det var något han ville prata om.

det är idag 13/10 2008 och barry och jag träffades första gången 13-14/1 2006, minns ej om det var efter tolv eftersom vi festade.

vem hade trott att vi än idag hade pratat med varandra, inte jag i alla fall, när jag satt i busskuren så trodde jag att jag aldrig mer skulle få se honom men det gjorde jag men å andra sidan trodde jag samma sak när jag satte mig på flygget hem från prestwick, men då hade jag också fel, men andra gången på flyget trodde jag att det var sista gången jag snackade med han, men fel då med. skönt och ha fel ibland!

aja lunch och sen förberedelser för jobb!

hästa la vista!

ps.
the game ft travis barker - dope boys
jordin sparks - freeze
soulja boy - crank dat
bow wow ft soulja boy - marco polo
lil wayne ft bobby valentino - mrs officier
tami chynn ft akon - frozen
pitbull ft lil jon - krazy
cassie ft lil wayne - offical girl



nu har lilla natta gjort bort sig igen

oh har råkat skriva upp en kund som tydligen är narkoman på kredit på jobbet idag. aja aj aj. man ska inte lita så mycket på folk som jag gör. hoppas inte chefen blir arg. sista gången när jag sa ifrån så sprang hann ju ivägg med ett sexpack. får se hur detta slutar!
 
gick till jobbet idag, vid max hade jag sån håll att jag trodde jag skulle ramla ihop men tiden fick mig att gå. är aldrig sen till jobbet men idag blev jag det 6 minuter, men det gick fint ändå.
 
igår var det räkförfest hos krille för att fira sofies 22 års fest. trevligt folk! och bra 80 och 90tals musik, gamla tider är bara för bra.
 
platå nästa, usch för det säger jag bara. jag sprang till la scala och hämtade marlena och sen gick vi till harrys med george. dansade och hade det allmänt trevligt.

hamnade på bruger king och resten även denna gång ska jag inte blogga om pga en viss person :P

aja nu ska jag sova, är helt slut efter denna helg och vecka. ny vecka med skola och jobb. ska försöka planera in lite skoj denna vecka med.

hästa la vista gott folk!

renast i kommunen

cyklade till jobbet igår, och fy fan på den cykeln utan växlar så trodde jag att jag skulle dö. saknar rut om jag säger så! eller min cykel från förra året som någon jävel snodde.

kom fram helt genom svett och lyckades klara igenom ett hektiskt pass samtidigt som jag var vrål hungrig.

jeffan och jag cyklade tillsammans efter jobbet och han bara skrattade åt mig så segt jag cyklade och så trött som jag var. vi kom fram till skillnaderna han kan cykla och jag kan gå, gå det älskar jag gå runt ån gå vart som, det är liksom min grej och cykla har vart min grej och det kanske det fortfarande är men inte på mammas tröga cykel.

kom hem och var helt slut, blev lite mat och ett par chokladbitar framför ugly betty och sen la jag mig tillbaka i sängen och läste corren fredag, aftonbladet och klick. en fredag kan inte bli så mycket bättre.

vaknade imorse, insåg att jag fått svar på mitt mail till tine. och hon förklarade hur det är med flickorna där nu när sofie börjat på dagis, maria i skolan och helene med att hon blivit betydligt större.

vi sa att vi skulle försöka stämma träff när jag kommer och hälsa på nu i slutet av oktober. nanna och jag ska ju åka och sen ska carro m ölen åka samtidigt. skoj sjoj vickan skulle tydligen ha maskerad.

har precis duschat, gjort anisktsmask, håripackning, body scrub, balsamerat läpparna, smörjt kroppen med body lotion och sen händerna med handcreme, fräschat i kommun är nu jag!

så många som ska ut ikväll, salle och maddis är hemma i stan och hälsar på och ska förfesta med bla sandra hos salle. pantea och mahira skulle ut, nanna skulle ut med moa men vet ej om dem ska till mjölby och jag ska förmodligen till sofie som har 22-års fest hemma hos krille. oj oj oj alla roliga ska ut, dock vet jag ej om annie ska ut. såg imorse att hon hade kommit hem från turkiet men vi hann ej snacka innan hon skulle till jobbet

annie vet att vi har massor och snacka om, ring så fort du kan :=)

har beställt kläder från ellos idag, dem har rätt schysta kläder. köpte mest underkläder, ska testa en body slimmer som kändisarna använder. men 1143 :- där med, shopoholic japp det är jag!

vet ej vad jag ska ha idag, har massor kläder men inga som jag är sugna på inför kvällen. dock ska jag nog köra på plattat hår, minns ej när jag hade det sist!

hästa la vista gott folk!

ps. chris brown ft keri hilson - superhuman


hjälp!

fy fan tack gode gud att jag var ute och gick stora varvet med vovven innan jag satte mig ner framför tv'n och kollade på katrin schulman när hon var med på du är vad du äter.

hennes rökning och alkoholintag var ju typ jag om inte mindre än mig.

oh kanske borde tänka på och slå en signal till en dietist ocb höra efter hur levern och lungorna och övriga kroppen egentligen mår.

skulle gärna ta en egen personlig tränare gratis, ja tack!

vet ju vem jag skulle vilja ha med, men han är lite för dyr :P

har precis snackat med sofie om allt mellan himmel och gjord på telen i två timmar, trevligt trevligt.

sett klart mitt norska program på tv, oslo snart kommer vi.

och nu ska jag sova.

hästa la vista!

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.











http://se.41q.com/

såg den på pantéas blogg, så himla uttråkad så tänkte att ett test kunde förgylla eftermiddagen lite.

den visade ganska rätt med, en karriär stämde utmärkt, socialarbetare precis vad jag nästan höst ska börja plugga till. antingen en ky utbildning eller en universitets utbildning. har hittat en av varje som börjar nästa höst.

nej nu ska jag se lipstick och sen bones, nya avsnitt ute idag.

hästa la vista!


v44

idag har jag vart i skolan, en trevlig lektion och sen var man hemma igen

låg och kollade på bones och lipstick jungle, lipstick jag älskar...blir bara bättre och bättre! fast ändå utan ett riktigt budskap.

sen vart det jobbet, blev mobbad av jeff och kalle lite när man kom. men som kalle sa det är när man blir verbalt och fysiskt misshandlad som man vet att man kommit till jobbet. grabbarna alltså!

kom hem och då gjorde jag en fuling, drog på en massa läppglans och sprang ner. han hade lite fullt upp, gjorde lite där bakom men hans kollega var trevlig och snackade endel med mig. hehe det där får inte bli en vana och springa ner men jag kan bara inte hålla mig borta. kolla lite har väl aldrig skadat, hehe låtar fan som en stalker.

sitter här nu och lyssnar på nrk medans jag leker lite på nätet och har en söt maja brevid mig som sover och väntar på att jag ska gå och lägga mig så hon får följa efter, är man hundvakt så är man.

har hört en ny och bättre version av live your life med rihanna och ti, säger det norsk radio är bättre!

vad ska jag göra v 44, kan inte bara jobba. måste planera in något skoj så man kommer iväg från denna stad en stund.
skottland helst, men ingen som vill dit, london baby, oslo oh oslo eller sthlm och kussen inte har fullt upp.

nej ska kolla lite res priser nu och se om något skoj kan planeras in.

hästa la vista!

how would ypu spend one more day with?

how would ypu spend one more day with?, dagens avsnitt på oprah, sara och mahira skratta så mycket ni vill. hehe men jag älskar oprah. dagens avsnitt var briljant och så himla sorgset. förlora sin älskade, det kan inte vara lätt..kan inte ens tänka mig.

jag har tagit första steget på vägen, hoppas du tar det andra? men mest av allt så hoppas jag på ett ömsesidigt intresse?

för att hitta en intressant är inte svårt egentligen när man väl fått upp ögonen men ett ömsesidigt intresse är inte alltid det lättaste

det gäller och veta vad man vill ha och ge sig fan på att man ska ha det, ge allt i sin makt man kan göra. mer kan inte en mänsklig varelse göra.

mitt mål är att inte hänga upp mig på någon, utan alltid hålla i fokus vad jag vill göra med min framtid, för when it comes down to it, så är det bara jag som ska leva mitt liv.

hästa la vista!

nrk, för minnena tillbaka

överlevde helgen, med 17 timmas jobb, varav 12 på lördagen.

skulle ut och ta EN drink i lördags med sofie och sandra men det blev betydligt fler. hamnade på efterfest i skgt på afrikans afton, super trevligt

och ja sen bloggar jag inte om resten...

i söndags mådde jag jätte illa, hade inte ätit på 24 timmar. myste lite med mamma och sen var jag tvungen och åka till jobbet lite halvdålig i spöregnet när man egentligen bara ville ligga hemma och se ut somskit, tycka synd om sig själv och kolla på en film.

men överlevde det arbetspasset med.

igår var jag med på jobbet.

ledig från skolan idag, och inget jobb. skönt!

laddar ner en massa serier.

har tio som jag ska ladda ner varje vecka nu i höst
- grey's anatomy
- ugly betty
- lipstick jungle
- prison break
- brothers & sisters
- desperate housewives
- gossip girl
- one tree hill
- friday night lights
- bones

blir en hel del, men det är värt det!

sitter och läser lite kändisbloggar, alltid lika intressant.
 
lyssnar på nrk p3, radiokanalen som jag lyssnade på dygnet runt mina tio månader i oslo.
den är så grymt bra, alla bra låtar gamla som nya spelas. bättre än alla svenska radiokanaler anser jag.

vem är du? jag vill veta mer, jag vill lära känna dig.....


hästa la vista!

ps. freeze - jordin sparks

en mysig fredagskväll

har precis kommit hem från mitt arbetspass.

har precis fått i mig lite havregrynsgröt, ett örtbröd som är så så gott, nu lyxar jag till det med en choklad croissiont och ska runda av med ett par chips bitar. sen blir det sova snart med, tolv timmars passet imorgon.

har nyss fått skit över mig från pantea. handlade om det tidigare inlägget, som jag fattar det. fascinerande att sara kommenterar att det är fint skrivet och pantea tar åt sig och tar fram huggtänderna.

allt jag skriver behövs inte analyseras, mina tankar är mina och det är inte alltid dem handlar om en specefik person från mitt liv. men om ni tar åt er, så tar reda på fakta innan ni drar era egna slutsatser.

att du har tagit åt dig, får stå för dig. den mest ironiska frågan är ju varför du tar åt dig?

men men om ni kommit från hennes blogg och förväntat er något tjejdrama över våra bloggar så har ni verkligen kommit fel. jag har lagt ned min stridsyxa och gått vidare med mitt, från stunden vi gick ifrån varandra.

men hon anser ju mig tycka mig bättre än er, så fortsätt gärna läsa mitt egocentriska liv och tänkande om ni vill.

nu ska jag se singing bee!

hästa la vista!

när löven faller

haft engelska redovisning idag, som gick helt okej.

tog bussen till lambohov och gick den underbara vägen genom skogen som jag gjort i så många år när jag ska till min mormor.

löven på marken, hösten är kommen.

sån ro, sån stillhet, bara jag och naturen.

sofie kom förbi en sväng och snackade skit.

kollade på one tree hill, oj vad tårarna föll. jag vet jag är svag för allt jag ser på tv och film.

kom hem och la mig och kollade på gossip girl, me love gossip girl. chuck och blair är några av dem mest fantastiska rollerna som någonsin skapats, tro mig när jag säger att jag nästan följt allt genom åren.

dem är så oförutsägbara och det är det som är så fascinerande med dem,

serena, inte för att avslöja allt för mycket för er som ännu inte kommit till dessa avsnitt. hur kan man säga till en kompis att man överglänser henne? eller hur, been there liksom. men hur tänker man? hur kan såna tankar gå från tankar till uttryckta ord? vill man inte alla sina vänner gott? hur kan man inte se alla dessa människor man har inte sitt liv runt ommkring sig? hur kan man spendera all tid med alla med att ha en spegel framför sig och bara se sitt eget ego?
jag kommer aldrig förstå serena eller dig, du som tänker så. men jag tror att en dag kommer det slå tillbaka, än dag kommer ni inte längre känna er så överglänsna med erat tillgjorda självförtroende, för bakom det tyckandet är en väldigt osäker människa.

jag vet vad som är viktigt för mig, och för varje ny dag så lär jag mig något nytt.

har jag aldrig sagt det förr så säger jag det nu, aldrig mera!

känner mig väldigt sentimental efter träffen med sara och mahira. så mycket vettigt som blev sagt.

jag vet att jag och mina vänner kommer göra under, på olika sätt!

ser fram emot våran utveckling i livet, så mycket kvar att lära. livet är bara i sitt första skede. för några av er kommer jag inte följa med länge till, någon har det redan tagit stopp för och några hoppas jag är med mig i tider framöver.

men tro mig vare sig jag träffat dig en gång, eller du är en vän sen år tillbaka så lämnar många fotsteg både i mitt minne och hjärta. det rymmer många och fler lär det bli.

god natt!

fallen angel

idag har det inte varit några konstigheter.

skolan, jobb och sen hem eller rättare sagt till mormor faktiskt.

imorgon blir det skola, och sen hem eller mormor rättare sagt. ska vara hundvakt på dagen.

på  kvällen ska jag träffa sara på en drink,bestämde vi ikväll. trevligt trevligt!

åkte på och jobba fredag kväll, så i helgen blir det bara jobb, skönt med en sån helg ibland med.

nästa helg fyller ju sofie så då blir det ju lite partaj.

måste planera in oslo, måste måste bara dit snart och hälsa på tjejerna, saknar dem något enormt!

hästa la vista.

ps. sepideh och loulou, jag hejar på er ska ni veta!


RSS 2.0