Om det här var min sista dag i livet,vad skulle jag göra då?

sitter här på jobbet och funderar.

har glömt bort och skriva om helgen,men den var super, ni som var med vet!

ikväll ska först mina kollegor förfesta hemma hos mig för att sedan gå på kos-fest. efter det sen ska jag själv börja förfesta för att gå ut med sabina och admir skulle också med tror jag,sen får vi se vilka mer eftersläpp vi får.

igår efter jobbet så stötte  jag på pantéa och nanna,det var trevligt för det var så länge sen, sen så ringde admir och då blev det en fika med han..vilken humor vi har vi två tillsammans alltså.

ugly bett var lika bra som vanligt och grey's anatomy var riktigt bra, programmet gjorde faktiskt så jag började fundera lite.

ska lära mig säga rekrytera nu,säger fel hela tiden!

ses.

ser fram emot vad som komma skall.

igår när jag kom hem från jobbet så var jag pigg. så det blev först en fika med admir,kändes som vi fick lite blickar på oss på steve's och sen cruzade vi från parkeringshuset till bagdad med hiphop musiken på högsta volym. jag gick hem och ett par timmar senare så hade han hyrt 16tn blocks med buce willis (väldigt bra film) som vi kollade på. tom. grabben fällde en tår i slutet.

idag efter jobbet blir det att shoppa ett partylinne,ska dra med mig admir som smaktips (eh?)....hehe

myspys ikväll sen med annie och emma. sen imorgon blir det party med annie (fråga är bara vart) men hon och jag lyckas alltid ha kul vart vi än hamnar.

hör av mig efter helgens slut.

Cheers mates!

en väldigt hårt arbetande kvinna.

jag hoppas när jag väl byter jobb sen efter nyår att jag kommer trivas lika bra på det nya jobbet som jag gör på mitt nuvarande.
hur tufft och stressigt det än må vara så har jag aldrig en ond tanke när klockan ringer varje morgon 05.45 och jag vet att nu ska jag upp och jobb. det är så det ska vara!

för övrigt så igår så var jag med sabina först till sättuna och köpte en ridsadel,tog ett tag innan vi hittade dit om man säger så. sen åkte vi in till stan och tog en snabb fika även med sandra.
jag och sabina sa att vi kanske skulle dra ihop ett gäng nästa onsdag och dra ut.

får se om jag hinner luncha med annie imorgon,tveksamt men då kanske det bli en sväng över till henne på kvällen istället.

ser fram emot helgen redan idag,fast det bara är tisdag!

nej nu ska jag umgås med min mormor lite.

gott folk, glöm inte bort ugly betty och grey's anatomy ikväll..kan ju inte bli bättre!!

hare gött,slå en pling vet jag!

någon gång ska vara en första gång.

och för mig igår så var det att spy på 523:an in till stan.

igår satt jag hemma först,skulle ta bussen till sandra halv sju men sen hade jag så tråkigt hemma så klockan fem beslöt jag mig för att åka med bussen tjugo över fem till resecentrum och ta bussen till ljungsbro halv sex istället. det var stressigt och få på sig smink,kläder och få med mig allt plus att samtidigt få ett samtal från sandra samtidigt som jag inte hittar min tändare.
men jag hann,trots alla förhinder.
på bussen var jag nära på att slå ihjäl tjejen som satt två säten bakom mig och snackade med trettio olika personer i telefonen om fjortissaker ända fram till ica-ljungsbro,herregud säger jag bara!
kom hem till sandra och vid strax efter sju så kände vi oss redo för att börja dricka.
jag hade ju inte hunnit hälla upp min sprit i en pet-flaska eller nåt så jag hade ju med mig hela sjuttisen (mitt största misstag).
maddis kom väl vid strax efter åtta och då var nog redan jag och sandra lite berusade och hade lyssnat på sandras party skivan två gånger och var snart inne på den tredje gången.
killarna kom väl sen vid halv tio.
det jag minns är att när sandra öppnar dörren så står johan med den ena pedalen till sandras crona cykel...vilken syn! drickandet fortsatte, jag o sandra gjorde en himla massa konstiga och dumma saker,hon lämnade mig på golvet den jäveln! vid strax innan tolv så gick vi till bussen,jag fick ta hjälp av johan.
innan vi gick på bussen så säger han "nathalie,kolla ner i marken och prata inte med busschauförren", jag bara "nejdå,jag ska inte prata med någon".
bussen började ju rulla innan jag satt ner,så när jag kom fram till mitten där det snurrade lika mycket som i mitt huvud ungefär så fick johan leda mig över, annars hade jag nog legat där och snurrat på golvet ända in till stan.
satte mig och lutade mig mot johan, vi satt och snackade om värsta djupa grejerna som barn,invandrare och äktenskap (tror jag) sen mitt upp i samtalet så slänger jag ur mig " jag måste spy" och bara vänder huvudet ner mot trappuppgången och spyr som en kalv. som tur var så var det inga som satt där bak där vi satt, och varken busschauffören eller någon annan längre fram märkte någon ( som maddis sa, "du skötte dig snyggt").
när vi kom av så mådde jag skit bra och var redo att parta vidare.
hamnade både på plaza och gulan. när jag gick till plaza så träffade jag min barndomskärlek olle, han bara "vart jag än går så ser jag dig på platens en onsdag, på plaza en fredag och sen även här ikväll".....vi snackade gamla goda tider, han mindes lite i alla fall.
sen kommer martin fram och börja buttra om att jag inte hälsade på han i högstadiet,bullshit säger jag (eller gjorde jag inte det)...ooppss!! per köpte mig också för 50 kronor,mer var jag inte värd!
träffade mathilda,bennas och emma också, kändes som hela kungsis var på plaza igår, men skoj var det. fattade inte vad den grabben buttrade om innan han gick hem, vadå du raggade på mig??, när skedde detta liksom?? jag hängde nog inte riktigt med?? 
kvällen avslutades med en liten dansrunda på plaza med annie, då kom birgitta simon fram och började dansa bakom mig...men alltså den grabben är lustig är han!!
hakepi blev det och sen hemgång. tjejerna fick världens fnitter anfall när de kom hem till mig för maddis hade vitlökssås på hela sina skor, så idag så luktade hon som hela kebabbaren.
jag vaknade sju i morse och mådde illa, så jag gick in till mammi och la mig.
när vi åt frukost i morse så var det så kul för maddis satt med jordgubbs squeezen och bara tryckte och tryckte, tillslut sa sandra att du måste skruva upp korken innan du kan trycka så det kommer ut någon sylt (det är en sån blond sak som vi för evigt kommer påminna henne om).
sandra åkte hem vid ett men maddis och jag kom inte längre än soffan förrän vid halv fyra ungefär,fanns liksom så mycket att prata om från igår...vilken kväll liksom!
poppar upp nya saker som hände i huvudet hela tiden.
skapligt bakis är man ju fortfarande men det kanske inte så konstigt med tanken på att jag fick nog i mig lite mer än en halv liter vodka igår (usch det är sjukt mycket).

borde inte nästa vecka,men jag är redan sugen!

läs maddis blogg (http://maddiss.blogg.se) och sandra (http://surban.blogg.se) för att få höra andra verisioner om gårdagen, plus att ni får se vimmelbilder på oss).

Dagens fråga:
hur många brunetter tar det för att öppna en vinflaska?
svar: 3 st, 2 som håller och en som skruvar.

tack alla för en minnsvärd kväll igår,syns nästa helg...det vet ni!!!

Tack för denna gång.

50 Cent på Hovet

50 Cent på Hovet

(kolla in hip hop kläderna, mer av sånna vill jag se)

förstår mig inte på vissa människor.

igår så gick jag över till min granne i sällskap med admir. vi hade det trevligt och shotade på doodleys ganska bra. efter ett tag beslöt vi oss för att sparka oss vidare till plaza.

på plaza bröt helvetet lös tror jag. fy fan vad tjafs de vart. tur att det inte var jag och annie liksom. utan de var mellan allt och alla kändes det som. förstår mig verkligen inte på vissa människor. hade sån huvudvärk när jag kom hem halv fyra i morse (men det kan nog vara lite p.ga alkoholen med).

vaknade halv två idag, kanske lite längre än vad jag hade trott men ändå skönt.

ikväll blir det förfest i pip hos pip (hehe vad kul det är att pipa allt), nej men det kan väldigt skoj (ett undantag men det undviker man)

nej nu måste jag duscha bort gårdagen så jag blir fräsh för denna dag.

äntligen helg.

nu är veckan slut och det är dags att börja fira.


haft en så rolig dag på jobbet, kan ni tänka er att sitta med era kollegor mellan 30-60 års åldern och prata sex på eftermiddags fikat, de är bäst alltså!


efter alla om och men så ska jag till annie ikväll och dricka,förhoppningsvis ska hennes bitch (hehe) till kusin emma vara med. sen går vi väl till plaza och ställer oss fulla på högtalaren!

du är helt otrolig,jag förstår inte hur du tänker. du har verkligen de bästa kompisarna man kan tänka sig och så beteér du dig såhär, jag kan inte förstå!

såg min snygging utan hårgelé idag,och det var ingen vacker syn.

nej nu ska jag blossa och sen vila en stund innan jag ska bege mig av till min granne....

Dagens låttips:
1. Gary Jules - Mad world
2. Avant feat. Nicole Scherzinger - Lie about us
3. Infernal - Self control

(snacka om totalt blandad musiksmak)


Är fortfarande mätt.

kom precis hem från jobbet typ, på lunchen idag så gick vi hela gänget och lunchade med ett par kollegor som har slutat. det roliga var att när frida skulle ringa och boka bord, så beställde hon ett bord för 7 personer från linköpings kommun. de på resturangen hade säkert förväntat sig en massa högre kostym-nissar..vet inte om ni förstår skämtet,det kanske är för internt??...men i all fall när jag satt där och åt för salladen som är så god så vart jag ju mätt, precis då kom de in med varm rätten som jag åt tills den satt i matstrupen. det slutar  inte där utan då vart det chokladpudding/grädde till efterätt,kan säga att den inte åkt ner än.

igår var allt jätte toppen,men idag har grafen sjunkit lite.

först och främst så är det inte alls säkert med lägenheten,jag kan ju alltid hoppas men ej säkert!!

sen så när jag kom hem så fick jag reda på att festen imorgon är inställd,nej säger jag bara..men jag och sandra sa det att det får bli pyjamas party hemma hos henne istället.
en linköpings fredag i ljungsbro duger alldeles utmärkt!

sökte faktiskt ett jobb igår med,vore kul om man fick det efter nyår!

snart blir det tyskland,äntligen.

har nog inget viktigare att säga om mitt liv just nu, har ju inte så mycket till liv längre. jobbar ju 7-16.30, då är det hem,käka o duscha. sen har jag fritid till 22.00 då jag typ måste sova....

i'll soon be on track again.

Allt på en och samma vecka.

det började med igår då jag fick jobb ända fram till nyår.

sen idag så säger helene på jobbet "nathalie,det är någon som vill prata med dig",
då är det anna, mammas kompis. hon säger då "jag har en glad nyhet till dig"
och förklarar då att hampus hennes son som är lika gammal som mig ska åka till norge och jobba i minst 6 månader. han behöver då någon som hyr hans lägenhet. "JA" säger jag. så nu ska jag flytta till hans lägenhet i vasastan om kontraktet går igenom. flytten är beräknad till 1 januari,yippie!!
nu måste jag bara se till att använda tiden till att hitta ett jobb från och med nästa år med.
behöver iofs inte köpa så mycket till lägenheten eftersom han lämnar den inredd med flat-screen och allt :)

usch heltids anställd är tufft,är helt slut när jag kommer hem!!

nej,nu ska jag äta och sen gå över till min granne annie (men vi kommer inte vara grannar länge till)....

kan det inte bli fredag kväll nu!!!

Jag kommer bli miljonär.

Var helt sjukt igår, kom hem från jobbet kl. 16.30. då käkade jag och duchade,efter det satt jag framför datorn en stund. men när klockan sedan var runt 18 så var jag lite uttråkad och hade inget att göra innan tv:n skulle börja.  jag beslöt mig för att lägga mig och vila ett par timmar. det kanske jag inte skulle gjort för jag vaknade upp sedan kl. 21.30. kom på att jag skulle sätta på videon och spela in en serie som jag visste att jag ej skulle orka se. sen somnade jag om och vaknade kl.05.45 när mobilen ringde för att jag skulle upp till jobbet, 12 timmars sömna är ju helt sjukt!!!

idag fick jag en glad nyhet på jobbet,chefen kom och frågade om jag ville jobba 100% som är 7-16.30 måndag-fredag ända fram till den 22:e december och sen kanske även eventuellt fram till nyår. så himla skönt att veta att jag har något att göra varje vardag och att jag har ett jobb som gör att jag tjänar pengar. längtar speciellt till lönen i december som jag ska ha när jag ska till tyskland och bunkra i mellandagarna.

ikväll blir det ugly betty o grey's anatomy,bästa!!

längtar till fredag,vissa fattar vad jag menar (packad och klar)

i framtiden ska jag presentera mig som "Miljonären Nathalie", bara för att!!

Swing!

Här är jag.

Ditt namn: Nathalie
Är du snygg: När jag kollar mig i spegeln så är jag nöjd,så måste nog svara JA på den frågan
Födelseår: 87:a,vad annars?
Hur tar du bort oönskad hårväxt: Rakar eller vaxar bort det
Spelar du instrument: Rösten är väl ett instrumen? för jag sjunger
Ligger Skåne i Sverige: Ja,klarade denna fråga trots min dåliga svenska geografiska förmåga
Har du några danska släktingar: Inte vad jag vet
Ditt mest överanvända ord: Fan,jag vet ett dåligt mest använda ord
Dina första tankar när du vaknar: Vad kan jag göra för skoj denna dag?
Är du hungrig: Nej, åt precis mat
Vart befinner du dig just nu: Framför datorn,med christina i högtalaren
Vart bor du: Ovanför MC'
Vad har du för t-shirtstorlek: Beror ju på vilket storleksystem som används..men 14
Är du bra på: Prata,det kan nog många intyga på
Är du singel: Ja men bara om du är snygg, annars brukar jag visa ringen och säga att jag är förlovad
I stereon nu: Gavin DeGraw - We belong together
Är du sexig: Ja, just nu är jag det i mina rosa mjukisbrallor och bakis
Antal timmar sömn inatt: Typ 6½ tror jag
Vem vet mest om dig: Gud
Vem vet du mest om: Mig själv, svårt att säga ngn annan
Vad vill du ha just nu: Sömn
Snyggast i Världen: Milo Ventilimega (tror efternamnet stavas så)
Höger eller Vänsterhänt: Vänster, vi lever längre
Vilka sjukdomar har du: Inga får jag hoppas
Ditt mål i livet: Om jag bara visste det själv
Sängdags: Oftast runt 4 när jag kommer hem från krogen, annars kanske runt 23-00
Fobier: Bli levande begravd
Känner du en snygg kille: Snygga tjejer känner väl alltid snygga killar? så svaret är JA
Har du körkort: Nej, ska man ha det?
Vilka cigg gillar du mest: Marlboro light
Brukar du svara på kontaktannonser: Nej
Äger du några vapen: Min kropp
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: Chariclia
McDonalds el Burger King: Hakepi
Mjölk i kaffet: Usch,kaffe dricker jag inte...men jag har det i mitt te
Röker du: När jag är sugen
Svär du: Alltid
Sjunger du: Inte bara i duschen, på Steve's med
Duschar du dagligen: Nja, jag tror det
Har du varit kär: Ja, tror det är den känslan jag har haft
Den starkaste du vet: Beror ju på hur man definerar stark?
Vill du gå högskola: Klart, längre än såhär vill jag ju komma i livet
Vill du gifta dig: För att sen skilja mig då eller?
Tycker du att du är attraktiv: Beror på vilken spegel jag kollar i
Är du en hälsogeek: Den sista som är det tror jag
Kommer du överrens med dina föräldrar: Bättre än många andra, men det kan alltid bli bättre
Vad vill du arbeta med när du blir stor: Om jag bara visste det!!
Din hårfärg och frisyr: Naturligt brunt till axlarna lite uppklippt
Favoritfärg på kläder: Svart och möjligtvis vitt med
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden:Har inte ens råd att leva,hur mycket tror ni?
Piercingar du har: Tungan och öronen
Har du glasögon: Nej, inget sånt
Sov du ensam inatt: Nej, Admir sov här
Vem sov du hos senast: Mormor, när jag var sjuk
Druckit alkohol den senaste månaden: Bara denna vecka onsdag,fredag och lördag..ooopss!!
Varit på dejt den senaste månaden: Meningen att jag skulle vart det?
Blivit slagen den senaste månaden: Säkert gått in i något själv,brukar vara så mina blåmärkena uppkomer

- Senaste igår så sa jag till sandra att jag inte skulle skaffa blogg, men efter suttit och läst andras bloggar idag så beslöt jag mig för att starta en egen..får se om det funkar!!

RSS 2.0