vad har jag satt mig i?

igår hade gick jag först och tog en mysig fika med annie på 55:an. sen gick vi vidare och råkade stöta på emma och niccis så vi drog till 55:an. där satt vi bara några timmar och snackade. var hemma ganska så tidigt vilket var skönt för jag var så trött.

när jag kom hem så hade jag 1 sms och 1 missat samtal på min gamla mobil. det var barry. han hade skrivit ett ganska gulligt sms, och jag blev lite fundersam eftersom han borde vara svinarg på mig. men då kom jag på att han måste fått reda på att jag ska komma. han bad och bönade men jag sa nej igår för jag orkade inte ringa han men istället blev det cirka 10 sms. jag som ville sova tidigt. men han vill att jag ska lova saker men jag kan inte det. det är ju ett år sen vi träffade och jag är ganska så chokad att vi lyckats hålla kontakten så länge och det gör man ju liksom inte förgäves. men han blev ledsen tillslut men vi får se vad som händer och sker jag orkar faktsikt inte lägga ner så mycket energi på det.

får se vad som händer idag.

annie imorgon, happy new year.




hur kan det vara sista dagen...

sista dagen på jobbet idag, nu är det bara 4 kvar av 8. vi kommer sakna varandra så mycket ju. men så går det när kommunen ska omorganisera,ni skulle bara veta. först när jag skulle gå så sa caroline "du är nog tillbaka här snart igen" och sen sa praktikant caroline "det kommer bli så tomt utan dig", sånna saker är ju alltid rolig att höra. fick mig ett jätte fint  och kort av inga-maj idag.

har suttit både med telenor och tre i telefonen idag. tror faktiskt jag kommer få tillbaka mitt gamla nummer inom en vecka. det känns väldigt skönt att höra. har ju haft det i så många år och rent praktiskt så är det också skönt. men jag skulle få svar av killen från tre imorgon runt två tiden.

igår låg jag bara hemma och kollade på high school musical på kvällen. menningen med filmen var bra men det var ju verkligen en barnfilm. men eftersom jag var så trött så var det skönt att se en lättsam film.

ikväll blir det till att hitta på något med annie. hon hade hade snackat med fredrik i veckan så kanske blir så att han följer med också, vore trevligt.

hittade faktiskt en på hitta.se idag som hette annie nathalie ekström, kanske en blandning av mig och anna?

tänker han med hjärtat eller hjärnan?

God fortsättning!

jag fick mig ett infall..

jag fick mig ett infall på jobbet idag. i och med att jag fick sluta vid lunch idag så gick jag och köpte mig nya Samsung X830 i färgen pink såklart. den är grymt liten och sen får man plats med ca 1000 låtar eftersom den har 1GBs minneskort. alltid kul att leka med nya mobiler. men nu får jag se, tror ej jag kommer få tillbaka mitt gamla nummer utan att jag kommer ha de nummer jag fick önska idag. men om så är fallet så meddelar jag er det nya nummret.



snart nyår...

att vakna upp med denna ångest...

igår när jag kom hem från jobbet så var det egentligen menningen att jag skulle vara barnvakt åt mina tre kusiner, men en av de var sjuka så jag slapp. istället började jag se om någon var på att dra en sväng på platens.

åkte till ekholmen och köpte billig red bull och sedan var det bara hem och göra sig iordning. vid halv åtta mötte jag upp emma nedanför mig för att dra hem till anna. blev en del groggar innan vi senare gick vidare mot platens. lyckades slippa kön, vilket var en befrielse. emma och jag hade båda med oss korten, det var inte bra. vet inte hur mycket jag drack men mycket var det. emma var bäst när hon raggade på bartendern men fick dissen genom att ha sa att han var gift. vi minglade runt och hälsade nog på en miljard människor. jag gjorde bort mig genom att dela saliv med en jag inte borde gjort det med. men det är jag i ett nötskal. var väl hemma vid sisådär strax innan fyra och första klockan ringde kvart över fem för att sedan ringa kvart i sex. vaknade typ med spyan i halsen men än har jag ej spytt som tur är. frågade om lov att få gå hem från jobbet idag runt tolv-ett tiden vilket ska bli väldigt skönt.

varför gjorde jag som jag gjorde, det var ju inte den utgången jag innerst inne hade hoppats på.

Ps. en rolig sak, när vi läste horoskopen för året 2007 idag på frukosten på jobbet så stod det att ett bra resemål för en stenbock som jag är, skulle vara  skottland ,det tyckte jag var fantastiskt!

längtar efter en sak och det är min säng....

måste bara...

måste bara tilllägga att jag shoppat lite nya kläder idag, vet på ett ungefär vad jag ska ha på mig på nyår nu.yippie....

back to reality.

jaha då var den kvällen över också. juldagen,dena dagen på året då krogen tjänar mest pengar på en. de suger ut varenda krona man har fått i julklapp.

vid strax efter sju igår så gick jag för att träffa anna. vi mötte upp emma och de och gick vidare till emmas brors lägenhet för att förkröka där. var väl där ett tag till en viss sak spårade ut och då gick jag och anna vidare ner på gatan och hamnade hemma hos nadja,jenny och nina. där satt vi ett tag och snackade innan vi bestämdes oss för att dra ner till stan. där hittade vi en tjurig anna och sandra i kön till gula huset, elin var inte så sur än. eftersom kön till det stället rörde sig ca 1mm i timmen så var det bara att dra till plaza. vi var inne på 10 min glada och danssugna. en sväng till 55:an blev det ju som vanligt. efter ha träffat så många så hamnade jag tillslut med amanda på dansgolvet. när klockan var tre så hämtade vi våra jackor och mötte upp lisa och jojo plus deras respektive. vi drog till kebabbaren-och aldrig mer säger jag hakepi ska det vara!!!

förstår inte varför de killarna ringde mig, och hur de egentligen fick mitt nummer.

en kväll som denna så känner man, borta bra men hemma bäst!!

Ps. imorgon är det back to reality-att jobba.

zack mayo.

jaha då var julhelgen nästan över då.

i lördags så kom mormor och lasse och hämtade mig ganska så tidigt. blev till att klä granen nästan direkt och sen var det dags att äta. bakad potatis, inget kan jämföras med det. uppesittarkväll med bingolotto tills jag sen gick för att få mig några timmars sömn.

julafton så käkade vi frukost. mormor hade fullt upp i köket och jag och lasse hjälpte till så mycket vi bara kunde. släkten kom vi strax efter ett. maten var lika god som vanligt och kalle anka lika bra. vi strax innan sex så kom tomten och delade ut julklpapparna till alla snälla barnen. och vid nio var vi på väg hem med en hela bagaelucka full med julklappar. till mig var det bara hemsaker som. tex porslin. är riktigt nöjd med julen hitills. (just det glömde att säga att det var min födelsedag, många sms gjorde mig riktigt glad)

idag vaknade jag till partymusik och var så pepp. snackade med anna och gjorde klart planerna för kvällen. har precis kollat klart på födelsedagspressent från min syster, en officier och en gentleman. blir det bättre än så? nu väntar jag på att mamma ska komma hem med lite mat till mig så jag kan göra mig i ordning sen. vad kvällen har att erbjuda får vi väl se, men jag hoppas på något riktigt...

Merry Christmas.

närmare sig födelsedag..

trodde jag aldrig skulle palla gårdagen efter ha kommit hem från jobbet. som tur var så hade jag några timmar på mig att sova emellan.

vid strax innan nio så mötte jag upp anna och gick till nicolina. där satt vi sen några timmar, drack och pratade. hennes mamma var med på ett hörn också, fick höra rätt intressanta saker om dubai faktiskt- men det värsta är nu att vill jag åka dit ännu mer. men det kan inte bli förrän jag tjänar multum.

ungefär runt elva tiden så drog vi alla till bagdad. kön var värre än platens typ men för oss tog det inga tider eftersom vi trängde oss och var inne på mindre än tio minuter. när vi kom in så hörde vi den dåliga musiken, eller i alla fall jag och malin som ville ha negerdunk som vi kallar det. anna gick hem och medans emma o nicco var kvar så drog jag och malin vidare till plaza för att shaka lite as.
 
innan vi ens hade kommit in så kommer det fram en kille och säger "hej nathalie" och ni vet jag, har ingen anning om vem grabben var. men vi var tydligen ihop i mellanstadiet och han heter robert. det hela slutade med att han frågade efter mitt nummer, jag gav det och sen drog. vi försökte hela tiden ragga till oss drinkar och sen på dansgolvet så hade malin säkert tre killar runt sig. men för ni som också vet vilka det var så blev det bara värre och värre för varje kille. såg han på plaza, undra om hans ska bli vakt där? hmm....

vid två blev det tillbaka gång till bagdad där vi kom in till alla gamla godingar som spelades..stötte på maddis och gänget så hängde med de lite. bob och jag körde bästa movsen på dansgolvet.
kvällen slutade i alla fall men att jag sa till martin " ringer du 118 118, och frågar efter playboy bunny så kopplar dem dig till mig".

nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad av mormor och de. ska klä julgranen ikväll och kolla på bingolotto. äta bakad potatis och spela yatzy. har bara en sak kvar att säga: nu är det JUL.





Ps. Imorgon 08.52 så är jag hela 19 år....yippie! (ett år kvar till systemet)


två smällar i en.

Igår efter jobbet så blev det en sväng runt stan med mamma och mormor. mamma hjälpte mig hitta exakt en sån klänning jag letat efter så jag var så nöjd så jag köpt två färger av samma sort.

Gick hem och satte mig framför datorn för att söka jobb efter jobb, tror jag kom upp i ca sex stycken när jag var klar.

Var på väg att lägga mig och vila en stund, när jag skickade ett sms till jessica bara för att be om ursäkt för att jag inte hört av mig när jag sagt att jag ska göra det. Helt plötsligt ringer bruden och säger " jag kommer och hämtar dig med bilen om tjugo minuter, och bara så du vet så har jag lagat mat för fyra". Efter tjugo minuter så stod jag sminkad och klar nere vid busshållsplatsen och blev upphämtad. Åkte hem till T-boda för att käka croketter med fläsfile och tzatsiki..mums vad gött det var!!
Det var mysigt att bara sitta ner och prata med tjejen, vi kanske inte gick in så djupgående på allt men det var skönt ändå.

Vid strax innan halv tio så tog jag bussen in till stan för att träffa upp admir. Efter ha träffat på jessicas lillasyster och min mellersta syssling vid busshållsplatsen så drog vi till 55:an. Måste bara säga att jag börjar tröttna enormt mycket på en av vakterna nu. Jag och admirs slog oss ner hos en gammal kompis till honom och hans kompisar. Det roligaste var bara att hans gammla kompis var min främling, som jag i och för sig kom på inte var en främling för mig. Admir började bli fullare medans jag bara satt och jäspade.
Admir gick vidare medans jag och alex som han heter gick för att köpa kebab till honom och sen snabbt stå och lyssna en stund på bondkapellet. Efter något erbjudande, som i och för sig var lockande så kom jag hem till min säng för att snabbt somna.

Idag blir det nog en seg dag på jobbet, men desto roligare kväll med anna och emma på bagdad.


söka söka söka...

usch har inte haft tid de senaste dagarna

var på stan en sväng efter jobbet igår men jag hittade inga snygga kläder så jag får se om jag orkar gå en sväng idag med men troligtvis blir det imorgon, måste ju ha nya kläder till juldagen.
kom hem och då fick vi besök av min kollega caroline och hennes dotter evelina, de var där för att bli klippta av george. när de väl hade åkt hem så gick jag och la mig för att kolla på "bones" som jag hade spelat in från i tisdags. måste säga att det var en av de bästa avsnitten hittils och det avslutas som vanligt med att gubben med talarrösten efter programmet säger att programmet inte återkommer förrän i vår. så nu måste jag vänta så länge för att se vad som händer näst. klockan var väl sisdär halv nio när jaq stängde av tv:n och efter det minns jag inget sen förrän jag vaknade 05.45 i morse.

idag blir det att söka 7st jobb jag har hittat. bara hoppas och be nu, tänker in gå tillbaka till att vara arbetslös som jag var 1 månad mellan sjukskrivningen och mitt gamla jobb. jag skulle nog klättra på väggarna om jag fick gå hemma igen. sen är det ju dags att få en stabil inkomst så att jag kommer att klara räkningen på lägenheten jag förmodligen ska ta över...

hare gött.

med vem, men inte vad...

Gud tiden går så fort framåt att jag knappt hinner blicka innan man är där

Planering:

Lördag 23/12: Tradtion och åka till mormor och spela lite spel och äta bakad potatis

Söndag 24/12: Julafton/Födelsedag, i år ska vi som vanligt fira denna dag hos mormor med familjen och sen även mormmors bror med hans familj.

Måndag 25/12: Juldagen, ågatans mest lönerika dag. Denna dag saka firas med kompisar men vad vi ska göra ett fortfarande ett stort ?

Tisdag 26/12: Då ska jag vara först ut på stan och shoppa de snyggaste kläderna på julrean.

Onsdag-Fredag 27-29/12: Tillbaka till samvaron på jobbet

Söndag 31/12: Nyårsafton, en glittrig dag som ska firas med kompisar. Får hoppas jag hinner se Grevinna och Betjänten innan jag ut och firar nyår med kompisarna. Frågetecknet denna dag är nog större än juldagen.

Måndag 1/1: Bakis lär jag vara och därför är det så bra att jag ska spendera tre timmar framför den treditionella filmen Ivannhoe.

Fredag 5/2: Sandra fyller 20-år och det ska firas med en stor fest som jag och Maddis har anordnat.

Onsdag-Måndag 31/1-5/2: Skottlandsresa!! Maddis vi får se till och dra med oss folk som inte bangar.

Mycket att göra framöver, men listan kommer nog uppdateras lite med tiden också!!

Ps. Är trött på folk som inte tänker framåt och på konsekvenserna...

Hej så länge.



i'm coming back...

gud vad skönt. jag och maddis tog verkligen tag i det så nu är lokalen till sandras 20-års fets fixad. det blev ganska centralt också och inte alltför dyrt. vi får max ha 60 personer men det ska vi nog inte överskrida, det är faktiskt inte vilken fest som helst utan en special dag för henne som jag och maddis gör allt för att göra minnesvärd. inbjudan är skriven och är redan nu på väg ut till folk via mail,msn eller sms....så vänta dig snart en inbjudan. den femte januari ska bli så rolig, inte bara för sandras skulle utan jag kommer också vara glad åt min och maddis vägnar att vi ställt upp och gjort detta för våran underbara vän.

sen så har ännu en rolig sak skett idag, jag sandra och maddis har bokat våran resa till skottland. 31/1-5/2 åker vi och röjjer hela landet. dundee, i'm coming back too you....
Sabina funderar på att hänga på också, och det är ju bara att hon bokar när hon har bestämt sig för det är ju ändå ingen numrering på flystolarna osv.


aja ska umgås lite med mamma nu har knappt sett henne...


kan inte fatt det ännu!!


du känner mig bäst.

sjuk nog så tror jag att serien är uppbyggd på tankar jag har haft.
jag blir nog aldrig så glad som när jag ser honom gå med sin basketboll på bron och gavin degraws röst hörs i bakgrunden.
det är det jag varje söndag när det är slut börjar längta till. jag tror bara jag av alla avsnitt som har visats bara missat ett.
nu var det seriestart för 2 veckor sedan, sen var det inställ förra söndagen p.ga att harry potter visades. idag var det igen och det var ett riktigt bra avsnitt och sedan när det är slut så säger det att serien nu tar ett uppehåll och återkommer igen den fjortonde januari, alltså om tjugoåtta dagar.
jag får hoppas julhelgen, nyår och sandras födelsedagsfest går så fort att vi snart är där och kan fortsätta där det idag slutade
.

jag pratar förstårs om....

vakter är en tjejs bästa vän...

Jaha nu var det söndag igen då, helgen går alltid så fort. möjligtvis för att man har så roligt.


Fredag:
Sandra kom hit efter många samtal. vi började kolla runt vart vi skulle dricka men då ringde som tur var denise och sa att hon,mollan och emelie skulle komma in till stan. denise hade killens lägenhet nu när han var bortrest så vi satt där och drack samtidigt som det blev endel roliga samtalsämnen. en viss denise fick nog i sig lite för mycket och somnade så vi lämnade kvar henne i lägenheten när vi skulle dra sen. jag sandra och emelie gick mot bussarna när vi ser en kille stå uppe på telefonkiosken vid viking tatoo, när vi sedan kollade närmre så hade han hängt ut kulorna också, emelie var ju roligast som skrek "jävla blottare"....kom hem vid sisådär halv två tiden skulle jag tro, då var jag så trött så jag somnade nog på 30 sek.

Lördag:
Var hemma hela dagen. fick sms av sandra att vi skulle ses utanför mig vid halv åtta. tiden gick så sakta hela dagen, gick bara runt och lyssnade på alla nya låtar jag hade laddat ner. vi halv åtta så gick jag ner för att träffa sandra, anna och annica ( som var på besök från nyköping). vi drog hem till sara för att vänta på henne tills hon blev klar innan vi begav oss för att hämta upp maddis och sedan hem till en tjej som bodde i vasastan. var nog en av de finaste lägenheterna jag har sett, fick mig att blir ännu mer sugen på att flytta hemifrån nu. jag började dricka och som vanligt så var det inga problem och få i sig alkoholen. festen bestod mest av en massa frisör tjejer, någon ågatan fototgraf och ett par killar till. hade faktiskt väldigt trevligt, när vi skulle in till stan så ringde maddis sin taxichaufför från studenten som körde oss in till stan. anna var roligast för hon och jag fick sitta i sätena i bagageutrymmet och det var första gången för henne så vi skrattade så mycket. gratis var det och glada blev vi. de andra brudarna kom inte in på platå så vi försökte inte ens utan vi gick till gulan. i början var det lagom folk där men när vi kom tillbaka från 55:an så var det smockat med. anna och jag fick för oss att vi skulle vara med på kort, sen så helt plötsigt så frågar han om namn och efternamn, så jag full svara ju...usch kommer inte vilja se den bilden. bäst denna kväll var när jag först stod och kramades med två av vakterna och sen när jag skulle ut och röka med sandra så träffade jag emma där ute. emma och jag började snacka med vakten vad han jobbade med, han svarade " jag jobbar som gynekolog" så jag frågade om jag kunde få boka tid hos han för det kliade så mycket mellan mina ben, pekka stod också där och skrattade. han tog priset den vakten, så himla skön. blev ganska tidigt hemgång om man jämför med andra helger. vi pallade inte trycket inne på gulan, så jag var nog hemma vi en sisådär halv tre.

Ps. bilder från denna kväll läggs upp imorgon, för det är klart att de ska bloggas!

Söndag:

Har bara varit hemma och ätit/slappat. väntar på att one tree hill ska börja nu och sen fortsätter bara söndags-tv kvällen. det är bestämt nu, imorgon när jag och maddis ska träffas för att ringa om lokal till sandras 20-års fest så ska vi också boka våran resa till skottland. det är vi två i alla fall och det verkar som sandra också ska med. vi åker 31/1-5/2 och det kommer att kosta oss tur & retur 181 kronor. helt sjukt ju, det ska bli så kul att komma tillbaka! jag ryser bara jag tänker på det. får se om jag träffar barry, är han i dundee så är det helt klart att jag vill träffa honom bara åtminstone för att säga " hej" och sen får jag se hur jag känner när jag väl är där. men trevligast kommer ju vara att få visa sandra och maddis skottland som man har pratat så mycket om, är nästan helt säker att det kommer ha det landet lika varmt och hjärtat sen som jag har nu. det verkar också nu som att jag ska flytta hemifrån månadsskiftet januari/februari, så det är mycket som händer under samma tidpunkt- längtar!!!
nu ska jag kolla på tv, hare gött.

walk in my shoes, and you'll see....


music in my ears..

Veckans låttips:
1. Justin Timberlake - What goes around...comes around
2. Paula Deanda - Walk away
3. Girls Aloud - I think we're alone now
4. Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me

Some old shit:
5. Maxi Priest - Wild world (regeae version)


Listen too some good shit...

/DJ Kebab

an update..

hejsan svejsan!
de senaste dagarna har gått förbi så fort att jag inte ens har haft tid att blogga.

Onsdag: 
De kom en vacker lucia kör till oss på jobbet, det sorliga var bara att en av tärnorna började tjuta och sprang i från kören...opps! vi fick lussebullar och pepparkakor. han bara jobba klart innan personalfesten började. det var riktigt segt med tända ljus, lugn julmusik och god italiens buffé (pannacottan var godast). personalfesten kom till sitt slut för mig och jag fick skjuts hem till annie där folk redan var fulla. det var ganska roligt att för en gång skull inte vara full utan bara vara en nykter åskådare. när vi väl hade gått in till stan så lämnade jag de och gick hem till sängs.

Torsdag:
Hade en vanlig dag på jobbet. kom hem och då var det bara att duscha för att sedan gå och ta en mysig fika med sandra. vi nöjde oss inte med det utan gick hem till mig och slappade lite. hon åkte väl strax innan nio och då var det sängdags för mig.

Fredag:
Gick till jobbet en snabbis på morgonen och sen var jag tvungen att ta en break för att gå till tandläkaren och avsluta min pågående rotfyllning. låg där stressad med hajgap i ca en timma. i receptionen så stötte jag på min mammas kusin hennes man och min lilla sysling sebastian 5 år, han hade dragit ut två hörntänder. han hade fått behålla de och bevarade de nu i en liten blå skattkista, om ni vill veta så har jag faktiskt fått se hans skatt och det var en riktigt äcklig syn. tillbaka till jobbet och där vart det en vanlig flum fredags eftermiddag. kom hem och hoppade in i duschen. syrran var här och frågade om jag skulle ha en grogg men jag avböjde så duktigt-någon måtta får det allt vara! zändra ringde och lämnade smaskigt skvaller för mig och då började även karusellen med vad vi ska göra ikväll. efter fyra samtal så sitter hon nu på bussen på väg till mig och jag sitter hemma med alkoholen. vi får se vart vi hamnar, vi kör en fjortis kväll med att ringa några samtal så får vi se. aja ska gå och dra en macka nu innan bruden kommer och alkoholen ska börja rinna ner.


Ps. kom fram en radiokvinna idag och frågade om jag kunde tända en cigarett, röka ett par bloss och sedan fimpa medans hon spelade in. detta ska alltså spelas upp på sveriges radio på måndag trodde hon. strange,jag vet!!!!



fimpa?


Tingalinganung.


du vet att du lever på 2000-talet om...

1. Du går på fest, sätter dig ner och tar Playahead/MSN/Lunar bilder.

2. Du har inte spelat kort med riktiga kort på flera år.

3. Anledningen till att du inte håller kontakten med dina vänner är för att de inte har MSN/Playahead/Lunar.

4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än att trycker på knappen på TVn.

6. Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.

7. Du nu skäms i hemlighet för hur bra det stämmer in på dig.

8. Du tänker på hur korkad du är för att du läser det här.

9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.

10. Du scrollade upp för att kolla om nummer fem fanns.

11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

Ps. Hittade denna på Anastasias blogg, är den inte genial?

Got ya!

you can find some good shit.

nu har jag suttit här ett bra tag och lyssnat på musik som ligger ute på nätet. ingen mtv musik alltså men många har potential verkligen. har hittat några riktigt bra artister och låtar.

gå in och hitta era egna favortier.

www.allears.se  ( svensk musiksajt som är skapad av daniel breiholtz)

www.myspace.com  ( internationell musiksajt där man både kan hitta de största till de mest ökanda)

ps. skriv en kommentar om ni hittar någon/några bra!

Keep on listening.

mammas 40-års fest, och sen....

igår var det lite stressigt här hemma hela dagen, telefonerna ringde i kör för att folk skulle säga grattis!
 till mamma och vi var stressade för att vi skulle hinna med allt.

men vid strax innan fyra så var vi i lokalen och började pynta den lite. folket kom och smörgåstårta serverades. tog inte långt tid efter det så kom tårtan fram och ett par minuter efter det kom chips och godis med mera. jag trodde jag skulle spy redan då av att allt var så gott och jag var så mätt. men där tar det liksom inte slut, nu ställdes alkoholen fram och alla börjar sakta dricka. jag var ganska duktig i början och drack doodleys och aquatinis för att klockan var ju inte mer än sex när vi började, men mot småtimmarna så började jag med vodkan. hampus ringde så jag gick och mötte upp honom och sen satt han fint vid bordet och mamma bara servade honom med smörgåstårta ocg gav honom öl stup i kvarten. när hampus sen var på väg mot en annan fest några timmar senare så kommer admir. vi som är kvar för att dricka sätter oss vid ett bord för att sitta och snacka.

vid strax efter elva så drog jag in mot stan för att mötta upp sandra,maddis och denise.
på vägen var jag tvungen att spy i min ensamhet 3 gånger, helt sjukt jag som mådde så bra både innan och efter.

kom in till stan och vi hade bestämt plaza för det var dit alla ville förutom jag (men jag gav med mig ganska så fort). jag och maddis drog till 55:an en snabbis för att köpa shots, men jag fick i mig bara i mig den ena den andra gav jag till jiggan (som jag ska komma ihåg och ringa i veckan).

jag och maddis går till korvsnubben för att köpa korv,så gott! sen går vi tillbaka till plaza. väl där så är sandra och de borta så vi ringer och då ska de till gulan antagligen för att sandra fick ett telefonsamtal från jögge(men sånt händer antar jag). så de lämnade oss. vi träffade upp carro drog och hämtade pengar och valde då att dra till bagdad istället. jag hade faktiskt väldigt kul där, vilket johan med verkade ha haft för han var överallt hela tiden. vid halv tre ungefär så frågar maddis om vi ska gå och hämta ut jackorna på plaza,så vi går tillbaka dit. maddis tar jackan och gå för att hon ska möta martin.

jag hittar min sysling marlena och sen amerikanen per som hon har träffat på ågatan. min amerikanska äger på fyllan alltså, och mina kunskaper på de amerikanska delstaterna är även de geniala.  vi bestämmer oss för att dra till hakepi för att käka och det tar inte långt tid där inne förrän vi är tillbaka på ågatan. där drar vi oss neråt mot plaza igen och träffar på massa folk jag känner som vi pressenterade för amerikanen. kom fram en kille som jag spanat in ett par gånger på fyllan vet jag och hälsade på mig, sen helt plötsligt så skulle han ha en kram. det tog ett tag och vi hade hunnit hälsa på några tills han kom tillbaka till oss, men jag var alldeles för full och seg då för att ragga så det får bli nästa gång, för han är fin ;)

jag bangade den där jävla efterfesten marlena tjatade om, antar det bara blev hon och amerikanen tillslut.

mamma ser värre ut idag än vad jag gör,men man fyller ju bara 40-år en gång i livet.



De åkte tillslut.

sykon-nej, tvillingar.nej, släkt-nej.

min fredag kväll var lite annorlunda igår.

när jag kom hem från jobbet så gjorde jag mig iordning och drog hem till anna. där satt vi och väntade på att de andra tre skulle komma och när de hade gjort det så åkte vi till census i tannerfors där spelningen skulle vara. vi var nog där lite för tidigt för fredrik och hans band skulle inte spela förrän vid halv tio och vi var där redan innan åtta. men det var bara att slå sig ner och äta gratis pepparkaka med lite glögg till. en efter en bara ramlade det in folk man kände igen, mestadels nog för att det var ganska mycket kungsis folk som jag förmodar också var där för att se fredrik. det första bandet ställer sig på scen och börjar spela, min öron vibererade alltså. det var nog bland det sämsta jag har hört live och jag tror inte ens det kallas musik det de spelade. men sen när fredrik och de entrade scenen så blev allt mycket bättre. för mig som inte ens tycker om sån slags musik så imponerade de verkligen mig. direkt efter så sa vi "hej då" till fegge och gick mot bilen. väl där så satte johan på stereon med hiphop musik på högsta volym typ. vi fick skjuts in till stan och jag,anna och samuelsson gick vidare till hakepi för att dra något lätt att äta och sen vidare till 55:an. där mötte vi annas bror och hans thailändksa flickvän som även satt med johan, kristian och de andra. som sagt det var ju länge sen jag var ute med samuelsson men snart kom det att bli vardagsmat. oskar satt och frågade anna lite samtidigt som han kollade på mig, så sen var jag tvungen att fråga vad de pratade om. då kom det, han frågade om du och samuelsson är syskon?..det var så länge sen man hörde det eftersom jag inte varit med sofia på länge men det slår verkligen aldrig fel för jämt när vi går ut så är det någon som undrar och frågar.

idag så fyller min underbara mor 40-år, och det ska firas med en brak fest verkligen!


Mums,wanna taste?


väntar på att sandras ska komma och hämta kjolen hon ska låna av mig, sandra i kjol-det här kommer bli en porrig kväll :)

snart drar det igång!

syns på stan packad och klar.

Toodillooo.

Coming up soon...

ny duschad och det är fredag, need I say more?

ska snart bege mig av till annie. vi ska mötas upp där för att gå på fredriks spelning i tannerfors ikväll. fick precis reda på att lidberg och hennes kille ska med och sen även samuelsson. får vi se hur det går. jag som precis gett upp hoppet om henne, får se hur hon beter sig ikväll.

sandra håller på att peppa sönder mig för imorgon. räcker inte med att jag är ass pepp utan att hon med är det och vi eggar varandra ännu mer tyder på att det kan gå farligt till imorgon. med tanken på att mamma bjuder på alkoholen till alla på festen med, aj aj.



Törstig?

Handmodell.

Jag har bestämt vad jag ska göra nu, jag ska bli handmodell =), var på sjukhuset förrut för att röngta min kära handled. Sjuksköterskan var ur söt, men det var inte bara en bild hon tog utan flera. Tänkte då att jag kanske borde satsa på en yrkeskarriär som handmodell,finns det?


                                                                       
        




 "Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end"

Någon som har svaret på frågan?



Arbetsmoral.

Vissa har fan inte det, är så trött på de!

Har sökt ännu ett jobb idag, det är bara att söka och söka tills man får något, de på jobbet tyckte de jobbet var perfekt för mig- såklart för att jag kan prata både i telefon och personligen som de har hört många gånger!

Nu ska mamma följa med mig till sjukhuset (Jag vet att jag är 19 år), för jag ska nämligen röngta min handled nu 3 månader efter att jag tagit bort gipset, kan ni fatta att det redan har gått 3 månader sen jag tog bort det.

Längtar till lördag!

Får se om de bli att se spelning imorgon med annie,måste ringa henne!

Aja mamma ropar, hej svej!

Hatar att...

Hatar att bli väck av mobilen när jag sover, men samtidigt vill jag inte stänga av telefon!

Kan någon hjälp mig med mitt stora problem?

Tillbaka till jobbet nu, tjingeling!

Senaste helgerna.

Jag får verkligen se till att jag inte jobbar ihjäl mig, igår var det så illa att när Sandra hade åkt hem från mig så satte jag mig och jobbade hemifrån lite. Var så trött så jag var tvungen att spela in Grey's Anatomy.
Idag sitter jag med 4 VHS band som jag måste kolla på och se vad det är för serier jag spelat in de senaste dagarna.

Var och lunchade med mamma,moster och mormor idag på Afrodite, de hade tydligen startat med lunch buffé där...ganska gott faktsikt!

Nu börjar det närma sig helg känner jag, bara två arbetsdagar kvar.

På fredag blir det nog inte mycket gjort skulle jag tro, måste spara all energi tills på lördag. Party Party!

Har haft så roligt de senaste helgerna, sällskapet har varit på topp och även allt annat har varit i toppklass!

Här får ni lite smakprov:



                                                                                  
Jag och Maddis                                   Jag och Emma Bitch                                          Jag och Monroe                 



                                                                            
         Sexy Sandra och Jag                                Say What?                                                   Jag,Arthur,Admir



                                                                      
                                                                       Are my eyes spining?   
                                                                      


        Ps. Ingen har lika roligt som vi har, no one can party like ous! (Å-lagarna,Maddis)

Nya jävla datasystem.

Nya datasystemet på jobbet tar kål på mig.
I fredags fick jag jobba över till fem.
Sen idag startade vi upp systemet på riktigt så vi beslöt oss för att alla komma 06.30 idag.
Var bara det att vi kunde inte ta fika/fukost förrän 10.15 så när jag kom hem på lunchen strax efter tolv så var jag ju inte så värsta hungrig.
Alla börja droppa hem från jobbet för de var så trötta men när Helene lyssnade av telefonsvararen kl. 15.30 (vi slutar egentligen 16) så var det 68 nya meddelande på svararen.
Det var då jag beslöt mig för att ännu en dag jobba över så jag jobbade till strax efter 17 då jag hade bestämt träff med Salle och Maddis.
Blev bara Salle jag träffade för att Maddis hade missat bussen (ovanligt)..hehe. Vi gick hem till mig för att börja planera för Sandras 20-års fest som vi har tagit på oss att fixa, sen kom Maddis sen.
Sandra och Denise hade jobbat så vi gick och mötte upp de och tog en fika och fortsatte med Sandras godkännande av de vi hitills hade planerat.

Planeringen hitills

Fredag den 5: januari, Kanske i en lokal i stan (om allt går som det ska), ca. 65 bjudna och roligast av allt så har vi beslutat oss för för att ha Brat tema.
Längtar så mycket det kommer bli så himla kul.

Pratade med stora syrran nyss, vi har bestämmt oss för vad vi ska köpa till mamma i 40-års present. Mamma ska ju ha fest i lokalen på lördag och släkten ska komma och sen ska vissa vara kvar för att supa för att sedan gå till Harrys med mamma.
Det ska bli så himla kul, men kan inte fatta att mamma är 40 nu, hon har alltid varit något på 30 typ (förhoppningsvis inte) men ändå :)

Blir nog utgång med Sandra och Denise sen, som det lät idag i alla fall, kan bli riktigt skoj-slipper åka ljungsbro bussen (tack gode gud).

aja nu ska jag slagga, ska ju upp 05.25 imorgon.

Skottland i åtanke,hittat resan!

Hej då.

Blogg kommentaren till Anastasia.

Tjena bruden!
Jag har svaret på din fråga nu som du ställde inatt. På frågan vem som har förändrats mest sen mellanstadiet så är det du. Från att ha bott i Linköping så sviker du mig, din bästa kompis och flyttar till Västervik. Men sen flyttade du närmre i gymnasiet och kom ända till Norrköping och nu har du flyttat så långt som till N.Y. När jag tänker tillbaka på dig, tjejen som bad mig sjunga Britney låtar till henne när jag satt på packethållaren och som hade en blå tröja med nallar på så är det helt olika från idag. Jag hade aldrig trott att du skulle bli den du är idag. Dansar till hiphop musik och har blivit en modeikon för säkert många kompisar,säkerligen nu med när du har tillgång till världens snyggaste kläder med. Jag är faktiskt stolt att säga att jag en gång varit bästa kompis med dig,och hur långt bort du än bor så kommer jag aldrig glömma dig och de åren vi hade tillsammans. Eh nu sitter jag här och fäller tår efter tår och tänker tillbaka. Vet ej vad det är värt men jag är oerhört stolt över dig,titta liksom hur långt du har kommit så här tidigt i livet! Ta hand om dig Stasia! Hoppas vi ses någon mer gång i livet. See Ya /Nathalie.

Ps. Två inlägg på en dag, jag början bli bra på att blogga alltså!

The Right Man.

Part 1:
Min helg har varit sådär alltså.
I fredags så bråkade jag med mamma på lunchen och på jobbet så var det jätte stressigt för att vi går över till ett nytt datasystem så jag kom inte hem förrän strax efter fem.
Det var bara att packa sakerna och dra hem till annie.
När jag kom till Anna så hade jag tagit med mig 2 paket med popcorn men det fanns inte kvar efter ett tag för att en påse blev bränd och en poppade inte alls,vi satte i en påse från Anna istället men den blev bara halvfylld och smakade bara smör..tillsut kom Basse med en påse också med hans poppades inte heller och sen blev det en bränd klump i den påsen med.
Så vi alla tre satt i den där brända lukten och kollade på den segaste idol-finalen jag vart med om.
Helt okej att Markus vann,spelade inte mig så stor roll faktiskt.
När Basse sen hade dragit så skulle jag och Anna lägga oss för att sova,jag skulle sova i hennes bädsoffa från Ikea för 900 kr. Jag har blåmärken på knäna efter den upplevelsen kan jag lova er.
Igår så var jag hemma på dagen och på kvällen kom Admir och hämtade mig för att åka hem till honom och dricka.
Jag fick i mig endel som vanligt och sen blev det en orgasm när vi kom in på krogen.
Blev en ganska tidig hemgång efter allt missförstånd och bråk den kvällen,alkohol kan verkligen ställa till det för folk.
 Men Hampus ringde faktiskt förrut,stackare kommer inte ihåg något från igår.
Idag så har jag legat hemma och kollat på sista tre avsnitten av Beach Girls,synd att det inte finns en andra säsong.

Part 2:
Är det bara jag eller har alla en bild av hur eran drömkille/drömtjej ska se ut.
Jag ska berätta min för er.

Kropp:
1. Han ska vara längre än mig (alltså längre än 1.73)
2. Han ska inte vara jätte smal/tjock utan han ska vara lagom i kroppen men ändå så stor så jag känner mig trygg i hans armar
3. Helst ska han ju ha brunt hår och bruna ögon men det är faktiskt inte så viktigt

Påbrå:
1. Spelar inte roll om han är svensk eller utländsk (men om han ska vara utländsk så ska han helst komma från Storbritanien, USA, Iran, Bosnien eller Syrien) om han är från Sverige så ska han helst komma från Stockholm, Gävle, Malmö eller Linköping. 

Kläder:
 1. Han ska ha en stor Adidas liknade tröja på sig som ska vara ungefär 1-2 storlekar för stor.
2. Han ska ha stora sneakers på fötterna
3. Stora blå jeans som också ska vara ett par storlekar för stora
4. En keps, t.ex NY varianten
5. Något stort halsband skulle vara snyggt, men då ska det vara något enkelt som dödsbricka eller nåt
6. Bling Bling örhängen i öronen är helt OK!
7. Mp3 lurar i öronen är också ett stort plus

Personlighet:
1. Givmild
2. Oftast glad
3. Humor
4. Partypingla
5. Öppen

Musiksmak:
1. Lyssnar på Rn&B och Hip Hop
2. Men får gärna lyssna på Rock och sådan också
3. EJ Lars Winnerbäck eller Håkan Hellström musik

Så nu är min manliga robot klar. Om han bara fanns för att skriva ut och skicka till verkligheten nu. Jag vet att en sådan kille existerar för jag har träffat några stycken, men jag har inte träffat the it av de. Kanske inte är en sådan här som jag hör ihop med. Vi får väl se vad framtiden utvisar. 

Ps. Lyssna på Christina Aguilera - The Right Man (har säkert tipsat om den förr)

Obs: Glöm inte att kolla på säsgonsstarten av One Tree Hill som börjar på Kanal
5 Kl. 19.00 ikväll.

Peace Out.

Check this out.

Veckans Låttips:

1. Ison och Fille feat. Ismae - Lägg ner ditt vapen
2. Nelly Furtado - All good things come to an end
3. Pink - Nobody knows
4. Jamelia - Beware of the dog


Vill inte vara sämre.

Var är dina föräldrar födda? Linköping och Tehran
Vilken är din favoritrestaurang? Ming Palace
När badade du i en pool senast? När vi var i Cypern,älskade den poolen
Hur många barn vill du ha? Om jag nu bestämmer mig för att jag vill ha barn, så vill jag ha 3
Vad har du för TV-kanaler? De bästa har jag
Har du åkt moped någon gång? Ja faktiskt, fast jag är ett stadsbarn
Har du busringt någon gång? Många gånger till killar och heta linjen
Har du en egen trädgård? Räkans min betong bakgård?
Kan du alla orden i nationalsången? Ja, gillar faktiskt den sången
Badkar eller duschkabin? Badkar, no doubt!
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? 16th blocks, med Bruce Willis
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej, är det gott?
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Först käkade jag lite pommes och kebab från Sabina, sen köpte jag en hot dog som bara smakade vitlöksdressing så jag kastade den
Är du bra på matlagning? Absolut, men beror ju på hur man definerar "bra" också
Pepsi eller Coca Cola? Pepsi Max
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Japp när jag jobbat på bröllop
Vad var det senaste du handlade? Godis på jobbet
Har du kräkts offentligt? På gatan, på bussen....ska jag fortsätta!
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Önskar jag vore så romantiskt, men nej! Men kemi vid första ögonkastet
Kan man vara vän med sitt ex? Ja. men det krävs en held del arbete för att det ska funka
Vem var det du besökte på sjukhus senast? Jag var där för 3 månader sedan och tog bort mina stift i handleden som jag hade. Ska även dit på torsdag och röngta mig
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? En som jag spelade in när jag var på väg till hakepi en fyllekväll med Rikard, as bra är den...Lyssna!
Vad har du i din väska? I min partyvässka så har jag mobil, ciggaretter,t ändare, läppglans, pengar, plånbok med legitimation och bankomatkort m.m
Vad är du tacksam för idag? Att jag inte är bakis för en gång skull

RSS 2.0