sommarhetta!

nu har man jobbat en hel helg men underbart fint väder, sjukt tufft och varmt men jävligt roligt samtidigt. träffat gryma nya medarbetare, en väldigt intressant manlig faktiskt som ska utforskas mer i.

igår shoppade jag lite plagg på rean till hösten, lite roliga naglack och söta accesoarer. käkade lunch på mingan med mamma och bara njöt.

stötte på alexander på stan så följde med han som sällskap när han skulle käka. vi hamnade därefter på 55an för ett par cider i den outhärdliga sommarvärmen. men trevligt var det. kom förbi en väldigt attraktiv man med gul bil som med ska uttforskas mera i.

gick hem och hade en allmänt pissig eftermiddag men det orkar jag inte gå in mera på.

hamnade tillslut på magnolia i baren med annie där vi trivdes rätt bra.

idag har jag varit i vadstena, på stubbegården för kakbuffe, förbi mantorp park en snabbis, handlat och nu har jag nyss ätit goda räkor med gott tilltugg, kan det bli bättre en sådan här dag??

nej nu ska annat trevligt göras, här får ni lite bra musik tips!

R.I.O - Shine on
David Guetta - Tomorrow Can Wait
Eric Prydz - Pjanoo 
Star Pilots - In The Heat Of The Night
Ian Carey - Keep On Rising
Yves Larock - By Your Side
David Guetta - Delirious
Kardinal Offishall feat. Akon - Dangerous
BWO - Barcelona
Katy Perry - I kissed a girl (and i liked it)

ps.
fan vad jag saknar er oslo brudar, är så tomt utan er!

asta la vista!


tjena tomaten!

ser ut som en bränd tomat efter en hel dag i poolen och solen. gör skapligt ont nu, men lär bli fint när det brända röda försvinner under natten!

men nu försvinner väl ända färgen när jag ska jobba hela fre-lör-sön på mantorp park.

ser fram emot måndagsklubben på måndag som jag verkligen hoppas blir av, varberg, förhoppningsvis oslo o sen kanske få jobba på skänninge marken!

asta la visa gott folk!

music day!

så himla nice en skön sommardag att lyssna på lite ny musik, njut ni med!

Dj Khaled f/ Akon, Rick Ross, Plies, Trick Daddy, - Out Here Grindin
Lil Wayne - La La
T.I. - No Matter What
DJ Unk - In Yo Face
Lil Wayne f/ T-Pain - Got Money
Marques Houston f/ Joe Budden & R. Kelly - Clubbin'
Jazmine Sullivan - Need U Bad
Lil Wayne - A Milli
Young Jeezy f/ Kanye West - Put On
The Dream - I Luv Your Girl
Mario - Music For Love
Issa f/ Trina - Boss Lady
DJ Laz f/ Flo Rida & Casely - Move Shake Drop
Will.I.Am - One More Chance
Boss Hogg Outlawz f/ Ray J - Keep It Playa
Nelly f/ Ciara & JD - Stepped On My J'z
Raheem DeVaughn - Text Messages
Young Steff - Professional

3 yatzy på 30 minuter

oh vilken underbar dag på landet jag har haft

vid åtta imorse kom min kusin lisa, frukosten serverades nästan direkt. ägg macka med majonäs och gurka, mums!

vi har spelat kort, först inne och sen ute. hunnit se saw 3 och 4 som faktiskt var riktigt bra, speciellt 3an. jag har gjort lunch, lax till mig och kyckling till henne. vi har försökt och badat i poolen men det var för kallt. vi har lyssnat på musik och sen filat och fixat våra naglar.

när mormor och lasse kom hem så åt vi lite korv, eller inte lisa som inte vill ha efter sett saw 3, hehe lilla tjejen kanske drömmer mardrömmar inatt....hoppas inte!

blev två yatzy spel med mormor och lisa. fick först en yatzy. två femmor, en femma och sen på sista slaget..två femmor...YATZY skrek jag samtidigt som jag såg mormor och lisa's hakar glida ner av förvåning. första slaget på andra spelomgången, nathalie YATZY igen!! och sen på samma spelomgång YATZY igen men då fick jag ta fyrtal istället.
inte ofta man har sån tur i spel, kanske skulle spelat på lotto idag.

satt lite vid datorn och hängde och sen kom pantea förbi en timma och snackade lite skit på altanen innan hon nyss drog hem till sig.

imorgon blir det hemgång, kanske skulle träffa mahira och pantea på kvällen...får se är sugen på att umgås med mammi lite med efter det hemska hon fick reda på idag. en av hennes barndomsvänner druknade i lördags. hade man inte trott efter hon överlevt hjärntumör ett par gånger. rip pia!

på onsdag blir det en myskväll med sandra och annie hemma hos annie, mösigt!

torsdag blir det nog med lungt, sen jobbar jag hela fre-lör-sön

kanske måndagsklubben på måndag, någon som joinar???

bojkottar för tillfället ågatan, har jag tur så håller det i sig ett par veckor framöver eftersom jag har endel inplanerat nu. jobb-varberg-gbg-sthlm, skönt! har ju en hel jävla höst i denna stad.

nej nu ska jag sova, klem klem

ps. fick mail av barry idag där han skrev att han funderade på en weekend till sverige, förstå vad roligt om han kom. hoppas kan man ju alltid göra!

han är skit ful!

nej usch vad jag ljuger, han är göör snygg.

jag skulle inte kollat runt och hittat så här många bilder på han, nu kommer jag ju inte kunna sluta kolla på dem.

verkar ju ända gått på ännu en nit, min vanliga otur...så meningen är ju att minna, glömma och move on.

men pantea, lova mig att inte en gång till säga till mig att han ser bra, säg att han är ful och dum...det vill jag höra!

håller på och ladda ner saw 3, är as sugen efter i fredags. efter den blir det 4an med, can't wait!

skulle gått promenix m panter men vi bangade ihop så bestämde att vi gört imorgon istället, behövs verkligen.

"hehe, han har en fladdermus på sin bröstkorg'"

klem klem

ps. lyssna på min nuvarande favorit sånt.
DaCav5 - Tetris

en sån trevlig kväll

oh vilken underbar eftermiddag / kväll jag har haft

efter kommit hem så tog jag och moster oss varsin god cider.
sen blev det matlagning som resluterade in den mest goda egengjorda fisksåsen till den grillade laxen vi sedan åt.

till efterrätt vart det ett par groggar framför sommarkrysset samtidigt spelandes yatzy

drickandet upphörde och jag lisa felicia och jesper satte oss ute och spelade spansk skitgubbe, tecknet och bluffstopp. riktigt mysigt och sitte ute med, så här på landet och andas in lite frisk luft

nu har vi flyttat in och jag har bagngat på mera kortspel, snart blir det sovning.

snokade runt lite på ansiktsboken och upptäckte ett par bilder på han, pantea nu behöver du inte undra mera du kan få se han på bild nu.

aja är sjukt nöjd över min helg.

i veckan ska jag ta det sjukt lungt. ska ändå jobba fre-lör-sön med på mantorp park.

cj och jag är dock sjukt sugna på att dra ihop ett gäng till på lördag, men jag jobbar ju på söndag så det är ytterst tveksamt. lördagar är ju även överskattade...

gbg snart då, verkar vara helt inplanerat nu. nice nice!!!

nej god natt mina kära vänner!

full time alky

nu har ni missat något tjejer, en torsdag på platå m mig och sara.

först en cider m annie på platå, sen hem och sen ut igen och möta upp sara och gå hem till emelie och emelie. där blev det en massa dricka och roligt snack innan vi drog ner till platå.

dansade rumpa och drack alkoholfritt (internt) som vi nu tycker is the shit. gick och käkade och såg världens bråk på hakepi, kollade in våran snygging och sen hamnade vi med henke och dem på efterfest i hans sommarstuga någon mil utanför mjölby i skogen.

bäst var när sara gick på utedasset och hon ropade in mig för det fanns två sitsar brevid varandra. länge sen jag skrattade så mycket,, vart hade vi hamnat liksom.

grabbarna drack whiskey och vi gt och sen somnade vi sött alla fyra. fick skjuts av henkes pappa på förmiddagen till mjöby station där vi tog pendeln hem till linkan.

när jag kom hem duschade jag och sen somnade jag och vaknade strax innan sex, lite mat och sen kom erna och mahira. kollade lite på tv och sen såg vi alvin och gänget. pantea kom när filmen va slut så då såg vi slutet på saw 2 och forsatte sedan snacka tills klockan var mycket och vi gick igenom ågatan för att följa mahira till bilen.

pantie och jag gick hem och kollade på brutal boxning på sport kanalen..helt störda var dem, vid fem somnade hon så sött i soffan och jag kollade på ett sista program innan vi gick och la oss.

vid ett idag kom kussen upp m sin kompis och var hungrig, precis som en nyvaken pantea och nathalie med var. lagade mat åt dem, satte på alvin o gänget medans jag gjorde mig iordning.

nu är jag hos moster och kusinerna ute på landet och snart ska laxen lägga sig på grillen. en cider har redan druckits och snart ska jag nog hälla upp mig en grogg.

hehe hade fått mail av barry, hehe vart kallade full time alky. kul att höra från han, lite roligt eftersom jag och pantea snackade om karln senast inatt.

hare gött gott folk!!!


fest hela veckan

jaha då satt man här igen då.

förra veckan var en hemsk partyvecka.

tisdag.
fika m annie o sandra och sen blev jag och sandra jätte fulla och hamnade på efterfest till fyra på morgonen hemma hos mig. somnade på golvet och vaknade upp och mådde skit. ranglade ner på mc på morgonen fortfarande packad, pinsamt. men alltid lika roligt med sandra

onsdag.
utgång m kushtrim, sara, mahira och jonna. ganska roligt faktiskt till en början. sen fick jag en dålig nyhet av en massa gamla schoolmates, RIP ROBERT!. umgick mest med old bodies och sen stod jag vakt när mahira snackade med en snubbe på slutet, hehe!

torsdag.
en cider blev till flera på platå m mahira, stina och malin joinade. jag träffade på två arbetskamrater som bjöd en hel del så jag blev skapligt runt under fötterna och ranglade hem vid halv fyra

fredag.
middag på hamlet först med pantea, mahira, sara, stina och elin. sedan gick vi på bio och kollade på mamma mia, som var riktigt bra. efter det vart det en öl på platå för att sedan springa ner på platens. jag gick hem skapligt eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen

lördag.
jobba 7.30-17 på mantorp park och kolla på alla snygga bilarna som var där och körde på banan
på kvällen kom pantea hem till mig så tog vi oss lite  dricka under tiden vi satt och samtalade
sen gick hela kvällen åt helvete, vi hade så otur vi två verkligen.
slutade med sen hemgång och sen satte vi oss och bara suckade på min balkong med en cigg i handen.

jag förstår inte vad som händer oss allihoppa. vi är så underbara på både utsidan och insidan och vi har så mycket att ge men vi lyckas aldrig hitta rätt, vi går på nit efter nit. men men tjejer den som väntar på det bästa väntar aldrig för länge. vi ska vara glada att vi verkligen har varandra, för det har vi!

så här skrev pantea till mig i ett mejl på ansiktsboken dagen efter balkongnatten.
Jag må vara besvärlig och falsk när jag försöker visa en sida av mig som egentligen inte alls vill existera, men jag måste säga att jag beundrar dig och förundras över att du vågar pusha mig till min gräns. Det går så långt att jag tillslut brister. Det kanske är precis det jag behöver. Men jag; tuffa hårdhudade Pantéa har (som ni alla märkt) lite svårt för att visa det. Även om vi har våra dispyter och gräl hit och dit ska du veta att den rollen du tar på dig är betydelsefull och mäktig för mig. Jag är hemma och välbehållen nu iaf :) god natt och lycka till på jobbet hjärtat! Förlåt om jag är besvärlig.

söndag.
jobba 7.30-17 på mantorp park. kassan är rolig ibland alltså och att jobba med gubbarna pelle och over är verkligen roligt. byta miljö liksom!
ska jobba nästa helg m fick jag reda på idag, får se om jag ska jobba i vagn eller tält.

denna veckan, måndag.
hundvakt, shoppa och sen en glass från bosses m pantea i domkyrkoparken

tisdag.
hemma hela dagen, pantea kom hem till mig och sen kollade vi på mia&klara i fyra timmar och bara låg och ass garavade så bra det var

"jag har lite kli där nere i paradiset och sen jag måste få mig lite input", så jävla klockrent.
efter det låg vi och snackade ett x antal timmar innan vi sen somnade så sött tillsammans i min säng.

onsdag.
umgås m mammi och familjen. gjorde mig iordning och gick och mötte mahira och kushtrim i trädgårn för att dricka lite där. mötte upp emma och lisa på 55an och raggade med dem till platens. dansade lite, hälsade lite, snackade lite skit och sen gick vi för och få oss lite mat och sedan en tidig hemgång.

får se vad som sker resterande del av veckan. på lördag är ju uggla och hellström i berg för att spela lite musik för linkan folket, kan bli mysigt.

hade!! (oslo, snart kommer jag igen)

så trött på hela skiten

nu är jag hemma igen, sara du som efterfrågade mig.

jobbet gick bra, många timmar, lite sömn, några öl, lite kärlek, mycket sex snack, många raggare, många hamburgare, dåligt med mat, många cigaretter, mycket tungt och nu är jag helt död.

sov 14 timmar inatt och idag var jag så sliten så händerna bara skakade och jag kände mig som en vandrande zombie.

träffade mammi idag, trevligt var länge sedan kändes det som nu.

på kvällen vart det fika på steves med mahira, mysigt och bara sitta och snacka lite skit.

imorgon blir det något mysigt på kvällen med sandra och anna, äntligen på tiden för att vi tre ska ses.

på onsdag är det äntligen utgång, är så sjukt sugen redan idag på måndagsklubben men det är för långt bort för att åka till i detta taskiga väder (dock så vet jag ju endel roliga som ska dit som man hade velat träffa men det kommer förhoppningvis flera chanser till det)

är så besviken på dig dit pucko. förstår du inte mig eller, du verkar ju inte fatta eller så vill du bara inte fatta. ibland är du så underbar och ibland är du det verkligen inte. förstår mig verkligen inte på dig längre och vad du vill eller inte vill. oh är så trött på skiten, varför kan inte saker och ting vara enklare än detta.

aja nu lägger vi det åt sidan för tillfället.

asta la vista!

b day

oh vilken dag det har varit.

gick upp skapligt och tog tåget med mormor till norrköping.

det första vi gjorde var att gå till en jätte mysigt fik och äta äggmacka m citronmajonäs dricka kaffe och äta äpplekaka.
efter det blev det lite affärer fram och tillbaka, till banken och kassera ut en lite summan jag fått från norge och sen var det dags för lunch.
en taco tallrik var det och till efterätt vart det chocolate dream på mcdonals.
när det gick mot eftermiddag så var vi lite trötta i benen så då satte vi oss på o'lerys och tog varsin cider på afterworken där.

lasse kom och hämtade oss, hem till mig för en snabb packning och sedan till sjukhuset.

hälsa på lillsyrran som fortfarande är inlagd, ungjävlen äter ju aldrig. stackars unge och lilla mamma som spendera varenda minut i det där lilla rummet.

åkte till moster med mormor o lasse för att gå lite korv och fetaostsallad och lite allsång på skansen

nu är vi hos mormor, jag har packat allt inför morgondagens resa till västerås

jaha, vi syns nästa vecka då brudar och annie då lovar jag dig en mingan dag

ps. komwux är klippt och klart, nice nice!

fick mejl från barry idag, alltid lika trevligt att höra från han. han var lite nyfiken om jag träffar någon, hehe verkar alla veta eller?

klem klem

RSS 2.0