total sömnbrist

jaha vad kan man säga om dem senaste dagarna.

i onsdags så förvandlades en glögg, pepparkaka, och gröt kväll till total spontan fest kväll med sandra ner på platens.
träffade en väldigt charmerande student / musiker som fick ta följe med mig hem. en av dem mest underbar nätterna på riktigt länge.

sa adjöken till han och drog utan någon sömn till ett tio timmars pass på jobbet, riktigt tufft men jag klarade det.

direkt efter drog jag hem, bytte om och sen mötte jag upp mahira och mahir och drog till platå.
dansade, drack en massa rom och vodka lime, och utan sömn tog det ju inte lång tid innan dem slog till.
tog taxi till musikern i ryd och hade ännu en väldigt händelserik natt.

kom hem i förmiddags. träffade tjejerna och  bokade en resa till sara och playa del inglés med mahira den 16e januari, i en vecka. två blev allt för dyrt. hoppas dem andra tar en sista minuten och kommer efter.

satt och snackade lite allvar innan jag sen var tvungen för att abryta, hoppa in i duschen och göra mig lite fredagsfin inför jobbet.
på talan om jobbet så fastnade en lillkille i bandet på något sätt, satt fast i tjugo minuter den stackaren och bara skrek av smärta. ambulansen fick komma och då, stackaren.

lite idol, lite skvaller och nu är jag redo för min första natt i ensamhet och utan något som sker tidigt dagen efter på två dygn, hallelujah moment!!

öppensinnad för morgondagen...

hästa la vista!

and so the lion fell in love with the lamb.

jag är kär i en människan som inte ens existerar, varför jo för att just denna människa bygger på en påhittat karaktär i en film jag nyss såg.

jag och pantea var nyss och såg filmen t w i l i g h t, och jag kan inte säga mer än att jag är hänförd. totalt stum är jag. se den själva och sen kan vi disskutera för innan dess finns det inte med ett ord, en hel menning jag ens kan förklara för er hur fantastisk på alla sätt en film kan vara det på som just denna film är.




en liten fågel viskade i mitt öra att det kommer en uppföljare 15/12 2009, vet två tjejer som kommer sitta på första parkett för premiären i alla fall.

inte varit så här hänförd sen sagan och ringen triologin tror jag, och första gången måste den ses på bio för dem ljudeffekterna måste bara höras och upplevas.

huvudrollsinnehavaren som såklart alla tjejer, precis som jag fick många OH stunder med under filmens gång, är en
86a från london, va är det för speciellt med dessa engelsmän. först ed westwick (chuck bass i gossip girl), charlie hunnam från filmen green street och sen denna snubbe. tyvärr har jag kollat upp honom i verkligheten och han är facinerande där med men inte som en beskyddande vampyr som han spelar i filmen.

ta mig tillbaka till drömmen, där var det fantastiskt. när jag kom ut var det bara detsamma och kallt.

when you can live forever what do you live for?

just so you know...
because i read twilight i have unrealisteic expectations in men

jag är en fattig bonddräng men jag lever ändå...

dagar går och kommer........

lagade till en underbar lax lunch idag och sen drog jag till jobbet. en bra pass! satte upp mig på massor pass veckorna 50 till 1. så blir en fet lön i jan, vilket är bra med tanken på resan.

nej om man skulle skriva ett jävligt najs cv nu då så man får ett kalas jobb i sthlm.

i veckan blir det nog en massa trevligheter, det känner jag på mig!!

hejdå och vi hörs närmre jul!



christamas is coming, och därför ska denna film snart återses för året!


en favorit i repris??

då var den snart måndag igen då, eller det är ju redan det enligt klockan i alla fall.

hade en bra dag på jobbet, jobbade med martin så det var bra. var endel på golvet, och då går ju klockan så mycket fortare en sån lugn dag som söndag.
kom hem och åt en underbar kvällsmat framför sanningens ögonblick, längtar redan tills nästa söndag.
la mitt i ett varmt bad och sen vart det ugly betty för hela slanten.

pratade med setterberg förrut. hon flyttar ju hem från london vid jul och sen i januari flyttar hon till stockholm. och min plan har ju med varit att nästa steg nu efter nyår ska vara och uppleva stockholms alla gator och hörn (dock inte jobba som en...)
och menningar som:
Men fasen vad roligt om vi kan få göra Sthlm ihop NAthalie!!! och Åh, jag saknar nog dig minst lika mkt Nathalie! O jag ser FRAMEMOT Sthlm med dig ;)
har nu fått mig och ligga senaste timman och kollat jobb i huvudstaden.

tror faktiskt det blir ett au pair jobb. jag hade så himla roligt när jag jobbade i oslo och allt var perfekt, klart man ibland var skit trött på både städa laga mat och sen på barnen men dem gav så mycket mer än vad dem tog. det som jag ansåg var tuffast var ju att ha tine hemma och hela relationen till henne som gick som en berg och dalbana.
och nu kan man ju i princip det här så att antingen läsa ngn kurs vid sidan om eller fixa ngt annat jobb skulle man ju lätt kunna klara av.

imorgon eller nja jobbar ju imorgon men på tisdag är det jag som skriver ett uppdaterat cv och börjar skicka ut. för första jan, eller första feb då ska min adress inte längre ha postadress l i n k ö p i n g.

god natt!





en obeskrivlig känsla...

dyker upp när jag hör detta klipp...


sammanfattar nästintill hela min barndom...

med detta youtube klipp....


the curls are back

många dagar har gått sen sist.

vad har nathalie gjort då?

i tisdags gick jag en mysig novermber promenaden med annie och sandra. lyssnade på lite kärleksmusik och bara hade det bäst. annie drog hem och jag och sandra drog och käkade, köpte godis och sen travade vi hem till henne. snackade skit och kollade upp lite skvaller innan vi sen så sött somnade tillsammans i hennes säng.

onsdagen kom. jag mötte upp pantea, och kollade upp det vi behöver veta inför för våran sexmanna resa till playa des ingles 17 januari ner till sara. hanns även med en mumsig lunch på my all time favorite, mingan.
sen kom jobbet och direkt efter det åkte jag hem, satte på mig min nya topp från mina hm kläder som hade kommit samma dag. tog taxi med mitt favoritbolag 303030 till sandra. bag in boxen öppnades och det dröjde inte länge innan det vart sentimental, sällan jag blir det så där på fyllan men ibland så...
ringde barry, det värmde när han brast ut" hej nathalie!, kvällen föjdes med ett x antal sms med han sen. om det inte bara vore kliche utan verklighet kan jag tänka ibland.

vi hamnade tack vare 303030 sen i alla fall på platens. vad som hände sen, har jag dock svårt att återberätta pga vissa luckor i minnet hos mig själv. vart bjuden på så många vodka lime 6or så jag kan i alla fall inte räkna dem på en hand, gick fram till jeffans tjej, pratade med det där tjejen som jag nu hamnat i hennes blogg för, tjafsade med en skåne jävel på city grillen som vart tjurig för att hon hörde mig säga just det i telefonen, skåne jävel. jag vet inte hur, men hem kom jag i alla fall. men lite minns jag ju ser jag nu i alla fall, skönt det!

i torsdag var jag så grymt dålig fram tills stunden jag skulle möta mahira och pantea. vart en fika och en himla massa prat om denna  resan jag, mahira, pantea, sofia, nanna och elin ska göra ner till sara. och även en del annat sagt med.
pantea och jag avslutade kvällen på mc, onyttigt värre säger jag för min egen del.

igår var jag hemma med familjen fram tills jobbet. ett pass som gick jävligt fort. back to town och träffa sofie. blev en sväng till 55an, la scala och platens. vi hann med endel trots kylan som härdade. när vi gick från la scala hörde jag något som värmde till i hjärtat, vilka var det inte om inte b o n d k a p e l l e t, min favorit och även sara. oh sara skulle blivit så glad! lätt höjdpunkten för kvällen, speciellt för sofie som aldrig sett eller hört talas om dem förr. hon har verkligen gått miste om en av linköpings bästa attraktioner.
kvällen slutade rätt sent, men för det fick jag se min mysterious man vid busshållsplatsen, det tackar man ju inte nej till liksom.

kunde inte somna, så var en rätt hård dag på jobbet idag. men jag överlevede som vanligt.
kom hem till mammas underbara mat, och sen dess har jag katchat upp mig med mina serier jag ej hunnit med dessa dagar. har ett par kvar, sen ska jag äta räkor i all bemärkelse, kolla på dansbandskampen och bara njuta av mitt eget sällskap.

imorgon, jobb!

hästa la vista gott folk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trouble is a friend

The ties that binds us are sometimes impossible to explain. They connect us even after it seems like the ties should be broken. Some bonds defy distance and time and logic; Because some ties are simply... meant to be.

 


what happend's next?

vänner i vått och torrt

sov som sagt till tre igår, vände totalt på dygnet.

när panter ringt och sagt att dem andra inte orkade göra något så vart jag lite fundersam. inte riktigt det jag hade hoppats på (en ledsen vän) men en ledsen sandra behövde mig så jag klädde snabbt på mig och vandrade genom hela stan hem till henne.
blev bjuden på hembakad pizza, sen hade jag med mig choklad och sen vart det en massa chips och cola. riktigt laddad för en svullo lördag. annie ringde och bangade festen hon skulle på och kom och umgiks med oss istället.
vart och kolla på dansbandskampen. alla tre satt och sjöng med, det är ju så bra. så nu har vi bestämt att vi ska kolla upp en kväll då vi kan gå till cupolen och dansa lite till dansband. vi tre alltså, det är ju en sån vacker syn om någon skulle se oss. pissa med öppen dörr, släppa oss, rapa, klia sig mellan bena, moona ( som jag gjore igår) ja riktiga östgötska drägiga karlar är va vi är när vi tre umgås ihop. tur ingen ser! men roligt har vi. planerat in ett runda runt novemberslingan på tisdag och sen en glöggkväll och baka pepparkakor i december. mycket skoj att se fram emot.

vid elva drog annie, och jag och sandra var lite törstiga så vi tog den alkoholen som jag hade hos henne och även den som hon själv hade och började hälla upp. efter några glas var vi rätt berusade. blev lite sugna på utgång, hur förjävliga vi än såg ut så slängde vi snabbt på oss lite smink och ringde taxin. hem till mig, byta bort gympadojjorna till party shoesen och sen vandrade vi ner till plaza. ja vi var så sugna på lite bra musik och lite nostalgi, maddis du skulle vart med. pimplade lite, dansade lite. mötte min kusin utanför, som med följde med in och väl där inne så var hennes arbetskamrater med. sandra och jag hann ju bara vara där inne knappt en timme. men på den tiden hade vi redan hunnit samla ihop ett gäng på 10-15 st som vi tog med till min kusse och hade en jävla efterfest. helt sjuk efterfest, så jävla skoj. blatteligan nummer ett, bara sandra som var helt svensk, eller i en sån situation märker man ju knappt det.  dansade, drack, rökte, sjöng, ja allt gjordes. sov över där sen, dem sista gick väl hem vid fem eller något sånt. jag och "spanjoren" låg och sjöng med lite till musiken innan vi kanske somnade in en blund.

när jag kom hem vid halv två så ville dem från jobbet att jag skulle jobba, men vi kom fram till att det var bättre om klas tog det. så slapp jag stressa och åka dit bakis. själv åkte jag med moster och jeppe till nkpg och kollade när jesper spelade match. dem åkte på stryk med 8-5, men sötnosen hade då hunnit med en assistent och ett mål. så duktig är han! alltid kul och visa sitt stöd, han blev ju så glad. allt för familj!

nu har jag duschat, igen och är så trött så jag knappt vet vad jag skriver. ska lägga mig och läsa lite tänkte jag. sen lär det väl inte dröja länge till innan man slocknar.

igår fick jag en pojkvän, vart otrogen och fann en ny. helt otroligt hur tiden kan gå fort ibland, hehe...

bag-in-box

hade en ganska dålig start på dagen igår först. bråkade med syrran och mamma, hur kan man vara så olik sin egen familj så mycket? men alla är vi ju olika så.

såg på grey's avsnittet som var nedladdat. underbart, alltid underbart när denny är med. oh christinas lycka, den är rätt berättigad.

sprang till bussen som tog mig till jobbet. jag är så långsint ibland. vill ju bryta fasaden och få tillbaka det vi hade, men jag kan inte. jag går fortfarande och arg på han, fast jag vet mer nu än vad jag visste då. jag är så trög ibland, men ska försöka ändra mig tills nästa pass. jeffan och natta, börjar bli standard. roligt är det! efter stängning stod vi och snackade skit ett tag innan han cyklade hem.

jag blev upphämtade av karl, nanna, mimmi och panter. vi skulle åka och köpa godis innan vi åkte hem till örtompta.
i bilen blev det lite high school musical av syskonen, panter och jag kände väl att det var en road trip to hell...hehe!!

fram kom vi, dem spelade lite rock band först medans jag snackade med sändra på mobilen. hon hade fått i sig lite vin. och jag med...inte konstigt att det samtalet höll på ett tag och våran standard replik kom...VET DU? och sen efterföljs det av en massa smaskigt skvaller om vem som hållt på med vem, vem man har sett, läst på någons blogg...igår var det vem som nu är på smällen, men DEN killen....alltid lika roligt tabita, det vet du!

sen gick i över till nannas hus. där blev det en massa tjej snack med en bag-in-box. länge sedan vin var så gott, vad jag pimplade. 00.04 var den tyvärr slut, vem visste att vi kunde dricka upp den så fort. blev lite snack med sära ända från spanien, nu ska vi bara samla ihop oss 7 och sen när vi kan boka in ett datum vi kan komma och hälsa på i januari. ska inte glömma dig mahira, du var ju med på högtalartelefonen ett bra tag. natten gick så fort, att vi inte ens somnade innan jag och panter gick in för att käka frukost med micke och karl vid halv sju. fick skjuts med dem in till stan, till karls tränning och där ifrån vandrade vi sedan vidare hem för min del och bussen för panters.

var hemma vid halv åtta och då däckade jag i sängen och sov ända till tre. hela dagen är ju nu helt fucked up. känner mig helt däven.

har sett friday night lights och nu ska jag kolla på ugly betty innan planerna med mahira och panter ska bestämmas.

blir nog ingen utgång denna helg, skönt!

har hört om fylle sms, till och med vart med om det massvis med gånger, men fb mail, det var något nytt. men lika pinsamt ändå!

if you're singel, you don't have to be alone tonight...

ps. bilder från gårdagen / natten kan väntas.

underneath it all

igår var det ännu en slappis dag, känns nästan som man är arbetslös fast jag inte är det.

jobbade 17-20 med jeffan igår, roligt som vanligt. imponerad under stängning så kanske blir o få ett par pass från han nästa vecka, själv jobbar han ju ihjäl sig.

pantea ringde direkt efter jobbet och ville göra något.

skulle ringa tillbaka när jag var hemma. när jag väl fått tag på henne satt jag halv avklädd och åt lite kvällsmat. vi började prata, och sen slutade vi fan inte. munnarna gick i ett i över 1½ timma.
vi pratade om allt, verkligen ALLT. men riktigt trevligt var det, så sällan det sker. såna samtal är verkligen nödvändiga.

när man var yngre, så handlade allt om lek och prat. numera är det mycket ytligt, det är mycket smink, party och alkohol med i bilden när man umgås med sina vänner. och dem blev ju inte mina vänner för att dem kan dricka, dansa och ha jävligt roligt. vilket dock är ett plus. nej igår när jag pratade med panter så visade hon verkligen sin sida som påminde mig varför jag blev vän med henne i första början. det var för hennes humor, värderingar, moral, principer, känslor, empati, förståelse och intellekt. precis som med mina andra vänner. jag tror jag funnit dem bästa det finns på marknaden.

OCH NEJ, DEM ÄR INTE TILL SALU!!!!!!!!!!!!!!

sen kollade jag på private pratice och ugly betty innan jag sent gick och la mig.

nu har jag precis ätit lite god lunch, tjejerna sitter och fikar på stan. kanske ska klä på mig och gå ut en svänga till dem innan jag ska till jobbet. får se vad som sker ikväll, är ganska öppen.

var det ödet och finna mig själv på ett av hans kort?? men roligt var det i alla fall...

hästa la vista!!


livet handlar om att finna sina svar

ännu en uttråkad dag. inte gjort ett skit verkligen, länge sedan jag slappade så här mycket. min höjdpunk denna vecka är när jag åker till jobbet imorgon.

jag är allt för att få nya vänner, men ibland kan det vara jobbigt med nya med. dem känner inte en på samma sätt. och det tar tid det vet jag med, men ibland har jag inte tålamod, är liksom det, de viktigaste du kan fråga mig varje dag? kan ju inte bli irriterad för att hon inte känner mig som vissa av er andra, men det är frustrerande. men jag säger ju inget så väl skylla mig själv antar jag.

idag gjorde jag något riktigt oväntat, även för mig själv. du var min vän, och inte bara det en av mina bästa. du var inte bara min vän, du visste vem jag var, vem nathalie var innerst inne. på det långa djupet. det är en ära anser jag, om jag står någon så nära, ska man ta det som ära att någon tycker om en så mycket och har något speciellt så man öppnar sig så mycket. men som i äktenskap så ska man finnas där både trough good and bad, men i bad fanns du inte där. när jag behövde dig som mest. jag har gått igenom den tiden, den dagen och det sms't tusen gånger i mitt huvud, tills jag nu nästan inte vet in eller ut vad som sa's, skrevs eller överhuvudtaget hände. därför, tog jag idag tag i det. jag skrev att jag vill träffa dig för att få svar på mina frågor. men när det väl blev bestämt så fegade jag ur. jag vill ha svar, men jag vill inte träffa dig. jag vet inte om jag klarar att sitta öga till öga med dig. men utan svar kommer jag leva i ovisheten och det vill jag inte. jag förtjänar svar, det är det minsta du kan ge mig. det slutade med ett påbörjat samtal på msn, men du förstod snart efter min fråga ställts att detta måste vi ta öga mot öga. sen var du tvungen och gå, och nu sitter jag här med ditt nummer som du gav mig, och jag har chansen att se dig imorgon. och jag är helt lost, jag vet inte vad jag ska göra. för när jag ser dig, kommer jag ens få fram ett ord? kommer det ge mig något? kommer jag få mina svar? kommer det du säger förbättra eller försämra? jag vet inte ens vad jag hoppas jag kommer få ut av det. detta är inte alls liknande men jag vet hur jag kände med alen och med madde, det var en sån börda som försvann och om dem situationerna gav mig den känslan kan jag inte tänka mig något annat om denna.

varför gjorde du som du gjorde?

hata de som du har anledning att hata
älska de du redan älskar
men hata aldrig den du en gång älskat

och nej jag är inte arg, jag är rädd och jag är ledsen. arg, det slutade jag vara för länge sedan.

lisa nilsson kommer nu få ge mig svaren, som hon en gång i tiden gjorde för oss båda




fin besök, japp det har jag haft

en ganska lugn dag.

kollade på the hills, lagade mat och sen kom sandra dee. bakade en kladdkaka och sen satte vi oss och såg på ännu ett the hills avsnitt tillsammans. klockan var sex, pantea och emmie ramlade in. även mahira sen, efter en tur från helvete..om hon själv skulle få säga.

planen var att vi skulle planera nyårsafton tillsamman, men vi lyckades byta samtalsämne hela tiden. det är så svårt att planera något nu liksom, man vet aldrig vad som kan komma och hända fram tills dess, december har ju liksom inte ens börjat.

det viktigaste av allt, jag är inte ensam i detta. jag har mina underbara vänner, för det är precis vad dom är. länge sen vi umgicks så här. vi gör det för sällan, verkligen. speciellt nu när jag blivit mån om att ta vara på tiden bättre tillsammans.

önskar det bästa för oss alla, här är vi inte våra riktiga jag, men den finns där inne i oss. vi måste bara ta oss till platser där vi kan vara dem. men det kommer, det kommer. vi har i alla fall varandra!

såg senaste gossip, en av dem sämsta. så nu väntar jag på ett förhoppningsvis bra one tree hill.

vill ha klänningen, och vill ha klockan. men en nathhalie, inte båda...men vet vem :=)

the tide is high so i'm holding on....


are you, who you always said you would be?

i feel a little rock'n roll girl power today.

skit tråkig dag, bara suttit hemma och tråkat.

lagt upp nya bilder på ansiktsboken, lite skoj och få upp lite nya bilder. inte för man är så aktiv där mer. men det bästa på hela dagen är det blåa naglacket jag har på mina fingrar, känner mig lite blå nuförtiden. och sen den underbara musik jag laddat ner, orkade bara med några låtar att ladda ner från säsong fyra av the hills, så j'vla bra musik.

barcelona - it's about time
death cab for cutie - the is is getting thinner
empire isis - get up on it
francessca battistelli - it's your life
francesca battistelli - free to be me
francesca battestelli - i'm letting you go
jonatha brooke - careful what you wish the for
jonatha brooke - eye in the sky
lady gaga - lovegame
sia - you have been loved
the acadamy is...- paper chase
the cab - i'll run
vaughan penn - bring on the day
your vegas - your vegas

var nära på och glömma, det bästa med mina dag är ju samtalet med min gamle vän. inte pratat med han sen april. men idag catchade vi upp lite. när jag berättade om min utbildning jag ska söka till, så fick jag höra
jobba med ungdomar på glid alltså..som du alltid drömt om..tror jag passar skitbra!
han är faktiskt den första som säger det, men han är väl också den av mina vänner som jag har nu som kännt mig längst tror jag, vi pratade om det. kännt varandra i 8 år. tiden går så fort, 5 år sedan vi slutade högstadiet, och 2½ år sen vi tog studenten. konstigt, men har ju vänner som känner mig lika bra men ibland förvånar han mig. han är kille, men han lyssnar verkligen på vad man säger till han och han minns det med.
vi bestämde en träff när han är hemma lagom till hans födelsedag, ska få träffa hans tjej då med. båda ansåg att det inte var ok att jag inte träffat henne än och dem har varit ihop i 1½! år nu. inte ok!
på något sätt tror jag alltid han kommer finnas där, men aldrig som han fanns förr och inte jag för han heller. och han lär inte vara den ända bra vännen det blir så med. jobbigt och börja inse tycker jag.


ta vara på tiden, det är något jag måste lära mig mer.

nu ska jag lyssna på lite bra musik innan jag går och lägger mig för och läsa min underbara bok, svensk maffia


staring at the blank page before you

igår var en underbar dag. jag jobbade morgon passet med klas och det gick oerhört smidigt och fort. många glada kunder som jag pratade med så fanns ingenting att klaga på.

kom i tid hem rätt hyffsat så jag hann med att lägga mig i soffan och kolla på mina första fyra nerladdade avsnitt av the hills säsong fyra.

när dem var slut så var det precis lagom och börja göra sig i ordning, med mamma som ju med skulle ut. ganska trevligt stämmning här hemma faktiskt trots att mamma klagade något enormt på min musik som spelades, men vad fan det var ju grease och spelas sandra dee i spelaren så måste man ju bara sjunga med och leva sig in i karaktären som visas i filmen. that's my movie liksom...

kom till marlena vid sju tiden. moster pernilla, syster sandra och mosters kompisar petra och sandra hade med hittat dit. senare under kvällen även min kära vän nanna. mycket trevliga samtalsämnen, på gott och ont som det kan bli när det är alkohol och familj inblandat.
vid strax efter elva gick vi ner till harrys och där var det drag. jag och nanna checkade in golvet både på nedervåningen och på bk men det är för ungdomligt så det nästan känns som man i alla fall är på platå. så vi hängde så klart där uppe på svenska hit golvet, gud vilken bra musik en massa svensk toppar låtar och en massa massa schalger...står skrivet mitt namn i golvet känns det som.

på dansgolvet i alla fall så vart det först en liten rolig situation med en snubbe som var helt okej. men 33 år och pappa, fast dock separerad var lite väl kanske, men min moster tyckte han var bra för mig..hehe! jag sod bara och frågade efter min mamma, något som min moster sa kanske inte var så värsta attraktivt och göra framför någon som stöter på än. men det var en rolig situation i alla fall.
sen blev jag puttat så mycket av en snubbe att jag reagerade. visade sig att han kände till mig, vi hade varit på samma inflyttningsfest meddelade han mig. du heter ju nathalie, är jag för ful för att du ska minnas mig? och jag vart så ställd så jag svarar med "vadå är jag så snygg så det är därför du minns mig, ser du kontrasten". klart inte!  jag anser mig ändå vara en sån som minns folk rätt bra, men han gick så rakt på att jag aldrig hann tänka efter förrän efteråt och då mindes jag han. tror dock också att han har haft lite roligt med en vän till mig i sängkammaren. illa! så det var därför nanna du fick dra tag i mitt huvud på dansgolvet när han försökte fånga min uppmärksamhet, samtidigt som jag var intresserad av att se mer av snubbe under  kvällen så slutade det med att jag fegade och tvekade för mycket.

nanna och jag gick hem och ringde på mina studentkillars dörr, dem har precis flyttat in dörr i dörr med mig. dem hade inflyttningsfest igår i riktigt student anda antar jag eftersom det står två olika stora vägskyltar utanför våran dörr..hmm???
synd att dem inte hunnit hem då, för såg den ena av dem idag när han gick ut med alla flaskor och han var inte ful om man säger så...kanske ska köra lite med girl next door stilen!! ska tänka på saken i alla fall..

vaknade imorse och så fyra nya avsnitt av the hills, sen vart det jobb. också en smidig dag, inte ett dugg bakis.
fick skjuts hem av klas och sen har jag haft lite myspys med mig själv och fyra nya avsnitt av the hills. så nu finns det inga mer ute på nätet och hämta för tillfället. är så kul och följa LC och dem andra. dem är ju precis som oss fast lite rikare. men i grund och botten så är jag så lik henne och hennes tänkande så det står  skrämmande till. audrina vill jag bara skaka om och få henne och inse, dock vem vill ge upp justin bobby liksom. en bad boy vill alla ha. heidi åh vad ska man säga om henne, tjejen är helt lost. den där spencer och hans syster verkar komma från en främmande planet.

í riktigt upper east side anda så har jag hittat min drömklocka, men jag använder ju aldrig klocka? men om jag köper denna kommer jag sova med den så fin och dyr den är. ah för otur nog så är det ju en märkes klocka och det gör ju allt summa slutar på 2½ lapp, fan fan. men snart är det ju jul, yiippie..vem vet innan året 2008 är slut kanske den klockan sitter på min arm.


ska beställa lite fin kläder från hm nu. partykatalogen har kommit och jag har ju såklart hittat lite fint. men måste ju börja tänka på nyårskläderm utan att egentligen ha en anning om vad som kommer ske på nyår. men det kommer, det kommer.


på jobbet idag så fick jag mig en tanke, ska se om jag kan utforska den lite. tror jag behöver åka iväg själv igen. jag växer så mycket när jag gör det. här hemma står jag still och det avskyr jag ju. jag älskar och träffa nya människor trots att jag aldrig glömmer den jag är och vilka som faktiskt har hjälpt mig och blivit den jag faktiskt är idag, er kommer jag aldrig glömma. jag älskar att utvecklas och jag behöver verkligen det. hoppas det inte är försent bara eller att min idé inte blir lika  populär av den människan som fakiskt kommer bli så sjukt påverkad av den.

nej nu ska jag kolla upp lite på den nya planen och beställa lite nya kläder...

och drömma mig bort till det underbara språket och denna underbara pojken



oh i miss having kids around, they often make my day!

i can't help my self from thinking...

på framtiden...

framtiden är det ända jag tänker på nuförtiden, barn, familj, pojkvän, hus, körkort, bil, pengar, jobb, utbildning, husvagn, husdjur, sverige, utomlands...ja ni fattar!

igår var det i alla fall en underbar dag.

sandra ringde precis när jag skulle gå utanför dagen så hon fick följa med mig till alkoholhuset och sen hemköp.
hem till mig och kolla på en massa roliga youtube klipp, som kom att inspela sig lite vidare in  på kvällen sen
jag kollade på bones, gjorde mig lite fin och sen åkte jag till jobbet för och hämta smörgåstårtan jag hade beställt.

hem till sandra. annie kom och vi högg in i smörgåstårtan, oh så gott det var. sen kom efterätten fram, pannacotta med varma hallon. mätta vart vi i alla fall!
 
började dricka lite, men jag som vart lite sjuk i veckan hade riktigt svårt och vara på topp som jag brukar. vi sjöng en massa singstar, jag förlorade bara EN gång av ett tiotal, behöver jag säga att jag är bäst på schlager skivan..hehe!!

men i alla fall tidigare på dagen så hade jag och sandra sett på ett klipp på shaking that booty så vi var tvugna att få med oss anna och verkligen testa hur man gör det på riktigt som i denna videon här nere...



ni skulle ha sett oss där hemma i sandras vardagsrum, det var en vacker syn kan jag lova er. som tur är har annie bildbevis på både det och en massa andra trevligheter. ser fram emot och se dem bilderna / videosen.

gick in till stan, närmare sagt platå. såg mr m och hans entoruage. jag sandra och annie skakade en massa rumpa till bästa musiken någonsin som spelats på platå, var nog bara for show off dem spelade sån bra musik. m a h i r a you should have been their.

men tyvärr så han vi inte dansa så länge på grund av en viss persson. han förstörde verkligen tre tjejers perfekta kväll.  men men vad gör man inte för vänner. vi gick ett varv, snackade med lite people from the past och sen hamnade vi på ett annat ställe med tre killar, nämner inga namn. alltid bäst så, han som inte känner någon osv osv aja internt.

hade trevligt och sen gick jag och sandra som bara var kvar då hem. helt nykter kände jag mig så tidigt som jag slutade dricka och så lite som jag hade druckit. var ritkigt skönt så man inte blir ännu mera sjuk.

har jobbat nu 15-20, vill vara fullt ut glad och allt, men det går inte. jag har tagit det hela för personligt antar jag men jag är inte mer än människa och främst så är jag en väldigt känslosam människa. men jobbade kvällen med jeffan så kvällen gick glatt och smidigt framåt. hade godis som vi bjöd på i kassan så var helt hög på socker nu när jag kom hem och skulle kolla på grey's och friday night lights. dem gör allt min fredagskväll lite extra speciell.

nu ska jag sova, jobba 8-15 imorgon..yiipe!

i denna dystra tid jag kommit in i, var lite otrevlig mot ett par vänner idag vad jag vet om och det är inget jag hoppas ni tar det personligt , men denna tid är inte den bästa tiden.

jobbet, skolan, mamma, människor i allmänhet, pms...ah det är mycket som gör mig irriterad just nu. ingenting verkar gå som det ska men det går över, det gör det alltid.

tills dess så är det denna kille och ingen annan av samma kön som får mig att le så här stort :=) ( ps. kom ihåg att jag hittade han först)



vad kul att du börjat blogga igen sara, fick chocken när jag på bloggkollen såg ett ny uppdaterat inlägg av dig, ni som kan hennes länk. läs, hon har det ju så underbart där hon är.

hästa la vista!

jag var med när historia skrevs

YES WE CAN!



är så inspirerad av detta tal, men det är jag nog inte ensam om. ungefär som talet, i have dream så tror jag likaså detta tal kommer bli lika historiskt. usa's första mörkhyade preseident, men tycker inte bara hudfärgen är det viktigiga det viktiga är att han verkar att vara en bra människa som genuint bryr sig om ett förenat usa, det tror jag kommer gynna dem enormt mycket i framtiden. jag hoppas på konfliktslösning hellre än militär upprustning. hoppas på ett mer förenat samhälle mer än ett segregerat. nu när man nått en ny ståndpunkt i och med att ha en färgad president kanske man kan kolla över dem lika rättigheterna för dem homosexuella människorna.

detta ger mig hopp inför den svenska riksdagen och politiken. även vi kanske kommer få en invandrare eller en mörkhyad man eller kvinna lite högre upp inom politiken, kanske till och med som statsminister.

jag är oerhört stolt över den amerikanska mänskligheten idag men vi är ännu inte färdiga där kvinnor, homosexuella och handikappade. ja även dem ska ha chansen att bli vårat århudrades nästa amerikanska president.

nen nu ska jag vila lite och hoppas jag blir lite bättre inför smörgåstårtsätning och pannacottaätning med brudarna imorgon innan vi avrundar med lite skaka rumpa till million stylez på platå. passa på när det inte bara är dem kassa dj'sn som står för musiken.

what if you could wish me away...

kan inte sluta gråta, vet inte vad det är som är så fel. mina hormoner bara kanske?

hade en hemsk förmiddag med att känna mig krasslig och ensam.

på jobbet hade jag den värsta dagen hitills med gråten i halsen så försökte jag var trevlig mot kunderna. tom min favoriitkund frågade direkt vad som var fel, hon såg det på mig. det värsta med mig är att det syns så fort för jag annars har jag ett sånt stort leende på läpparna.

jeffan gav mig tillslut ett leende på läpparna, var faktiskt skönt att jobba med någon som känner till än och har gjort under flera år.

nu har jag vart hemma ett tag, känner mig allmänt dyster bara. kanske för oslo gav så många minnen, jag träffade några såna underbara människor där speciellt några som verkligen fick se mitt riktiga jag, som jag inte får träffa. avståndet ser ju till det. jag har två prov denna vecka, men har inte ens börjat plugga för jag känner mig så krasslig. dålig sömn på grund av för många tankar. stress inför våren och sen det som skedde på jobbet idag.

känner att jag går in i en ny fas, alla har vi rätten och göra det. man måste vara ledsen för att uppskatta tiden då glädjen ligger närmre.

idag hade jag verkligen velat komma hem till någon som förstår mig, lyssnat, gett mig en kram och hållt mig i dens armar tills jag somnade.

istället lägger jag mig nu i min ensamhet med mina tankar och hoppas på en natt med sömn istället för tankar.

when i'm this down, who do i turn to for a hand to get up?


right now you feel like you can never love again...

home sweet home kändes det som när jag klev av tåget i olso i fredags eftermiddag.

hövik anna mötte upp mig och vi gick och tog en snabb kaffe, verkligen en snabb kaffe för sedan kom carro m pojkvän och hämtade mig för vi hade bråttom.

handlade det sista vi behövde och sen tog vi tåget till umeå carro och tillagade en tacos måltid som satt så fint så. dem gjorde sig iordning till C1 och C2 medans jag pyntade till mig lite med spindelväv osv.

vid sju tåg vi tåget in och hämtade upp carro m pojkvän som precis kommit in till station med flyget och även martin.

drog till vickan. där var det maskerad med hennes inneboende och deras vännor. alla var utklädda förutom en ( ni förstår nog vem jag menar, b ö g e n )...vem klär ut sig som bög liksom? och sen byter kläder innan den ska ut??

när vi var fulla och glada och hade rösta fram dem fyra bästa utklädda så drog vi med trikken in till byen. trikken med spya på, usch! drog i alla fall till yatzy (jag vart underröstad). spelade riktigt bra musik faktiskt, som vanligt. men det är ju bara svenskar där och det tycker jag är så tråkigt så gillar inte det stället allt för mycket.
en bra kväll i alla fall och sen gick jag eller snarare sagt sprang jag till narvesen på nationaltheatret och vrålade ut en "pizzaslice" samtidigt som jag stod redo med kebabsåsen. hämtade upp vickan och hennes roomie's och tog vi taxi hem till dem.

frös hela den natten, men jag överlevde och vaknade upp på lördagsmorgonen och bara vrålade ut party party till vickan som inte lät lika pepp.

vi kom snabbt upp ur sängen och tog en promenenad ner till byen där vi käkade pizza buffe på peppe's pizza. när man är i norge så måste man ju äta på peppe's liksom, det tillhör. det första skivan såg man knappt inte pga all romme jag hade på, fy fan vad jag älskar norsk romme utan smaksättning och med.

efter den underbara måltiden skulle vi bara dra ett varv på stan, först fastnade vi på zara där vi hittade våra dream shoes som ingen av oss köpte, men som jag inom snaraste nästan måste köpa. gick vidare till hm där vi hittade lite. jag köpe nya strumbyxor, en klänning och en tröja. och vickan köpte ett par nya pjux.

snabbt hem och gjorde i ordning oss på mindre en timme innan vi skulle ner till oslo s och möta umeå carro för att tillsammans ta tåget till carro m pojkvän med pojkvän. första handlade vi lite mat och sen åkte vi hem till deras crib. oh vad fint dem hade, min drömlägenhet om den bara hade varit mera central. lagade bali's kyllinggryta med ris som också är en av mina topp 3 bästa olso måltider med färsk squash och paprika i med. mums mums!!

martin åkte och hämtade upp dem sista och tillslut satt vi där. jag, carro m pojkvän, umeå carro, carro m ölen, lovisa, sandra, emelie, therese, vickan och maria. reunion liksom, uom setterberg som desvärre bor i london och inte kunde komma och hövik anna som jobbade. men annars alla andra! oh vilken härlig stund det var. vi spelade något sång spel som emelie kom på och också ägde i, ölspelet och sen pratade vi en massa ocj njöt och vara tillbaka allesammen.

martin körde oss till tåget, loivsa som var lite sjuk valde att åka hem.

kom in till stan och splittrades en stund för att alla var så kissnödiga. slutade med att jag och maria pissa ett par meter i från amerikanska ambassaden. hoppades ingen vakt såg oss eller att vi hamnade på film..ooppss!!

samlade ihop igen alla, utom emelie och therese som valde att gå till yatzy. men nej nej vi andra gick till mitt och marias bästa ställe t e m p e s t. där rockade vi on the floor tills lamporna tände. så jävla kul verkligen, hela kvällen var helt underbar.

vickan och jag tog taxi hem och sen snackade vi lite innan vi somnade så sött.

i söndags så vaknade vi rätt sent, gjorde oss sakta i ordning och städade lite, sen kom carro m pojkvän och vi tre tog följe ner till karl johan där vi skulle möta dem andra.

jag, carro m pojkvän, carro m ölen, umeå carro, sandra, emelie, therese, annika och vickan gick till centralen och in på egon och käkade en god bakis middag och satt och snackade skit. super trevligt och avsluta helgen på trots att man då började inse hur bra man trivs i oslo och med alla dessa människor som man saknar så fruktansvärt mycket.

helgen var över, vickan, sandra, emelie, umeå carro , carro m ölen följde mig till bussen och nu sandra...
SANDRA, fick med dem alla ut i kylan och vinka av mig när jag satte mig på bussen.

bussresan hem gick relativt smidigt. fick ju vänta nästan ett par timmar i göteborg men käkade lite bk mat, satt på datorn och sen snackade jag med pantea i över en halvtimma så dem timmarna gick fort.

kom hem strax efter tre till linkan och då tog jag en taxi  hem så jag snabbt var hemma.

idag har jag vart helt död, inte gjort ett skit verkligen. träffade sofie en kvart förrut och sen nyss såg jag på grey's som jag inte hade hunnit sett. har ju endel serier och ta igen nu.

måste plugga lite nk nu innan jag ska sova, imorgon blir det plugg och sen ska jag jobba 15-20

här några av bilderna jag hunnit få, väntar dock på marias som jag tror har dem bästa på mig eller kanske carro m pojkvän med..

jag och carrosana, carro m ölen o m pojkvän


carro m pojkvän's, pojkvän martin / elgen med umeå carro


jag och carro m pojkvän / C1 eller är hon C2??


vickan som cat woman



maria på förfesten hos carro m pojkvän


sandra m  popcorn, jag och lovisa


vickan ser helt slut, antagligen eftersom vi vart sambos i helgen, men therese ser pepp ut


 

 

carro m ölen och sandra kollar i carro m pojkväns au pair bok hon gjort med alla kort, något jag med måste göra!


 


på ölspelet får umeå carro / mongo carro som hon med kallas klunkan vin..usch!!


 


emelie som i princip åt upp alla tre popcorn påsarna själv, här hjälper maria henne lite



hade vi bott i samma stad, hade jag aldrig tvekat!

 


RSS 2.0