beställde fyror men fick åttor.

okej denna helg var väl efterlängtad. har ju börjat jobba på heltid så att få sova ut,bara umgås med kompisar och ha kul var något jag såg fram emot hela veckan.

fredag:
i fredags efter jobbet var det bara att åka hem fort, göra sig iordning och dra ner till stan för att möta upp annie. väl vi bankomaten så hände det en så rolig sak. jag skulle ta ut pengar och sen när jag kollade på atomaten så hade jag fått mina pengar men jag hade inte fått tillbaka mitt kort, jävla aotomaten hade snott det trodde jag. fick panik och ringde mamma medans anna försökte trycka in sitt kort o kolla om mitt kort kanske skulle komma ut då. efter ett par minuters samtal med mamma så kollar jag ner i min plånbok och upptäcker att korten redan ligger i plånboken bara att jag antagligen hade glömmt bort att jag hade lagt ner det där. ah dumma saker kan hända även när man är nykter. efter den incidenten så gick vi vidare till hamlet där vi skulle käka vitlöksbröd och sen hamlets välberömda plankstek. servicen var inte den bästa men det var däremot maten. fick t.om med besök av en välkänd vakt en snabbis innan han skulle gå för att börja sitt vaktpass för kvällen. efter middagen så skulle jag möta upp maddis men det tog längre än förväntat o jag och anna stod ute i kylan och väntade på henne. anna gick hem och jag o maddis drog in på plaza för att köpa ett par drinkar. drinkarna gick ner, vi försökte dansa ett tag men insåg hur trötta vi var. drog till hakepi och sen hemåt. vi insåg nog båda att det var första gången på riktigt länge som vi gick hem innan krogen stängde. väl här hemma så ladda maddis ner det senaste grey's anatomy avsnitet som vi satt och kollade på sen. den serien bli bara bättre och bättre, men vad ska jag göra för säsongen i usa är snart slut,vad ska jag då ladda ner??

lördag:
maddis och jag vaknade ganska så sent,vilket iofs var äldigt skönt. hon tog nästintill första bussen för att hinna hem och att åka till systersonen kasper som fyllde ett år. jag slängde ihop lite mat som jag sedan käka. tiden gick fort och helt plötsligt så gjorde jag mig iordning för schlager kvällen på harrys. jag och anna möttes upp strax före sex för att gå dit och få en bordsplats direkt. vi blev uppraggade av corren så några vimmelbilder var vi nog med på. köpte in en cider och sen var det bara hämta mat från buffén som corren bjöd på för (att annas mamma är corren prenumenant). efter maten så var det schlager kareoke på scenen med mattias holmgren som värd. några var bra och andra verkligen inte. vid strax innan nio så sprang vi över tilla scala för att bli fulla. happy hour hade börjat och vi sa att vi skulle försöka rensa deras lista med vilka drinkar dem hade. anna var så dum så hon bad bartendern att göra extra starka drinkar. vi drack sex drinkar på en halvtimma, innan vi frågade hur mycket alkohol han verkligen hade i våra drinkar och blev ändå glatt överaskade när han sa 8 cl ungefär men tog ändå inte mer betalt för det. köpte ett par till o johan o dem kom o mötte upp oss där nere. jag drog upp och rökte o följde med killarna till henke o joels 20 års fest på BQ. glömde bort anna men hon klarar sig alltid. kom in o henke bjöd mig på en extra stark drink som jag smakade tills jag sedan bestämde mig att alkoholen fick räcka för kvällen o nu gällde det att inte spy eller något liknanade. efter ha försök snacka med grabben några gånger och kännt dissen (som jag totalt hade missförstått för att jag var så full) så bröt jag sedan ihop i tårar. något som förvånar mig så fruktansvärt för det är verkligen inte likt mig men alkohol kan göra konstiga saker med än. han kom  och hämtade mig, jag gjorde bort mig lite och sen så bestämde vi oss för att hämta ut våra jackor och gå hem till mig. hälsade på maddis o frodo på five tastes innan vi sedan gick hemåt. tog att bra tag att komma hem när man ska stanna o mysa lite på vägen ett antal gånger. telefonen ringer o en timma senare kommer sandra o denise också. imorse när vi vaknade så mådde vi nog alla dåligt och hade ångest över gårdagen. ska väl tillhöra men vissa kvällar är ju värre än andra.

söndag:
efter att alla åkt hem så tog jag mitt förnuft o tog bussen till stan för att köpa pizza. gick hem till mamma
och somnade i hennes säng innan jag lyckades ta mig upp och åka hem. ikväll ska jag bara ta det lungt, martin ska komma lite senare och käka popcorn med mig. ska bli trevligt och snacka lite skvaller med han.

aja ska kolla på några desperate housevives avsnitt nu.

nu ska jag lugna ner mig, någon som vill hjälpa mig?

vuxenpoäng.

en lite kort uppdatering då.

helgen:

fredag:
förfest hos mig med anna,sandra,maddis och johan. kvällen fortsatte på plaza, och skoj var det. fick höra av johan dagen efter att när jag dansade så trodde jag att jag dansade stilla men jag dansade hela tiden bakåt och gick in i folk. en kyss med en väldigt söt kille blev det också (några gånger under kvällen). hade turen att inte gå hem själv så full som jag var, fick sällskap av johan. låg och pratade flera timmar och blev frustrerade på våra olika åsikter, men roligt var det.

lördag:
förfest hos annie. först var det bara hon och jag. sen ramlade josef, robin,ante,maddis,julia,matilda,johan,martin,stolle,bob och martin in. blev ganska fullt men skoj var det. kvällen var helt okej. var med grabbarna på plaza. gjorde en ganska så dålig sak den kvällen men det är inget som behöver beskrivas mer ingående. fick även denna kväll hem grabbar, denna gång var det martin och stolle som joina mig.

söndag:
sista dagen på gamla jobbet.

denna vecka: 
 
mån-tis:
började på siemens i finspång igår. pendlandet går bättre än vad jag trodde, mycket i-pod och sömn på bussen.ni ska se killarna som jobbar på det företaget, så fina. har deras mobilnummer ;)
idag blev det en middag hos mamma efter jobbet som tom. räckte till en matlåda tills imorgon, bättre kan det ej bli. beslöt mig för att titta förbi hos annie och sen var hon så snäll att hon skjutade hem mig med morsans bil.

ps. kollade på 5 avsnitt av one tree hill igår som ej visats i sverige än. längtar till att kunna ladda ner det senaste av både det och grey's.

i helgen blir det en middag med brudarna på hamlet på fredag och schlager kväll på harrys på lördag med annie. ska bli så jävla fint. längtar hårt!

vuxen poäng: röker-pendlar-äter middag hos mamma-egen lägenhet- egna matlådor-tvättar-städar-diskar-får skjuts av en kompis som har körkort/bil-jobbar-går på harrys........osv.




jobb då!

jaha har man varit och skrivit på kontrakt hos manpower. börjar på simens på måndag.ska tydligen börja en annan tjej med så det ska bli roligt. och när man får lönen sen med ska det också bli kul.

längtar till ikväll,party party!

men först ska jag fixa lite i lägenheten o följa med mormor o dem och handla. sånt man måste göra nu när man bor själv.

ses kanske på ågatan.


varför vara två,när man kan vara flera?

igår var det ju alla hjärtans dag. kände inte riktigt av dagen förrän jag såg små tjejer på stan med rosor man skickat runt i skolan som man gjorde i högstadiet. det var tider det. en chokladask fick jag av mina kära mor när jag besökte henne o en pressent av mormor kommer i helgen. fick ett par sms och någon som skrev på msn annars var det bara en helt vanlig onsdag för mig.

men det var det ju inte heller egentligen för jag fick jobb. så nu ska jag börja jobba på måndag vid tio och skriva kontrakt imorgon vid halv elva (jag som trodde jag skulle få sovmorgon) men kontraktet är mer värt. fick veta att lönen kommer ligga runt 15.000 i månaden så får se vad dem fastället på den fronten imorgon.

för att fira detta underbara så blev det en sen förfest hos mig med emma,maddis, calle-alex och johan. fulla blev vi nog allaihoppa i alla fall jag blev det. hade en riktigt trevlig kväll på platens med öronslick och annat skoj. trodde emma skämtade när hon sa att vi kanske borde hämta ut jackorna och att kvällen var över. två grabbar följde med oss två hem till mig och så slutade kvällen.

dagen började segt idag, snoozade ganska länge innan jag kom in till stan och hälsade på mamma en snabbis innan jag hoppade på bussen mot jobbet, där jag nu sitter. näst sista dagen o jag är hur uttråkad som helst.

blir nog så att panter följer med mig hem ikväll och myser lite, men först måste jag diska min enorm disk som jag samlat på mig under ett par dagar nu. blir mycket glas efter en förfest och en middag för fyra.

ska jobba sista stunden nu.

syns imorgon packad och klar!

ojdå.

väldigt länge sen sist. har ju inte ens bloggat om skottland, får blir en dag.

men jag har det bra. flyttat hemifrån och allt. har folk här nästintill var dag och mysigt är det. mästerkock har jag med blivit..jobbar nu en vecka till och sen hoppas jag på ett annat jobb. var ute i fredags och det var jätte skoj alla var vi fulla och kvällen slutade med att matte,martin.johan,bob,calle och anna följde med mig hem och sov. fulllt men mysigt var det. i lördags var det shlager kväll i mjukis med brudarna och sen blev det en nykter och oplanerad utgång med pantéa. träffade grabben från platens, så gick ganska så hett till där. pantéa och han följde med mig hem och sov här.och sen i söndags så jobbade jag och sen följde panter med mig hem o kollade på grey's anatomy avsnitten från säsong tre, så jävla bra!


imorgon kanske det blir filmnatt efter jobbet med bland annat maddis och johan och så får vi se om någon mer joinar.

längtar till helgen för då blir det säkerligen party.

aja nu har jag berättat lite vad som försigår.

cheers,bye.


RSS 2.0