marques houston is the shit right now.

i  tre av mina tio favvo låtar nu så är marques houston delaktig.

LL Cool  J feat. 112 - Down the Aisle
Joe - If i was your man
Elliott Yamin (amerikanska idol trean) - Wait for you
Lil Scrappy feat. Sean Paul - Oh yeah
Romeo feat. Marques Houston - Special girl
T-Pain feat. Young Joc - Buy u a drink
Sammie - Come with me
Young Joc feat. Trey Songz and Marques Houston - 1st time
Paula Deanda - When it was me
Marques Houston - Circle

lyssna och njut.


tuffaste dagen hitills.

igår var en värstingsdag.

började dagen på jobbet här i finspång. blev väl inte så mycket arbete utan mycket snack, vill alla var väl lite trötta. tog bussen vid strax efter tolv från jobbet för att åka tillbaka till linköping.

fick ströa runt lite på resecentrum för att få tiden att gå.
gick till pressbyrån och köpa en french hot dog som lunch och sen ett paket ciggaretter. gick ut mot industrigatan för att leta efter företaget som jag skulle på arbetsinterljuv hos. gick och gick och gick men hittade det inte. det slutade med att jag ringde erica och fick fråga om vägbeskrivning av henne som satt framför eniro. visade sig att jag bara gått några meter förbi gatan som jag skulle svänga in på och jag var snabbt framme dit jag skulle. gick in och blev bemött av en jätte trevlig man. ganska lungt inne på kontoret och dem var sammanlagt bara 15 som jobbade där. om jag får jobbet kommer jag bli ensam tjej och yngst. ska bli intressant att få svar från.
 
efter intervjuv så gick jag tillbaka till resecentrum och tog 213 till stora torget. gick av där och blev förbryllad av alla lättklädda människor med glassar från bosses som satt runt folke filbyter.

gick mot mamma och blev uppmött av både hene och mormor och bestämde oss för att kolla in nyöppnade netto. har aldrig för upplev att behöva stå i kö för att bara komma in på en affär. när vi väl kom in så blev man ju helt utom psyket. shoppade på mig som en galning men ändå så slutade bara kvittot på under strax under 400 kronor och sex påsar.

skulle ha gått dit med annie men hon jobbade över så träffade henne efter och drog till hakepi för att käka en stor kebabtallrik, som var ett tag sen sist. snackade skit med henne ett tag och drog en sväng på stan. fick höra av annie hur jag skulle göra för att bli en caffe latte brud som skulle passa in på hennes uteservering, ganska intressant faktiskt. sa hejdå till henne och drog till mitt andra jobb.
 
väl där skulle jag spendera hela tre timmar, som faktiskt gick ganska så snabbt. 

när jag hade slutat jobbet, gick jag upp till mamma för att hämta alla mina  påsar och min sportväska med kläder. missade 214 så fick ta 201:an. gick av vid abisko för att gå den lilla sträckan hem till mig som vanligtvis brukar ta fem minuter men som igår med alla påsar tog cirka 20 minuter.

länge sen jag var så slut i både armar, ben och hjärna som när jag kom hem igår. dagen började 05.30 och slutade 22.15.

helgen ska bli trevlig. bara 3½ timma kvar på jobbet nu och sen är det helg.

ikväll:
en date med emma, får se vad vi hittar på.

lördag dag:
åka till ikea med familjen och köpa ny säng och andra fina saker till min lägenhet.

lördag kväll:
till åtvid för att festa med zabbie och co. och sen självklart utgång på pappi.

söndag:
jobba mellan 14-18. sen ska jag hem, göra matlåda och sova.

ses och hörs!

våren är kommen.

vilken energi man har fått. vill inte längre åka hem efter jobbet och slappa utan vill bara ut och umgås.

igår blev det en fika med sandra och annie efter jobbet. sandra följde sedan med mig hem och vi satt och slappade en stund till ny musik som jag spelade upp för henne.

idag på jobbet går det riktigt bra, jag skyller på solen och ljuset som har tittat fram. tills eftermiddagsfikat har jag bestämmt mig för att köpa en cornetto choklad och mumsa på ute i solen.

ska ut till landet och sova hos mormor inatt, länge sen sist och vill verkligen äta bakad potatis med lövbiff.

imorgon ska jag på arbetsinterljuv på eftermiddagen, ett jobb jag verkligen ha så det vore jätte skoj om det gick bra imorgon. ska efter det gå och storhandla med annie på nyöppnade netto, hoppas man hittar mycket billigt och roligt där.

70: isen är fixad till helgen. blir nog bara något mysigt på  fredag men däremot på lördag så blir det fest. inte på ågatan utan i åtvid. ska bli roligt med något nytt och sen att få kröka med zabbie..var ju ett tag sen sist!

våren stanna gärna nu innan du sen lämnar över till sommaren!

sandra,maddis och anna..hoppas ni får det tråkigt och kallt :) ni kommer ej bli saknade (eller jo massor faktiskt). se till att dra med elin hem också så vi kan dra till platå nästa vecka.

tjingeling.

pinsamt, är bara förnamnet.

jag skulle inte gått ut i helgen, för då hade jag inte suttit här idag med den ångest jag har.

fredag:
i fredags efter jobbet köpte jag med mig mcdonalds upp till mamma och slängde i mig lite snabbt, drog hem till mig och in i duschen för att på börja pålädningen / sminkningen för kvällen. mötte upp sandra i stan och drog till temp för att köpa groggvirke och sen av till annie. först var det bara menningen att det skulle vara vi tjejer men vi kunde väl inte motså grabbarna för sedan klampade även dem in och sen tog det in till lång tid innan gästerna pantea och david kom också.. festen var då igång. annie granne kom besök även denna kväll och musiken spelades från hans lägenheten in till våran och ibland så det lite ut som några av oss sprang i mellan lägenheterna. jag och sandra skrek i till carola låtar och jag satt även ocg rappade till lilleman. en ganska sen utgång oh vi hängde in jackorna på bagad (som vi trodde vi skulle tillbaka till). sandra o jag drog iväg först och hamnade på plaza. köpte våra ny lärda drinkar bosse och fiat 500  och sen gick vi ner till det ny gammla dansgolvet och dansade. jag gick i väg till platå och skämde ut mig för den speciella vakten (första misstaget) maddis drog hem med sitt ragg, sandra till sin och anna hem till sig. jag gick med slangen och martin till five tastes och drog en pizzza för att sedan möta upp bob och johan på burger king. fick sällskap av david och pantea halvvägs och sedan gick jag sista bite själv. kom hem och satte på det senaste avsnittet av grey's anatomy och somnade nog inte förrän strax innan sex.

lördag:
satt hemma hela dagen med neddragna persiener och kollade p¨å prison break. anna skulle på firmafest, maddis var magsjuk och sandra skulle på 20-års fest så det blev att jag själv drog hem till matte i vidingsjö och förfestade med grabbarna. vi sjöng till einch slappi krokdile eller vad den tyska låten nu heter och sen ringde vi ett pinsammt samtal (andra misstaget). drog in till stan och bob satt och irriterade en gubbe på bussen. kom av och träffade berzans grabbgäng och snackade med dem ett tag. en stund tyckte jag att det var någon jag kände igen som var på väg mot mig och det visade att jag hade helt rätt. min femton åriga syssling kom mot mig med hennes kompisar, minns knappt vad jag sa (tredje misstaget). gick till plaza och tog inte lång tid innan vi hade besällt in ett helrör som gick fort ner. matte ringde upp ännu en grabb och både jag, johan, bob och matte försökte få in han till stan, men jag gjorde nog bort mig mest (fjärde misstaget). ringde lagmo och gick till la scala och träffade honom, gjorde bort mig framför hans rika kompis (femte misstaget) och sen lämnade jag av honom på platå och gick tillbaka för att dansa sista stunden. efter gick vi till hakpei men avslutade kvällen på burger king med en full bob som flängde med hans femhundralapp i vädret.

söndag:
vaknade ganska så lagom och beslöt mig för att fortsätta tittandet på prison break. jiggis ringde och sa att hon skulle komma över. det gjorde hon ganska snart efter det telefonsamtalet coh vi drog över till ica för att handla "lite". ett råd till er alla, gå ej till ica bakis. det slutade med att jag och jiggis köpte chips,dip,en chokladkaka och en salt laktris påse och sen varsin glass som vi åt upp på vägen. mötte en gravid kvinna och henne kille på vägen hem och hon utbrast ganska högt "kolla vad dem där tjejerna ska mysa!". jiggis och jag skrattade åt oss själva och hela situationen. började käka och illa mådde vi. satt och snacka en massa misstg och annat innan hon sedan mot kvällskvisten åkte hem. jag gjorde klart min matlåda för dagen och sedan fortsatte jag prison break tittandet. på två veckorna nu har jag lyckats kolla på 42 avsnitt och är nu längre än vad vi är i sverige. inte många avsnitt kvar av säsong två,se fram emot dem sista kvarstående programmen.

pinsam helg, men sånt man får ta när man dricker 40% med groggvirket schweppers bitter lemon!

tjingeling.

en ny människa.

veckan har gått fort som den alltid gör nu när man jobbar heltid.

mån-ons så har jag bara varit hemma hos mamma nån stund efter jobbet och sen hem och kollat på prison break som jag har nedladdat på datorn. skönt har det varit, det har också gjort så att jag samlat på mig en massa engergi för helgen som kommer.

igår så vart det en 17 timmars dag hemifrån. först jobbade jag halvdag för att sedan gå på sightsing bussen 510 från finspång till linköping (den långa vägen). hem till stan och gå på arbetsinterljuv som gick väldigt bra tror jag. en sväng med mamma och dem tlll maxi för att handla lite ekonomiskt. in till stan igen och träffa brudarna på en snabb fika. gick hem till mamma igen och george fixade mjuk permanent i mitt hår. vart väldigt fint, men det är lite för lockigt men det lägger ju sig om ett par dagar. kom hem och klockan var då strax efter elva och det var det sängdags för mig.

idag sitter jag på jobbet, har käkat kina buffé med kollegorna och lyssnat på boten anna (var ett tag sen sit) för att få upp fredags stämmningen rejält. mindre än en timma kvar och sen sitter jag på bussen hem. ska upp till mamma och hämta alkoholen och sen hem och fixa till mig. förfest hos annie med hälften av dem två vi ska fira (körtkorts tagning i veckan) och sen blir det utgång till bagdad för club molly och sen blir det väl även ett par dance moves på plaza och ett par billiga drinkar i baren.

snart börjar partyt. låt helgen börja!

Grattis!

Grattis Sandra och Emma till era nytagna körkort!

På fredag ska det firas med en dundrans förfest och sen utgång.

Party party.

olidlig spänning.

nu var det måndag igen då. har precis kommit hemfrån första dagen från jobbet denna vecka. svängde förbi mammi en sväng efter jobbet och kom hem och slängde iväg ett par ansökningar om jobb.

tänkte på allt som hände i helgen förrut. den var hemsk.

fredag:
förfest hos martin. jag blev så full så jag glömde min väska där, med nycklar, mobil och ecta. efter stängning så stod jag och vänta på johan i kylan för att han och jag tillsammans skulle hem och sova hos martin som redan hade åkt hem.

lördag:
skit kul när vi vaknade i lördags för martin mådde så dåligt, låg i fosterställning och kunde knappt skratta innan han mådde dåligt eller kände av sin huvudvärk. drog in till stan och mötte upp sandra för en pizza, sen var det bara att hitta en pressent till sofia. drog hem till mamma och väntade in henne. kom hemoch då var det bara att snabbt göra sig iordning och sen dra till sandra. blev nästan att springa till preem och möta upp maddis för att ta bussen ett par hållplatser så vi hamnade hos sofia i maspelösa. många drinklekar och mycket kareoke startade kvällen med. kvällen slutade med att anna tjöt för att fått en rejäl nedkränkning av idiot #1 (bra skrivet maddis) och jag började skrika på han för att han skulle fatta vad han gjort, anna och några andra fastnade i rummet som linda o julia hade spytt i, idiot #1 slog/knuffade till hans brud så hon med började gråta..men istället för att bry sig om sina kompisar(vi) så springer hon efter honom, när dem sedan blir utsläppta så bestämmer vi oss för att fort dra hem,men innan vi kommer därifrån får jag höra från idiot #2 att jag förstört hela festen. det var tacken jag fick för att stått upp för en nära vän till mig. tjöt hela vägen in till stan, fattar nog fortfarande inte att dem tjejerna inte längre är en del av mitt liv. hur kan dem vara så trångsynta? deras pojkvänner kommer förstöra deras liv om dem inte redan har gjort det. men nu bryr jag mig inte längre, dem har fått så många chanser och sumpat dem alla.

kollade på 10 avsnitt av prison break igår, blir bara bättre och bättre. så himla spännande. ska kolla vidare idag.


breakdown.

jag vet inte hur mycket mer jag klarar. har hamnat i en ond cirkel. och denna snabba livsförändring harslagit mig hårt, har fått växa upp för fort på för kort tid känns det som. men det är väl baraattta en dag i taget antar jag.


with every heartbeat.

jobbet går riktigt bra nuförtiden, har blivit förlängd fyra veckor, så slutar i mitten av april. söker ju jobb helat iden så jag hoppas något annat dyker upp snart. vill ju jobba och tjäna så mycket pengar jag bara kan.

men när man jobbar så dyker det upp problem, som jag har nu. panteá vill att jag ska följa med till platens ikväll. spriten är fixad och allt. jag är ju så jävla sugen på platens, men jag ska upp 05.30 imorgon och åka och jobba i åtta timmar. jag vet ju att jag klarar det, har ju gjort det förr. lutar mot utgång,men jag kan banga.

sandra här är några mer bra låtar:

omarion - ice box
katharine mcphee - over it
chris daughtry - it's not over

beyoncé feat. shakira - beautiful liar
bone thugs n harmony feat. akon - i tried
the game feat. kanye west - wouldn't get far
velvet - fix me
kleerup feat. robyn - with every heartbeat
sarah dawn finer - i remember love
ne-yo - because of you
sahara hotnights - cheek to cheek
mika - grace kelly
the view - same jeans

ciara - like a boy
jojo - secret love
joss stone - tell me bout it
fat joe feat lil wayne - make it rain
the game -let's ride

och sen finns det säker några till.....

blir platens ikväll, kommer bli en tuff dag imorgon!


konstiga egenskaper.

okej då har man blivit utmanad av maddis att skriva 6 konstiga egenskaper man har. suttit på jobbet hela dagen och funderat, visst har man några men inga jätte konstiga. men skriver ner sex så har jag i alla fall tagit utmaningen på allvar.

1. jag har en dåliga vana som jag har haft i många år, det är att jag biter på mitt kött i gommen. i princip så biter jag bort lite kött bitar som jag sedan spottar ut. när jag väl har börjat så kan det pågå ett bra tag innan jag kan glömma bort det och sluta. tandläkaren har varit på mig ett par gånger men jag kan bara inte sluta.

2. efter berättat om utmaningen på jobbet så ville mina kollegor att jag skulle berätta att så fort jag blir rastlös/uttråkad, så börjar jag hålla på med saker runt omkring mig. jag stoppar skeden i munnen och leker, slår med pennan på bordet, slår med foten i golvet, leker med min piercing och mycket annat. tydligen så är det inget jag lägger mycket uppmärksamhet för själv, men folk i min omgivning.

3. varje gång innan jag somnar så måste jag kolla vad klockan står på mobilen. gör jag inte det så tror jag att något dåligt kommer att hända mig.

4. jag har byhåla skräck. när jag reser genom sverige ( och andra länder med )och kommer till små små hålor så kan jag nästan få cellskräck av tanken att bo där . att bo på en liten ort med ca 1000 invånare, ha en ica, blomsterbutik, någon frisörsalong som alla är stammisar hos och sen så att det verkligen är så, att när man säger att "alla känner alla", så gör de verkligen det.

5. ännu en sak som sitter kvar från barndomen är att jag fortfarande pillar med mitt hår. det är också en sådan sak som jag inte tänker på, jag kan göra det i princip vart som helst och när som helst. jag vet nästan inte längre varför jag gör det men lyckas bara inte växa i från det.  det pinsammaste är ju när jag är trettio och fortfarande sitter och pillar med håret på jobbet, usch när nu måste jag ta tag i det och försöka sluta.

6. hur mycket jag än vet att endel köttsorter kan serveras rosa så kan jag bara inte äta det. t.ex oxfilé som många tycker är gott ( maddis bland annat) är något jag måste äta välstekt för att jag ska få i mig det. är det något rosa så äter jag antingen runt det eller äter den inte alls. jag är uppväxt med att köttet ska vara genomstekt och kan bara inte få bort det och förstå att det är inget farligt med att äta rosa oxfilé.

så maddis där har du det. kanske inte dem roligaste sakerna, finns säkert några andra saker jag har som är mycket mer intressanta och roliga, men det här var dem sex jag kunde komma på för tillfället.

snart är det helg igen.

1 champagne flaska + 2 helrör = bakis på chokladmässan.

nej vad dåligt jag mår.

igår så hade jag en jävligt effektiv dag på jobbet, eller inte. jag och linda satt nästan hela dagen och pratade om alkohol (hon är fd bartender).

suget var det ju inget fel på när jag kom hem. sandra kom strax efter sen droppade mer in. sara,andréa och denise. roligt nog så tittade även sabina och sofia.l förbi en sväng, vilket var väldigt trevligt. vi satt och förfestade och sen drog vi in till stan, plaza närmare sagt. väl där stötte vi på martin som fyllde 20 och sen gustav. tror jag sa till alla under kvällen att grabben fyllde 20 så han fick nog många gratulationer under kvällens gång. gustav fick för sig att vi skulle fira rejält och köpte in ett helrör, och sen tog det inte lång tid innan han kom tillbaka med en champagneflaska med. första helröret tog slut och då var det ännu en flaska som kom in. jag fick uppgiften att hålla koll på flaska med erik. vi satt där och drack hela kvällen, tog inte ens bort ögonen från flaskan. skulle snacka med david, men det slutade med lite mer än så....salivbyte eller vad säger man?
när vi skulle gå hem snorpackade som vi alla var så blev det bråk med grabbarna och några mindre pojkar. jag spelade fn-soldat och försökte styra upp allt i början innan jag insåg att en av dem var jävligt snygg, så det slutade med att vi snackade ett bra tag. blev en kram från han, hoppas på mer nästa gång vi ses om han nu ser ut som jag minns. martin,gustav och jag gick hemåt till mig och fick många gånger höra här ligger ju berzan omoch om igen. ja jag vet att jag bor i närheten av den skolan.

imorse mådde vi alla nog dåligt med lite mindre än fem timmars sömn. jag gick upp och gjorde mig i ordning och sen gick jag för att möta upp la familia för en tur på chokladmässan. jag säger bara en sak, gå inte på den bakis. fick i mig en glass och inget mer, letade efter vatten hela tiden tills mamma redan efter 30 minuter bad mig att gå hem för att hon såg hur dåligt jag mådde bland lukten av choklad och sen omringad av så mycket folk. fick en hundralapp till mat och sen gick jag hem. kom hem och däckade. nu när jag nyligen vaknade upp och såg hur lägenheten såg ut, speciellt för att jag hade tappat ett par glas med så det var glassplitter över allt. tog fram dammsugaren och tog på mig mina killer hills så jag ej skulle få glass i fote, snygg som fan var jag, det är en syn ni missat.

ikväll är det party igen.

"sometimes i wish i didn't like a boy" ( ciara - like a boy )


pratar jag för mycket?

idag har linda, erica, mamma och marlena sagt att jag pratar väldigt mycket?

kanske är för att jag bor själv nu och inte har någon att prata med lika mycket, eller?

hmm?

säger bara en sak "secret love"!

Ps.

Ur http://jessicaj.blogg.se

"Nathalie,
ibland kan det vara skönt att vara för sig själv och tänka, när man har något som tynger, att tänka igenom allt noga. Och jag vet att du vet att jag finns här. Jag vet även att du kommer klara det här, för du är starkare än många andra. Och det ska du vara enormt tacksam över. Ett stort tack för i måndags ska du ha, var skönt att rensa luften, och få nytt perspektiv på saker och ting. Saknar och tänker tillbaka på dom gamla tiderna, med lisa nillson, hambugare och klyftpotatis, och alla cykelturer på eviga rut. (rest in peace) Alla funderingar som vi hade då, alla skratt, allt det där var då. Nu finns allt det där med mig, dig, oss. Och jag är så glad att jag fortfrande har dig kvar, och att du har blivit den människa som du nu är idag. Älskar dig vännen."

tack jessica jigered.


this is me.

http://www.youtube.com/watch?v=yOUxuITEFcA

pendling ger tid att tänka.

usch vad tid jag har att tänka. sitta och kolla ut ur bussen och lyssna på sorliga låtar, hjälper inte så mycket kan jag säga. bölar och tänker är allt jag gör nuförtiden. idag är jag hemma och är sjuk, hoppas verkligen inte jag måste vara hemma imorgon för då vet jag inte vad jag gör. har kollat på dem fem sista avsnitten av the oc, riktigt sorligt var det. sen har jag bara legat i sängen och tänkt. jag måste sluta älta detta och försöka gå vidare nu. men saken är ju att jag inte vet hur. men jag brukar vara duktig på lösningar så jag hoppas jag är det denna gång med.

fick reda på av annie att martin fyller på fredag, så skoj för han! hoppas på riktigt mycket party i helgen, kan behövas. speciellt att bli rejält full brukar lösa dem mesta problemen för en kväll.

aja nu håller jag på att ladda ner hela säsong sju av gilmore girls. är beroende av serier, får se vad det blir efter det...finns ju så många kvar att ladda ner :=)

jiggis, vi får ses snart igen.

i can't say those three words tonight, but i feel that someday i might.

/ konsult nathalie


bekännelsen.

är mitt liv enformigt?

känns som att tiden bara går men jag bara står. denna vecka har gått förbi riktigt fort. har jobbat, fikat, festat,kollat på tv. känns som att det är allt jag gör varje vecka ut och in. hur ska jag skapa en förändring när jag inte vet vad det är jag vill förändra? jag trivs så bra med mitt liv och jag har haft och har fortfarande hitills dem bästa åren i mitt liv.

helgen spenderades som vanligt på ågatan. i fredags så var jag med sandra på plaza / la scala. mötte upp grabbarna grus och hängde med dem.lika mycket alkohol och shake som vanligt. kvällen slutade i katastrof men det var också ganska väntat. fick i alla fall med mig en snygg brud hem, denise :)

i lördags så mötte jag upp syrran och drog in till stan.köpte biljetter till chokladmässan nästa helg och gick en snabb sväng på stan. köpte mig en snygg topp och sen gick vi hem till mamma. folket ramlade in och slutade med mia,helena, marlena, syster, mormor och lasse, george, jacob, waynes, mamma och moster min. spriten flöt ner väldigt bra och många djupa släktingsminnen kom upp och andra djupa samtal. efter hemmafesten så drog jag vidare till annie där det med var drag. vi tjejer drog till med "det är lördag" låtar och dansade på riktigt bra måste jag säga. kom in till stan strax efter tolv och anna och jag fick för oss att smita in på harrys / bk som vi lyckades med. anna stannade dock kvar medans jag gick vidare till plaza där jag träffade matilda o dem andra. en ta med margharita med kebabsås avslutade kvällen på ågatan för hemgång till annie med matilda. har ju egen lägenhet men den orkade jag ej gå till i sällskap eller själv i mina "killer hills".

imorse fixa vi till lägenheten lite fort och sedan drog jag hem till mamma för att äta McD. snabb hemgång ovh sedans dess har jag kollat på mina nerladdade oc avsnitt, är typ på 11:e nu. riktigt bra faktiskt, även fast marissa är död.

taylor vi är lika, tur att det finns någon mer.

just nu är det riktigt tufft. jag måste ljuga eller kanske inte just ljuga men dölja en sak för vissa kompisar. vill bara berätta det med jag har inte mage till det. vad jag än gör så blir det fel. ska ta denna vecka nu och försöka få lite perspektiv på det hela och sen se hur jag ska göra, för så här kan det inte förbli. jag mår inte bra av det.

ps. att träffa dig igår jiggis kändes så underbart. alla dina 50 kramar jag fick. jag förstår dig verkligen, det är ömsesidigt. ditt sms jag fick nyss värmde något enormt. du vet att jag känner likadant och jag ser verkligen fram emot att få träffa dig snart. du måste hjälpa mig, jag tror du är den enda förutom mig själv som kan det. jag klarar inte det här jag går igenom utan dig. jag behöver lisa nilsson, klyftpotatis med hamburgare och dina råd.

aja ska fortsätta kolla på oc nu.

nu vecka imorgon. ska bli skönt att lägga denna bakom mig.

mario vasquez - one shot

RSS 2.0