farväl!

nu sitter jag här, tom med skorna på så ivrig som jag är att komma iväg.

väskan är packad, och nu väntar jag bara på ett anrop från sara om att börja vandra ner till bilen.

sola, bada, grilla och lite alkohol..äntligen har semestern tagit sin början ;=)

vi hörs imorgon, och även då ska det blir något trevligt att göra!!

hästa la vista!

låt semestern ta sin början!

fy fan vilken dag.
jobbat är bara förnamnet.
ingen kommentar och mannen som jobbade passet innan mig. nog för jag är kräsen men kom igen...ta lite ansvar och gör något!
jag har i alla fall efter avslutat pass haft lite jordgubbar, tomatsaft, jord och sirap på kroppen..säkert en massa annat skit med!
hoppas verkligen jimmy blir glad imorgon när han kommer, klas med för den delen. har verkligen lagt ner min själ idag. vet ju hur tufft min käre chef kommer ha det i veckan som kommer eftersom jag, jeff, pernilla, peter och jenny är på semester.

kom hem efter jobbet och internetade lite innan jag sedan skrubbade kroppen och trallade över till syster och hennes balkong. tog ett tag innan jag slappnade av, eftersom den är så förskräckligt högt upp men det gick mer och mer an efter ett tag. några timmar, samtal och cigg senare så är jag nu hemma.

tror jag ska orka packa inför morgondagen nu på kvällen så jag verkligen kan sova ut imorgon om jag inte får för mig och sätta klockan och hinna ett varv runt ån med våran käre gäst här hemma.
mormor och dem är ju iväg ett par dagar nu så vi är hundvakt och lilla maja. min kära lilla chitsi..eller hur det nu stavas!!
hon som alltid bruka tralla in och mysa sig ner med mig på morgonen när mamma och dem gått upp, men imorgon ska jag med upp tidigt så blir inget morgon mys för våran del. men kanske en morgon promenix runt ån!!

nehe om man skulle ta tag i packandet. vet inte alls vad jag ska ha med mig?
imorgon ska jag nämligen bli upphämtad strax efter nio. sara, jag, sandra, pantéa och emmie ska åka i en bil och i mahiras bil ska nog lejla, rejhan och ako åka med tror jag.
alla ska vi åka till varamoon och bada / sola. jag ska i alla fall bättre på min bränna som totalt är borta eftersom solen inte lyser så stark inne på tempo, desvärre.

direkt efteråt åker vi ut till sjögestad och moster m familjs hus. dem är i leksand hela veckan på jeppes hockeyläger eller om det var fotbollen..så hon sa att vi fick ha huset så mycket vi bara ville. dem behöver ändå någon som matar och ser hand om katterna.
härligt..ett sort hus mitt på en åker med uteplats, gräs, sol, bashögtalare, grill och sängar..vad mer kan vi begära!!

fan vad nice det ska bli, är så ivrig så vet knappt om jag kommer kunna sova!

bilder i mängder ska ni förvänta er!!

god natt nu käre vänner, nu ska jag dra mig tillbaka för lite skönhetssömn

hästa!







den mest ludna människan jag älskar

Dyngsur

vaknat upp sent som fan, efter elva då är det sent. men jag har ju mina anledningar..

igår vaknade jag upp as tidigt av att jag var så kissnödig men jag orkade ej gå upp till toan så jag låg kvar uber pigg och bara väntade på att klockan skulle slå kvart i sju.

bussen till jobbet, hehe mårten fick sig en chock tydligen. han bara "vad fan, du är ju för snabb...du har ju gjort allt ju"  hehe det gället att hänga med i svängarna. nu har man öppnat så många helger så allt går på rutin..våga bara stå i vägen när tempot kommer upp på tempo!
i alla fall, rätt lugn dag måste jag säga i folk men fan vad jag hade och göra. slitsamt i den värmen så många timmar men det går an.
efter 12 ½ timma på jobbet så fick det vara nog.

ställde mig vid bussen med martin där borga kom förbi cyklandes. kan tro hon är min bästa vän numera. ser ju henne oftare än min riktiga vänner..hehe!!
men alltid trevligt med lite samtalande..

kom hem och på 40 min var jag färdig och på väg hem till lisa. som tur är så bor vi ju typ grannar. väl där var även syrran, sanna och hennes pojkvän tony, tonys vän som jag ej minns vad han heter och sen sannas brors flickvän..vad hette hon nu igen?? fan vad jag är dålig...

skit trevligt, jag blev som sagt redigt bersuad riktigt fort. men rätt förståligt! vi drog in till harrys, men lika fort hamnade vi på sliver. jag blev bjuden på 2 drinkar, och vart tror ni dem hamnade? jo ena halvan i min mage och andra på mina kläder. jag har blivit mästarens mästare på att spilla drinkar på mig själv nuförtiden. dyng sur om bena, kul jul!

drog till yngves för nya cigg, träffade på lilla ristovic som numera jobbar med min lillasyster. trevligt och träffa den lilla flickan, hon har ju blivit stor och allt och tagit studenten och en massa..tiden går fort verkligen! stötte på lööwet med en svänga, också nostalgi.

vi gick och drog en pizza på fivan och sen stötte jag på vem.... jo borga!!
blev ett snack med henne med, skönt det för då hann jag nyktra till lite innan syrran och jag tog följe hem.

en trevlig kväll, behöver inte vara mycket mera än så!

nu har jag ju dock ångest att behöva spendera min söndagskväll på jobbet när det är sånt här fint väder ute, men det är bara 15-20.30 idag och sen så har jag semester en veckan. så det är bara hålla ut nu!!

vi hörs lite senare gott folk!!




nu har jag träffat hela linkans ungdomsbefolkning

jaha kvällen slutade som alla andra med alkohol och trevligt sällskap.

tog en snackis med pänt, hon var på stan och trallade och kom upp till mig strax efter sju. jag hade hunnit laga mig en lyx matlåda / middag som jag precis hade avnjutit.

drog en snabbis för henne om i onsdags, det jag minns liksom.
drog på mig lite schysta kläder och lite smink och sen trallade vi till 55an, torget var för fullt. hann se slutet på matchen, som dock inte slutade så gott.

drog iväg ett sms till sändra om hon ville ta vägen förbi och säga hej efter jobbet eftersom hon ändå går den vägen.
detta fick jag som svar:
haha vi pratade just om de på jobbet, ATT jag kommer sen ;=) törstig ju!
ett förväntat svar!

så hon kom och joina, pantéa avek efter en stund och jag och sandra stannade kvar en svänga. båda ska vi jobba 12 timmar imorgon men det hindrar aldrig oss från lite cigg, alkohol och snacka skit om folk.

för allvarligt har vi sett hela linkan ikväll eller? en varm sommar dag, men nyligen lön och fredag på almanackan så är hela linköping fan ute på torgen / uteserveringarna. det är både det som gör linköping så underbart och samtidigt så kan man säga att det är linkan i ett jävla nötskal.

hehe bettan och jag drog en massa gamla mia och klara minnen. fan kan säsong 3 börja nu, längtar ju som fan!
måste fan köpa säsong 2, 1an har jag ju redan. måste nästan ta en mia och klara kväll snart och bara dra avsnitt efter avsnitt.

HAR DU BARN?

han var inte på humör ikväll, lite synd. det hade jag gärna velat sett att han var...men men man kan inte alltid vara på topp!

nehe om man skulle försöka varva ner och sova nu då..om ni är sysselslösa imorgon så kom förbi tempo tallen vetja, där är jag från öppning till stängning.

får se sen om jag pallar en lite utgång, den som lever den får se!

god natt!!!

jag vill skaka rumpa!

vart ingen promenad imorse, tog sovmorgon efter varit uppe rätt länge. precis när jag skulle stänga av datorn så såg jag ju nyheten om m. jacksson och då vart det först och springa och väcka mamma med nyheten och sen ringa syrran och väcka henne. sen satt ju hon framför cnn live, kollade och rapporterade vidare till mig och jag satt på nätet och sökte information.

HALLÅ HELA PRESSEN...RADIO OCH TV!

nyligen hemkommen från ett varmt tempo och en ännu varmare promenad hem från jobbet!
nu blir jag nog saknad där, förutom mårten och martin som jag jobbar med i helgen så träffar jag inte dem andra förrän måndag v 28 nu, skönt men samtidigt tråkigt. jimmy kommer jag ju dock stöta på tidgare med all sannolikhet! vi klarar ju oss inte utan varandra...

hade fått mess av sofia som jag läste på fikat idag. typ..eurodisco med 80tals dängor på sliver ikväll, förfest i johannelund. kom! kram kram

VAD FAN?
jag vill ju SÅ gärna, men nathalie ska stå och schteka på tempo tallen i 12 ½ timmar imorgon och då är jag inte så vidare sugen på att vara där bakis. annars hade jag verkligen inte bangat på det förslaget.

både den festen och sen så har jag lyssnat på kära east fm hela vägen hem idag och då blir man ju inte heller lite sugen på alla dem hip hop festerna som dem pressenterar där. fan länge sedan jag var på hipilihop fest nu. är så sjukt sugen, sandra och mahira nu får vi fan ta tag i norrköping. jag måste få skaka min wiggah rumpa!! och se lite snygga karlar och hipilihop kläder

men på måndag blir det ingen sån musik, då ska det brännas ut en skiva men bara en massa svenska sommardängor. lyssnade på ta mig till havet idag och fick rysningar i hela kroppen för svenska sommaren när den är som härligast i desa tider. och förhoppningsvis förblir på min semester nästa vecka!

ska ta mig en dusch nu tänkte jag, man är ju lite svettig efter sol, jobb och promenad.

får se vad jag hittar på för något lungt men ändå rätt skoj ikväll, inne kan man ju inte sitta i alla fall!


season of love!

jag känner doften av kärlek i luften!



god natt!

nathalie har firrat!!

fan vilken bloggoman jag blivit på sistone..men det är ju som sagt fö att så mycket roligt sker på sommaren hela tiden.

latade mig, bakis som jag var med bussen till jobbet. körde kvälls passet med edvard! var rätt lungt och skönt, så jag fick tid till att göra mejeriet riktigt ordentligt så jimmy får det lättare imorgon när han trallar in där tidigt och i och med att vi får så mycket mejeri varor imorgon med så underlättar det massor. så det var bra gjort av mig!

tog promenaden hem, så himla skönt väder. hade kunnat gå flera mil om jag bara hade velat.
träffade på stoffe / stolle you name him vid brandstastionsbron. länge sedan man såg honom, han ska tydligen utomlands nu och grejer, så kul för han! fick mig och tänka på grabbarna och tiden med dem sista biten hem.

maddis jag hoppas verkligen du styr upp en grillfest så man får träffa stolle, johan, martin, bob, emil och
inte igår och du är den enda av oss som faktiskt fortfarande har kontakt med dem..tyvärr får man väl säga!

kom hem och bara slappat framför datorn, spenderas inte mycket tid hemma nuförtiden så när det väl sker så är det faktiskt lite skönt. är lite sugen på det sista gossip girl avsnittet och mysa mig ner i sängen med...saknar orden
Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous life of Manhattan's elite.
Where has she been? And who am I?..That's a secret I knewer tell..
You know you love me, xoxo Gossip Girl

får rysningar när jag hör det, får då vet jag att det inte är länge kvar till min käraste dyker upp i rutan och nej jag är inte kär i ed westwick utan CHUCK FUCKING BASS!! fuck me sideways, both ways and every way.

nej får bli ett avsnitt nu.

har i alla fall gjort mitt evenemang på facean nu! så bara tacka ja gott folk. vi alla skulle göra något och nu kom jag på en bra ideé som jag skickat ut inbjudningar innan jag frågat ägaren till huset. bra där nathalie. men det firrar jag vet ni!!

gott folk, sov gott för det ska jag göra!!

XOXO

karlar från det förflutna

vilken jävla kväll! i sann partyonsdag anda...

vi startade upp i trädgårn, men i våra stay ups och små kjolor och sitta och kolla på dogtown som jag för det första sett och för det andra så är det en rätt komplicerad film att se så där.

så vi trallade hem till mig som små fulla fjortonåringar
satte oss på min baksida och peppade som fan till denna underbara party låt



vid efter midnatt så trallade vi in fulla och dana till platens...
stötte på ett mindre problem på vägen dit, jag är inte människan som njuter av skadeglädje men just då så kändes det gött att jag var glad och inte han. jag vet, men det är för tidigt för att känna empati av vänskapen som finns.. men det är klart den finns där bak den med, men för en gång skull så brydde jag mig om mig själv och inte den andra.

traskade ner där nere, och vet ni vem som var där? min babiey...eller hur stavar vi nu? i alla fall david och pontus hade hittat dit. och det var så kul att få träffa david, det var alldeles för länge sen. shakade med han, även med några studenter som bjöd på champagne som jag svepte rätt ut flaskan, vidrigt men är man full så är man.
fick typ x antal vidriga drinkar som luktade jäger och mintu eller något i den stilen. så jag gav bort dem, bla till christian björk som jag också stötte på där nere. och alltid ska jag prata om hans mamma, men jag diggar ju henne som fan så hon är värd och prata om.

träffade hela gamla lambo gänget från när man var knatte, alltid trevligt och se dem...dem är ju sig lika precis som jag!

sen när vi skulle traska hemåt i våra sexiga stay ups som jag tror jag visade för alla på platens igår så blev jag stannad av en kille från förr. eller min bästa väns lillebror var hans bästa vän och sen har vi ju gått på samma skola från 4-9 fast han gått ett par årskullar under.

vi har väl alltid sagt att vi ska gifta oss och få barn, så han stannade mig och bara " jag har velat ha dig sen trean, min dröm skulle vara att få gå hem med dig " hehe...seriöst!! alltså hur söt han är, hur full jag än var så nej..han är ju han och han är ju liten..eller egentligen inte. " han bara ska du inte gå hem med mig för att jag är TVÅ år yngre än dig"...och jag bara JA!! började snacka med hans lillebror istället så slutade med att han vart "sur" och gick...så söt! men fan det var inte mycket mer till där så hade jag kanske vaknat upp i hans säng. men lite moral har jag fan...eller ja ibland så!

börjar snart jobba, ska bli trevligt!

hej o hå...





















partyonsdag, see ya soon!

jag schteker!!

jag älskar mitt liv, jag älskar mitt liv....

vaknade upp, lite sent men är man ledig så är man.
strax efter tolv var jag ute på stan med mamma, mormor och syster. en fika på coffehouse, och en ischai...mums!
drog ett varv på stan och hittade mig två sommriga kjolor, varav en jag ska ha på mig ikväll!





sandra ringde efter jobbet. kom och mötte upp henne, och sen tyckte vi att vi var så törstiga så vi beslöt oss att gå till 55an. det är ju lite av våran tradition och sitta där på eftermiddarna på sommaren!
vart två riktigt sommriga ciders, bla nya rekordelig mango / hallon. rätt fräsch faktiskt!
satt och stekte i solen med lite cigg med, gött som fan!







efter 55an vart vi lite hungrig och gick några meter ner på gatan och käkade på fivan!

sen vart det att hitta en klänning till sandra för kvällen på gina, sen köpa strumbyxor till oss båda på lindex.
och det tog tid kan jag lova, två personal hade vi som hjälpte oss. och va dem garavde åt oss, fy fan när vi två kommer igång så är det väl ingen som inte skrattar åt oss. vi är ju inte blyga av oss direkt.

men båda har vi nytt gett oss på stay ups så ingen av oss burit förr. det ska bli intressant eftersom min kjol för kvällen är rätt kort med! men men det är väl sexigt eller?? i alla fall kommer jag tycka det när jag bli lite lurig sen framåt småtimmarna.

ska börja göra mig i ordning nu. en kväll ute i det gröna och sköna med lite alkoholhaltiga drycker och sen vidare till mörkrets källare för att avsluta festen hos...hmm?? DIG KANSKE? VEM VET?

see ya!!


nostalgi

fy fan vilka underbara vänner man har!

både HÄR och DÄR!

först här då, träffade sara, pantéa och mahira på en msy pys stund nere vid beachen. precis som förra året, som tiden stått stilla! (eller inte för mahira if you know what i mean)

kollade på förra årets bilder innan jag gick hemifrån och så klart så ego som vi är så vart det nya idag.

här får ni bildbevis på underbar vänskap! speciellt mahira som stod vid bilen med mig i en timma och bara snackade om livets upp och nedgångar. älskar att vi alla är olika men rätt liksinnade, man finner vänner som är som en själv på ett sätt och komplenterar en på ett annat. det gillar jag!

förra årets beach häng:












2009 års första beach häng!














fick precis sms av underbara underbara carro m ölen:
nathalie jag vill åka till oslo med dig snart!
så glad jag blev, vi har ju pratat om det på sistone. fan februari sen vi var där sist.
så nu är det dags att ta tag i det, au pair gänget all over again.
oh vad jag saknar er tjejor!
karl johan, akta dig för snart kommer barnflickorna och röjer hela gatan



imorgon syns vi 20.00 i trädgårn för röj och raj, god natt tills dess att vi ses!
ps. fick precis mahiras kort med, orka göra om bloggen så nu blir det facean istället!

bli kvitt med mig

så då har man jobbat en helt solig och fantastisk dag, medans andra åker till ekängen och badare.

men nästa vecka har jag semester och då jävlar blir det en massa göttigt kan jag lova er!

tog promenaden hem i det fina vädret, trodde jag skulle svettas bort..men jag lever fortfarande!

nu har jag svalkat av mig lite, och ska hoppa in i duschen tänkte jag. men bra om jag vet vad jag ska göra efteråt så jag vet vilka kläder jag ska ha på mig! sånt är viktigt för mig...



This time, I wonder what it feels like,
To find the one in this life,
The one we all dream of,
But dreams aren't just not enough.
So I'll be waiting for the real thing,
I'll know it by the feeling,
The moment when we're meeting,
Will play out like a scene,
Straight off the silver screen,
So I'll be holding my own breath,
Right up 'til the end,
Until that moment when,
I'll find the one that
I'll spend forever with.



älskar denna låt, den har fått en nytändning. innan har jag ju bara relaterat den till stunden då jag stod i hans rum, ovetande fast ändå så vetande. jag blundade och drömde om vad som kunde bli istället för att öppna dem och se vad som inte skulle bli. tuffaste tiden på året hitills, men nu känns det så bra att både höra låten och snacka med han. får se när han kommer tillbaka till linkan om man kanske tar en fika och catchar up!

fan denna sommar vankas gott! kolla vädret liksom! massa gött ska ske...

blir så arg på mig själv, men jag vet ju att det är en helt naturlig process, men helst skulle jag vilja hoppa över detta steget i processen och gå till nästa. och nästa hoppas jag är att magsår är borta, konstiga tankar är borta och kontrollbehovet försvinner totalt. men det vet jag alltid att den gör, alla människor måste få tid att reflekterar allt som vart och bearbeta känslor och tankar...om man inte är en robot då det vill säga. men denna gång har allt faktiskt gått så sjukt fort och bra så börjar nästa tro jag är immun mot att känna mig ledsen eller arg. bra det kanske!!

antar det är för att mitt liv är så jävla sjukt bra!

nu ska det hittas på något i solen!

hej o hå

secret crush

äntligen är man hemma!

haft en sån underbar dag, som alla andra nuförtiden.

halv tolv gick jag ut och satte mig på torget ( mitt nya andra hem ) köpte mig en macka och en ischai med trevligt sällskap i form av syster, kussen, mamma, mammas vän jessica, mormor och sändra dee som är back in town efter rhodos.

vid halv två fick det vara nog, hann hem en svänga innan jag drog på mig hörlurarna, nike skorna och trallade min väg till jobbet.

sjukt konstigt att jobba med klas när annat folk är där eftersom när man jobbar med han eller edvard så är det alltid helg o då är man bara två personal. var annorlunda idag, nya gänget liksom. jag och grabbarna, sånt gillar vi. nej men fan så värt på jobbet alltså. älskar det palatset.

när jag berättade för jimmy idag med att jag ej kom in på min utbildning (som jag tror är ödet) så vart han riktigt glad, kul och se verkligen att man är uppskattad lika mycket som man uppskattar stället själv.
så nu är det jag på tempo i ett halvår / år till. spännande spännande!

jobbade stängning med chefen, mer sånt. det gillar jag! borga kom in en svänga och skvallrade lite om hennes tradera projekt. vart fan lite intresserad..folk vet ju hur mycket kläder jag har liksom! kanske skulle börja sälja mig av lite :=) köper ändå alltid nytt liksom!! hmm det är en tankeställare att ta sig en riktigt funderare på.

efter jobbet följde jag med chefen..eller fan ska jag kalla han jimmy..vet inte om folk tror det är något pök då liksom men men, jag följde med han till banken och sen skjutsade han hem mig. snällt!

han hem och slänga på mitt lite smycken och säga hej till mamma innan jag sen skulle möta stina, panteá, sandra och toba på en kaffe som sen även blev en öl på 55an.

by the way 55an. mitt fd andra hem. fan hängt där snart i 4 år i sträck. i perioder för dygnet runt typ. men har blivit betydligt MYCKET mindre på sistone. illa! förra gången jag var där så sa achmed ( ägaren ) att jag kommer alltför sällan nuförtiden och att jag är saknad och idag stod hans son i baren och sa typ samma sak. "fan du är ju typ aldrig här nuförtiden, har du övergett oss? du är ju saknad här" så snällt, att man får uppskattning för sina besök. man känner ju sig så välkommen!

man vet aldrig vem som läser ens blogg men det skiter jag i, jag ska börja bli mer framåt i kärlek..hehe och bartendern där (nämner inget namn) har ju jag haft en crush på i år nu. när han var framme vid vårt bord idag, så sa han nathalie någonting..och alla reagerade vi på att han sa mitt namn o vi  började direkt snacka om han hade sagt det eller inte efter han gått. han kom tillbaka med kvitto o svarade på våran fråga, eftersom han hade hört oss. "jag sa nathalie, klart jag vet vad du heter, alla vet vem du är"...iofs så gör ju alla det tänkte jag, men alla skiter jag i men att han gör det...det gillar jag!!
så i sommar, blir det mycket 55an häng kan jag lova!!....if you know what i mean

nu är jag hemma, hade egentligen bestämt mig för att tralla till jobbet imorgon biti men tror jag tar en sovmorgon, och sen trallar hem efter jobbet istället. det blir kalas!!

får se vad som sker efter jobbet imorgon, något hoppas vi på!
på onsdag talas det om grill  + utgång, ME LOVE den idéen!

nehe nu är det bästa o sova, imorgon vankas det jobb med grabbarna på tempo!

see ya!

så vidrigt hungrig!

nu ger jag upp all drama. nu ska jag förbli drama fri ett bra tag!

nu har jag gått i tre veckor och fått så mycket sms, telesamtal, jag har skrattat, gråtit, vart arg, tyckt illa om en annan tjej som jag inte ens känner eller vet mer än vad jag hört från en sida av storyn och sån är inte jag egentligen, jag bildar alltid min egna uppfattning annars, jag har tagit med mig mitt personliga liv till jobbet..sånt avskyr jag! dem ska förbli åtskilda.
mina stackars vänner som blivit indragna, men vad gör man inte för varandra. och sen dig då borga, men du vet hur jag känner för dig och situationen. det är lungan!!!

pratade ut med grabben efter jobbet idag, lite spänd situation innan stängning i mellan åt men vem hade inte kunnat gissa på det. men i alla fall, han är ju inte den lättaste att ta diskussioner eller såna samtal med i och med att han både är konflikrädd och inte den närmsta vännen med sina egna känslor. nej ska inte blotta han mer, han tog lite illa upp om förra inlägget och att han vart så offentlig. han är en underbar kollega och jag kommer faktiskt sakna hans dessa fyra veckrona då han har semester samtidigt som lite distans nog bara gör oss gott. allting kommer gå tillbaka till sitt normala sen, det ser vi nog båda till. så kul som vi har det, jeffan jag o jimmy och co.

måste bara dra ett par anorlunda saker med jeffan o mig o att det inte är en normal situation.

när vi stängde dörrn och var på väg ut så frågade jag om jag fick låna hans tröja. han trodde först jag menade den han hade på sig, men det gjorde jag ju så klart inte utan hans tempo tröja nu när han är borta eftersom jag bara har en och han har två. så dem skulle jag bara tvätta så kunde jag ta dem. schyrra!

sen började han med att ha det bra nu, jag kommer väl in någon gång ibland och är brun och fin. och då var jag tvungen att dra...jasså blir man det i sängen när man sätter på 92 or??? (internt) men hehe sjukt sätt och avsluta samtalet på. men visar karaktären i oss och våran "vänskap"

nog pratat om jeff på 4 veckor nu innan han sedan kommer tillbaka och ställer till med bus på jobbet.

själv går man på sitt sommar schema imorgon, 15-20. denna vecka som kommer blir det jobb, sen har jag semester v 27 och sen är det 5 veckor kvar av schemat.

börjar förresten bli orolig om dem tappat bort min ansökan. får jag inte brev hem imorgon måste jag ringa!

nej nu måste jag sova, vi hörs gått folk!!


magsår!

jag hatar att gå runt och vara arg och sur, men igår och idag kan det inte hjälpas...eller jo snart så!

kom precis hem, så nöjd med gårdagen!

nu ska jag äta och sen gå en promenad till jobbet, bra att få tid och samla tankarna. men först ska jag gå som en zombie i några timmar eftersom vi bådar bryr oss om vårat jobb väldigt mycket.

vi tar allt efter stängning!

och detta ska poängteras, borga och även exet (tänkte om du ville bli bespard med ditt namn offentligt) att ni inte har något med detta bråk med mig och jeff och göra. förlåt att ni måste stå med i sammanhanget men svårt och beskriva situationen annars, men ni är inte med i dramat. det är vi bara två om att vara...

så nu vet alla det, ingen tjejtjafs. utan detta är mellan mig och jeff!

välkommen hem till sverige idag, sandra och salle!!

drama drama, och ännu mera drama

fy fan vilken händelserik dag.

vakna upp mitt i skogen och vara så sjukt bakis. vaknade upp med charlotte som hade äran att få skeda med KEBABNATALIE!!!

inte alla som får den äran. midsommar var underbar. blev snor full, däckade, vaknade upp när folk sa ordet

DRAMA!! jag gick in som medlare, skrattade åt att för en gång skulle inte vara i dramat utan en outsider.

städat som svin idag, åkte till mc och käkade kom hem och sen kom det som var väntat...

ännu något med jeff. när ska dramat ta slut. pratade med borga på facean, visste att jag bara behövde fråga så skulle jag få svaret som jag väntat på inte bara jag alla som känner han antagligen. han har varit full och yttrat sina kärleksförklaringa till den tjejen. kan se honom framför mig, sen har han yttrat sig om både mig hans ex och säkert fler. fly förbannad är bara förnamnet. här har man gått en knappt vecka nu och tyckt synd om grabben. för vad?? han är ju helt störd. gör slut med sin tjej efter fyra år, ger sin kärleksförklaring till mig på personalfesten, där allt inte gick oskyldigt till på slutet ( ska sanningen fram så ska den), började dejta mig som han så jätte gärna ville, sa efter en vecka på fyllan som alltid då i telen till mig...puss och kram och jag älskar dig...YOU SAID WHAT?????? OH NO HE DIDN'T!!!!!!!!!!!!!!!!! det var mitt svar i utbrust till mina kära vänner som stod brevid mig. sa till honom rejält att så där säger man inte, fick i svar att han bara ville att jag skulle veta HUR mycket han tyckte om mig. snälla bara där skulle man sett varningslampor snurra runt rött rött ljus....har gett honom första smaken på min känsla just nu, ILSKA! han spelade ju så klart ovetande och dum men när gör han inte det. så mycket information jag sitter på som jag mer än gärna skulle slänga ur mig, men ska draman ta slut så är det nog bäst att hålla den biten för mig själv...eller?? hehe....
imorgon ska vi jobba ihop, HÄRLIGA TIDER!!!!!!!!!!!!!! har redan sagt att efter stängning ska han få se på andra puckar. nobody messes with ME!!!!!!!!!!

flickvän 4 år, mig, borga...hmmm någon mer som vill ge sig in i leken..just let me / ous know. (sorry borga att du kommer med på ett hörn, du vet att du inte är annat än gillad av mig ) hehe...

nej nu blir det mat och chips..

fy fan mer drama kommer, stäng av vita lögner. händer fan mer i mitt liv nuförtiden.

hemlig beundrare på jobbet, dejtar, kära, ger upp, tycker synd, och NU....kan det komma något mer sen???

VEM FAN VET, STANNA KVAR O SE VETJA!!!!




( borga lånar ditt kort, hoppas det är ok )

glad midsommar på er!!

jaha som vanligt en stor helg så är jag bakis och ovanligt nog så är jag ledig. bra kombo!!

igår vart det efter jobbet en snabb tripp hem och göra sig i ordning och sen tralla hem till sara för lite alkoholintag. elin och pantéa kom dem med. vi satt och snackade och stojade ända in efter midnatt.

tog taxi ner till stan och plockade med oss en a-lagaretant med en snodd peruk ner på maxim och röjde där nere. sjukt mycket folk! träffade ett grabbgäng som vi hängde med. hamnade på citygrillens personaltoa, hehe och gick bakvägen upp igen så nu har man vart backstage där. taxi hem, 4 brudar i en säng. sexigt värre. men vi var tre när vi vaknade upp, hehe! fylleringde som svin men ingen svarade utom stackars nanna som skulle upp och jobba idag. ledsen tjejen, du får hämnas någon gång..eller just det cj svarade med. tur det för jag hade en på honom eftersom han väckte mig förra helgen.

vaknade och trallade ner till coop konsum för lite lunch som avnjöts på balkongen i solen, lovely!!

efter ett par timmar på ballisen så är jag nu hemma, en lång walk of shame hem.

har duschat och tänkte jag skulle hinna ta en powernap innan jag måste packa och sminka mig.

halv sex hämtar elin mig och sara och sen drar vi till djursnäs eller djurön som jag kallar det. cj har sitt land där och hela det gammla grabbgänget var där så vi joinar dem.

kommer bli en sjukt bra midsommar har jag känslan av, hitills har den varit underbar och bättre lär det bli.

huka er gubbar och kärringar för nu laddar hon om!!!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

utan sol, får man finna lyckan någon annan stans...

och jag har hittat den idag.

vaknade av att syrran kom in på rummet och skulle låna min laptop. så då fick det vara dags och gå upp. satte mig med henne i vardagsrummet, mamma kom hem och joinade även hon.

när klockan slog tolv gick vi ut för att möta mormor på hennes lunch. vi gick till coffehouse by george och käkade pastasallad. dem är helt underbara där!

sen har jag hunnit med och köpa ett linne på gina, mascara, läpplans (som är LOVELY), puder och naglack på h&m, en massa alkohol på systemet och sen ett par walkingskor nike på stadium. mina andra nike är sönder i hälen och ger mig köttsår så jag behövde ett par nya till mina långpromenader. så nu är det i full rulle igen med ett par nya snygga sköna och bra skor. ME LIKE!!

nu sitter jag här, ska snart gå till jobbet, ska bara ringa syrran först och fråga om jag får låna hennes trännings vind jacka som jag kan ha när jag går i regnet idag.

jobbar med jeff ikväll, skönt det när det säkert kommer vara MASSOR med folk, dagen innan midsommar.

sara sitt arsle, sluta jobbet nu så du kan höra mina planer för midsommar. så vi kan bestämma något slutgiltigt!

ha en bra regning kväll gott folk!

en kvinna på vift

fan igår var det full rulle.

vaknade, eller jag sov aldrig. ringde pänt, hon var för en gång skull vaken så jag tog bussen till lambotown vid strax efter sju på morgonen. tog mig en liten tripp back in my old hoods innan jag kom fram till vårdcentralen för att möta upp bruden.

hon skulle ta bort sitt nageltrång så jag fick följa med henne in. lite VAJDRISCH så där innan frukost men men vi är ju utbildade uskor så vi är rätt vana med lite kött och blod. fick oss ett gott skratt på morgonkvisten i alla fall.

trallade hem till frukostbordet där vi sen kom att bli nästan hela familjen seraji. pratade iran, tränning och bantning sådär på morgonkvisten. mysigt värre!!
lekte vi datorn lite, sen kollade jag på när pänt gjorde sig i ordning..första gången det inte tog tre timmar..det ni!!

tog bussen hem till mig och snackade lite skit med min mammi. innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning med.

ut på stan, mahira kunde inte komma för hon hade åkt till akuten med sin mor ( som är ok nu ). pänt och jag satte oss på chiccolata och tog oss varsin sallad hungriga som vi var. sara ringde och hade slutat jobbet och var på väg ner till stan, mötte upp henne utanför bosses där vi köpte oss varsin glass.

sen satte vi oss med en kaffe / iste på torget och tog en fika där alla tre.

och sen vart det att åka till jobbet. pratade med jimmy i 1½ timma om livet. han och jeff är så annorlunda från mig. så oerhört lärorikt att prata med jimmy. så svårt för mig att förstår hur man inte har kontroll över sitt eget liv. jag som slitit hela mitt liv verkligen för att ha den styrkan jag har idag och så ser man dem två så långt efter. man vill bara ta över, men dem måste göra det själv. dem måste vilja och våga ta kontrollen över sina egna liv. så nu har jag bestämt att jag och chefens kompis robert ska undervisa dem så att dem på börjar sökandet efter deras egna styrka. dem är ju helt underbara människor båda två, dem förtjänar det bästa!

hehe vart inte mycket jobb, men det var med edvard så det gick så smidigt och snabbt. jag diggar den killen verkligen, mer kvällspass med han i sommar.

idag gick jag upp rätt skapligt, ringde syrran och väckte han och sa att hon var tvungen och leka med mig. innan elva satt vi på torget och köpte oss något att dricka. mamma och jessica kom och där satt vi och glassade i solen och kollade på folk. mormor kom förbi en svänga på hennes lunch och även moster hade tid med ett litet besök!

hem och tryckte i mig lite kräm och sen tillbaka till torget med samma människor och köpa ännu något att dricka i härlighetens tid.

vid halv tre fick det vara nog då jag av jeff hade blivit ringt tidigare på morgonen om att jobba idag då det var kris på jobbet, fan min lediga dag och det är sol ute. men vad gör man inte för företaget, jo man åker och jobbar.

chefen och jag körde, lite underbemannade med när eliten jobbar så rullar allt på ändå, hehe!!
fick skjuts hem efter jobbet med, nice!

hem, byta om och möta upp syster och lisa på magnolia för att käka lite, jag funderade på utgång men pallar verkligen inte och var ingen som ville joina. sandra är ju inte hemma, annars så hade jag aldrig varit hemma en onsdag har ju inte skett på hur länge som helst.

nu sitter jag här, ska kolla lite planer för midsommar. halmstad, öland och gotland blir det inte..så vad nu då? vi har pengar, alkohol, bil, ledighet och körtkort men vart ska vi?? återstår att se.....

nehe om man skulle sova nu, imorgon blir det lite shopping och sen ska jag jobba kväll igen!

sandra kom hem snart, mammi är törstig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puss och kram skumbanas!

ps. värsta minnet dök upp i dag, att det inte gjort det tidigare. jag visste att jag kände igen henne från någon mer stan. idag fick jag svaret! inte trodde jag att det som nyligen hänt, skulle hända när jag stod där den kvällen! hehe lite komiskt...

aja hej igen

märks det att jag är mobbad och ledig?

är det andra eller tredje inlägget idag? tappat räkningen nu....

nu har kvällen kommit, vilket betyder att jag överlevt dagen i alla fall. sov bort eftermiddagen, skulle bara lägga mig och lyssna på lite underbar musik. blev pömsig, och slumrade till lite.

som vanligt när jag slumrar till så blir jag väckt av mobilen. denna gång var det pantéa. hon försökte få ut mig och träffa henne på stan men icke icke det hade jag verkligen ingen lust med. jag sa att jag skulle vandra ett varv runt ån, och då kom vi fram till att jag skulle komma bort till sporthallen och ta en snabb träff mellan hennes pass.

så, så blev det! jag trallade dit bort och sen satt vi i solskenet på trappan till sporthallen och snackade skit. jag kedjerökte vill kändes lite dumt med alla hurtbullar som gick förbi. efter lite mer än en timma så gick hon tillbaka in och jag trallade ett varv runt ån. dock inte det bästa varvet jag dragit eftersom jag hade tygskor på mig för mina gympa skor ger mig köttsår, så jag måste köpa nya, min näsa rann som fann så att jag som alla andra gånger får sånt tryck på bihålorna, hungrig och kissnödig. men nu är det gjort i alla fall, och skönt var det i alla fall nu när jag är hemma och har snytit mig, kissat och ätit.

sitter och kollar på jerry springeer nu, HELARIOUS! en man som har sex med sitt brosdotter och betalar henne, VAJDRISCH!

man inser vilket bra liv man har när man ser deras!

imorgon blir det en eftermiddags fika med sara, mahira och panter innan jobbet, inte ofta det sker nuförrtiden med våra scheman!

nej nog bloggat för idag, vi hörs imorgon igen!!


ingen sommar utan gänget!



inget gick som planerat!

vad fan är solen??? trodde den skulle tittat fram idag så jag kunde gå ut på baksidan och pocketläsa...men icke icke! SKIT DÅ! min ledig dag är som förstörd...

vad ska jag då hitta på? har hitills bara legat i sängen och vridit mig eller suttit framför tv'n. just nu kollar jag på the real housewives of orange county, så himla kliché men bra! det jag gillar idag är att jo, efter ett tag nu faktiskt saknar att vara självständig och betala för sig själv för att hon av slade får allt serverat på ett silverfat. precis det jag pratat om i veckor nu.
det ända lilla tjafset jag och jeff faktiskt har är att han vill bjuda och jag inte är så förtjust i att bli bjuden. ibland, fine likaväl som jag ibland har bjudit honom. det ska vara ge och ta hela tiden. annars förlorar man sin egen självständighet och det är det viktigaste som finns för mig.

panter var på väg in till stan och skulle möta upp emmie, jag pallar inte och göra mig i ordning och gå ut. är just den veckan då man känner sig äcklig, finnig, tjock och ful. men hon kanske skulle tralla upp hit en stund sen, dörren står ju alltid öppen!

hmm men vad ska man hitta på här hemma då. finns ju ingenting att göra som vanligt??
ska i alla fall ta en tripp runt ån senare sen. jag skulle ju gått på bio, men fick nyss reda på att det vart ändrade planer. sånt man får ta ibland, bion går ju imorgon med.

nej laga lite lunch nu, eller förresten nu hör jag att mamma har redan börjat med det i köket, så mycket för min självständighet..hehe! 

talk to you later alligators!




when love takes over

spenderade dagen hemma ensam idag innan jag trallade i det hyffsat (blåsten) fina vädret. kom till jobbet skapligt och hann blossa en cigg innan jag startade.

en söndagskväll med edvard rullar alltid på bra!
går ju sjukt mycket bättre på jobbet när man går till toan, passar på att checka mobilen i skåpet och man fått inte ett, utan två gulli gull sms...me like!

latade mig med bussen hem. hade redan pratat med jeff, så när det sen ringde igen och kollade på displayen så stod det sandra pullan. jag bara va?? jag hade precis suttit och saknat henne (hon åkte till rhodos idag), brukar ju alltid prata med henne efter stängning speciellt på söndagar. och sen helt plötsligt ringer hon. stackarna, salles väska hade hamnat i egypten. salle och sandra har inte samma storlek heller så när salle idag hade lånat sandras bikini så hade den bara hängt på henne. det var bara en massa små barn hitills så inget var roligt än men det kommer väl antagligen!
men rappar på och kom hem snart, behöver min bettan! idag hade jag behövt komma till dig och bara svära en massa och kanske tagit en klunk vodka...

men sitter och pratar av mig med min chef istället, han förstår han! alla problem man har drar man med han! hehe stackarn och behöva lyssna på mig och mina tjejproblem!

en annan är ju ledig imorgon, så hoppas det är fint väder så man kan vara ute i det fina. skulle behöva ta igen mitt pocket läsande. vart sjukt illa med det på sistone!

sen på kvällen blir det lång promenad, fika och bio.

nehe om man skulle kolla lite på tv nu då, zappa runt lite!

puss och kram skumbanan



ingen sommar utan sofia!

partyprinsessa har blivit lugn

nej inte lugn kanske men har lugnat ner mig lite på sistone. trött på krogen, men dricka och sitta hemma och partaja har jag inga problem med, det gör jag mer än gärna.



så igår spenderade jag ju kvällen med mig själv. kollade på en dokumentär om smarta barn som har ett iq på 170, älskar dokumentärer. satt och halvsov sista stunden så jag gick in och la mig för att vila en stund. jeffan väckte mig ett par gånger innan han sedan stod utanför dörren.

han tog mig på mitt sämsta humör. om jag sovit på eftermiddagen, blir väckt och sen vaknar upp så vet alla att jag inte är att leka med om jag inte får piggna till i lugn och ro. men han har ju sånt tålamod den där karln så efter ett par timmar var jag pigg och glad igen. vi kollade på filmen på trean, kliché film men bra. tårarna kom som vanligt, tom hos jeffan blev det vattningt.
efter filmen var det alias, efter halva programmet så somnade jeff i soffan. så romantiskt, hehe!
när jag sedan kom in till sängen as pigg eftersom jag sovit några timmar så låg han helt död och snarkade.

när jag väl somnat in lite så kom första fyllesamtalet. stina, (00.36) fattade inte vad hon sa först..trodde hon sa, vem är sagg? men hon sa vem fan är tagg? och syftade på jeff, men jag bara men stina, sagg är ju sara..lite roligt!!
jag somnade om, då kom andra samtalet av sofie (02.15). men då tryckte jag på fel knapp så samtalet försvann. la ifrån mig telefonen och somnade om direkt. dröjde en stund och sen vaknade jag upp en tredje gång av att det ringde. denna gång var det carl-johan (03.36). han undrade om jag hade efterfesten? jag bara nej, han bara alla säger det...hmmm? han bad om ursäkt när han förstod att jag låg och sov...

alla är så vana att jag alltid är ute och svirar, men inte igår inte. det får bli en annan gång!

har inte så mycket och göra nu innan jag börjar jobba klockan tre, så tänkte kolla resor för när jeff hade kollat igår så hade det inte funnit några från det datumet jag kan så måste kolla från söndagen v 26 istället. ska se om jag hittar något!

ha det bra nu käre vänner....

kexet & ballerinan

vad har skett på sistone liksom??

hmm..i torsdags så gick jag förresten till jobbet sen, för att börja där jag slutade sist.
på vägen fick jag fär mig att dra iväg ett sms till lagmo och höra om han skulle komma hem något i sommar, saknar ju min käre vän. fick svar direkt att han faktiskt redan var hemma en svänga eftersom filip slutade nian i torsdags. så sköt fram mina planer med jeffan.

var as hektiskt på jobbet, vi sprang runt som katter fram och tillbaka. men som tur var så var det jag och jeff, eliten så det gick fort när vi väl hade stängt. skönt det eftersom lagmo stod utanför med bilen redo att ta en fika med mig.

vi åkte in till stan och satte oss och snackade en massa gojjo. med allt som hänt på sistone, så är hans råd viktiga för mig. han har kännt mig så pass många år nu och vet hur jag funkar. riktigt bra saker blev sagda, alltid lika trevligt.



efter det så var jag så trött eftersom jag också var bakis men jag hade ju lovat att hjälpa jeff baka till jobbet. han var så duktig för och typ aldrig bakat förr. men han är förbered på att det lär bli oftare nu eftersom jag älskar't...

i fredags var det jobb först. var riktigt trött på jobbet men alltid lika glad!

efteråt så åkte jag bara hem och la mig i ett varmt bad, slängde på mig mjukisbyxorna och trallade över till sändra dee. hon hade handlat tacos och även bjudit hem elin. vi käkade och denise kom även hon förbi och även senare andréa. eftersom dem gått i jeffans klass så blev det en massa skit snack om honom..heheh!!

så kvällen började med tacos, sen skulle jag och sandra dela på vin flaskan jag köpt med mig. den vart uppdrucken och då ringde vi in till grannen och köpte en vodka från han. han hade med lite partaj så blev lite spring i mellan.
denise och andreá gick strax efter jeffan kom, han hade tröttnat på grabbarnas fotbolls tjafs hemma hos pumba så han flydde in till stan. karlar alltså!!

vi var väl kvar hos grannen till tolv (typiskt mig och sändra att festa till det i mjukis) och sen gick vi hem genom stan. fy fan vad folk det var, mina ögon stod åt alla håll, bästa som finns ju att bara kolla på folk när en annan är nykter. köpte med mat, och sen somnade vi båda helt slut.

han joinade på bussen till jobbet idag och drog hem till pumba medans jag slet som ett djur på jobbet. halvtidare och heltidare alltså...

nu ska jag hoppa in i ett långt varmt bad, sätta på mig mjukis och se allmänt förjävlig ut, laga till mig ngt gött med köttet i kylen. sätta på en gammal film dänga och ha ostbågepåsen i famnen hela kvällen.

ps. sändra fan vad jag kommer sakna dig nu, ha så jävla roligt! tänk på mig sen när jag ligger på playan v 27 (förhoppningsvis). jag som är ledig så mycket i veckan som kommer, det är ju typiskt. men ska ta tid till en massa annat när du ändå är borta. typ mitt LIV!! ;=)

hörs då gott folk!!!

en karlar i tårar...

en helt underbar kväll!

fotboll och vodka med jeffan, sandrii och grabbarna. vi började dricka vid halv sju, farligt tidigt. fotbollen gick snabbt förbi, rätt tråkig match men fyra mål kan man ju inte klaga på.

redan vid nio kände vi väl alla oss väldigt salongsberusade och det var bara början liksom. drink efter drink fortsatte hällas upp.

vid midnatt tog jag och jeff taxi till bk och yngves, handlade och tillbaka med taxi och mat och cigg till ett helt kompani..helt störda vi var och jag som hade hans jätte stora gympadojjor så säkert ass dum ut!!

sandra fick hjälp av jeff sen, hennes egna dr phil som hon kommit och kallat honom. medans jag satt med en av dem andra, det vanliga samtalsämnet kom upp och jag såg hur det vattnades i ögonen på han. så vi steg ut på balkongen för en cigg och lite mer privatsamtal. väl där började tårarna komma, och när en karl eller egentligen någon annan gråter och man känner dens lidelse så börjar man ju själv bli bölig och det vart jag ju. gråtkalas! nejrå men det var nog skönt för honom att få prata med en tjej / eller mig än en kille.

jag har vetat det i typ 10 år nu, men det senaste året / dem senaste veckorna  har jag mer och mer insett vilka underbara killar dem faktiskt är!

kvällen slutade som alltid, hehe eller nej egentligen inte när jag tänker efter.

jag vaknade halv sex imorse, klarvaken. helt otroligt att jag har så svårt o sova på nätterna..eller det är nog främst morgonarna nuförtiden men det kan ju bero på en viss snubbe och hans hemska sovrutiner :=)

efter ett kort besök av syrran, kussen och mormor, så har jag nu lyckats sova tre timmar på dagen, det är något i alla fall. måste ju vara fräsh när jag ska åka till jobbet snart. jobbar kväll!

sen ska kexet & ballerinan baka!

nu ska jag göra mig i ordning, och bestämma mig. ska jag gå till jobbet eller ta bussen? vet ju att jag kommer gå hem, men vet i fan om jag pallar att ta mina bakis fötter 4 km till jobbet. men skulle ju vara underbart när jag tänker efter.....

hmmm...får se vad som sker och händer!

hästa la vista!!!

dåligt väder, men på gott humör!

är på sjukt bra humör idag.

skapligt trött, fick ringa och väcka jeffan vid nio imorse så han inte skulle försova sig idag igen. han var pigg som tuppen medans jag var helt död i telen. lyckades somna om en svänga innan jag vaknade till av ett morgonmess, men det startar ju dagen så himla bra egentligen fast man blir lite sur av det väckande plinget. ljudlös...hmm??

trallade upp, lyssnade på lite bra musik så jag verkligen gick igång.
bra musik just nu:

pussycat dolls - hush hush
pyssycat dolls ft. a.r  rahman - jai ho
katy parry - waking up in vegas
milow - ayo technology
david guetta ft kelly rowland - when love takes over
brick & lace - bad to di bone
sean paul - so fine
ALLA erik hassle låtarna
waldo's people - lose control
jordin sparks - battlefield
alesha dixon - let's get exited
vaughan penn - bring on the day
royksopp ft robyn - the girl and the robot

med många mera....

mötte upp kära nanna, följde med på lite ärenden först som slutade med att jag med köpte en liten greja till lillsyrran mimmi som tar studenten på fredag. ska förmodligen dit efter jobbet och vara med på receptionen..alla tiders trevligt!

nu är jag hemma, sandra var här en svänga. nu är hon hemma och gör sig i ordning och fixar vodkan från grannen. jag har sprungit och fixat groggvirke. skulle blitt lungt ikväll och det ska det bli men lika billigt och köpa vodka som en massa alkoholäsk som jag inte är så förtjust i ändå :=) sandra och jag är ju iofs rutinerade med partyonsdagar efter alla dessa år...

blir fotboll med grabbarna ikväll! eller så blir det bara att vi träffar dem en svänga..återstår att se!

nu kom syrran och kussen så ska vara lite social med dem och prata lite skit!!!

hästa!

cykelturen från helvetet

idag har jag inte gjort myckt på dagen. bjöd över sandra på en lunch, jeffs och mina rester från gårdagen. gjorde fan pastasallad till ett helt kompani.

sandra gick till jobbet och jag glassade framför datorn ett tag innan jag förvånadsvärt lyckades somna mitt på den ljusa dagen.

blev dock väckt två gånger av ett varsitt sms av grabbarna J på jobbet...

pallarade mig upp ur sängen och gick till jobbet, vackert väder så det var trevligt speciellt med lite nyinlagd musik på det.

jobbade stängning med daniel, gick ypperligt och sen skulle jag cykla jeffs cykel. OMG! innan jag fattade växlarna, och att det inte fanns fotbroms med mera, daniel bara skrattade åt mig. jag är ju van och cykla gamla kärring cyklar liksom :=)

men men...

nu ska jag gå och sova, är så sjukt trött!
ska rulla runt för mig själv i sängen hela natten lång, gud så skönt! kommer antagligen sova som en prinsessa!

imorgon blir det en lång sovmorgon, en fika med nanna och sen kolla fotbollen antingen med jeff och gänget eller med brudarna bara eller så kanske vi ska slå ihop det sa vi...vi får la se vad som händer och sker!

lillsyrran har gått och blivit dålig igen, så dags och släcka ner nu så hon får lugn och ro...

hästa la vista gott folk!

ps. längtar som fan till v 27!!

jag har lovat mig själv...

..men alla löften kan inte alltid hållas.

är så trött på den här situationen. inget jag gör eller känner känns inte rätt.

jag förstår dig, och jag tycker så synd om dig och då är jag inte sarkastisk utan helt innterligt ledsen för det du går igenom. det måste vara riktigt svårt!

tro mig, jag var nog lika chockad som du när jag en dag före dig fick reda på det. allt kom som en chock, både om er och om oss.

vi har varit arbetskollegor ända fram tills torsdagen då vi gick hem ihop efter jobbet och pratade om detta.
du har alltid varit i fokus att vi ska ha respekt för dig och dina känslor.

ingen av oss två har bett om detta, ha alltid det i baktanken. ingen av oss gör detta för att jävlas eller såra dig, varken han eller jag är den typen av människor.

jag känner, jag accepterad din vänförfrågan..för vad? jag förstod att det var för att du ville snoka och jag gav dig tillåtelse till det, för jag förstår situationen du kommer från. tjejer är såna. jag har inte skrivit något om oss i respekt för dig för oavsett vad du erkänner eller säger så måste det göra ont. och jag vill inte att någon annan ska lida pga mig.

men jag menar när du då lika oväntat som oss möter oss på affären så kan du ju i alla fall titta på mig och ge mig den respekten tillbaka. oavsett hur du känner så rättfärdigar jag inte mig själv som ett offer, men du som tjej vet att allt inte är en dans på rosor för mig heller.

snälla du bor kvar i hans hus, du röker i hans tröja, du har 4 års minnen med honom, han har älskat dig..

det gör riktigt ont, när jag tänker på det med. så om du njuter av skadeglädje så vet du det nu.

och by the way, lasse...nja!! för ett par år sen när han drack öl med mig wetterlööv och gustavsson så tyckte jag han såg bra ut, stött på...nja! oavsett så var det år sen, medans du har haft förhållande så har jag vart singel så om du vill berätta för jeffan om alla jag stött på så lär listan bli lång och tro mig, från att ha jobbat ihop ett bra tag nu så vet han nog mer detaljer om mitt singelliv än min närmsta vänner. inget förvånar honom nog!

ingen njuter av denna situation, varför inte bara göra det bästa av den. vi kommer stöta på varann. ni två, vi två eller alla tre. vi bor i linkan och denna stad är inte stor precis!

jag har full respekt för dig, jag önskar du kunde ha det för mig med. jag har aldrig gjort dig något, och inte du med. vi har bara hamnat i en väldigt tråkig situation tillsammans som ingen av oss valt att vara i.

och om du vill skratta åt mig, eller åt mig och jeff så varsågod. på ett sätt förstår jag dig, tjejer emellan! hoppas det kan ge dig någon ro och gjädje.

back to bed, hästa!

hårspray & rök

fan vad håret luktar rök och hårspray.

en riktigt trevlig kväll igår, vodka redbullen satt fint på fredagskvällen men det var ju bara ett par och ikväll lär det bli ett dussin!

idag har jag varit på steve's och tagit en lunch med sofia, fredrik och hans lilla son noah. super trevligt och träffa dem, inte varje dag längre. rökte nog ett hundratals cigg på dem där timmarna...var ju smokey jag umgicks med.
försökte lägga upp kort på facean men det funkade inte för tillfället så får pröva på nytt imorgon.

nu sitter jag och försöker bränna en kalas bra skiva inför kvällen. ska snart måla naglarna och försöka hitta på något fint och ha på mig ikväll!

ska ringa pantéa ännu en gång eftersom bruden är inkompetent nog att svara när man ringer..hehe!! ;=)

fotboll ikväll med, missa it!

hästa la vista...

milow, sjung för mig...

har ayo technology på, då är man i rätt stämmning för att blogga.

var ju ett tag sen sist och med betoning på mycket, så har mycket hänt.

igår påminde jag mig själv om denna veckan. sämsta veckan på hela året...
natten med lördag och söndag denna veckan är det två år sen gammo dog. fan vad tiden går fort. minns ju dagen som den vore igår. så kort på mig själv från begravningen idag, den värsta dagen i mitt liv. även på fredag ett år sen hennes kära syster inga dog, och imorgon är det jag, mormor och lasse som ska förbi graven i arboga och lämna blommor.

tror att just det är denna vecka att jag tänker extra mycket på dig. två år sen vi pratade med varandra. två år sen våran vänskap fick ett olidligt slut. på mitt intiativ, men det var inget jag vill utan jag klarade bara inte av ditt svek. det gjorde så ont, det gör fortfarande precis lika ont när jag tänker på det, när jag tänker på dig.

just allt som hänt mig dem sista två veckorna. var har du varit? tänk om du hade funnits här, jag som har så mycket jag inte vågar berätta för någon och för dig hade jag kunnat det. du hade kunnat säga saker om mig själv som jag själv kanske inte ens skulle våga säga eller veta.

nej älta det förflutna när så mycket bra hänt på sistone är inte heller bra.

men oh vad jag vill att denna vecka ska gå förbi.

imorgon har jag i alla fall intervju i örebro, håll tummarna för mig!

onsdag: intervju i örebro, hoppas på att sandra har tid att kanske se en film med mig
torsdag: jobb, sen konsert med jonas band tvivelfront på lorien't
fredag: jobb, sen ska jag höra med sofie om hon kan ses på kvällen då
lördag: fira mahira och elins universitets examen med mat och party
söndag: kalas ute i sjögestad för jeppe fyller 11 år


let's get toheter, mayby we can start a new fase

RSS 2.0