hur visste du??

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at four o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

Aahh, the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe
Up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain
Inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?


I don't wanna be the girl who has to fill the silence...
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
When I won't remember, save your breath, 'cause what's the use?


Aahh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
Aahh, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame


When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry
Never again
Broken down in agony
And just trying to find a friend


How do I feel this good sober?


jävla reker...

då var det äntligen lördag, veckan har rullat på rätt fort.

min helt lediga helg och sandra är i sthlm och hälsar på bebisen, illa planerat men sånt vi får ta.

kom hem efter jobbet igår, la mig i ett varmt bad och läste veckan nu tidning. åt tacos med familjen. syrran och jag gick och köpte ben and jerrys glass för att sätta klick på fredags kvällen. smaskade framför semestersvenskar och så ska det låta. underbar sång där med marko, siblel, sonja och brolle. efter det satte jag på patrik 1,5 som jag satt och tjöt mig igenom. så himla skön film! men tragiskt och se så mycket trakasserier dem får stå ut med i sitt vardagsliv, ingen förtjänar det.

kussen slutade jobbet så vi gick och tog en öl på platens. igår var det tragisk musik men tragiskt folk så vi blev inte långvariga. gick förbi och hälsade på ch som jag lovat och sen trallade jag hem. skönt och komma hem rätt skapligt med.

idag har jag vart och handlat. och skulle köpa mig ett dussin räkor som jag ska smaska på framför melodifestivalen ikväll, och såg på kvittot sen att exakt ett dussin räkor kostade mig 53 kr, FY FAN! hoppas dem smakar som dem kostar.

lagade mig en undebar fajitas lunch och sen nu har jag duschat och sneglat lite på punk'd.

ikväll blir det räkor och alkohol hemma framför melodifestivalen och sen utgång på det!

hästa la vista!!!

kareoke drottning!

japp japp det är jag!!

var ute och svirrade igår med alexandra och kussen. först platens och sen gick vi vidare till ett fullt maxim. kareoke onsdag där har spridit sig.

och vad vi sjöng, tror det blev en tre låtar och sen alla andra som vi sjöng med andra. så himla bra!!

fanns lite ögongodis!

hade världens samtal med folk och ah kvällen slutade väl vid halv fem eller något.

idag har jag varit med mormor på stan och lunchat och sen hämtat ut min mobiltelefon som redan var lagad.

nu slappar jag hemma, sen blir det jobb och sen tror jag att jag ska träffa sandra.

hästa la vista!!




ego bild, klar upptill men pyjamas nertill!

it was when i ruled the world

yes that's me.

vaknade idag, ringde direkt till sandra i sängen. frågade om hon vill luncha med mig men det ville hon ej för hon nyss ätit frukost och sen ville hon ej gå ner på stan för tidigt att hon skulle till jobbet sen. jag bara okej okej men visste innerst inne att hon skulle ringa mig kort därefter och ha ändrat sig.

lön idag då, gick ut på stan och spenderade min budget. bestämde en summa som jag fick bränna idag och ingen annan dag.

kort efter jag kom upp så ringde sändra och ville ses på en shoppingrunda och sen en fika, hehe i knew she would come around. den där flickan känner jag bättre än någon av mina andra vänner. har en känsla av att salle, maddis och elin med hade vetat att hon skulle ringa tillbaka.

blev en hel del för pengarna. ansiktsrengöring, dagkräm, intim kräm efter rakning, läppsyl, ansiktspeeling, cover-up stift, en rosa tröja, ett aprikost spets linne, en svart klänning med dragkedja, ett aprikost, ett rosa skimmrande och ett ljus rosa naglack, en foundation, ett par aprikosa spetstrosor, ett svart t-shirt med en massa knappar på, ett guldigt hippieband till håret, ett rouge från make-up store, snabba cash boken i poket (jag vet jag är efter), en deoderant, duschtvål och rakhyvlar.  

tror det var allt!!!

nej om man skulle lägga sig o läsa en sväng då!

det är tråkigt att detso mer man träffar en person desto mer inser man att med tiden så finns det inte längre så mycket gemensamt kvar och att hålla den vänskapen i liv inte längre känns lika viktigt för än. sad, but so true.




they brought me to tears

måndag morgon när jag vaknar.....osv

oh herregud vad slut jag var när jag kom hem igår. tror jag spenderade en kvart framför datorn, en tid framför tv'n och sen slocknade jag.

nu har jag vaknat efter över 12 timmars sömn, välbehövligt kan jag lova.

har precis kollat upp vinnarna på oscarsgalan som jag tyvärr ej orkade se i natt. sean penn, för milk en film som jag måste se. kate winslet för the reader en film som också är ett måste att se, penelope cruz för kvinnliga biroll och sen bäst på hela galan var att heath ledger vann priset för bästa manliga biroll som joker. hans familj höll ett tacktal som fick både mig och hela publiken till tårar. jag sitter fortfarande och väntar på hans nästkommande film, som tyvärr aldrig kommer.

har hunnit se mia och klara med på svt play eftersom jag jobbade igår. så jävla bra som alltid, måste vänta tills jag träffar sandra ikväll så jag har någon och disskutera det med.

ikväll blir det tacos med annie och sändra, vore ju mysigt med en film med får se hur det blir med det. annars ska jag bara vara hemma och slappa och sen trampa ut på en promenix med tror jag.

nej hästa la vista nu!!

Skål, alkohol!

fy fan, en hel vecka med alkohol.

i onsdags så kollade jag på fredagen den 13e med emmie och pantéa. efter det var det menningen att vi skulle dricka en öl, men det blev ett flertal som slutade med att jag och pänt vågade oss fram till scenen och sjöng två låtar på kareoken. svin kul! det blir fler onsdagar där kan jag garantera er. pänt sov hos mig och på torsdagen vart det lite bakishäng även med emmie i min soffa innan jag drog vidare till jobbet

på torsdags kvällen vart det direkt från jobbet och ut på stan för att möta anna och sandra på en fika. fiket stängde så vi gick vidare och tog en öl. hehehe!

på fredag morgon var det jobb och sen åkte jag hem och pustade ut lite innan jag gjorde mig i ordning och gick ut för en öl med sandra. kom hem rätt skapligt ändå och slocknade direkt.

igår vart det jobb på morgonen och direkt efter jobbet vart det 30 minuters total make over hemma för att sedan åka till druidgården där släktfesten skulle hållas. efter den underbara buffén så varvade jag att jobba som bartender med att dricka själv. när klockan hade gått över till midnatt så tog jag syrran och kussen taxi in till stan där vi fortsatte dricka. jag blev bjuden och sen skulle jag bjuda tillbaka med tequila. z klarade inte ens en klunk och jag fick i mig mer än halva glaset och sen gick jag direkt till toan där jag spenderade en väldans massa tid. perfekt när man vill få upp lite så man kan få in mer.

efterfesten slutade med att jag stormade ut....men det är en annan story.

nu har jag ätit lite så ska börja klä på mig, 45 min till bussen ska kära mig till jobbet för ett 15-20.30 pass. bara köra hårt!!

det ända jag tänker på är att idag är det ett nytt avsnitt av mia och klara, ÄNTLIGEN!!!


i feel on top of the world!

oh fy fan, nu är det släktfest i helgen och sen händer det inget för den 21e mars. dem veckorna där i mellan så kommer jag ta en paus från festandet. detta funkar inte längre, min kropp kommer dö annars.

men i alla fall, oslo var precis som jag trodde underbart!

tre rätters middag på fredagen, alla samlade. friday's, a blast och sen efterfest uppe på nydalen. en dyr taxi resa hem som vi fick gratis och sen var det dags för lördag. anna och jag sov bort hela lördagen tills vi tog oss in till oslo igen för att vandra hem till hövik anna och kolla på melodifestivalen och äta tacos. underbart roligt och taxi ner till byen för ännu en kväll på friday's. vi var för slitna för efterfest så vi gick till burger king där jag hittade en norrman som inte tycker om att åka skidor och som ville att jag skulle flytta med till toscana om ett år. sen tog jag och anna nattbussen hem och däckade. i sönags låg vi i fosterställning hela dagen i soffan. vi orkade oss ut på en snabb promenad, som mest bara var för att få köpa med oss pizza hem som vi tryckte i oss.

igår städade vi det sista efter helgen och sen skjutsa anna mig till terminalen. riktigt tråkigt och åka hem, men 17e maj då kommer jag tillbaka..om inte innan då förstår..heheh! fick sms om att komma tillbaka till anna redan i helgen, men nu i helgen kommer en efterlängtad släktträff så tyävrr går det icke.


denna vecka ska ägnas åt jobb och hälsa. måste ut och vandra bort hela oslo helgen. i helgen är det släktfest och det ska bli så jävla gött, hörde att jag var lite saknad och efterfrågad av grabbarna på ågatan med så måste catcha upp där med. och såklart dra på efterfest!!!


nej nu ska jag laga mat innan jag drar till jobbet....kiss och klem



mina älskade vänner


trosorna på bordet

igår var det en rätt ok dag. hade ju sovit hos sandra så tillsammans när hon skulle till jobbet och jag hem så trallade vi ner mot stan.

jag gjorde mig i ordning och drog till jobbet jag med. väl där så kände jag mig jätte varm och hade riktigt ont i huvudet som gjorde mig riktigt rädd inför oslo resan. jag nekade en kund att handla pga vissa anledningar. han kom in till mig å lagret och konfronterade mig, där stod jag hur liten som helst helt ensam på lagret men gjorde mig så stor jag bara kunde och sa precis vad jag tyckte och tänkte, för säkerhetensskull så hade jag dragit på mig larmet. det löste sig och jag åkte snabbt hem.

gjorde mig i ordning på nytt och tog taxi hem till sändra. annie hade åkt på och jobba så hon skulle inte med ut men några vin glas går ju alltid ner ändå.

sandra och jag in på platens. inte mycket och hänga i julgranen förutom att HAN var där, ni vet "pierre" som vi brukar kalla han om jag inte minns fel. knappt sett han på ett halvår men igår så.
gick över till maxim där jag blev kär i kareokevärden bara för att han såg bra ut, verkade charmig och kunde sjunga dansband. VILKEN MAN!! där stod vi och lambohovstjejerna gick upp. den ena av dem hade kommit fram till mig innan och bara du heter nathalie och bla bla bla. hon kommer tydligen ihåg mig från att jag var typ 8 år fast hon gick i två klasser över och aldrig ens har pratat  med mig typ. man lämnar fotspår hos alla mer eller mindre tydligen. men iaf nu står dem tjejerna på scen och ska sjunga och kollade på mig och jag bara tänkte bara dem inte säger mitt namn och vad skriker inte båda två ut i mikrofonen om inte just "nathalie kom igen då, kom hit och la la la"..fy fan säger jag men men jag bara log och tackade vänligt nej, precis som vi gjorde mot ägaren som vandrade runt med en kamera i högsta hugg hela kvällen. när jag sedan skulle röka kom det igen, jag vet att du brukar var på 55an (hon jobbar nämligen där) men jag känner igen dig från något annat med..hmm??

finns inget mer och säga än lilla lilla linkan alltså...

sandra och jag drog en burgare innan vi tog taxi med kurdiskmusik hem. satt och rå dansa i bilen, alla tiders det! tog oss en jävel till innan vi så sött somnade ihop i sängen som tre andra dagar varje vecka nuförtiden. måste berätta, sandra tog av sig trosorna och skulle slänga dem på golvet men råkade slänga dem på mig som med världen reaktion kastade dem fort vidare. det var en rolig syn i morse och se dem ligga mitt på bordet, hehe fräscht liksom!

lämnade sandra ett par timmar och sen möttes vi upp för lite mat. nu är jag äntligen hemma igen och ska snart göra mig redo för jobbet.

sen är det bara och börja packa, för imorgon 07.25 går färden mot karl-johan.

hästa la vista!!!

jag antar utmaningen



detta är jag och annie sista kvällen i sunny beach (juni,05) och vi spenderar kvällen med våra stockholmare, medans dem andra är på en annan klubb och festar loss

ps. alla är redan utmanade så jag länkar ej vidare!

stå upp för dig själv.

vänner som inte står för vem dem är eller sannigen, kan skratta tills jag gråter. kom igen, alla är vi människor.

är bara så uppe i allt just nu. sitter och kollar runt på facebook och kollar in en par gamla snubbar som man stött på tidigare i sina dagar, och så snygga dem blir med åren och vad dem är lika samtidigt som dem förändras. en hat gått tillbaka till sitt ex, en har en flickvän, en har bara blivit mycket mer manlig än pojkaktig som han var förr...o herregud vad tiden går fort ibland känner jag. var ju igår jag träffade dem, eller inte...

tror det kommer re sig, det vet jag..men det bara känns så bra allt nu. det kommer ju flera, det har jag märkt nu verkligen.



jag och mina youtube klipp alltså...bästa!!

vilket skämt

igår hade jag en helt ledig dag

var hemma först och gjorde sedvanliga saker, bla anmäla mig till högskoleprovet.
fick tråkigt som jag även visste att sandra hade efter ett par sms från henne där det stod just " jag är uttråkad"
trallade genom stan hem till henne, eller först skulle jag ha köpt mig ett par semlor från gyllen men det var lång väntetid på dem så sandra och jag gick till priso och köpte kaffebröd istället

kom hem och hade en mysig eftermiddagsfika och lyssnade på musik. när klockan trallade iväg mot kväll så tog vi oss ett par jävlar bara för att det är så gott liksom.

gick ner till biografen för att möta upp annie. när vi väl står i kön för att hämta ut biljetterna så säger jag fel bokningsnummer två gånger innan anna säger, du har bokat på ditt hemnummer natta. och jag bara jaha!!
sen slänger annie ur sig, vad fan har ni druckit eller, det luktar vodka?? sandra bara JA! apgarvar och går i från kassan. jag står kvar för att vi ska ha popcorn och sen frågar jag sandra vad vi ska dricka och hon bara VATTEN och jag bara skärp dig bettan, det får bli cola nu..heheh!

vi såg iaf i taket lyser stjärnorna. taztsiki hade blivit stor och så j* snygg. men filmen var så himla bra, riktigt riktigt bra film!! sandra och jap lipade som två bebisar, medans anna svalde det.

är så många filmer jag måste se nu.
mammut
revolutinary road
the reader
milk
män som hatar kvinnor
fredag den 13e
bejamin button

mysig med bio, får blir mer ofta än sällan nu

efteråt gick vi och tog en cider, vi gick först till plaza men annie hade inget legg så vi kom inte in och han tvivlade på sandra med för han ej kände igen dem..vi höll på att dö av garv 22 år och blir stoppad på plaza en måndag, bäst på hela kvällen. så vi gick till 55an en stund och sen trallade alla hem till var och en.

vi bestämde igår i alla fall att vi ska åka till hultsfred i sommar, gud vad kul det ska bli och leva a la festivallivet. inget smink ska tas med och partyskorna lär bli gummistövlarna och foppatofflorna. bästa partyoutfiten...inget smink, foppa / gummistövlar, leggings, en tunnika och snygga brillor och sen klar liksom...soft!!

imorgon blir det nog en utgång med annie och sandra, länge sedan vi tre rockade till det lite.

närmar sig ju oslo nu med, på fredag så!!!!!

hästa la vista!


aldrig tvingas hålla käften...



min största rädsla är att vara osynlig

i taket lyser stjärnorna

så sjukt taggad för denna vecka att komma.

igår efter jobbet hade jag en riktigt mysig hemma kväll med mig själv. eller satt mest framför datorn där är man ju aldrig ensam. sen ringde mahira, och det var ett lång samtal om viktiga saker. kändes riktigt bra för min egen del. jag fick äntligen ner dem flesta av mina känslor och tankar i ord..brukar vara väldigt svårt för mig.

därför folk alltid får uppsatser av mig på sms eller msn för jag har så svårt och få ner tankar i ord. men jag lär mig!

idag ska jag kolla lite hösten planering.
sen tralla en promenix med jonas tror jag
bio med sändra dee och anna banana vid nio och en kaffe innan det

vi ska äntligen se i taket lyser stjärnorna, nya fucking åmål filmen. kan inte tänka mig och sen den med någon annan än dem två. så typiskt oss!! hoppas på att den väcker lite åmål känslor, var så länge sen!!

4 dagar igen, och det ska bli så dejligt och få komma till vänninorna mina. spise lite god middag och bara ha de fint!! ha litt vors och narspel kansje..det må vi bara vänt och se...hehe och prata litt NORSK!!!


nej nu ska jag gå och egga upp mami lite och se klart mia och klara från gårdagen

To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time


en nykter lördag, det ni!

efter jobbet igår, som by the way var sjukt stressigt som det alltid är på lördagsförmiddagen..

kom jag hem och hann slappa några timmar innan jag sedan skulle göra mig i ordning för att åka ut till örtompta

elin och pantéa hämtade upp mig och sen körde vi ut, panter gjorde så vi körde fel två gånger men jag rättade snabbt till dem problemen. tur att någon har lokalsinne.

väl ute väntade mimmi, mia och nanna på oss. vart lite tjejsnack i huset innan vi drog ut till lilla huset för melodifestivalen och chips.

en snabb genomgång om mitt tycke.
nina - bra låt
jonathan - pinsamt
alcazar - jätte bra discodänga som lätt kan slå ute i europa
the scotts - skit bra låt
emlila - helt ok låt, men hon skulle inte ha gått till finalen
marie serneholt - ingen bra låt, hon är snygg men det där var riktigt dåligt
shirley clamp - hon skulle gått till andra chansen i alla fall, en riktigt bra låt och läste tidningen efter och hon hade ju ont i halsen och det hördes tyvärr- folk skulle dock bortsett det.
caroline af ugglas - snälla, snälla ge mig mera av denna låt

längtar i alla fall till nästa delfinal, och den kommer ses i oslo, värt!!

kom i alla fall hem igår och han ta en macka innnan jag la mig för att sova bort partysuget. vaknade av sms "efterfest"? men nej nej jag låg i sängen och skulle sova som en duktig flicka.

vaknade upp idag och mådde prima ballerina, det var inte igår jag mådde så här bra en söndag. speciellt innan jag ska iväg till jobbet!

5 dagar kvar till oslo, nedräkning har verkligen börjat. snart så!!!!!!!

hästa la vista!

ps. hoppas på en cb stund på jobbet idag, nått som sätter ett leende på läpparna

check, check

ja, vad har nathalie gjort idag då. rätt mycket faktiskt!

eller kanske kan börja med den underbara gårdagen. fick sms på bussen om en uttråknad sandra. och vad gör man inte för den tjejen. jo man går hem och äter och sen trallar man till en den andra delen av stan och umgås med henne. efter ett par timmar vart vi lite törstiga och vodkan tittade fram. inte mkt till groggvirke men med loka päron och lime extrakt så lyckades vi få det och smaka som piggelin..mums!! tre stycken, en massa tjejsnack och dans som alltid och sen trallade jag hem lite smått berusad..

upp imorse och till jobbet. en bra dag på jobbet, fick en cb stund! stannade som vanligt kvar på fredagsfikan och tjötade på så mycket så att sen alla bara vill att jag ska gå hem...hehehe!!

mamma var hundvakt åt maja så jag tog henne på en gå / jogga tur runt ån. så himla skönt!

nu ska jag lägga mig och läsa klick, och koppla av denna underbara fredgags eftermiddag!

sen blir det en date med annie, oh vad det ska uppdateras där.

jobbat, check
badat, snart check
klick, snart check
brytt mig om någon annan, check
motionerat, check,
egen tid, check

damn i'm good.

hästa la vista!!

kallas, att växa upp

jag sitter eller snarare hoppar runt som en hare till house musik och har en kille med ölmage, riktigt vit hy och massor av hår på tanken.

är detta en ny nathalie...JA!!

dem som känner mig sen tidigare skulle nog säga, grattis nathalie nu har du äntligen blivit vuxen.

jag tycker om paprika, lax, räkor, tomat, morötter, vitt vin..ja massor mer. vad kul det är att bli vuxen!

öl och röd vin, det kommer med åren hoppas jag.

hade en trevlig sms konversation innan jag somnade igår, har fortfarande ett sånt där busigt leende på läpparna som har hållt i sig.

skönt och åka till jobbet snart och busa vidare där. kan ju alltid hoppas på en cb stund...

och vad jag diggar mina ny fixade naglar idag, så sjukt fina..hehe menninglöst skrivande just nu.

nej smink på nu, sen jobb...( fan först naglarna o nu smink, framstår ju som värsta ytliga primadonnan)

HÄSTA!!!





no stress, just fun

i en annan del av stan

då var denna kväll räddad. efter haft ännu en dag framför serier på datorn med the city, one tree hill och gossip girl så

fick jag ett besök lång besök av sofie, riktigt roligt att träffa henne igen. det var som sagt inte igår! hon har gjort mig så avvis så jag ska med hitta en kille som vill börja en buggkurs med mig. tom mamma kom in i köket, och bara bugg nathalie, det älskar ju du! har älskar det sen jag var liten och på alla släkt fester och tilställningar alltid fick dansa med mormor och morfar. när jag vart lite störe höll det i sig så mormor tog med mig så gick vi och kollade på buggtävlingar i sporthallen, senaste på gymnasiet minns jag.

nu vill jag med börja, ska bli min nya raggningsreplik..vill du bli min buggpartner?

i alla fall så sjönk jag ner i en riktigt uttråknadperiod nör sofie hade gått och alla serier var sedda.

men sen kom min räddning klockan åtta när sandra slutade jobbet. egentligen skulle hon hemma och sova efter en lång arbetsdag och tidigt morgonpass imorgon men vem kan motså mig liksom.

hängde med henne hem och lyssna som alltid på partymusik. båda törstiga som vanlig, men nej denna gång fick det bli torrt. gick över till grannen och lyssnade på gammal 90-talsmusik med pickadolerna i luften. alltid så galet när vi tre umgås med sms, konstiga samtalsämnen, dialekt härmare och en massa mia och klara skämt såklart!!!

nu är jag hemma och ska sova bort denna partylustade onsdag.

idag, torsdag blir det jobb
på fredag ska jag träffa annie som kommit tillbaka från danmark
och på lördag blir det häng med nanna & co.

veckan avslutas med jobb på söndags eftermiddagen / kvällen


nej sova var det, hästa!!!!!!!!!!!!!!

ps. v 14, blir det kanske..sandra, jag och sälen..det ni :=)


come out, come out, where ever you are...

igår efter sett klart alla the city avsnitt så drog jag till jobbet. gick prima!
tog bussen hem.

sandra stod och väntade på mig när jag anlände. jag hade med mig smörgåstårta som jag fått gratis från jobbet. mamma vaknade till liv när vi kom hem. så vi tre smaskade i oss den rätt fort så gott som det var. sandra o jag satt i vardagsummet och snackade lite skit med hide and seek filmen i bakgrunden. mamma var lite sällskapssjuk så hon tittade ut titt som tätt i sina fin kläder, trosor och t-shirt. typiskt ekströmare!! men men bara sandra och hon är ju precis som vi i familjen..så då är det de lilla lugna.

när hon gick så knapprade jag lite på datorn och sen somnade jag.

blev väckt av telen imorse, gick upp och lagade mannagrynsgröt..det var länge sedan! ger mig alltid en massa fritids minnen.

nu har jag hamnade framför datorn igen. försökte kolla på ett helt avsnitt när brody jenner ska hitta en ny bro men det var så dåligt så jag stängde av det. kollade istället på senaste avsnittet av the city som hade kommit upp. kelly frågar allie om hon mår bra för att hon är så smal, shit vilken grej det blev. hade hon någon rätt och säga så till en vilt främmande människa på en nattklubb framför hennes vänner? hade hon mer rätt för hon är rätt högt uppsatt inom branchen? ska allie kunna ta det för att hon jobbar som modell? skulle hennes tjejkompisar eller pojkvän säga något om att hon är just så smal? hade det varit annorlunda om man sagt att hon var för tjock?? alla dess frågor som uppstod. rätt fascinerande ändå.

nu ska jag väl fördriva tiden på något sätt. sofie ska dyka upp här hemma någon gång under dagen. ska bli riktigt trevligt och träffa henne, var inte igår precis.

vet vad jag vill göra ikväll, får se om det blir av!

3 dagar kvar till melodifestivalen, längtar!

hästa la vista!



längtar till svensk sommar nu

atmosfären är underbar!

suttit i timtals nu under tiden då jag även hunnit laga mat och tvätt.

som sagt suttit i timtals och kollat på the city, den nya serien med whitney från the hills. oj oj oj vad bra den är. jay, hennes kille är musiker, komplicerad och vill ta det lungt...känns lite bekant?? oliva, är min favorit..hon bryr sig inte om någon annan än sig själv. det bästa med henne är att hon har en viss mognad som endel andra inte har. hon är precis som blair i gossip girl, tror blair faktiskt är baserad på denna oliva tjej. längtar till nästa avsnitt släpps.

nu ska jag till jobbet och sen träffa sandra tror jag, prata av mig lite.

sen kan jag lika väl fortsätta på mtv sidan. så nu ska jag kolla dem fem första avsnitten av bromance med brody jenner också känd från the hills.

ska bli spännande, fachonista natta in her dreams. fan vilka underbara kläder, om man bara hade tillgång till dem pengarna. men men vem vet, i framtiden så.

aja men nu tillbaka till verkligheten, med linköpingslivet...och först o främst jobbet.

hästa la vista!!

realityserier blir till egen reality

haft en sitta framför tv o datorn dag idag.

hamnade framför datorn, med att se dem sista fem avsnitten av säsong fyra av the hills. och längtar redan till säsong fem, borde kicka igång snart tycker man. men i alla fall, alla problem som audrinna, lc, lo, whitney, holly, heidi och stephanie går igenom i den serien gör i alla fall jag med här hemma. om man bortser allt glamm så är dem precis som en annan här hemma. det som är så fantastiskt med serien.

tjejer är underbara varelser alltså, och ibland mycket mindre så underbara.

åkte på och jobba, chefens katter var dåliga. men det gick super, som det alltid gör när jag och jenny jobbar. skjuts hem med, alltid nice.

tänkte lägga mig och läsa snart, imorgon ska jag jobba och tvätta.

träffa sandra med imorgon, idag fick hon ett dyster sms av sin käre vän. idag har varit en sån dag som jag verkligen inte hållt tankarna borta. och då behöver jag min käre bettan som talar mig till rätta, eller snarare lyssnar på allt elände jag vill få ur. finns en till som jag vet har den underbara förmångan med mig, men hon bor ju desvärre några mil härifrån..men snart så. har varit så skönt och harmoniskt en sån lång tid nu, saknar den tiden på ett visst sätt.

aja sova vart det, eller försöka i alla fall....


balladen om herr fredrik åkare och den söta fröken cecilia lind

hon sviker mig idag, min bästa vän har funits där nästan hela mitt liv. gett mig min kunskap, gett mig information, hon har ställt upp och hon har svikit, hon gör mig glad och hon gör mig arg. jag gråter med henne eller åt henne. ja min bästa vän gott folk heter, oprah winfrey. och henne ska jag kolla på nu, men dr oz är där idag och han är inte min favorit.

igår kom jag hem från en underbar resa till stockholm. behöver inte gå in mer i detalj på hur bra det var, har ju redan pratat med er alla på telefon nästan.

på kvällen kollade jag på mia och klara med mamma, ett måste varje söndagskväll.
läste tidningen och sen somnade jag hårt.

vaknade idag, åt frukost och kollade på mina två andra bästa vänner trinny and susanne. idag handlade det om att nästan inga kvinnor / tjejer använder rätt bh storlek. väldigt intressant!!

just det fick hem papper när jag var borta från rektorn på växjös universitet. ett helt häfte med infortmation om linjen jag ska söka / läsa.

Bachelor of Social Science specialised in Care and Treatment of juveniles and Substance Abusers
- på svenska, Specialutbildad pedagog med inriktning mot ungdoms- och missbrukarvård

och när jag bodde i student korridor i helgen, fan vad jag längtade till hela studentlivet men mest början inför min framtid. känner ingen annan än mig själv som passar så bra för den här utbildningen som mig. satt och tänkte igår, om jag inte hade funnit denna så hade det ju självfallet funnit socionom men om inte den hellere fanns..vad skulle man läsa, eller vad skulle jag läsa om jag var tvungen och komma på något helt annat...jag kan i alla fall inte komma på något annat i världen jag skulle vilja göra. eller min hobby dröm är ju make-up arist och har alltid varit men det gå ju också och fixa vid sidan om jag vill senare i livet.

idag ska jag ha en riktig hemma dag, tv och bara va.
imorgon är det åter till jobb, vilket ska bli skönt. kan inte tänka mig in i en person som varken har ett jobb eller studerar..vad gör man hela dagarna liksom. har ju mina åsikter om såna, men det har jag väl om allt och alla..så typiskt mig. (nej detta är ej riktat till en person, kan tänka mig att det kan verkar så)

nej nya tider har nu kommit, längtan inför oslo resan är stor. men tills dess ska jag ha en liten kroppsrensning. så jag är sjukt taggad när jag väl åker dit, fredagen den 13e....scary!!!

här skulle det stå något deppigt, men det sparar jag för mig själv.

min prio är mina vänner, vad är din egentligen?





tack mia och klara för att ni påminner mig om dem svenska pärlorna

RSS 2.0