23 dagar hemgång, 25 dagar 20år, 25 dagar julafton, 26 juldagen och 32 dagar nyårafton

så som i himmelen igår. jag vet att gabriellas låt är riktigt bra men lenas med har jag upptäckt, lyssnar i alla fall på den nu.

idag var det åter till jobb efter en dag som sjuk. gick bra, slapp levererar maria till barnehagen så gick och la mig på soffan och vilade tills sofie sent vaknade halv elva. gick på en liten tur i det dåliga vädret och sen gick vi bara hem och myste. ringde mamma och det var inte kul. hon berättade att hon och min sysling johanna varit och hälsat på johannas farmor aka min gammos bästa kompis genom hela livet. gammo som ni kanske vet vid detta laget dog för ett halvår sen, nästa vecka. britt är nu på ett hem i tannerfors. mamma sa att hon var sjuk, hon kände nästan inte igen dem. sen gammo dog har det bara gått nedför för henne. det som tog musten ur mig var när mamma sa att hon hade sagt "man får väl va glad för det man har", den enda hela meningen hon fick fram. och jag hörde min gammo säga exakt samma sak, rösten jag hörde allt precis som hon stod där framför mig. fick mig och inse ännu mera, hur inte lätt denna månad kommer vara för släkten. 
vid två kom hövik anna och då la jag sofie. anna och jag drack lite te och bara satt och snacka skit, setterberg ringde och var med ett kvarter på telefon med. anna blidde med mig till barnehagen för och få se fredrik. fick snacka med han ett bra tag idag faktiskt, usch nu är det helg och jag får ej se han.

nästa helg då ska jag banne mig se han

imorgon bestämde i alla fall jag och anna att avböja förfesten och hitta på något annat. efter en fundering så kom vi fram till att laga lasagne hos mig med eget kök och sen ta bilen hem till anna och korka upp en flaska vitt och bara låta timmarna rulla och sen sover jag över där. känns som en trevlig och ekonomisk lördag. sånt som jag alltid velat göra men alltid förr hamnade på ågatan.

etter jag hämtat maria så gick vi hem och bakade sjokkolade muffins, jätte fint pyntade.

tog med mig några ner som jag och viktoria ska äta när hon komme om ett litet tag.

längtar till nyår, den första har bokat sin biljett nu. jag gör det när jag kommer hem till linkan.

nej ha en trevlig helg nu allihoppa..speciellt sandra,maddis, elin och salle som drar till london fyra dagar.

trot eller ej men jag ska ha en lugn helg!

hade!

image167


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0