tre månaders gränsen.

nu står jag och stampar. närmar sig tre månader. tycker ej om dessa tankar som jag alltid får. varför har jag såna problem med fasta ting, må jag söka hjälp för det? som tur är så har lovisa och anna samma problem som mig.

igår fikade jag med carro efter den hemska eftermiddagen. försökte komma på hur jag skulle få fredrik i barnehagen men vi bara skrattade åt alla lösningar. men skönt och skratta bort allt det jobbiga.

idag vart det sandvika och som vanligt lunch på mamma mia. satt kvar och snackade med hövik anna och lovisa. skönt och höra att inte bara jag som har dessa tankar. vi funderar endel på oss att kanske spendera nyår tillsammans i oslo. måste se om det går att ordna, vore ju skit skoj. endel verkade ganska på sahara hotnights konserten med så det måste vi får gjort. anna och jag gick och handlade, hon körde hem mig och sofie och kom in en stund på lite godis och allvar. skönt och bara sitta och snacka bort en timma.

ska träffa henne igen på fredag, är ju upptagen hela tiden fram till dess.

vad ska jag göra med dessa tankar?

ps. bäst i dag var det 20min långa samtalet från pantea och sara imorse. var så härligt och höra deras röster. dem har det så bra. 4månader ska nog gå snabbt så man snart inte bara få höra dem utan också se dem. saknar dem ju något fruktansvärt. hoppas ni ringer snart igen, det ser jag fram emot.

hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0