macken blev love actually

då var denna helg om 17 min över.

har vart en bra helg och en riktigt bra vecka. carro och jag insåg att vi typ umgåtts varje dag. förklarade för maddis förrut att hon var som en liten ny maddis för mig. måste väl ha en i mitt liv antar jag.

carro och jag skulle bara till macken och köpa cola. men hamnade efter det hos hövik anna snakkandes lite skit, åt massa onyttigt och tittandes på love actually, den blir ju aldrig dålig.

kom hem för en kvart sedan, och då med nya elle tidningen som jag ska lägag mig och mysa med för att förhoppningsvis blir trött av.

fick förrut mess om veckans schema och det kommer bli en tuff vecka och även nästa vet jag men sen ska det succesivt avta inför allt mysigt med julen.

känner mig väldigt ledsen. känns som jag inte längre är delaktig, fast jag vet att jag bara har mig själv och skylla. jag vet att jag gör mitt bästa om inte mer, jag är ju sån som har koll på allt för mycket, trots mils avstånd.
det känns som fokuset har lagt sig helt fel, inte längre en fråga om oss utan istället ett ställe. när gick vi från oss till det? känns lite tragiskt, funderar nästan på att skita i det snart och lägga fokuset på det jag hellre vill.

nu loggade setterberg in, vi kanske kan sörja tillsammans.

elle, sova och sen börjar den 26e november och en ny vecka

all i want for christmas, is you!

hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0