karlar från det förflutna

vilken jävla kväll! i sann partyonsdag anda...

vi startade upp i trädgårn, men i våra stay ups och små kjolor och sitta och kolla på dogtown som jag för det första sett och för det andra så är det en rätt komplicerad film att se så där.

så vi trallade hem till mig som små fulla fjortonåringar
satte oss på min baksida och peppade som fan till denna underbara party låt



vid efter midnatt så trallade vi in fulla och dana till platens...
stötte på ett mindre problem på vägen dit, jag är inte människan som njuter av skadeglädje men just då så kändes det gött att jag var glad och inte han. jag vet, men det är för tidigt för att känna empati av vänskapen som finns.. men det är klart den finns där bak den med, men för en gång skull så brydde jag mig om mig själv och inte den andra.

traskade ner där nere, och vet ni vem som var där? min babiey...eller hur stavar vi nu? i alla fall david och pontus hade hittat dit. och det var så kul att få träffa david, det var alldeles för länge sen. shakade med han, även med några studenter som bjöd på champagne som jag svepte rätt ut flaskan, vidrigt men är man full så är man.
fick typ x antal vidriga drinkar som luktade jäger och mintu eller något i den stilen. så jag gav bort dem, bla till christian björk som jag också stötte på där nere. och alltid ska jag prata om hans mamma, men jag diggar ju henne som fan så hon är värd och prata om.

träffade hela gamla lambo gänget från när man var knatte, alltid trevligt och se dem...dem är ju sig lika precis som jag!

sen när vi skulle traska hemåt i våra sexiga stay ups som jag tror jag visade för alla på platens igår så blev jag stannad av en kille från förr. eller min bästa väns lillebror var hans bästa vän och sen har vi ju gått på samma skola från 4-9 fast han gått ett par årskullar under.

vi har väl alltid sagt att vi ska gifta oss och få barn, så han stannade mig och bara " jag har velat ha dig sen trean, min dröm skulle vara att få gå hem med dig " hehe...seriöst!! alltså hur söt han är, hur full jag än var så nej..han är ju han och han är ju liten..eller egentligen inte. " han bara ska du inte gå hem med mig för att jag är TVÅ år yngre än dig"...och jag bara JA!! började snacka med hans lillebror istället så slutade med att han vart "sur" och gick...så söt! men fan det var inte mycket mer till där så hade jag kanske vaknat upp i hans säng. men lite moral har jag fan...eller ja ibland så!

börjar snart jobba, ska bli trevligt!

hej o hå...





















partyonsdag, see ya soon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0