låt semestern ta sin början!

fy fan vilken dag.
jobbat är bara förnamnet.
ingen kommentar och mannen som jobbade passet innan mig. nog för jag är kräsen men kom igen...ta lite ansvar och gör något!
jag har i alla fall efter avslutat pass haft lite jordgubbar, tomatsaft, jord och sirap på kroppen..säkert en massa annat skit med!
hoppas verkligen jimmy blir glad imorgon när han kommer, klas med för den delen. har verkligen lagt ner min själ idag. vet ju hur tufft min käre chef kommer ha det i veckan som kommer eftersom jag, jeff, pernilla, peter och jenny är på semester.

kom hem efter jobbet och internetade lite innan jag sedan skrubbade kroppen och trallade över till syster och hennes balkong. tog ett tag innan jag slappnade av, eftersom den är så förskräckligt högt upp men det gick mer och mer an efter ett tag. några timmar, samtal och cigg senare så är jag nu hemma.

tror jag ska orka packa inför morgondagen nu på kvällen så jag verkligen kan sova ut imorgon om jag inte får för mig och sätta klockan och hinna ett varv runt ån med våran käre gäst här hemma.
mormor och dem är ju iväg ett par dagar nu så vi är hundvakt och lilla maja. min kära lilla chitsi..eller hur det nu stavas!!
hon som alltid bruka tralla in och mysa sig ner med mig på morgonen när mamma och dem gått upp, men imorgon ska jag med upp tidigt så blir inget morgon mys för våran del. men kanske en morgon promenix runt ån!!

nehe om man skulle ta tag i packandet. vet inte alls vad jag ska ha med mig?
imorgon ska jag nämligen bli upphämtad strax efter nio. sara, jag, sandra, pantéa och emmie ska åka i en bil och i mahiras bil ska nog lejla, rejhan och ako åka med tror jag.
alla ska vi åka till varamoon och bada / sola. jag ska i alla fall bättre på min bränna som totalt är borta eftersom solen inte lyser så stark inne på tempo, desvärre.

direkt efteråt åker vi ut till sjögestad och moster m familjs hus. dem är i leksand hela veckan på jeppes hockeyläger eller om det var fotbollen..så hon sa att vi fick ha huset så mycket vi bara ville. dem behöver ändå någon som matar och ser hand om katterna.
härligt..ett sort hus mitt på en åker med uteplats, gräs, sol, bashögtalare, grill och sängar..vad mer kan vi begära!!

fan vad nice det ska bli, är så ivrig så vet knappt om jag kommer kunna sova!

bilder i mängder ska ni förvänta er!!

god natt nu käre vänner, nu ska jag dra mig tillbaka för lite skönhetssömn

hästa!







den mest ludna människan jag älskar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0