partyprinsessa har blivit lugn

nej inte lugn kanske men har lugnat ner mig lite på sistone. trött på krogen, men dricka och sitta hemma och partaja har jag inga problem med, det gör jag mer än gärna.



så igår spenderade jag ju kvällen med mig själv. kollade på en dokumentär om smarta barn som har ett iq på 170, älskar dokumentärer. satt och halvsov sista stunden så jag gick in och la mig för att vila en stund. jeffan väckte mig ett par gånger innan han sedan stod utanför dörren.

han tog mig på mitt sämsta humör. om jag sovit på eftermiddagen, blir väckt och sen vaknar upp så vet alla att jag inte är att leka med om jag inte får piggna till i lugn och ro. men han har ju sånt tålamod den där karln så efter ett par timmar var jag pigg och glad igen. vi kollade på filmen på trean, kliché film men bra. tårarna kom som vanligt, tom hos jeffan blev det vattningt.
efter filmen var det alias, efter halva programmet så somnade jeff i soffan. så romantiskt, hehe!
när jag sedan kom in till sängen as pigg eftersom jag sovit några timmar så låg han helt död och snarkade.

när jag väl somnat in lite så kom första fyllesamtalet. stina, (00.36) fattade inte vad hon sa först..trodde hon sa, vem är sagg? men hon sa vem fan är tagg? och syftade på jeff, men jag bara men stina, sagg är ju sara..lite roligt!!
jag somnade om, då kom andra samtalet av sofie (02.15). men då tryckte jag på fel knapp så samtalet försvann. la ifrån mig telefonen och somnade om direkt. dröjde en stund och sen vaknade jag upp en tredje gång av att det ringde. denna gång var det carl-johan (03.36). han undrade om jag hade efterfesten? jag bara nej, han bara alla säger det...hmmm? han bad om ursäkt när han förstod att jag låg och sov...

alla är så vana att jag alltid är ute och svirar, men inte igår inte. det får bli en annan gång!

har inte så mycket och göra nu innan jag börjar jobba klockan tre, så tänkte kolla resor för när jeff hade kollat igår så hade det inte funnit några från det datumet jag kan så måste kolla från söndagen v 26 istället. ska se om jag hittar något!

ha det bra nu käre vänner....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0