kexet & ballerinan

vad har skett på sistone liksom??

hmm..i torsdags så gick jag förresten till jobbet sen, för att börja där jag slutade sist.
på vägen fick jag fär mig att dra iväg ett sms till lagmo och höra om han skulle komma hem något i sommar, saknar ju min käre vän. fick svar direkt att han faktiskt redan var hemma en svänga eftersom filip slutade nian i torsdags. så sköt fram mina planer med jeffan.

var as hektiskt på jobbet, vi sprang runt som katter fram och tillbaka. men som tur var så var det jag och jeff, eliten så det gick fort när vi väl hade stängt. skönt det eftersom lagmo stod utanför med bilen redo att ta en fika med mig.

vi åkte in till stan och satte oss och snackade en massa gojjo. med allt som hänt på sistone, så är hans råd viktiga för mig. han har kännt mig så pass många år nu och vet hur jag funkar. riktigt bra saker blev sagda, alltid lika trevligt.



efter det så var jag så trött eftersom jag också var bakis men jag hade ju lovat att hjälpa jeff baka till jobbet. han var så duktig för och typ aldrig bakat förr. men han är förbered på att det lär bli oftare nu eftersom jag älskar't...

i fredags var det jobb först. var riktigt trött på jobbet men alltid lika glad!

efteråt så åkte jag bara hem och la mig i ett varmt bad, slängde på mig mjukisbyxorna och trallade över till sändra dee. hon hade handlat tacos och även bjudit hem elin. vi käkade och denise kom även hon förbi och även senare andréa. eftersom dem gått i jeffans klass så blev det en massa skit snack om honom..heheh!!

så kvällen började med tacos, sen skulle jag och sandra dela på vin flaskan jag köpt med mig. den vart uppdrucken och då ringde vi in till grannen och köpte en vodka från han. han hade med lite partaj så blev lite spring i mellan.
denise och andreá gick strax efter jeffan kom, han hade tröttnat på grabbarnas fotbolls tjafs hemma hos pumba så han flydde in till stan. karlar alltså!!

vi var väl kvar hos grannen till tolv (typiskt mig och sändra att festa till det i mjukis) och sen gick vi hem genom stan. fy fan vad folk det var, mina ögon stod åt alla håll, bästa som finns ju att bara kolla på folk när en annan är nykter. köpte med mat, och sen somnade vi båda helt slut.

han joinade på bussen till jobbet idag och drog hem till pumba medans jag slet som ett djur på jobbet. halvtidare och heltidare alltså...

nu ska jag hoppa in i ett långt varmt bad, sätta på mig mjukis och se allmänt förjävlig ut, laga till mig ngt gött med köttet i kylen. sätta på en gammal film dänga och ha ostbågepåsen i famnen hela kvällen.

ps. sändra fan vad jag kommer sakna dig nu, ha så jävla roligt! tänk på mig sen när jag ligger på playan v 27 (förhoppningsvis). jag som är ledig så mycket i veckan som kommer, det är ju typiskt. men ska ta tid till en massa annat när du ändå är borta. typ mitt LIV!! ;=)

hörs då gott folk!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0