nu har jag träffat hela linkans ungdomsbefolkning

jaha kvällen slutade som alla andra med alkohol och trevligt sällskap.

tog en snackis med pänt, hon var på stan och trallade och kom upp till mig strax efter sju. jag hade hunnit laga mig en lyx matlåda / middag som jag precis hade avnjutit.

drog en snabbis för henne om i onsdags, det jag minns liksom.
drog på mig lite schysta kläder och lite smink och sen trallade vi till 55an, torget var för fullt. hann se slutet på matchen, som dock inte slutade så gott.

drog iväg ett sms till sändra om hon ville ta vägen förbi och säga hej efter jobbet eftersom hon ändå går den vägen.
detta fick jag som svar:
haha vi pratade just om de på jobbet, ATT jag kommer sen ;=) törstig ju!
ett förväntat svar!

så hon kom och joina, pantéa avek efter en stund och jag och sandra stannade kvar en svänga. båda ska vi jobba 12 timmar imorgon men det hindrar aldrig oss från lite cigg, alkohol och snacka skit om folk.

för allvarligt har vi sett hela linkan ikväll eller? en varm sommar dag, men nyligen lön och fredag på almanackan så är hela linköping fan ute på torgen / uteserveringarna. det är både det som gör linköping så underbart och samtidigt så kan man säga att det är linkan i ett jävla nötskal.

hehe bettan och jag drog en massa gamla mia och klara minnen. fan kan säsong 3 börja nu, längtar ju som fan!
måste fan köpa säsong 2, 1an har jag ju redan. måste nästan ta en mia och klara kväll snart och bara dra avsnitt efter avsnitt.

HAR DU BARN?

han var inte på humör ikväll, lite synd. det hade jag gärna velat sett att han var...men men man kan inte alltid vara på topp!

nehe om man skulle försöka varva ner och sova nu då..om ni är sysselslösa imorgon så kom förbi tempo tallen vetja, där är jag från öppning till stängning.

får se sen om jag pallar en lite utgång, den som lever den får se!

god natt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0