en kvinna på vift

fan igår var det full rulle.

vaknade, eller jag sov aldrig. ringde pänt, hon var för en gång skull vaken så jag tog bussen till lambotown vid strax efter sju på morgonen. tog mig en liten tripp back in my old hoods innan jag kom fram till vårdcentralen för att möta upp bruden.

hon skulle ta bort sitt nageltrång så jag fick följa med henne in. lite VAJDRISCH så där innan frukost men men vi är ju utbildade uskor så vi är rätt vana med lite kött och blod. fick oss ett gott skratt på morgonkvisten i alla fall.

trallade hem till frukostbordet där vi sen kom att bli nästan hela familjen seraji. pratade iran, tränning och bantning sådär på morgonkvisten. mysigt värre!!
lekte vi datorn lite, sen kollade jag på när pänt gjorde sig i ordning..första gången det inte tog tre timmar..det ni!!

tog bussen hem till mig och snackade lite skit med min mammi. innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning med.

ut på stan, mahira kunde inte komma för hon hade åkt till akuten med sin mor ( som är ok nu ). pänt och jag satte oss på chiccolata och tog oss varsin sallad hungriga som vi var. sara ringde och hade slutat jobbet och var på väg ner till stan, mötte upp henne utanför bosses där vi köpte oss varsin glass.

sen satte vi oss med en kaffe / iste på torget och tog en fika där alla tre.

och sen vart det att åka till jobbet. pratade med jimmy i 1½ timma om livet. han och jeff är så annorlunda från mig. så oerhört lärorikt att prata med jimmy. så svårt för mig att förstår hur man inte har kontroll över sitt eget liv. jag som slitit hela mitt liv verkligen för att ha den styrkan jag har idag och så ser man dem två så långt efter. man vill bara ta över, men dem måste göra det själv. dem måste vilja och våga ta kontrollen över sina egna liv. så nu har jag bestämt att jag och chefens kompis robert ska undervisa dem så att dem på börjar sökandet efter deras egna styrka. dem är ju helt underbara människor båda två, dem förtjänar det bästa!

hehe vart inte mycket jobb, men det var med edvard så det gick så smidigt och snabbt. jag diggar den killen verkligen, mer kvällspass med han i sommar.

idag gick jag upp rätt skapligt, ringde syrran och väckte han och sa att hon var tvungen och leka med mig. innan elva satt vi på torget och köpte oss något att dricka. mamma och jessica kom och där satt vi och glassade i solen och kollade på folk. mormor kom förbi en svänga på hennes lunch och även moster hade tid med ett litet besök!

hem och tryckte i mig lite kräm och sen tillbaka till torget med samma människor och köpa ännu något att dricka i härlighetens tid.

vid halv tre fick det vara nog då jag av jeff hade blivit ringt tidigare på morgonen om att jobba idag då det var kris på jobbet, fan min lediga dag och det är sol ute. men vad gör man inte för företaget, jo man åker och jobbar.

chefen och jag körde, lite underbemannade med när eliten jobbar så rullar allt på ändå, hehe!!
fick skjuts hem efter jobbet med, nice!

hem, byta om och möta upp syster och lisa på magnolia för att käka lite, jag funderade på utgång men pallar verkligen inte och var ingen som ville joina. sandra är ju inte hemma, annars så hade jag aldrig varit hemma en onsdag har ju inte skett på hur länge som helst.

nu sitter jag här, ska kolla lite planer för midsommar. halmstad, öland och gotland blir det inte..så vad nu då? vi har pengar, alkohol, bil, ledighet och körtkort men vart ska vi?? återstår att se.....

nehe om man skulle sova nu, imorgon blir det lite shopping och sen ska jag jobba kväll igen!

sandra kom hem snart, mammi är törstig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puss och kram skumbanas!

ps. värsta minnet dök upp i dag, att det inte gjort det tidigare. jag visste att jag kände igen henne från någon mer stan. idag fick jag svaret! inte trodde jag att det som nyligen hänt, skulle hända när jag stod där den kvällen! hehe lite komiskt...

aja hej igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0