sönder stämlad

jaha då sitter man äntligen hos mormor ute i slaka och känner mig som att jag flytt till ett rehab.

efter torsdagens festligehter så började strax därpå fredagens.

utflyttningsfest hos carro och carro i deras kollektiv med alla deras kollektiv inneboende och några ur vårat tjejegäng slutade med 8 glas vin och 2 shots. jag var skapligt påverkad när jag anna och vickan trillade ner till cafe sör, som sedan blev yatzy som sedan blev fridays som slutade med hemgång med carro.
när vi kom tillbaka till kollektivet och man fått lite skamliga förslag med att få sova i någon säng så valde jag och gå och lägga mig ENSAM på en madrass på carros och carros rum. 3 timmars sömn och sen följde carro mig till station.

min lön hade ej kommit så hade pengar till två bananer på en åtta timmars bussresa bakis och utan dricka. grät när jag gick på bussen men det gick mycket bättre än vad jag trodde.

när jag kom hem så åt jag,bajsade, duschade, sen gjorde mig iordning (ungefär vad jag hann med) och sen mötte jag upp mahira och annie.

hem till salle på schalgerförfest. länge sen jag salle sandra elin maddis och banana festade ihop med även lite annat skoj folk såsom mahira.

charlotte var klart bäst och var glad med hennes vinst. men gladast va vi nog alla med björns framträdanden. han är som alla andra säger, fantastisk!

utgång blev det och inte bara på ett ställe utom på 3, dyrt som fan! helt stämlad på hela armen med en stämpel kvar sen i fredags med.  kom hem strax efter fyra och slängde mig äntligen i sängen!

idag har jag fått en tio kroners kyklingburgare på mc och en caffe latte, underbart!

nu har jag precis ätit fras våfflor hemma hos mormor och ska sova över här.

snart är det onsdag och då kommer carro, lovely!

hade allesammen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0