førfesten har redan børjat

igår jobbade jag kvæll och var tvungen och sluta lite tidigare før hinna in till byen och møta upp dem andra. før att anvænda arbetstiden tog jag ned helene ner till mig så hon fick hjælpa mig vælja klæder och sen allt mitt smink.

efter jag slutat væntade jag på bussen och sen hoppas jag på bussen som efter fem minuter æven sen anna hoppade på.

drog till cafe sør och efter dem andra hittat det, eftersom carrosarna ær så virrig så satt vi dær. jag och ana med varsin caprinja (stavas det så?). vart ett litet tjejgæng. jag hade ett ragg, en ganska søt kille. vi satt och tittade på varandra i timtals. han bytte plats før och få bættre utsikt tom. men efter jag sumpat chansen en gång nær han ville jag skulle joina han på en cigg var det sedan førsent før det stængde och han drog hem, fast han vænde som et par gånger nær han gick i från mig. aja kan væl hoppas på att se han någon annan gång. iaf så var dj'n grym, dj purple. hon hade en bra musik smak och en snygg jacka. vi diggade till musiken ihop ett flertal gånger men hon ville jag skulle upp och dansa men nej nej så blev det inte.

jag och carro sket i sista tåget och drog med masta hem. kækade vitløksbrød och sen fick jag och carro sova tillsammans i en dubbelsæng på ett stort loft, fan va rædda vi var før stegen upp.

sa hejdå till masta, drog och køpte en kaffe och en kvikk lunjs och sen nu ær jag hemma.

børjar jobba nu klockan 12 till 4. men fredagar ær ganska softa!

ikvæll blir det utflyttningsfest hos carro m pojkvæn så det ska bli vældigt trevligt. få træffa vickan, det var så længe sen! blir cafe sør till en børjan ikvæll med så får vi se vart vi slutar men jag ska iaf sova i oslo eftersom min buss till linkan går 7.45 imorgon bitti.

16.25 imorgon ankommer jag till linkan, 19.30 då ære dags før schlager førfest...før imorgon ær det LØRDAG..eller hur anna och sandra??

ps. mahira gløm ej att du ska vara med imorgon. jag hør av mig så fort jag kommer hem till linkan men va klar att møta mig 19.30..hehe nu vet du och alla andra det med!

hade allesammen syns snart.

klem klem (och virre det betyder verkligen puss på norska)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0