søndagsgodis

jaha då var denna helg snart øver.

tg bussen till sandvika førrut och møtte upp carro. blev en caffe latte och en cigg på en fik i vårvædret. sen vandrade vi hem i kylan och kollade på skærgårdsdoktorn hemma hos henne innan vi vandrade o møtte sandra.

mitt huvud spræns snart. har sån huvudværk, hoppas det førsvinner med sømn. ska næmlgen sova nu kan inte tænka klart med denna smærtan.

iaf så gå in på youtube och kolla in an audience med celine dion. så himla bra! hon både sjunger och svarar på frågor infør brittiska kændisar såsom ulrika, nancy, shyne ward, westlife pojkar, jordan och peter andre med många mer. hon sjunger i drove all night, think tice, medley med godbitar och sen the prayer duett med andrea bocelli och endel andra låtar. frågorna ær kliche svar på med låtarna ær helt underbara. minns såvæl alla kvællar jag suttit och sjungit till låt efter låt med celine. min mamma har ælskat henne så jag har vuxit upp med henne musik. ni ska se text bøckerna som kommer med skivorna, dem ær rætt slitna efter alla gånger jag suttit med dem. jag har dock inte ærvt henne røst men absolut hennes musikintresse.

nej fy fan måste sova bort denna huvudværk nu!

natt då!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jaha men den 15e jobbar inte jag så då kan vu ju partaja:)

2008-03-03 @ 18:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0