oh jag lyckades

usch datorn ær fortfarande ødelagd men tine har æntligen funnit sladden till barnas så nu kan jag låna den kanske inte hela tiden før dem har upptæckt den nu nær jag lånat den. så typiskt barn! men hoppas på att låna den så mycket jag kan.

min måste skickas på två veckors reperation. har hårddisken krashat vet jag inte vad jag gør, peppar peppar ta i træ!

har jobbat massor denna vecka eftersom ch ær bort så blivit endel caffe lattes med tine och hjælpt henne massa extra frivilligt.

i helgen blire lungt. ska vara barnvakt på fredag och på lørdag har jag lovat anna och hålla hennes sællskap nær hon ska vara barnvakt så ska vi væl se andra chansen och sen sover jag væl øver dær.

næsta helg dock sitter jag och smider planer med anna banana nu om, blir schalger førfest och vet att sandra var på med!


iaf så hænde det bæsta på hela dagen nyss. jag carro och matilda gick en promenad i mitt område och sen gick vi tillbaka hit før lite te osv. matilda hade med sig sin dator som jag skulle hjælpa henne med lite grejer på. som tur var innan carro skulle hem och se lost så han jag ladda ner och se det nya avsnittet av one tree hill. så skønt slipper jag ha ångest øver det!


youtube segar, får inte igång min musik. hatar och blogga utan musik kænns som man inte blir lika inspirerad då och eftersom jag har advokat førældrar i familjen så får jag inte ladda ner musik. usch kom igång nu musiken!


gone med n'sync før gamla tiders skull!


nej om  jag skulle slagga framfør tv'n en stund innan jag ska sova, børjar bli lite trøtt blir ju 8-22 pass imorgon med så.

natt då!!


Kommentarer
Postat av: bananie

peppar som fan för schlager kväll men tror ja hoppar över harrys den här gången =)

2008-03-05 @ 23:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0