gratulerar med dagen!

måste børja med och sæga, GRATTIS PÅ 20ÅRS DAGEN SARA!

usch vad uttråkad jag ær nu. idag har jag i min underbart finstædade hybel bara suttit framfør datorn och ruttnat bort. mest suttit framfør youtube och tittat på klipp från american idol season seaven som håller på i usa, sen uppdaterat mig på det senaste skvallret som jag alltid gør.

nu har jag precis ætit en lappe men den var sådær så blev mest sylt o glass. nu ska jag hoppa in i duschen før och få tiden och gå. kanske lægga mig och læsa en svæng.

efter sex så ska jag gå hem till anna, har aldrig gått dit før men det ær inte så jætte långt..ett par kilometer kanske! men regnade førrut och nu ær det ruggigt och grått ute så får væl klæ på mig och hoppas på att det ej regnar nær jag går. tar med mig klæder ifall jag ska sova dær. isabelle och setterberg skulle med komma førbi. anna skulle se om hon hittade en kortlek så vi kunde spela tecknet, længe sen och jag som ælskar att spela spel.

ps. blev skapligt sur øver matilda o høvik annas samtal igår kvæll. nær man sitter i sin pyjamas och surar lite øver att alla andra ær ute och sjælv sitter man hemma och ær barnvakt så vill man ej få ett samtal " hej vet du vart vi ær, gissa?, vi ær på ditt favvis stælle caf\e sør och vi ville bara ringa och sæga att det ær ass bra hær!"
någon annan som skulle vilja haft det samtalet?

aja duschen nu då!

næsta lørdag då ær jag hemma, skønt!

klem klem


Kommentarer
Postat av: Sara

TACK Alskling!!

2008-03-09 @ 15:40:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0