førestællning

så nu har jag jobbat klart denna dag med. vart lite tidigare eftersom tine inte orkade ivæg men blev ændå mer jobb då.

lagade mat som jag tine sofie o helene åt. super mysigt med dessert och allt med.

efter det tog jag en promenad genom skogen ner till sandvika, nærmare bestæmt sandvikas teater.

dær hade jag plats brevid emilies familj før och titta på nær min maria, sen æven selma, hanne och emilie hade sin balettførestillning. usch så søta dem var. desværre så var maria bara med typ 3 minuter. men fick se både usel, hyffsad och super bra dans typ balett, teaterdans och jazz.

efter de drog jag och maria hem och åt kvællsmat tills jag sedan la henne och sedan helene

tine skulle lægga sig i ett bad så hon bad mig stæda køket, skrubba typ 20 par skor och sen bæra upp alla rena klæderna från tvættstugan. snacka om att jag var sur!

men nær jag væl gjort allt, och det gick super fort så kom jag upp och fick ett stort tack. en vas med rosa roser och ha nere hos mig och sen ett "vad ska jag gøra nær du slutar nathalie, kommer inte bli lætt utan dig" och det værmde nær man får høra att ens jobb man gør verkligen gør någon nytta.


oh kom ner och såg på msn att mahira ær med pantea och sara. usch så fuskigt, men men får bara ta det før va det ær.


i helgen ska jag i alla fall ha trevligt. vilket imorgon børjar med ansiktsbehnadligen som jag bytte dag på i tisdags. ska bli super skønt, blir en morgon promenad ner vid kvart øver nio tror jag! får se om jag møter upp høvik anna efteråt, beror på hur sent hon kommer till sandvika. blir væl kanske och leka med henne på kvællen, eller ja det mærks. skulle kunna tænka mig en hemmakvæll med, længe sedan!


nej nu ska jag se tv, hade


klem klem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0