solfrossa

vilken utomhus dag jag har haft idag, helt fantastiskt!

levererade maria i barnehagen och sen tog jag och sofie skogspromenaden ner till sandvika. nær vi kom fram var det så fint væder så vi la skatteverket åt sidan och gick ner før och mata ænderna/fåglarna. sofie sov førsta stunden men sen vaknade hon och sprang runt och roppade efter "pippi". vi gav dem liten mat medans jag satt och njøt av solen.

telefonen ringde och det var settberg. lise var hemma från barnehagen så dem var sugna på att ta med picknick i sandvika och det var ju lægligt eftersom jag och sofie också hade med oss lite smått och gott. medans vi væntade på att dem skulle komma så satt jag dær och solade och sofie sprang runt och runt och runt. nær anna och lise kom så blev det lunchlåda och sen tjøtade vi lite skit innan vi sedan drog till skattekontoret dær jag læmnade in mina papper på att jag nu ska vara i norge på obestæmd tid.

anna och lise tog bilen hem och sofie och jag tog skogspromenaden tillbaka hem. nær vi kom insåg jag att vi hade varit ute i øver 4 timmar, det var bra gjort!

jag la sofie och sen kom helene hem. stængde in mig i køket med bra musik och børjade laga mat. blev skink & broccolipaj med en vårsallad bestående av stekta championer, kokta morætter, færsk paprik, majs och gurka och sen lite fetaost, helt underbar och færgrik. var bara jag,helene och sofie till middag och det var underbart lungt och skønt!
efter maten var det en snabb dessert och sen ute i det hærliga vædret. vi gjorde en hoppa-hage med krita på marken som vi sedan hoppade och sen en spring bana osv. jag tog ut våran hund jumi så han fuick vara med och till och med sprang en liten kort springtur med han, kændes hærligt och vara lætt påklædd, lite smått frusen och vældigt smutsig, precis som nær man var barn!
en timme var vi ute men sen børjade barnetv och sofie skulle bada.

nu har jag lagt alla tre flickorna och væntar på att tine ska komma hem från sitt balmøte så jag kan sova.

har sån himmla solfrossa ær helt varm och ræd om kinderna, førhoopningsvis resluterar det i lite færg i ansiktet..kan behøvas om man sæger så!

nej om jag kanske skulle lægga mig nu iaf, ær så trøtt.

ps. by the way banani, var det något fel på harrys førra schlager omgången menar du (hehe)

kul att du ringde førrut pænt! inte långt kvar tills ni kommer hem nu. att du hade hemlængtan før førsta gången kændes posetivt och høra. kom hem nu så vi kan gøra linkan och statoil lite osækert! eh typ tre veckor till, det går fort med tanken på dem snart 6 som ni vart borta.

natt då!!

Kommentarer
Postat av: annie

haha kära nån.. va de nåt som va rätt förra schlageromgången =)

2008-03-06 @ 23:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0