alla korten på bordet.

är så jävla trött på tjejer. vi är dem mest falska varelserna som lever på denna jord. kan i och för sig inte säga så mycket om killar eftersom jag ej är en själv men man har väl erfarenhet av dem och den säger att dem är mycket mer raka och ärliga mot varandra än vad vi är.

Det finns dem som till exmpel väljer pojkvänner/ ragg / kk:s framför vänner. dem människorna har man noll förståelse för. alla vi tjejer tjatar jämt om att " killar kommer och går men vänner består". är det därför man tycker att det är okej om man går hem med en kille istället för att hjälpa en kompis som tex. gråter, för man vet att vännen imorgon kommer finnas kvar? hur kan vi tycka om varandra så myket alla andra gånger än när det kommer till killar. vad gör dem som inte vänner gör? handlar allt om sex, för det är ju nästan allt som en kille kan ge oss än vad en vän kan? kan man inte onanera om man har en sån sexuell drift att man väljer det framför ens vänner. vilka räknar man som vänner, hur ska man veta vilka som är som nästintill alla andra tjejer? skitsnacket som vi har mellan oss är helt otroligt. går nog ej en dag innan man hör skitsnack av någon om någon, ska det vara så? är det normalt för oss tjejer? hur många vänner skulle man ha om man var helt ärlig mot dem? för många vänner kan ju ej ta ärlighet, det skrämmer dem så mycket så dem anklagar en för lögn. hur ska man få dessa stackars människor som är så blinda och svaga, ska man låta dem leva i mörkret eller föra dem fram i ljuset? vilka av oss kommer komma längst i livet? dem ända valen man har är att ha en kille eller vara självständig, finns inte så mycket i mellan nuförtiden. karriären eller familjelivet verkar ha gått ner i åldern något enormt verkar det som.
usch det är hemskt bara man tänker på det. om man ej tänker som andra så kan man verka som olycklig och tragisk. om man är lycklig utan en kille, är man då tragisk? måste man vilja knulla runt varje helg för att man ska verka normal. ljuga för mig själv att jag som tjej kan gå från engångsligg till oftare än så med samma kille och ej få känslor. hur ska det funka, kan jag ha flera samtidigt eller är det att vara otrogen mot min kk? kan man vara otrogen mot någon som man ej har fasta förbindelser med? från början kanske en fråga fanns men desto mer man skriver detso mer frågor dyker upp. alla är vi olika,men frågan är vad som är rätt och fel. vilka kommer komma längst på deras val dem gör i detta stadiet i livet, kommer dem påverka våra år att komma?

undra också hur många som kommer läsa denna blogg och tänka "hon skriver om mig". svaret är, är du en tjej så ja då skriver jag om dig. men vissa kommer tänka efter mer än andra, det kan jag sätta mitt ord på! 


om någon har svaren på alla dessa frågor, så ge den personen nobelpriset i kategorin "mentalitet för tjejer".


Kommentarer
Postat av: Pantéa

hahaha.. så jävla rätt natt! fy fan vad det där kna stämma ibland.. hemskt!!!

2007-04-19 @ 20:51:34
Postat av: Pantéa

haha så jäkla rätt natt! stämmer så in i..... ibland! men ja du.. vem vet!

2007-04-19 @ 20:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0