närmare sig födelsedag..

trodde jag aldrig skulle palla gårdagen efter ha kommit hem från jobbet. som tur var så hade jag några timmar på mig att sova emellan.

vid strax innan nio så mötte jag upp anna och gick till nicolina. där satt vi sen några timmar, drack och pratade. hennes mamma var med på ett hörn också, fick höra rätt intressanta saker om dubai faktiskt- men det värsta är nu att vill jag åka dit ännu mer. men det kan inte bli förrän jag tjänar multum.

ungefär runt elva tiden så drog vi alla till bagdad. kön var värre än platens typ men för oss tog det inga tider eftersom vi trängde oss och var inne på mindre än tio minuter. när vi kom in så hörde vi den dåliga musiken, eller i alla fall jag och malin som ville ha negerdunk som vi kallar det. anna gick hem och medans emma o nicco var kvar så drog jag och malin vidare till plaza för att shaka lite as.
 
innan vi ens hade kommit in så kommer det fram en kille och säger "hej nathalie" och ni vet jag, har ingen anning om vem grabben var. men vi var tydligen ihop i mellanstadiet och han heter robert. det hela slutade med att han frågade efter mitt nummer, jag gav det och sen drog. vi försökte hela tiden ragga till oss drinkar och sen på dansgolvet så hade malin säkert tre killar runt sig. men för ni som också vet vilka det var så blev det bara värre och värre för varje kille. såg han på plaza, undra om hans ska bli vakt där? hmm....

vid två blev det tillbaka gång till bagdad där vi kom in till alla gamla godingar som spelades..stötte på maddis och gänget så hängde med de lite. bob och jag körde bästa movsen på dansgolvet.
kvällen slutade i alla fall men att jag sa till martin " ringer du 118 118, och frågar efter playboy bunny så kopplar dem dig till mig".

nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad av mormor och de. ska klä julgranen ikväll och kolla på bingolotto. äta bakad potatis och spela yatzy. har bara en sak kvar att säga: nu är det JUL.





Ps. Imorgon 08.52 så är jag hela 19 år....yippie! (ett år kvar till systemet)


Kommentarer
Postat av: Maddis

Grattis hörru! bättre sent än aldrig.

2006-12-24 @ 00:53:00
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0