det verkar närma sig...

fan vad fort det har gått.

igår fick jag ett samtal av kvinnan från praktikförmedligen i oslo. hon ville höra lite om mig och hur jag tänker om att bli barnflicka. skit trevlig kvinna och det gick jätte bra kändes det som. hon avslutade samtalet med att hon skulle leta upp lite familjer till mig att granska och se om det var någon jag föll lite extra för. någon timma senare så hade jag ett mail i inboxen där jag hade fått fyra familjer att gå igenom. alla fyra verkade bra men med lite hjälp av mina kollegor så valde jag ut en familj jag helst vill till. skickade och sa det och sen fick jag tillbaka ett mail där det stod att hon hade ringt till min personalansvariga på manpower och fått så himla fina ord sagt om mig, det är ju alltid trevligt och höra! fick även ett samtal av henne på kvällen där vi pratade lite mer. så nu är det upp till familjen om de vill ha mig annars så är det bara att hoppas på en annan familj.

efter jobbet igår så åkte jag hem till mamma. kom knappt innanför dörren innan släkten stod där och sjöng "ja må hon leva" för lillsyrran min. fick god kvällsmat och sen tårta.

panter ringde och frågade om jag ville hitta på något. visade sig att nanna med var sugen så strax efter åtta som kom de hem till mig med en godispåse och en chipspåse. skulle kollat på familj men de första två timmarna så satt vi och lyssnade på musik. tillslut kom vi underfund med att vi kanske borde sätta på filmen eftersom jag skulle upp tidigt idag och jobba. valde ut filmen the premonition med sandra bullock. en riktigt bra film där kvinnan verkligen har en intution på sitt äktenskapg, ganska så häftigt!

brudarna lämnade väl lägenheten vid strax innan ett och nu sitter jag här på jobbet.

sista dagen innan jag går på 10 dagars semester.

får se om det blir en öl med sofia idag.

ska sova så länge imorgon, längtar.

hoppas på kryssningen nu.

tänk om jag åker om en månad?

asta la vista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0