semestern har kommit mot sitt slut, men mycket har hänt.

fy fan att det roliga alltid ska gå så fort.

har haft en väldigt aktiv semester.

måndag:
nanna kom och hämtade upp mig på eftermiddagen och vi körde till bergs slussar för att ha en liten picknick. fick skjuts tillbaka in till stan och då gick jag till 55:an med maddis, sandra och elin som kommit hem nu. när jag kom hem vart jag genast uttråkad, och nanna förslog då att hon kunde hämta mig så kunde jag sova hos henne på landet. körde förbi mc och sen hennes ex anton och sen var vi ute i örtompta. låg och snacka långt in på morgonen innan vi somnade.

tisdag:
vaknade av att nanna väckte mig och sa att jag skulle upp för att vi skulle åka och bada/sola. kom till ett litet ställe där ute i trakterna..vi kanske överlevde tjugo minuter i väntan på att molnen skulle försvinna, men sen gav vi upp.
åkte hem till henne igen och slängde oss i soffan. hennes lillasyster mimmi kom hem och valde att laga mat till oss. nanna lyckades boka ett hostel i köpenhamn så nu åker vi brudarna dit 4-6 augusti.
fick skjuts hem och var väl hemma lagom att hinna packa innnan mormor o lasse kom och hämtade upp mig.
satt framför allsång och kartboken för att bestämma våran lilla utflyktsfärd dagen efter.

onsdag:
riktigt tidig uppgång. satte oss i bilen för att köra mot kisa hållet där vi stannade och käkade våra äggmackor o drack våran varm choklad. sedan körde vi till vimmerby där vi gick en rundtur på åbro bryggeri. det var intressant och visningen avslutades med en cider. satte oss i bilen o stannade till i frödinge för att käka lite ostkaka. nästa stopp var västervik där vi gick vid hamnen, jag köpta mig ett par rosa foppa tofflor och sen gick vi och käkade lite gott.
resan slutade inte där utan vi drog vidare till söderköping för att besöka smultronstället. köpte mig en stor jävlel som jag efter knappt halva inte klarade av att äta upp.



illamående och helt slut så fick jag skjuts till ljungsbro där folket väntade på mig.
fest hos maddis. allt var skit skoj och alkoholen flödade tills han fick ett snedsteg, men tror det är förlåtet och glömt nu. vi folket drog in till stan, sandra och jag knappt stående på våra ben. får efter mig en jävla tysk hela kvällen som inte lämnar min sida. vid stägning så knallar jag och sandra hem till mig och däckar nog på direkten.


      



torsdag:
i torsdags så vaknade jag av sandra klädde på sig för hemgång. somnar om, pratar med pantea om kvällen vid fyra och sen somnar jag om igen. pantea bangar men jag och sara hamnar på 55:an och dricker lite. danne och de tjatade och sen hade vi själva hoppet om att en viss person skulle gå ut så omsimnkad som jag var fick jag ställa mig på en krog toalett och sminka mig jävligt snabbt. vi drar in på platå, köper oss ett par drinkar när några killar vill bjuda oss på champagne. satt vid deras bord ett tag men valde att gå hem strax innan två med tanken i våra huvud "varför gick vi hit". käkade oss varsin pizza och sen var det bara att sätta sig på cykeln hem.

fredag:
vid strax efter ett så blev jag upphämtad av marlena och syrran. drar till lilla aska för att vara med om gravsättningen som skulle äga rum. släkten var på plats och det var en kort men ändå rätt tuff stund. för att göra det lite mer trevligt så åkte vi allihopa till ragnar dahlberg cafeét efteråt och tog oss något litet att smaska på. min närmsta familj drog efter det hem till min moster för att grilla och dricka lite gott.
pernilla hade fått höra ett drinktips som vi var tvugna attt testa. absolut päron, fruksoda och sen lägger man i en hel piggelin glass. det var gott, men jag är ej så förtjust i absolut päron men annars var det en riktigt god sommardrink.
fick skjuts därifrån till maddis. var en nykter förfest för min del men en jävla massa singstar sjöng jag i alla fall. drog in till stan där jag hälsade på j, typiskt. mötte upp grabbarna som majoriteten av de skulle dra hem men bob och johan stannade så vi drog till plaza och svepte lite sprit innan vi drog vidare till bagdad. var en band som spelade, lite kul när det är folk man känner igen som spelar i bandet. fick i mig en hel del jäger/redbull så blev snabbt ganska så dragen. när det hade stängt så skulle johan o lilla anna sova hos mig. tog oss två timmar att gå från bagdad till abisko. vad fan gjorde vi? jag strulade i alla fall med en nittendo kille jag hittade på vägen, why??
johan ass garvade åt mig men vad fan. (har hittat vimmelkort på karln med..hehe). hade fått något i håret som luktade rutten fisk, så ställde mig och tvättade håret full och trött vi fem tiden på morgonen..en nyker kväll som slutade inte lika nykter.

lördag:
johan o lilla anna skulle hem efter vi hade vaknat så de trallade ner mot stan. jag gjorde mig iordning lite snabbt. cyklade ner till stan och hittade johan och anna väntades på deras bussar. sprang upp och hämtade min lilla maja o sen kom mamma för att joina mig på bussen. åkte till tallboda på kalas för att fira min sysling jenny's 16års födelsedag. framåt kvällen som började folk klippa sig och fixa håret av george. blev i lurad, så nu sitter jag här med hel lugg för första gången i mitt liv, men det är ganska så fint.
kom hem strax efter åtta och då var det bara att göra sig i ordning fort och sen cykla hem till emmie. hade en halv liter likör som jag började dricka. johan, pierre och pantea kom med. samtalsämena flödade och klockan tickade på. var väl inne halv ett, och då tog vi oss en snabb titt inne på 55:an. mötte stina och hamnade tillslut gratis på blue heaven. jag tappade party humöret när jag kom in, var ju trots allt fjärde dagen i rad jag festade började bli lite sliten. skulle ju ringa jenny vid två så efter det gick jag och mötte upp henne och följde henne till dit hon skulle sova. tyckte jag gick hem tidigt men var inte i hemma förens kvart över tre i alla fall..hmm??


söndag:
idag har jag precis inskaffat mig mina tåg biljetter till norge jag ska ha när jag åker imorgon. ska göra mig en lite matsäck och sen paxka lite lätt, ska ju trots allt bara vara borta två dygn.

skulle behöva städa,men kommer jag ej orka.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0