sommarens påhitt.

jahå då var det söndag igen då.

har haft en himlans trevlig helg.

i fredags så kom sandra till mig efter jobbet mitt. var asspepp på gugges 20-års fest tills vi fick veta att det var på lördagen. sket i det och började dricka ändå, så pepp som vi var tänkte vi ej gå till spillo. satt här hemma och drack goda sommar drinkar för att sedan få en påökning av admir. drog ner till stan och köpte oss ett helrör på plaza. hiphop kvällen på maxim lockade oss så vi drog dit. hände ej så mkt mer än att mitt kort funkade ej i baren, lyssnade på några helt okej rappare och sen såg johan skämma ut sig på scenen och bli nedslängd. sandra och jag var mer än berusade men gick ändå på efterfest på en krog i stan. sandra försvann iväg och jag satt där själv med ett jävla äckel. en stund överlevde jag sen blev jag vansinnig. fick en ursäkt och det var väl skönt det, alkoholen förstår ju de flestas förstånd.

på lördagen vaknade jag upp med sandra i sängen och sa hejdå till henne. satte mig på bussen till mamma för att därifrån bli upphämtad av mormor och lasse.

var nog full långt in på dagen, eller jag mådde skit i huvudet.

käkade god lunch och sedan på kvällen valde jag att baka scones till oss. kollade på sommarkrysset men vi vann ej något. somnade tidigt och helt nykter.

idag så vaknade jag precis lagom till frukosten serverades. sen körde vi till sjögestad och till min moster för att få både lunch och fika där. va inte kvar längde efter det utan drog tillbaka till mormor o dem. innan jag drog hem nu så ställde jag mig och gjorde en lättare kvällsmat som vi åt.

lyckades skrapa ihop mig på dessa två dagar, två matlådor till denna vecka..besparar mig mycket tid :=)

min årliga traditionella resa med mormor och dem ska i år bli till high chaparal. en stad i närheten av jönköping där det är en konstgjord vilda västern stad. så jävla coolt..jag som älskar amerikansk kultur och country..ska bli ass coolt!

sen fick jag en förfrågan av nanna om jag vill åka med dem till tyskland och handla sprit 4:e augusti...javissst sa lilla nathalie.

min kusin ringde med och sa att hon kommer nästa torsdag för en dag i lilla linköping och sen följer hon med två dagar till västervik på visfestivalen.

sen ska jag ju ha semsester vecka 29 med.

vilken sommar det kommer bli.

men imorgon blir det en vanlig dag med jobb och en stund med vänner.

och på torsdag bli det den sämsta dagen på hela sommaren, men jag har ju vetat om det ett tag nu och vet att det måste bli gjort. ska bli skönt att få ett avslut men dagen kommer ej bli rolig.

asta la vista.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0