husbilssemster 18-20/8

idag känner jag mig stor som ett berg.

har bara ätit hela dagen.

började vi lunch där rikard som slutade på min avdelning idag ville att vi skulle gå ut och käka. vi hamnade på de fyra årstiderna i tannerfors. åt pannbiff,potatis o löksås och sen även en massa pizzabröd,sallad med rhode island sås.

sen eftersom han skulle sluta så bjöd han på eftermiddagsfikat oss på varsin gigantisk mufins som jag knappt fick i mig halva innan spyan kändes snar.

direkt efter jobbet cyklade jag hem och parkerade min cykel för att hinna med bussen till ryd där jag skulle bli upphämtad av mormor och de.

åkte till min moster där hon i samband med min syster skulle ha delat kalas eftersom min syster fyller 25år idag och min moster 37år imorgon.

tillsammans bjöd de på grilladade baconknyten med fetaost och sen allt man behövde för att göra sin egen pasta sallad till maten. och sen till efterätten bjöds vi på chokladmousse med chokladkulor i och nobless skivor på.

jag mår riktigt illa just nu kan jag lova, men gott har det varit.

kollar på allsång  nu och sen blir det nog till att sova.

imorgon efter jobbet ska jag med mormor och lasse till skänninge och käka langos (eller hur stavas det).

ps. den 18-20/8 blir det husbilssemster med mormor,lasse,ove och rose-marie. vet ej vart vi åker den 18:e, hoppas till något roligt ställe men på lördagen ska vi ha släktfest i arboga, eftersom Inga (min gammelmormors syster) fyller 80år. det är den delen av släkten som är bäst på att dricka höghaltiga drycker, så jag tror jag kommer trivas riktigt bra där.

asta la vista.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0