balladen om herr fredrik åkare och den söta fröken cecilia lind

hon sviker mig idag, min bästa vän har funits där nästan hela mitt liv. gett mig min kunskap, gett mig information, hon har ställt upp och hon har svikit, hon gör mig glad och hon gör mig arg. jag gråter med henne eller åt henne. ja min bästa vän gott folk heter, oprah winfrey. och henne ska jag kolla på nu, men dr oz är där idag och han är inte min favorit.

igår kom jag hem från en underbar resa till stockholm. behöver inte gå in mer i detalj på hur bra det var, har ju redan pratat med er alla på telefon nästan.

på kvällen kollade jag på mia och klara med mamma, ett måste varje söndagskväll.
läste tidningen och sen somnade jag hårt.

vaknade idag, åt frukost och kollade på mina två andra bästa vänner trinny and susanne. idag handlade det om att nästan inga kvinnor / tjejer använder rätt bh storlek. väldigt intressant!!

just det fick hem papper när jag var borta från rektorn på växjös universitet. ett helt häfte med infortmation om linjen jag ska söka / läsa.

Bachelor of Social Science specialised in Care and Treatment of juveniles and Substance Abusers
- på svenska, Specialutbildad pedagog med inriktning mot ungdoms- och missbrukarvård

och när jag bodde i student korridor i helgen, fan vad jag längtade till hela studentlivet men mest början inför min framtid. känner ingen annan än mig själv som passar så bra för den här utbildningen som mig. satt och tänkte igår, om jag inte hade funnit denna så hade det ju självfallet funnit socionom men om inte den hellere fanns..vad skulle man läsa, eller vad skulle jag läsa om jag var tvungen och komma på något helt annat...jag kan i alla fall inte komma på något annat i världen jag skulle vilja göra. eller min hobby dröm är ju make-up arist och har alltid varit men det gå ju också och fixa vid sidan om jag vill senare i livet.

idag ska jag ha en riktig hemma dag, tv och bara va.
imorgon är det åter till jobb, vilket ska bli skönt. kan inte tänka mig in i en person som varken har ett jobb eller studerar..vad gör man hela dagarna liksom. har ju mina åsikter om såna, men det har jag väl om allt och alla..så typiskt mig. (nej detta är ej riktat till en person, kan tänka mig att det kan verkar så)

nej nya tider har nu kommit, längtan inför oslo resan är stor. men tills dess ska jag ha en liten kroppsrensning. så jag är sjukt taggad när jag väl åker dit, fredagen den 13e....scary!!!

här skulle det stå något deppigt, men det sparar jag för mig själv.

min prio är mina vänner, vad är din egentligen?





tack mia och klara för att ni påminner mig om dem svenska pärlorna

Kommentarer
Postat av: P

bland det värsta jag läst.

2009-02-02 @ 18:41:34
URL: http://panteas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0