Skål, alkohol!

fy fan, en hel vecka med alkohol.

i onsdags så kollade jag på fredagen den 13e med emmie och pantéa. efter det var det menningen att vi skulle dricka en öl, men det blev ett flertal som slutade med att jag och pänt vågade oss fram till scenen och sjöng två låtar på kareoken. svin kul! det blir fler onsdagar där kan jag garantera er. pänt sov hos mig och på torsdagen vart det lite bakishäng även med emmie i min soffa innan jag drog vidare till jobbet

på torsdags kvällen vart det direkt från jobbet och ut på stan för att möta anna och sandra på en fika. fiket stängde så vi gick vidare och tog en öl. hehehe!

på fredag morgon var det jobb och sen åkte jag hem och pustade ut lite innan jag gjorde mig i ordning och gick ut för en öl med sandra. kom hem rätt skapligt ändå och slocknade direkt.

igår vart det jobb på morgonen och direkt efter jobbet vart det 30 minuters total make over hemma för att sedan åka till druidgården där släktfesten skulle hållas. efter den underbara buffén så varvade jag att jobba som bartender med att dricka själv. när klockan hade gått över till midnatt så tog jag syrran och kussen taxi in till stan där vi fortsatte dricka. jag blev bjuden och sen skulle jag bjuda tillbaka med tequila. z klarade inte ens en klunk och jag fick i mig mer än halva glaset och sen gick jag direkt till toan där jag spenderade en väldans massa tid. perfekt när man vill få upp lite så man kan få in mer.

efterfesten slutade med att jag stormade ut....men det är en annan story.

nu har jag ätit lite så ska börja klä på mig, 45 min till bussen ska kära mig till jobbet för ett 15-20.30 pass. bara köra hårt!!

det ända jag tänker på är att idag är det ett nytt avsnitt av mia och klara, ÄNTLIGEN!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0