vilket skämt

igår hade jag en helt ledig dag

var hemma först och gjorde sedvanliga saker, bla anmäla mig till högskoleprovet.
fick tråkigt som jag även visste att sandra hade efter ett par sms från henne där det stod just " jag är uttråkad"
trallade genom stan hem till henne, eller först skulle jag ha köpt mig ett par semlor från gyllen men det var lång väntetid på dem så sandra och jag gick till priso och köpte kaffebröd istället

kom hem och hade en mysig eftermiddagsfika och lyssnade på musik. när klockan trallade iväg mot kväll så tog vi oss ett par jävlar bara för att det är så gott liksom.

gick ner till biografen för att möta upp annie. när vi väl står i kön för att hämta ut biljetterna så säger jag fel bokningsnummer två gånger innan anna säger, du har bokat på ditt hemnummer natta. och jag bara jaha!!
sen slänger annie ur sig, vad fan har ni druckit eller, det luktar vodka?? sandra bara JA! apgarvar och går i från kassan. jag står kvar för att vi ska ha popcorn och sen frågar jag sandra vad vi ska dricka och hon bara VATTEN och jag bara skärp dig bettan, det får bli cola nu..heheh!

vi såg iaf i taket lyser stjärnorna. taztsiki hade blivit stor och så j* snygg. men filmen var så himla bra, riktigt riktigt bra film!! sandra och jap lipade som två bebisar, medans anna svalde det.

är så många filmer jag måste se nu.
mammut
revolutinary road
the reader
milk
män som hatar kvinnor
fredag den 13e
bejamin button

mysig med bio, får blir mer ofta än sällan nu

efteråt gick vi och tog en cider, vi gick först till plaza men annie hade inget legg så vi kom inte in och han tvivlade på sandra med för han ej kände igen dem..vi höll på att dö av garv 22 år och blir stoppad på plaza en måndag, bäst på hela kvällen. så vi gick till 55an en stund och sen trallade alla hem till var och en.

vi bestämde igår i alla fall att vi ska åka till hultsfred i sommar, gud vad kul det ska bli och leva a la festivallivet. inget smink ska tas med och partyskorna lär bli gummistövlarna och foppatofflorna. bästa partyoutfiten...inget smink, foppa / gummistövlar, leggings, en tunnika och snygga brillor och sen klar liksom...soft!!

imorgon blir det nog en utgång med annie och sandra, länge sedan vi tre rockade till det lite.

närmar sig ju oslo nu med, på fredag så!!!!!

hästa la vista!


Kommentarer
Postat av: fia

hahahha. fan har plaza råd att dissa tre tjejer en måndag? det kunde man ju inte tro.

2009-02-10 @ 18:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0