it's been years

hade matte prov idag, men gick ej. tror faktiskt jag ska hoppa av kursen. tror mig inte behöva den, och har inget engagemang i kursen och då funkar det aldrig för mig.

sov ut, det var skönt. nu har jag precis duschat och ska hitta mig något och äta innan jag ska börja förbereda inför jobbet. tar bussen fram och tillbaka idag, imorgon hade jag tänkt ta en kvälls tripp runt ån istället.

på onsdag sa jag och annie att vi kunde planera in en svullokväll.

tror jag ska säga ifrån mig att jobba på torsdag, räcker med fre, lör och sön sen istället.

måste träffa lite vänner, känns som evigheter sen man gjorde annat än festa ihop, lite tråkigt faktiskt.

gick och la mig vid halv elva igår, var helt slut då efter helgen. precis när jag nästan somnat in så ringer telefonen. och jag ser ju på ytte displayen vem det är, ser att det står millar och kopplar så sakta att det är barry att jag svarar på "svenska" nathalie!. minns att han sa hej nathalie, och jag segt svarade hej. sen frågade han om jag visste vem det var, och då svarade jag bara..ja det vet jag! och då förstod han väl både för att jag var seg och inte lät så entusiastisk att jag låg och sov, och jag bekräftade det. sen bablade han snabbbt på något om att jag ringer dig...bla bla bla efter det hörde jag inget mer och sen sa jag bara okej och somnade om...

vaknade senare upp och fick för mig att han skulle ringa igen för att han var i sverige, vet ej varför jag trodde det men fick bara en sån lustig känsla.

inne och kollade på min bebo nyss, och han är tillbaka med sitt ex för 150 tusonde gången och hade festat i helgen så jag på hans ny upplagda bilder, undra vad han ville?

kanske bara ville prata, har ju lovat han att vara hans vän, dock har jag vart dålig på det på sistone.
skickade i alla fall ett mail till han så han vet att han kan ringa igen om det var något han ville prata om.

det är idag 13/10 2008 och barry och jag träffades första gången 13-14/1 2006, minns ej om det var efter tolv eftersom vi festade.

vem hade trott att vi än idag hade pratat med varandra, inte jag i alla fall, när jag satt i busskuren så trodde jag att jag aldrig mer skulle få se honom men det gjorde jag men å andra sidan trodde jag samma sak när jag satte mig på flygget hem från prestwick, men då hade jag också fel, men andra gången på flyget trodde jag att det var sista gången jag snackade med han, men fel då med. skönt och ha fel ibland!

aja lunch och sen förberedelser för jobb!

hästa la vista!

ps.
the game ft travis barker - dope boys
jordin sparks - freeze
soulja boy - crank dat
bow wow ft soulja boy - marco polo
lil wayne ft bobby valentino - mrs officier
tami chynn ft akon - frozen
pitbull ft lil jon - krazy
cassie ft lil wayne - offical girl



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0