blivit av med cykel'n-shoppat skor-blivit tjock

händelserik dag.

cykel snodd. kom till resecentrum och den var ej där. visst jag ställde den där i torsdag och det är ju några dagar sen men ska man ej kunna parkera den där utan att den blir snodd. någon jävla tattare som skulle hem i lördags natt säkert, usch jag hatar't.

såg på oprah. dagens show handlade om hjältar. en av de bästa avsnitten under alla år jag sett. i slutet fick man se hundra soldater som precis kommit hem från irak. först fick de återförenas med sina familjer vilket vart ett tårkalas,men sen fortsatte det när tre av deras soldater som fått åka hem p.ga av att de blivit allvarligt skadade om för att välkomna de hem. beundrar dem, alla både soldaterna och familjerna för vad de gör för sitt land. tror inte jag hade varit lika beundransvärd...

shoppade skor. skulle gå ut för att hitta kläder men kom hem med tre nya par skor. skor behövs alltid, men nu måste jag köpa ett par byxor med. shoppar på mig inför norge så slipper jag köpa en massa dyra kläder där till en början.

fikade med annie. fick en halv kall kyclingfile som slutade med att de bjöd på en caffe drink.

börjat rensa. idag satte jag igång med förberedelserna att lämna lägenheten. skulle börja rensa lite kläder. vad ska med? vad ska ges bort? vad ska kastas?, slutade med att jag insåg att jag har fem fräscha jeans som jag inte längre kommer i, har med andra ord blivit betydligt större än vad jag var för 1-3 år sedan.
har lagt de i högen, spara för att komma i när jag kommer hem från norge, blir nog ett bra mål!

städat köket. måste ju börja någon dag! hade så jävla mycket spritflaskor, skräp och disk. blir så när man aldrig är hemma för att ta hand om skiten.

har en massa kvar, men har i alla fall börjat.

börjar bli endel skor i min samling.

asta la vista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0