bearbetningen pågår

sitter hos kussen, hon stack och tränade en svänga innan vi ska in till stan och till mina fem affärer urban, monki, zara, top shop och weekday innan bussen går hem vid 14.00. skönt och komma hem rätt skapligt!

ja i torsdag till lördags så jobbade jag med möllers på maskin expo i barkarby. bodde på vandrarhem med evve och lollo, skönt för vi hade riktigt trevligt. tog oss varsin öl på kvällarna och en grogg innan vi somnade gott. evve och jag jag jobbade även inne i tältet ihop fast på varsin sida. jag langade ut dagens, 2000 i fredags och sen pumpade upp öl. rätt bra drag på dagarna och det blev 34 timmar totalt.

gilava kom och hämtade mig i lördag. åkte hem hit och hälsade på farmor en snabbis, gjorde i ordning oss och sen kom marcos och hämtade oss. hem till han för att kolla eurovision med lite goda likör och kaffedrinkar till. ner till terassen och spendera resten av kvällen där. rätt mycket folk, bra musik och sandra vet du vad jag köpte..två goda MOJITO!!! vi gick till nattbussen men mackan hade kollat fel så hem till han  och värmen. jag hann somna en svänga innan vi sen var tvugna att gå ut till bussen igen. nattbussen hem och somnade typ närmre halv fem.

igår åkte gilava till jobbet vid nio och jag blev väckt av susanne och gilda vid tolv för då skulle pappa snart hämta farmor och mig. gjorde mig färdig och sen satt jag med susanne, farmor och gilda inne i vardagsrummet. redan då vart jag rätt skör av att prata om pappas dumheter. diana var med i bilen, lillsyrran hade blivit stor.vi fyra åkte till kista centrum och åt mat för att sedan sätta oss och fika. men mycket till fikande blev det inte utan jag satt och tjöt mitt i centrum. kunde väl inte längre hålla mig. vi åkte och släppte av farmor och diana och pappa och jag åkte med bilen genom hela stockholm och kollade. så himla fint när det var sol och en massa folk ute. framåt kvällen åkte vi till casinot för att spela lite. dem tog kort på mig och grejer när vi kom till och det fanns cirka en miljon kamerar inne på det stället. kändes direkt som jag var med i las vegas serien. pappa och jag spelade först bort 8500 kr innan vi sen lyckades vinna 7500, bara 1000 förlust. men han ville inte ge sig då så vi gick en trappa upp till roulette borde där vi lyckades både vinna och förlora. allt som allt gick han därifrån med 10500 vilket var en vinst på 2000. om man bara hade dem pengarna eller turen.

han skjutsade hem mig hit till gilava där jag skulle berätta allt som hänt och sagts med pappa för susanne. blev att jag grät där med. gilava kom hem och hon blev sur över grejer och när amou kom hem så blev han arg över saker som han hade sagt och allt blir bara fel. jag ser verkligen hur mycket alla lider och det gör så ont. att det ska vara så här, om det bara varit som förr. som det ser ut nu kommer det fortsätta vara så här tills döden skiljer dem åt liksom. vet att mamma kommer bli ledsen också över saknerna han sagt om henna. jävla skit röra säger jag bara. familj är antingen det bästa eller sämsta.

nu ska jag i alla fall åka hem från den värsta röran. vara på distans känns bättre än mitt i smörjan.

ska vila en svänga till innan gilava kommer hem.

sändra dee i'm coming home. och det är 2 dagar kvar till våran grill / bag-in-box onsdag, yippiee!!

hästa la vista!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0