en liten chock!

igår var det party party.

förfest hos annie, bara hon, jag och melodifestivalen. vi var så arga när måns ledde, inte skulle han gå och vinna. sarah hejade mitt hjärta på men malena och caroline var så bra att dem hamnade i toppen, imponerad av svenska folket som för en gång skull var så vågade. prima!

trallade ner till allard och dem och sa hej till han och slangen innan vi gick och fick gratis körv i husvagnarna på torget. ner till la scala för att höja alkoholtoleransnivån lite och vänta in miccis och marlena.

till plaza och hänga in jackorna där, in på harrys, inte så jätte skoj. anna till champagnebord och marlena och jag tillbaka till plaza. var några till lite äldre som tyckte harrys inte var sån ståhej igår som hade hamnat där. fastnade med dem p och purjulöken. hittade tre andra snubbar som jag lärde östgötska.

och jag träffade en tjej (vet inte om du vill att jag ska skriva dig med namn så jag tar inga risker) hehe. fick veta att hon läste min blogg. vet ju att vem som kan läsa, men jag tror och förväntar mig bara att det är dem närmsta vännerna och familjen som läser. men trevligt att någon annan lägger en minut på att läsa och mitt händelselösa liv, eller lite smaskigt kanske det händer på helgerna.

glöm ej att du ska börja våga kommentera tjejen och skriva din blogg så det kan bli ömsesidig läsning. ska du veta mitt ska jag veta ditt, hehe!!

ågatan, hakepi och sen hem till p. fy fan vad jag har skrattat i natt, är inte så öppen så jag skriver vad som hände men roligt var det.

kan säga så mycket som att mina bröst är lilla, röda och prickiga..fy fan så dem ser ut!

aja legat fosterställning hela dagen, kom nyss ut på en promenad med anna, en svänga förbi hemköp och nu är jag tillbaka. nu blir det tv och sen sova igen tid man gick miste om i helgen!

huka er gubbar och kärringar för nu ladder hon om, firmafest på lördag!!!!

hästa!!!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Nu kan du snoka in på min "otroligt roliga" blogg också haha;). Ha det fint!

2009-03-16 @ 12:43:28
URL: http://charlottec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0