Michelle Featherstone - 10 stories down

oh ÄNTLIGEN, det är bara förnamnet!
kollade på the city avsnitt elva som precis kommit upp när jag kom hem från jobbet. och som vanligt så blev jag totalt förälskad i en låt. så i två jävla timmar har jag letat på internet efter en artist och ett låtnamn. jag har skrikit fula namn åt datorn och jag har tjurat mot alla i ett par timmar nu, men sen visade det sig att den fanns mitt framför näsan på mig.

det visade sig även vara en nykläckt låt som inte går att finna för nedladdning och även av en artist som jag redan sen tidigare avgudar. jag visste ju att jag kände igen rösten. jag som är så musik kunnig, en av mina allra största talanger, just därför sånt här tar extra hårt på mig. men tillslut så finner jag dem alltid, yo go natta!!

kommit igång med mina promenixer. coldplay i örat, tränningskskorna på och ciggen fimpade. känns lovande. men måste tralla senare till jobbet än vad jag gjorde idag, kom 45 min för tidigt, men bättre det än för sent.

nu ska jag fortsätta läsa snabba cash, den börjar ju bli riktigt smaskig.

imorgon ska jag fortsätta på mitt personliga brev. sen ska mamma, mormor, syrran och mahira få läsa igenom det och tipsa. det ska bli perfekt!

och tack carro för den fina komplimangen jag nyss såg att jag fått i min blogg av dig!!

vissa trampar när man ligger och andra berömmer, tur såna som det sistnämnda finns fler av än den förstnämnda!


http://www.myspace.com/michellefeatherstone  ( här har ni den begåvda brittiska sing and songwritern)


Kommentarer
Postat av: Nanna

Great minds think alike =P

2009-03-04 @ 00:36:18
URL: http://nannizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0